Tietosuojaseloste

Henkilökohtaiset tiedot ja niiden suojaaminen

Albatros Travelin tietosuojaseloste
Henkilökohtaiset tiedot kuuluvat sinulle ja Albatros Travelille on tärkeää suojata henkilö- ja asiakastietosi, jotka jaat kanssamme. Päämääränämme on ymmärrettävä ja mahdollisimman läpinäkyvä tapa kertoa, miten keräämme tietoa, mihin tietoa käytämme ja miten suojelemme henkilötietojasi lainsäädännön mukaisesti. Haluamme myös kertoa oikeuksistasi ja olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Albatros Travel käsittelee kaikkia henkilötietoja voimassa olevien EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 ja henkilötietolainsäädännön mukaan. Henkilötietopolitiikkamme koskee asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja palveluntuottajiamme.

Yrityksestämme
Albatros Travel on kansainvälinen matkatoimisto (CVR-numero: 20342781), joka on erikoistunut ryhmämatkoihin. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Toimimme Tanskan lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Meillä on toimistot myös Puolassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. Albatros Travel on osa SRBW-holdingyhtiötä, johon kuuluvat myös: The Great Wall Maraton, Albatros Africa, Albatros Expeditions, Albatros Arctic Circle ja Hotel Hvide Falk. Tämä tietosuojaseloste koskee myös näitä mainittuja yhtiöitä, pääasiallinen kontakti on kuitenkin Albatros Travel.

Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteesta tai haluat lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi, ota yhteyttä:

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot:
Albatros Travel
Tøndergade 16
DK-1752 København V
E-mail: info@albatros-travel.fi
Puh: 09 31585999 (pvm/mpm)
Kotisivut: www.albatros-travel.fi

Mitä henkilötiedot ovat
Henkilötiedot tarkoittavat kaikkia niitä tietoja, joilla yksityinen henkilö voidaan tunnistaa. Tälläisiä tietoja ovat esim. nimitiedot (etu- ja sukunimi), postiosoitetieto, sähköpostiosoite (riippumatta siitä, onko osoite yksityinen vai yrityksen).

Mitä henkilötietoja käytämme ja miksi
Keräämämme henkilötiedot voivat koskea asiakastamme, potentiaalista asiakasta, verkkosivustomme käyttäjää tai yhteistyökumppaniamme. Yleisesti ottaen tiedot liittyvät asiakaskuhteeseen.

Huomiothan, että mikäli meillä ei ole käytössämme palvelun tai matkan toteuttamiseen vaadittavia henkilötietoja, tämä voi estää toimintamme kyseisessä tilanteessa palveluntarjoajana.

Asiakkaitamme koskevat tiedot ja niiden keräämistarkoitus

Käytämme pääsääntöisesti seuraavia asiakastietoja:

Matkan varaamisen yhteydessä
Kun varaat matkan Albatros Travelilta, pyydämme henkilötietojasi ja mahdollisten kanssamatkustajien henkilötietoja, jotta voimme tehdä matkavarauksesi. Tarvitsemme tätä varten kaikkien matkavarauksella olevien henkilöiden koko nimet (kuten passissa), syntymäajat, sukupuolen, kotiosoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Mikäli varauksella on lapsia, tarvitsemme myös heistä vastaavat henkilötiedot.

Albatros Travel pyytää lähtökohtaisesti ainoastaan nämä edellä mainitut yleiset henkilötiedot. Joissain tapauksissa joudumme kuitenkin pyytämään näiden lisäksi täydentäviä henkilötietoja, kuten tiedon erikoisruokavaliosta tai pyörätuolikuljetuksesta lennolle. Mikäli matka suuntautuu maahan, johon tarvitaan viisumi, pyydämme tarvittaessa myös henkilöturvatunnuksen ja/tai kopion passin kuvasivusta. Ilman näitä täydentäviä henkilötietoja emme pysty toteuttamaan matkaa tai tilattuja palveluita.

Mikäli varaat matkan maratonjuoksutapahtumaan (esim. Great Wall Marathon), tarvitsemme yleisten henkilötietojen lisäksi lähiomaisen yhteystiedot, kansallisuuden sekä kokonumeron kilpailuasua/paitaa varten.

Henkilökohtainen yhteydenotto
Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse, otat meihin yhteyttä messuilla/tapahtumissa tai tulet käymään toimistossamme Tøndergadella Kööpenhaminassa, kysymme henkilötietojasi, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tälläisiä tietoja ovat esim. koko nimesi (kuten passissa) laskun numero matkavarauksellasi, sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi. Henkilökohtaisessa yhteydenotossa voimme kysyä myös muita tietoja, jotka liittyvät kyseiseen matkaan ja sen toteuttamiseen. Näiden tietojen luovuttamisesta käyttöömme päätät itse. Tälläisiä tietoja ovat esim. tieto ruoka-aineallergiasta ja henkilökohtaisen avustajan tarpeesta lentokentällä.

Mikäli varaat meiltä henkilökohtaisen yhteydenoton yhteydessä matkan, pyydämme sinulta edellisessä ”Matkan varaaminen”-kappaleella mainitut henkilötiedot.

Mitä tietoja tarvitsemme kanssamatkustajasta
Matkan varaamisen tai olemassa olevaan varaukseen tehtävän muutoksen yhteydessä voi henkilö antaa tietoja toisesta/toisista matkavaraukselle tulevista matkakumppaneista. Lähtökohtaisesti katsomme, että henkilö, joka tiedot meille luovuttaa, on saanut henkilötietojen antamiseen valtuudet matkakumppaneiltaan. Mikäli joku muu tekee matkavarauksen puolestasi, katsomme lähtökohtaisesti, että henkilöllä on tähän lupa.

Uutiskirjeemme tilaaminen
Kun tilaat uutiskirjeemme, rekisteröimme nimesi, postinumerosi ja e-mailosoitteesi, johon lähetämme uutiskirjeen. Tallennamme e-mailosoitteesi niin kauan kuin olet uutiskirjeemme tilaaja. Uutiskirjeen tilaamisen voi lopettaa milloin tahansa valitsemalla peruuttamislinkin uutiskirjeen lopusta.

Kotisivujemme käyttö
Keräämme tietoa kotisivuillamme navigoinnista ja siellä tehdyistä hauista. Keräämme näitä tietoja, jotta voimme parantaa kotisivujen toimivuutta ja käyttäjäkokemusta. Kerätyt tiedot ovat anonyymejä eivätkä ole henkilökohtaisia tai tunnistettavia.

Mihin käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi alla kuvatuissa tapauksissa. Huomiothan, etteivät kaikki alla kuvatut koske välttämättä sinua. Albatros Travel käsittelee henkilökohtaisia tietoja vain seuraavissa yhteyksissä: asiakaspalvelussa ja toimeksiannoissa yhteistyökumppaneille tai jos kyseessä on muu laillinen syy.

Albatros Travelin laillinen peruste käyttää henkilötietojasi
Albatros Travel käyttää henkilötietojasi voimassaolevan lainsäädännön mukaan. Emme käytä henkilötietojasi automaattisesti, esim. asiakasprofiloinnissa. Pyrimme varmistamaan, että ne henkilötiedot joita käsittelemme ovat oikeita ja ajantasaisia. Pyydämme tämän vuoksi ilmoittamaan meille kaikista muutoksista mahdollisimman pian (esim. osoitteen muutos).

Albatros Travel käsittelee lähtökohtaisesti tietoja sinusta ja kanssamatkustajista sen mukaan, johon olet antanut meille luvan (esim. puhelimitse/sähköpostitse) tai hyväksynyt henkilökohtaisten tietojen käytön matkan varaamisen yhteydessä. Mikäli haluat peruuttaa suostumuksen tietojen käytöstä, huomiothan, että kun suostumus poistetaan, tietojasi voi silti olla rekisterissä muita tarkoituksia varten (markkinointi ja tilastointi).

Asiakashallinnointi
Jotta voimme toteuttaa meiltä varaamasi matkan, käytämme henkilötietojasi eri tarkoituksiin. Tietoja käytetään lentolippujen ja matkadokumenttien tilaamiseen. Samoin kuin hotellivarausten tekemiseen, jotta matka voidaan asianmukaisesti puoleltamme maksaa ja toteuttaa. Mikäli olet tilannut meiltä matkan varaamisen yhteydessä lisäpalveluja, kuten retkipaketin, viisumin tai matkan pidennyksen, käytämme henkilötietojasi samalla tavoin näiden palvelujen toimittamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi tietoja käytetään kirjanpidossa ja laskutuksessa.

Samoin käytämme henkilötietojasi myös mahdollisten matkaan liittyvien lisäkysymysten, maksujen, muutosten tai peruutusten osalta, palautteen tai kirjallisen reklamaation yhteydessä. Käytämme esim. laskun numeroa, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta.

Lisätietojen välittäminen matkaasi liittyen
Kun olet varannut meiltä matkan, käytämme henkilötietojasi matkavahvistuksen ja tärkeän informaation lähettämiseen matkaasi liittyen. Lähetämme matkavahvistuksen ja lisätiedot siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut meille matkan varaamisen yhteydessä.

Lähetämme sinulle edelleen tietoa mahdollisista lentoaikataulujen, matkaohjelman tai hotellien muutoksista matkaasi liittyen. Ilmoitamme nämä joko sähköpostitse, postitse tai otamme yhteyttä puhelimitse, riippuen ilmoituksen luonteesta ja kiireellisyydestä.

Mikäli maksusuoritus on myöhässä tai siihen liittyy epäselvyyksiä, otamme yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Evästeiden käyttö
Kotisivuillamme käytämme kolmannen osapuolen tarjoamia evästeiden keräämispalveluja, jotta voimme seurata kävijämääriä kotisivuillamme, laatia tilastoja ja analysointeja erilaisiin markkinointikampanjoihimme liittyen. Voit lukea lisää evästeistä ja niiden käytöstä täältä: https://www.albatros-travel.fi/hyva-tietaa/tietoa-evasteista

Nämä tapahtumat rekisteröidään anonyymisti.

Asiakastilastot markkinoinnissa
Asiakastietoja voidaan käyttää Albatros Travelin markkinointikampanjoissa ja niiden yhteydessä tilastoinnissa. Tiedot ovat anonyymejä, eikä yksittäistä henkilöä voi niistä tunnistaa.

Matkojemme ja palvelumme arviointi
Albatros Travel arvioi jatkuvasti matkatuotteitaan ja palveluitaan, jotta voimme ylläpitää mahdollisimman korkeaa laatua. Tämän vuoksi keräämme asiakkailtamme arvioita matkasta sen päätyttyä ja kotiinpaluun jälkeen. Nämä arvioinnit julkaistaan anonyymisti kotisivuillamme.

Voimme käyttää arvioinneista saamaamme tietoa markkinointikampanjoidemme suunnittelussa ja toteuttamisessa. Käytämme tietoa niin, ettei arviointeja antaneet henkilöt ole niistä tunnistettavissa.

Henkilötietojen jakaminen
Albatros Travel antaa henkilötietosi ainoastaan niiden yhteistyökumppaneiden ja palveluntarjoajien käyttöön, jotka liittyvät matkasi toteuttamiseen. Albatros Travel ei anna henkilötietojasi yhteistyökumppaneille tai kolmansille osapuolille, jotta ne voisivat käyttää henkilötietojasi omassa markkinoinnissaan.

Matkaan liittyvien palveluiden toteuttamiseen liittyvät järjestelmät ja toimittajat
Albatros Travel antaa lähtökohtaisesti henkilötietosi seuraavien toimijoiden käyttöön, jotka liittyvät matkatuotteen ja palveluiden toteuttamiseen:

Matkavarausjärjestelmä
GDS on IT-verkkojärjestelmä, jonka yritys omistaa tai on sen ylläpitämä, ja joka mahdollistaa matkailualan palveluntarjoajien liiketoiminnan. Matkailualan yrityksillä tarkoitetaan tässä yhteydessä mm. lentoyhtiöitä, hotelleja, autovuokraamoja ja matkatoimistoja. GDS yhdistää palvelut, hinnat ja varaukset eri palvelujen tarjoajien välillä yhdessä ja samassa järjestelmässä. Albatros Travel käyttämä järjestelmä on nimeltään Amadeus.

Sisäiset IT-järjestelmät
Albatros Travelilla henkilötiedot on jaettu eri sisäisten IT-järjestelmien sisällä, kuten asiakastietojärjestelmässä ja varausjärjestelmässä. Nämä järjestelmät on kehitetty ja toteutettu sen mukaisesti, että tiedot ovat turvassa ja että käytämme tietojasi lainsäädännön edellyttämien vaatimusten mukaisesti.

Lentoyhtiöt
Albatros Travel antaa lentoyhtiölle henkilötietosi matkasi toteuttamiseen liittyen. Jotta voimme varata lentopaikat, lentoyhtiö tarvitsee yleensä matkustajan nimen (kuten passissa), sukupuolen, lähtölentokentän, lentoreitin, lähtö- ja paluupäivämäärän, lentoon mahdollisesti liittyvät erityistoiveet (esim. erityisruokavalio tai avustuksen tarve lentokentällä/lennon aikana).

Matkakohteesta riippuen voimme joutua antamaan viranomaisohjeistuksen mukaisesti tiedon passisi numerosta lentoyhtiölle.

Hotellit
Albatros Travel antaa henkilötietosi niiden hotellien tietoon, joihin majoitut matkasi aikana. Hotellivarauksen tekemiseen tarvitsemme yleensä nimen, matkakohteen, matkalle lähtöpäivän, huonetyypin, mahdolliset erityistoiveet matkaan liittyen (esim. erityisruokavalio tai avustuksen tarve).

Bussiyhtiöt
Albatros Travel antaa henkilötietosi niiden bussiyhtiöiden käyttöön, joita käytämme matkasi aikana. Bussikuljetusten varaamiseksi annamme bussiyhtiölle yleensä nimen, retkelle/matkalle noutopaikan, lähtö- ja paluuajan, retki/matkakohteen, mahdolliset erityistoiveet matkaan liittyen (esim. avustuksen tarve ).

Laivayhtiöt
Albatros Travel antaa henkilötietosi niiden laivayhtiöiden käyttöön, joita käytät matkasi aikana (esim. päiväretki veneellä/aluksella). Laivamatkan varaamiseksi annamme laivayhtiölle yleensä nimesi (kuten passissa), hyttikategorian, matkakohteen, matkareitin ja laivamatkaan liittyvät mahdolliset erityistoiveet matkaan liittyen (esim. erityisruokavalio tai avustuksen tarve ).

Paikalliset yhteistyökumppanit matkakohteissa
Albatros Travel antaa edelleen joitain henkilötietoja paikallisille yhteistyökumppaneille varataksemme matkan ja siihen liittyviä retkiä, kuljetuksia tai muita lisäpalveluita. Paikallinen yhteistyökumppani tuottaa, tilaa ja koordinoi palvelut kohteessa. Yleensä ilmoitamme nimesi (kuten passissa), kuljetuksen/retken lähtöpaikan ja –ajan, matkakohteen, hotellin ja  mahdolliset erityistoiveet matkaan liittyen (esim. erityisruokavalio tai avustuksen tarve ).

Matkanjohtajat ja englanninkieliset paikallisoppaat
Albatros Travelin ryhmä- ja kiertomatkoilla on mukana suomalainen matkanjohtaja sekä/tai englanninkielinen paikallisopas, joilla on kokemusta kyseisestä kohdemaasta. Olemme valinneet kaikki matkanjohtajamme ja paikallisoppaamme huolella. Matkanjohtajan tehtävänä on opastaa ja avustaa sinua matkan aikana. Jotta hän voi suorittaa työtehtävänsä, annamme matkanjohtajan käyttöön yleensä nimesi (kuten passissa), matkalle lähtö- ja paluupäivän, matkakohteen, tilaamasi retket ja kuljetukset. Samoin kuin mahdolliset erityistoiveet matkaan liittyen (esim. erityisruokavalio tai avustuksen tarve).

Matkanjohtajamme joko asuu kohdemaassa, on siellä vastaanottamassa ryhmää tai matkustaa ryhmän mukana Suomesta matkakohteeseen. Paikallisopas avustaa matkanjohtajaa kohteessa käytännön asioissa, retkillä ja nähtävyyksillä.

Vakuutusyhtiöt
Albatros Travelin matkoihin ei sisälly henkilö- tai matkatavaravakuutuksia. Asiakas hoitaa riittävän kattavan vakuutuksen/vakuutukset suoraan oman vakuutusyhtiönsä kanssa. Mikäli asiakas sairastuu tai joutuu onnettomuuteen matkan aikana, joudumme antamaan vakuutusyhtiölle luottamuksellisesti henkilötietoja ja matkaa koskevia tietoja.

Istumapaikat lentomatkoilla
Riippuen matkasi aikana käyttämistämme lentoyhtiöistä, mahdollisuus valita etukäteen istumapaikka lentokoneessa vaihtelee. Niissä tapauksissa, joissa meillä on mahdollisuus valita sinulle ja samalla matkavarauksella olevalle matkakumppanillesi istumapaikat etukäteen lennolle, välitämme henkilötietosi Albatros Travelin työntekijälle Etelä-Afrikan toimistoomme. Antamamme tiedot ovat yleensä nimi (kuten passissa), matkavarauksella oleva laskun numero ja syntymäaika. Samoin kuin mahdollinen erikoisruokavaliotoive lennolle tai tieto terveydentilasta ja mahdollinen avustuksen tarve. Näiden tietojen välittäminen tapahtuu matkavarausjärjestelmämme DaVincin lentomanifestissa.

Kansainväliset henkilötietojen luovutukset
Koska järjestämme matkoja ympäri maailmaa, on osa yhteistyökumppaneistamme (kuten hotellit ja lentoyhtiöt) EU:n ulkopuolisissa maissa. Tämän vuoksi henkilötietoja joudutaan välittämään näihin EU/ETA:n ulkopuolisiin maihin, kun se on pakollista matkan toteuttamiseksi. Meidän on luovutettava henkilötiedot, jotta voimme esim. varata matkaan liittyvät lennot, maakuljetukset ja majoitukset. Lisäksi Albatros Travelin toimisto Etelä-Afrikassa palvelee Tanskan pääkonttoria lentopaikkojen valinnassa ja suorittaa tarvittavat varaukset sieltä käsin.

Oli kysymyksessä EU/ETA maa tai EU:n/ETA:n ulkopuolinen alue, jonne luovutamme henkilötietojasi, Albatros Travel on velvoitettu siirtämään tarvittavat henkilötiedot luotettavasti ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Henkilötietolainsäädäntö EU/ETA –maiden ulkopuolella voi olla lievempi kuin Tanskassa ja muissa EU/ETA -maissa. Näissä tapauksissa käytämme EU-komission hyväksymiä standardikaavakkeita, jotka on laadittu tätä tarkoitusta varten. Henkilötietojen luovuttamisessa USA:han on sovittu EU -maiden kanssa käyttämällä Privacy Shield-ohjelmaa. Tämä on EU maiden ja USA:n välinen sopimus, joka kattaa säännösten mukaisen, turvallisen tietojen siirron. Amerikkalaisyritykset ovat sitoutuneet Privacy Shield-ohjelmaa henkilötietoja käsittelyssä.

Poikkeustapauksissa voi Albatros Travel joutua tilanteeseen, jossa meidän on mahdotonta käyttää EU:n standardikaavaketta tai Privacy Shield-ohjelmaa laillisina tiedon siirtokanavina. Tälläisissä tapauksissa tiedon siirto perustuu tietosuojadirektiivin artiklaan 49,1 (b). Näin toimimme, kun tietojen siirtämisen tarkoitus on varauksen mukaisen matkan toteuttaminen ja tehdyn matkasopimuksen pitäminen sinun ja Albatros Travelin välillä.

Mikäli et halua, että lähetämme henkilötietojasi sekä kanssamatkustajien henkilötietoja koskien varattua/varattuja matkoja EU/ETA:n ulkopuolisiin maihin, pyydämme kertomaan tästä matkaa varatessasi. Pyydämme kuitenkin huomiomaan, että mikäli matka suuntautuu tai matkakuvauksessa on mukana esim. lentovarauksia EU/ETA:n ulkopuolisen maiden lentoyhtiöistä, emme voi toteuttaa matkaa ilman että luovutamme luotettavia henkilötietoja, aiemmin mainittuja tapoja käyttäen.

Albatros Travel ei luovuta missään yhteydessä henkilötietojasi EU/ETA maiden ulkopuolelle, ilman että se on tarpeellista kyseisen varatun matkan toteuttamisen kannalta.

Tietojen säilytys
Säilytämme henkilötiedot niin kauan kuin se on tarpeellista, huomioiden tarkoituksen jonka vuoksi tiedot on kerätty. Toimimme näin, jollei ole muuta syytä kansallisen lainsäädännön mukaan. Tällä tarkoitetaan esim. lainmukaista tietojen säilyttämistä kirjanpitolain mukaan tai kun kyseessä on matkan reklamaatiotapaus.

Albatros Travel säilyttää henkilötiedot ja matkustushistorian 5 vuotta (kalenterivuotta), koskien viimeistä varaamasi matkaa. Tallennamme tiedot asiakastietokantaan. Takaamme, että henkilötietosi poistetaan aina turvallisesti ja lain mukaan. Mikäli olet Royal Albatros kanta-asiakasohjelman jäsen, tallennamme tietosi minimissään 5 vuotta. Tai siihen saakka, kun päätät poistua kanta-asiakasohjelmasta.

Jos olet uutiskirjeemme tilaaja, tallennamme yhteystietosi niin kauan kuin et enää halua olla tilaaja ja perut uutiskirjeen tilauksen.

Henkilötiedot, jotka keräämme esim. messujen ja asiakastapahtumien yhteydessä, säilytämme 3 kuukautta tapahtuman päättymisen jälkeen.

Turvatoimenpiteet
Albatros Travel käyttää teknisiä ja sisäisten prosessien turvatoimia, joilla taataan henkilötietojen turvallisuus ja tietojen asianmukainen käyttö. Arvioimme jatkuvasti, miten minimoimme riskit henkilötietojen käsittelyssä ja toteutamme suunnitelmat jatkuvina käytäntöinä. Turvatoimenpiteet käydään läpi säännöllisesti ja muutoksia tehdään sekä tarpeen että uuden teknologian tuomien mahdollisuuksien mukaan.

Tämän lisäksi olemme ottaneet käyttöön rajoituksia järjestelmissä, joilla rajataan tietoihin pääsyä. Ainoastaan ne työntekijät, joiden tehtäviin henkilötietojen käsitteleminen kuuluu, pääsevät tietoihin. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti EU tietolainsäädännön noudattamiseksi ja sen tuomiseksi osaksi jokapäiväistä työtä. Henkilöstömme on allekirjoittanut vaitiolovelvollisuuden, jotta voit olla varma, että henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti.

Sinun oikeutesi
Sinulla on oikeus pyytää tietosi poistettaviksi tai että niitä korjataan. Sinulla on oikeus pyytää tietojasi käytettävän rajoitetusti ja ainoastaan tiettyä tarkoitusta varten, esim. niitä ei voi käyttää suoramarkkinointiin tai ns. profilointiin.

Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi, jonka olet antanut meille, jotta voimme käyttää henkilötietojasi. Mikäli toivot tätä, poistamme henkilötietosi ja peruutamme aiemman sopimuksemme.

Sinulla on myös oikeus saada tietää niistä henkilötiedoista, jotka Albatros Travel on sinusta tallentanut.

Jotta saat tiedon sinusta tallennetuista henkilötiedoista, tulee sinun lähettää meille kirjallisesti ja allekirjoitettuna tarkastuspyyntö. Tarkastuspyynnössä tarvitsemme nimesi, yhteystietosi ja mielellään aiempien matkojen laskujen numerot. Mikäli pyyntö koskee myös kanssamatkustajaa, tarvitsemme myös hänen hyväksynnän allekirjoitettuna.

Mikäli haluat käyttää jotain/joitain näistä oikeuksistasi, sinun tulee olla meihin yhteydessä. Olemme antaneet tarvittavat yhteystiedot kohdassa ”Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot”.

Valitusmahdollisuus
Mikäli haluat valittaa Albatros Travelin käytännöistä käsitellä henkilötietojasi, voit lähettää kirjallisen valituksen:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki
PL 800, 00521 Helsinki
Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi

Seuranta
Albatros Travel arvioi ja seuraa koko ajan henkilötietolakia ja mahdollisia muutoksia lainsäädännössä tai käytännöissämme. Pyydämme sinua myös säännöllisesti tarkistamaan mahdolliset muutokset tiedoissasi ja ilmoittamaan niistä meille, mikäli muutoksilla on vaikutusta henkilötietojen käsittelyyn.

Suosikit

  • Uutuus

    Paratiisiloma Malediiveilla

    Tervetuloa upealle rantalomalle trooppiselle paratiisisaarelle: valkoisia hiekkarantoja, huojuvia palmuja ja turkoosinsininen meri.

    Yksilöllinen matka
    • 3 lähtöä
    • 10 päivää
    • Alkaen 2.148€
    Helsingistä
  • Uutuus

    Venetsia ja viehkeä Veneto

    Veneton alueella Pohjois-Italiassa sijaitsee Italian kiinnostavimpiin ja tunnetuimpiin kuuluvia kaupunkeja: Padova, Vicenza ja Venetsia.

    • 5 lähtöä
    • 8 päivää
    • Alkaen 1.048€
    Helsingistä
  • Peking, Xi´an ja Shanghai

    Pekingin vaikuttavat muistomerkit, Xi’anin terrakottasotilaat ja moderni Shanghai.

    Yksilöllinen matka
    • 22-05-2019
    • 10 päivää
    • 1.498€
    Helsingistä
  • Best of Etelä-Afrikka

    Ihastuttavat Garden Route ja Panorama route näköalareitit, safareita Krugerin kansallispuistossa, viinitilojen viehkeyttä ja kulttuuria upeassa Kapkaupungissa.

    Yksilöllinen matka
    • 25-02-2019
    • 14 päivää
    • 2.398€
    Helsingistä