Lue Albatrosista

Søren Rasmussen
Albatrosin perustaja ja omistaja
Albatros on kasvanut pienestä 1986 Kööpenhaminassa perustetusta matkatoimistosta Pohjoismaiden suurimmaksi kiertomatkojen järjestäjäksi. Albatros on edelleen perheyritys, jonka perustaja on biologi Søren Rasmussen. Albatrosin pääkonttori on Kööpenhaminassa ja yrityksellä on omat toimistot kolmella eri mantereella: Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Albatrosin pääkonttorissa on noin 200 työntekijää. Toimimme kaikissa Pohjoismaissa. Kööpenhaminassa työskentelee suomalainen tiimi.

Aloitimme matkojen markkinoinnin ja myynnin Suomessa keväällä 2013. Ensimmäinen suomalainen Albatros-ryhmä risteili omalla M/S Sea Explorer- aluksellamme Grönlannissa kesäkuussa 2013.

Albatrosin maailma on mahdollisuuksia täynnä. Tänä päivänä matkalaukussamme on yli 300 matkatuotetta. Suomesta lähtevien matkojen valikoima laajenee jatkuvasti. Hyödynnämme yhteistä pohjoismaalaista osaamista ja Kööpenhaminassa työskentelee ammattitaitoinen Suomi-tiimi. Haluamme olla paras ryhmä- ja kiertomatkojen järjestäjä. Matkoillamme on aina mukana suomalainen matkanjohtaja.

Kun lähdet mukaamme, voit rentoutua matkalla. Hoidamme järjestelyt puolestasi ja matkanjohtaja varmistaa asioiden sujuvuuden perillä. Emme välttämättä käytä kalleimpia ja hienoimpia hotelleja, vaan panostamme siihen, että saat rahoillesi vastinetta. Tärkeintä on matkan sisältö; näet ja koet mahdollisimman paljon. Nautit matkalla olosta, erilaisista maisemista ja matkaseurasta. Omat kokemukset ja ryhmän kanssa jaetut elämykset -niistä on hyvä Albatros matka tehty.

Olemme Tanskassa rekisteröitynyt yritys ja kuulumme Rejsegarantifondiin (nro.676), jonka takuu kattaa suomalaiset matkustajat.

Vastuullisuus
Albatros Travel A/S on allekirjoittanut YK:n Global Compact –aloitteen ja tukee aloitteen pyrkimyksiä. Global Compact on strateginen aloite yrityksille, jotka ovat sitoutuneet yhdenmukaistamaan toimintaansa ja strategioitaan kymmeneen yleismaailmallisesti hyväksyttyyn periaatteeseen: ihmisoikeuksien, työvoiman, ympäristön ja anti-korruption alueilla.

Albatros Travel A/S on ensimmäinen matkanjärjestäjä Pohjoismaissa, joka on sitoutunut toteuttamaan YK:n uusia Liiketoiminta ja Ihmisoikeudet (Business and Human Rights) toimintaperiaatteita liiketoiminnassaan.

Lue lisää Albatrosista ja sen historiasta täältä

Lisää Albatrosista

Turvallinen matkakokemus Albatrosin mukana

Matkan tulee olla iloinen asia, jolta palaat kotiin monta kokemusta rikkaampana. Tämä toteutuu, kun tunnet olosi turvall…

Lahjakortti

Syntymäpäivä, joulu, hääpäivä tai muuten vaan?

Avoimet työpaikat

Albatros Travelilla on työmahdollisuuksia – sekä pääkonttorillamme Kööpenhaminassa että matkanjohtajana maailmalla.

Minun Albatros

Minun Albatros-sivuilta näet matkavarauksesi, matkadokumentit, voit maksaa matkasi ja paljon muuta.

Uutiskirje

Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä postinumero oikealla puolella oleviin kenttiin ja klikkaa Tilaa-painiketta. Kiitos, ja seuraavan Albatros-matkan suunnittelu voi alkaa!