Turvallisia matkakokemuksia Albatros Travelin mukana

Voit rauhallisin mielin varata seuraavan matkasi Albatrosin mukana.

Asiakaspalvelumme ja kokeneet matkanjohtajamme huolehtivat siitä, että kokemuksesi on mahdollisimman hyvä ennen matkaa ja matkan aikana.

Olemme Tanskassa rekisteröitynyt vakavarainen yritys ja kuulumme Rejsegarantifondiin (nro.676), jonka takuu kattaa suomalaiset matkustajat.

Rahojen palautustakuu

Kun rokotusohjelmat etenevät maittain, maailma voi vaiheittain avautua matkailulle. Varaudumme kuitenkin siihen, että matkoja voidaan joutua perumaan, mikäli viranomaiset suosittelevat välttämään matkustamista matkakohteeseen 14 päivää ennen matkan lähtöpäivää.

Mikäli joutuisimme viranomaissuositusten perusteella perumaan matkasi, palautamme sinulle matkasta maksamasi summan 14 päivän sisällä.

 

Muutos- ja peruutusturva

Olemme pidentäneet muutos- ja peruutusturvan voimassaoloaikaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että saat rahasi takaisin, tai voit vaihtaa matkan kerran kuluitta toiseen matkaan, viimeistään 60 päivää matkan varaamisen jälkeen.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset korona-aikaan liittyen

Miten toimin, jos matkani joudutaan peruuttamaan? Entä, jos matkakohde vaatii koronapassin? Olemme koonneet tämän ajan kysytyimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Lue lisää

Matkavakuutus ja peruutusturva

Matkamme eivät sisällä peruutusturvaa tai muita henkilökohtaisia vakuutuksia. Asiakkaan tulee itse huolehtia riittävän kattavasta matkavakuutuksesta.

Lue lisää

Turvallinen matkakokemus Albatrosin mukana

Olemme koonneet tietoa ja askelluksia riittävän hygienian varmistamiseksi matkan aikana. Kaikki matkanjohtajamme ovat mm. suorittaneet WHO:n laatiman kurssin koronatartuntojen minimoimiseksi ja saaneet tästä sertifikaatin.

Lue lisää 

Albatrosin päivystysnumero hätätilanteita varten

Mikäli tarvitset apua matkasi aikana, voit aina olla yhteydessä matkanjohtajaan.Mikäli se ei ole mahdollista, voit soittaa Albatrosin päivystysnumeroon, joka on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

Lue lisää

Viranomaisten matkustussuositukset

Noudatamme aina viranomaisten antamia matkustussuosituksia ja ohjeita sekä Suomessa että niissä maissa, joihin matkamme suuntautuvat.

Lue lisää ajankohtaisista ohjeistuksista täältä.