Joulutunnelmaa Irlannissa

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Lähde joulumatkalle Irlantiin ja nauti Galwaysta ja Dublinista, jotka on koristeltu joulua varten.

Irlanti on oiva matkakohde vuoden ympäri: vihreitä peltoja, joita lampaat pilkuttavat, pieniä maalaistaloja värikkäine ovineen sekä eläväisiä pubeja, joissa musiikki soi ja musta Guinness vaahtoaa. Erityisesti joulukuussa, jolloin joulu kolkuttelee ovella, Irlannissa on erityisen viihtyisää.

Joulumatkamme Irlantiin alkaa pienellä tutustumisella Dubliniin. Sitten käymme eräässä tislaamossa tutustumassa upean irlantilaisen viskin valmistukseen. Suuntaamme saaren poikki ja ajamme loputtomien vihreiden niittyjen, laajojen kivierämaiden ja karujen turvesoiden poikki, kunnes saavumme länsirannikolle viihtyisään Galwayhin.

Galwayssa meillä on aikaa tutustua kaupungin keskustaan, katsella joulukoristeluita ja ehkä tehdä vielä viimeiset jouluostokset. Käymme myös dramaattisella Atlantin rannikolla, jolla rantakalliot putoavat suoraan mereen. Päätä huimaa, kun katselee alas Atlantille 200 m korkealta Cliffs of Moherilta!

Palaamme vilkkaaseen Dubliniin, jossa vietämme kaksi viimeistä yötä. Teemme mukavan kävelykierroksen kaupungilla, käymme paikallisessa pubissa, kuuntelemme irlantilaista kansanmusiikkia ja nautimme tunnelmasta tässä ihastuttavassa kaupungissa. Ohjelmassa on lisäksi runsaasti aikaa katsella kauppoja ja käydä vaikka joulumarkkinoilla tai vain nauttia tunnelmasta Liffeyjoen ympäristössä.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta EUR

Päiväohjelma 5 päivää
Päivä 1
Helsinki – Dublin. Nähtävyyskierros bussilla, viskitislaamo ja matka jatkuu kohti Galwayta
Päivä 2
Galway – Cliffs of Moher – Galway
Päivä 3
Galway – Dublin. Kaupunkikävely
Päivä 4
Omaa aikaa Dublinissa
Päivä 5
Dublin – Helsinki

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
998€
Helsinki
998€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki – Dublin. Nähtävyyskierros bussilla, viskitislaamo ja matka jatkuu kohti Galwayta

Lennämme Helsingistä Irlantiin. Dublin toivottaa meidät tervetulleiksi gaelinkielisellä ilmauksella ”Cead Mile Failte”, joka merkitsee suurin piirtein ”satatuhatta kertaa tervetuloa”. Aloitamme saman tien Irlannin-seikkailumme ja kierrämme bussilla kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, kuten Trinity Collegen, O’Connell Streetin, The Spiren ja Merrion Squaren. Saatuamme kuvan kaupungista vierailemme eräässä Irlannin kuuluisista viskitislaamoista. Kuulemme ohran mallastuksesta ja siitä, miten koko prosessi tapahtuu. Meille kerrotaan myös tarinoita siitä, kuinka jopa enkelit saavat osansa monista tuhansista litroista viskiä, joka odottaa pullottamista isoissa varastoissa. Kaikki on esitetty tyylikkäästi vanhanaikaisen irlantilaisen charmin siivittämänä.

Vietettyämme hetken viskin merkeissä ajamme vihreän saaren poikki Galwayhin. Saavuttuamme perille tuohon viehättävään kaupunkiin majoitumme hotelliin ja syömme yhteisen illallisen.

(Päivän ajomatka yhteensä 210 km.)

Päivä 2
Galway – Cliffs of Moher – Galway

Aikaisin aamulla suuntaamme maaseudulle ja kohti etelää pitkin kaunista Atlantin rannikkoa. Sieltä löytyy yksi maan upeimmista luonnonnähtävyyksistä: Cliffs of Moher. Kahdeksan kilometriä jyrkkää kallioseinämää, joka putoaa 200 m alas Atlantin valtamereen, saa kenet tahansa haukkomaan henkeä. Kallioseinämissä kerroksittain vaihteleva musta liuskekivi ja vaalea hiekkakivi sekä kallioilla pesivät linnut ovat kiehtova näky. Huipulta voi hyvällä säällä nähdä jopa 20 km päässä sijaitsevat Aransaaret.

Koettuamme huimaavan tunteen vatsanpohjassa Cliffs of Moherilla palaamme takaisin Galwayhin Burrenin kansallispuiston kautta. Se on 100 neliökilometrin suuruinen alue, jota peittävät valtavat, litteät kalkkikivilaatat, joissa on syviä uria. Aluetta kuvataan usein kuumaisemaksi. Nimi Burren on johdettu iirin kielen sanasta Boireann, jonka voi suomentaa ”kivettyneeksi paikaksi” – oikein sopiva nimi tälle koruttomalle kivierämaalle.

Alueen karuutta on kuvattu sanomalla, ettei siellä ole tarpeeksi vettä, johon mies voisi hukkua, ei tarpeeksi korkeaa puuta, johon miehen voisi hirttää eikä tarpeeksi maata, johon hänet voisi haudata. Alue on karstimaata, joka koostuu kalkista, joka saostui hiilikaudella 350 miljoonaa vuotta sitten. Vuosituhansien aikana kalkki on muuntunut valtaviksi kalkkikivilaatoiksi, joita sade, tuuli ja sää on työstänyt erikoisen muotoisiksi. Täällä mikään elävä ei näyttäisi viihtyvän, mutta todellisuudessa seudulla kasvaa monia kasveja, ja Välimeren alueen kasvit viihtyvät rinta rinnan Alppien kukkien kanssa.

Nyt on tullut aika nauttia Galwaysta, jota pidetään usein Irlannin irlantilaisimpana kaupunkina. Se hurmaa värikkäillä taloillaan, mukulakivikaduillaan ja viihtyisillä pubeillaan.

Teemme Galwayssa kaupunkikierroksen ja näemme vanhoja puutaloja, hienoja ravintoloita ja viihtyisiä pubeja. Vilkkaan opiskelijaelämän lisäksi kaupungissa asuu paljon taiteilijoita ja muusikoita, mikä tekee tunnelmasta varsin boheemin.

Aloitamme kierroksemme Eyre Squarelta. Se on hyvin hoidettu puisto, jota ympäröivät 1800-luvulta peräisin olevat rakennukset. Näemme mm. vanhan oikeustalon, joka on rakennettu keskiaikaiseen munkkiluostariin sekä Salmon Weir Bridge -sillan, jolta voi katsella ylävirtaan vaeltavia lohia. Myös jykevä katedraali, joka on rakennettu 1965 ja kuuluu Euroopan nuorimpiin, sekä Espanjalainen kaari 1500-luvulta kuuluvat kierroksen ohjelmaan.

Kaupunki on yleensä koristeltu kauniisti joulua varten. Galwayssa voi tehdä jouluostoksia, käydä paikallisessa pubissa tai vaikka joulumarkkinoilla, jotka pidetään yleensä Eyre Squarella.

Tänään illallinen on omavalintainen. Keskustassa on paljon pieniä ja kivoja ravintoloita, joissa voi maistella irlantilaisia erikoisuuksia. Houkutteleeko kenties Atlantin valtamerestä kalastettu tuore kala tai klassinen Irish Stew?

(Päivän ajomatka yhteensä n. 160 km.)

Päivä 3
Galway – Dublin. Kaupunkikävely

Aamiaisen jälkeen lähdemme matkalle kohti Dublinia. Perillä pääkaupungissa majoitumme keskustahotelliin ja lähdemme sitten kaupunkikävelylle. Dublinin perustivat norjalaiset ja tanskalaiset viikingit vuonna 841 jKr. Keskiajalla normannit valloittivat kaupungin ja rakensivat Dublinin linnan englantilaisten ylivallan symboliksi. Englantilaiset pitivät Irlantia vallassaan aina vuoden 1916 pääsiäiskapinaan saakka, joka loi pohjan neuvotteluille Irlannin itsenäisyydestä.

Itä-länsi-suunnassa virtaava Liffeyjoki jakaa Dublinin kahtia. Joki ei ole vain fyysinen raja, vaan jakaa kaupungin kahtia myös henkisesti: joen eteläpuolinen alue on vauraampi ja pohjoispuolinen köyhempi. Pohjois-Dublin rakennettiin 1700-luvulla. Huolimatta alueen maineesta eteläosaa rumempana ja köyhempänä on siellä yhä nähtävissä hienoja esimerkkejä 1700-luvun uusklassisesta arkkitehtuurista. Pohjoispuolen tärkeintä ostoskatua O’Connell Streetiä reunustavat patsaat, monumentit ja hienot, vanhat talot. Näemme kierroksellamme myös historiallisen General Post Officen, jonka portailta pääsiäiskapinan johtajat lukivat Irlannin itsenäistymisjulistuksen 1916.

Kulkiessamme kohti etelää ja Liffeyjokea ympäristö muuttuu hienostuneemmaksi, ja kaupunkikuvaa leimaavat pääasiallisesti Yrjöjen aikaiseen tyyliin rakennetut valtavat palatsit ja aukiot. Yksi Dublinin hienoimmista Yrjöjen aikaisista aukioista on Merrion Square, jonka varrella sijaitsevissa taloissa on säilytetty tyylille ominaiset kauniisti kaiverretut, voimakkaan väriset ovet, upeat takorautaiset parvekkeet ja puolikuun muotoiset ikkunat ulko-oven yläpuolella. Merrion Squaren numerossa yksi Oscar Wilde kirjoitti näytelmiään ja kertomuksiaan 1800-luvulla. Tässä osassa kaupunkia sijaitsee myös kuuluisa Trinity College, jonka perusti kuningatar Elizabeth I vuonna 1592. Trinity Collegessa opiskelivat monet Irlannin kirjallisuuden jättiläiset, kuten Jonathan Swift, Bram Stoker, Oscar Wilde ja Samuel Beckett. Dublinin vanhin osa, jossa sijaitsee mm. Dublinin linna, ympäröi Trinity Collegea.

Loppupäivä on varattu omille seikkailuille Dublinissa. Illallispaikka on omavalintainen. Ehkä haluat lähteä illalla vielä matkanjohtajan mukaan johonkin Temple Barin alueen monista pubeista. Siellä olut virtaa hanoista irlantilaisen kansanmusiikin tahtiin. Pubissa pääsemme lähemmäs ihastuttavaa irlantilaista kansansielua. Miksi et kokeilisi mustaa, vaahtoavaa Guinness-olutta ennen kuin on aika palata hotellille ja painaa pää tyynyyn?

(Päivän ajomatka yhteensä 210 km.)

Päivä 4
Omaa aikaa Dublinissa

Tänään on reilusti aikaa tutustua Dubliniin ja sen kauniisti koristeltuihin katuihin. Käy vaikka tunnetussa Bewley’sin kahvi- ja teehuoneessa, joka on peräisin vuodelta 1840 ja sijaitsee Grafton Streetillä. Siellä voi nauttia kupillisen teetä tai kahvia ja voileivän sekä aistia tunnelmaa. Heidän kuuluisaa teetään voi myös ostaa mukaan. Ehkä haluat syödä lounaan The Bank on College Greenissä, joka on entinen pankki, nykyään ihastuttava ravintola. Kenties joku monista kivoista pubeista, jotka tarjoilevat perinteistä irlantilaista ruokaa ja vaahtoavaa olutta, houkuttelee enemmän.

Illalla tapaamme hotellilla, syömme yhteisen illallisen ja juttelemme matkakokemuksista. Ehkä Temple Barin alue ja samanniminen baari houkuttelee myöhemmin illalla. Sitten voit laulaa vanhojen klassikoiden, kuten vuodesta 1864 ohjelmistossa olleen Finnegan’s Waken ja The Irish Roverin mukana! Yksi asia on varma: tällaista tunnelmaa ei ole missään muualla!

Päivä 5
Dublin – Helsinki

Syömme viimeisen aamiaisen kauniissa Irlannissa. Sitten bussi vie meidät lentokentälle: paluumatka alkaa.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 998€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
195€
Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki – Dublin – Helsinki turistiluokassa
 • Majoitus 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa keskitason hotelleissa (2 yötä Galway ja 2 yötä Dublin)
 • Aamiaiset päivinä 2-5 ja illalliset päivinä 1 ja 3
 • Kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu
 • Muut juomat ja ruokailut matkan aikana
 • Juomarahat, yhteensä noin 6€/hlö

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 16 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Sää Irlannissa ja matkalle mukaan

Joulukuussa päivän keskilämpötila Dublinissa ja Galwayssä on noin +5-10c.

Ota mukaan lämmin, veden- ja tuulenpitävä takki. Tukevat kengät, joilla on hyvä kävellä.

Lue lisää matkakohteesta

Lue lisää Irlannista: https://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/eurooppa/irlanti

Lue mm. ilmastosta ja säästä, aikaerosta, juomarahoista ja tarkista, tarvitsetko viisumia.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 5 out of 5 by from Hyvin suunniteltu matka, suosittelen! Olin Joulutunnelmaa Irlannissa -matkalla joulukuussa 2023. Vaikka matkan pituus oli vain viisi päivää, ehdimme nähdä uskomattoman paljon: kaksi hienoa kaupunkia (Dublin ja Galway), upeaa luontoa (Cliffs of Moher ja Burren) ja maaseutua. Kaupungeissa oli mukavasti omaa aikaa ja Moherin kallioilla viivyttiin riittävän kauan. Ajomatkat olivat sopivia ja matkanjohtaja kertoi kiinnostavasti Irlannista. Oli hyvä, että bussilla ei kuljettu aina nopeinta reittiä, vaan myös pienten kylien läpi ja merenrantoja pitkin. Ainoana miinuksena se, että missään valokuvauksellisessa kylässä ei pysähdytty jaloittelemaan. Hotellit olivat laadukkaita ja oli mukavaa, että hintaan kuului myös kaksi illallista. Jopa matkalle osunut Suomen itsenäisyyspäivä huomioitiin hienolla tavalla!
Date published: 2024-03-06
Rated 5 out of 5 by from Ihanan tunnelmallinen matka Irlannin jouluun! Olin tyytyväinen matkan sisältöön ja käytin hyödykseni hyvin vapaapäivänkin. Matkanjohtaja oli hyvä ja tunnelma Irlannissa juuri sellainen, kuin ajattelinkin, aivan mahtava 😃
Date published: 2023-12-25
Rated 4 out of 5 by from Upeat maisemat ja jouluvalot Joulutunnelmaa Irlannissa matka onnistui hyvin. Aiemmin olemme käyneet Irlannissa kesällä, mutta sää oli ihan kohtuullinen myös talvella. Dublinissa peräti +11-13c lämmintä päivällä eikä pieni sade haitannut. Saari oli vihreä myös tähän aikaan vuodesta ja jouluvalot loistivat runsaina. Joulukoristelua oli niin talojen pihoilla kuin pubien sisätiloissa. Tunnelmalliset joulumarkkinat löytyivät niin Galwaystä kuin Dublinista. Ja irlantilainen musiikki kuullostaa aina yhtä hyvältä. Matka olisi toki voinut olla pari päivää pidempi! Loistava oppaamme Anneli kruunasi matkan.
Date published: 2023-12-11
Rated 5 out of 5 by from Opaspalvelut Joulukuun 2023 matka Irlantiin oli hyvin järjestetty. Erityismaininta erinomaiselle oppaalle. Matka antoi hyvän kuvan Irlannista. Galwaystä ja Dublinista sai hyvän kuvan parissa päivässä ja vierailu Moherin jyrkänteille oli mieleenpainuva.
Date published: 2023-12-11
Rated 5 out of 5 by from Upea matka! Olimme ensimmäistä kertaa Albatrossin matkalla.Opas Anneli oli aivan mahtava,asiantunteva ja mukava.ohjelmaa oli sopivasti,vaikka päivät alkoivat aikaisin.yhteisillä illallisilla ruoka oli ihan ok.hotellien aamupalat perus.Galwayn hotelli olisi voinut olla lähempänä keskustaa.muutenkin hotellin huoneissa päivittämisen varaa.varsinkin kylpyhuoneissa.osassa huoneista oli kylmä.Galwayssa olisi voinut olla enemmän aikaa valoisalla joko omatoimisesti tai ryhmänä.Dublinin hotelli oli hyvä.huone moderni.bussissa aika kului nopeasti Annelin kertoessa Irlannin historiasta,nykypäivästä ja perinteistä.myös kuski Alan oli mukava.kaikin puolin onnistunut matka.
Date published: 2023-12-11
Rated 5 out of 5 by from Joulukuinen Irlanti Hyvä matka jälleen kerran, sopivassa suhteessa yhteistä- ja omaa aikaa. Opas oli asiantunteva ja rauhallinen.
Date published: 2023-12-10
Rated 5 out of 5 by from Hieno matka ! Matkan kesto oli 5 päivää. Meille oikein sopiva.
Date published: 2023-12-09
Rated 3 out of 5 by from Jouluisuus jäi aika vähäiseksi Molemmissa kaupungeissa joulutorit aika vaatimattomia
Date published: 2023-12-09
 • y_2024, m_7, d_23, h_8
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_11
 • loc_fi_FI, sid_IERTR02, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja