Lue Albatrosista

Søren Rasmussen
Albatrosin perustaja ja omistaja
Albatros on kasvanut pienestä 1986 Kööpenhaminassa perustetusta matkatoimistosta Pohjoismaiden suurimmaksi kiertomatkojen järjestäjäksi. Albatros on edelleen perheyritys, jonka perustaja on biologi Søren Rasmussen.

Albatrosin pääkonttori on Kööpenhaminassa, jossa työskentelee noin 100 henkilöä. Markkinoimme ja myymme matkoja Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Hyödynnämme yhteistä pohjoismaalaista osaamista ja Kööpenhaminassa työskentelee ammattitaitoinen suomalainen tiimi, joka vastaa Suomen markkinoista. Lisäksi Albatrosilla on omat paikalliset toimistot Etelä-Afrikassa ja Grönlannissa.

Haluamme olla paras ryhmä- ja kiertomatkojen järjestäjä. Albatrosin matkamaailma on mahdollisuuksia täynnä. Tänä päivänä matkalaukussamme on yli 400 erilaista matkatuotetta. Suomesta lähtevillä matkoillamme on aina mukana suomalainen matkanjohtaja.

Kun lähdet mukaamme, tehtäväsi on nauttia ja rentoutua matkalla. Hoidamme järjestelyt puolestasi ja matkanjohtaja varmistaa asioiden sujuvuuden perillä. Emme käytä kalleimpia ja hienoimpia hotelleja, vaan panostamme siihen, että saat rahoillesi vastinetta. Tärkeintä on matkan sisältö: näet ja koet mahdollisimman paljon. Nautit matkalla olosta, erilaisista maisemista ja matkaseurasta. Omat kokemukset ja ryhmän kanssa jaetut elämykset - näistä aineksista on hyvä Albatros-matka tehty!

Olemme Tanskassa rekisteröitynyt yritys ja kuulumme Rejsegarantifondiin (nro.676), jonka takuu kattaa suomalaiset matkustajat.

Vastuullisuus
Albatros Travel A/S on allekirjoittanut YK:n Global Compact–aloitteen ja tukee aloitteen pyrkimyksiä. Global Compact on strateginen aloite yrityksille, jotka ovat sitoutuneet yhdenmukaistamaan toimintaansa ja strategioitaan kymmeneen yleismaailmallisesti hyväksyttyyn periaatteeseen: ihmisoikeuksien, työvoiman, ympäristön ja anti-korruption alueilla.

Albatros Travel A/S on ensimmäinen matkanjärjestäjä Pohjoismaissa, joka on sitoutunut toteuttamaan YK:n uusia Liiketoiminta ja Ihmisoikeudet (Business and Human Rights) toimintaperiaatteita liiketoiminnassaan.

Lue lisää vastuullisuuteen liittyvästä toiminnastamme täältä.

Voit lukea lisää Albatrosista ja sen historiasta täältä

Lisää Albatrosista

Lahjakortti

Syntymäpäivä, joulu, hääpäivä tai muuten vaan?

Avoimet työpaikat

Albatros Travelilla on työmahdollisuuksia – sekä pääkonttorillamme Kööpenhaminassa että matkanjohtajana maailmalla.

Minun Albatros

Minun Albatros-sivuilta näet matkavarauksesi, matkadokumentit, voit maksaa matkasi ja paljon muuta.