Turvallisia matkakokemuksia Albatros Travelin mukana

Voit rauhallisin mielin varata seuraavan matkasi Albatrosin mukana.

Asiakaspalvelumme ja kokeneet matkanjohtajamme huolehtivat siitä, että kokemuksesi on mahdollisimman hyvä ennen matkaa ja matkan aikana.

Olemme Tanskassa rekisteröitynyt vakavarainen yritys ja kuulumme Rejsegarantifondiin (nro.676), jonka takuu kattaa suomalaiset matkustajat.

Rahojen palautustakuu

Maailma on avautunut ja avautumassa jälleen matkailulle. Varaudumme kuitenkin edelleen siihen, että matkoja voidaan joutua perumaan, mikäli viranomaiset suosittelevat välttämään matkustamista matkakohteeseen 14 päivää ennen matkan lähtöpäivää.

Mikäli joutuisimme viranomaissuositusten perusteella perumaan matkasi, palautamme sinulle matkasta maksamasi summan 14 päivän sisällä.

 

Turvallinen matkakokemus Albatrosin mukana

Olemme koonneet tietoa ja askelluksia riittävän hygienian varmistamiseksi matkan aikana. Kaikki matkanjohtajamme ovat mm. suorittaneet WHO:n laatiman kurssin koronatartuntojen minimoimiseksi ja saaneet tästä sertifikaatin.

Lue lisää 

Viranomaisten matkustussuositukset

Noudatamme aina viranomaisten antamia matkustussuosituksia ja ohjeita sekä Suomessa että niissä maissa, joihin matkamme suuntautuvat.

Lue lisää ajankohtaisista ohjeistuksista täältä.