Yksilölliset matkat

Yksilöllisillä matkoilla on sama erinomainen hinta-laatusuhde kuin Albatrosin ryhmämatkoilla. Sinulla vain on enemmän omaa aikaa matkakohteessa ja voit valita, mitä englanninkielisiä retkiä tai retkipaketteja sisällytät matkaasi. Hoidamme käytännön järjestelyt puolestasi: lennot, lentokenttäkuljetukset ja majoituksen. Vaivatonta!

Albatrosin Yksilöllisellä matkalla
Toisin kuin ryhmämatkoillamme, yksilöllisillä matkoilla ei ole mukana suomalaista matkanjohtajaa. Lentokenttäkuljetuksissa sekä retkillä on mukana englanninkielinen kuljettaja/opas, joka ei välttämättä ole jokaisella ajomatkalla tai retkellä sama henkilö. Sekä lentokenttäkuljetuksissa että retkillä on mukana muita pohjoismaalaisia matkustajia. Jokaisessa Yksilöllisessä matkassa myynnissä on rajallinen määrä paikkoja.

Mukana on vaihtoehtoja, joissa sinulla on mahdollisuus viettää aikaa myös rantakohteessa. Voit varata lisämaksusta yhden hengen huoneen ja osa matkoista sopii mainiosti myös lapsiperheille. Näiden matkojen hintatiedoissa mainitsemme hinnan tai alennuksen lapselle.

Tutustu valikoimaan ja varaa oma yksilöllinen Albatros-seikkailusi!