Matkan pidennys

Matkan pidennyspaketti tai lisäpäiviä matkan loppuun

Monilla matkoillamme on mahdollista ostaa joko valmis matkan pidennyspaketti tai muuttaa paluulennon päivää.

Matkan pidennyspaketti
Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti.  Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa.

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Suosittelemme varaamaan kuitenkin niin ajoissa kuin mahdollista, koska matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Huomioithan, että kotisivuillamme mainitut hinnat ovat alkaen hintoja. Hotelli- ja/tai lentohintojen mahdolliset muutokset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Lisäpäiviä matkan loppuun
Voit viettää lisäpäiviä kohteessa, ennen kuin matkaohjelman mukainen matka päättyy. Lisäpäivien määrä riippuu ohjelman mukaisen matkan pituudesta: Lentolippu on voimassa 30 päivää lähtöpäivästä, eli jos ohjelman mukainen matka kestää esimerkiksi 8 päivää, voit pidentää oleskeluasi kohteessa maksimissaan 22 päivällä.

Täytä kotisivujemme varauslomakkeen kohtaan ''Huomioitavaa'' toivomasi päivä, jolloin haluaisit palata kotiin. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme, onko pidennys mahdollinen ja mitä se maksaa. Merkitsethän esim. ”4–6 päivää”, mikäli voit joustaa paluupäivän suhteen. 

Hinta/henkilö: 70€ + lentoyhtiön lisämaksu muutoksesta. Muutoskulujen suuruus riippuu kysynnästä ja eri lentoluokkien saatavuudesta.

Ennen kuin käsittelemme muutospyyntöä, tulee matkaehtojen mukainen ennakkomaksu olla maksettu tilillemme. Kun muutos on vahvistettu, matkan pidennystä ei voi peruuttaa kuluitta (70€/hlö + lentoyhtiön mahdollinen lisämaksu).

Jos muutos ei ole mahdollinen ja haluat perua matkan, palautamme ennakkomaksun. Huom. mahdollinen ennakkomaksun palautus koskee ainoastaan uusia varauksia.

Lisäpäivien aikana ei ole käytössä matkanjohtajan palveluita, ja majoituksesta sekä lentokenttäkuljetuksesta huolehdit itse.

Lentolipun muuttaminen riippuu kunkin lentoyhtiön säännöistä ja varaustilanteesta. Vastaamme tiedusteluusi 7–10 päivän kuluessa.

Muutokset paluupäivään eivät ole mahdollisia Grönlantiin ja Huippuvuorille sekä Kuubaan suuntautuvilla matkoilla. Norwegian lentoyhtiöllä ryhmälentolipuilla matkustettaessa muutokset paluupäivään eivät ole mahdollisia.

Muistathan tarkistaa, että matkavakuutuksesi on voimassa koko matkan ajan.

Mikäli haluat lisätietoja, soita numeroon 09 31585999 (pvm/mpm)  tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@albatros-travel.fi