Passi ja viisumi Iraniin

Suomen kansalaiset tarvitsevat Iraniin matkustettaessa viisumin. Varmista, että passisi on voimassa vähintään kuusi kuukautta kotiintulon jälkeen. Lisää tietoa Iranin viisumista saat suurlähetystön omilta sivuilta: http://helsinki.mfa.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=290&pageid=24856 (Albatros Travel ei vastaa sivuston ylläpidosta.)

Jos et ole Suomen kansalainen, tarkistathan maahantulovaatimukset omasta suurlähetystöstäsi.

Matkan varaamisen jälkeen, lähempänä matkaa lähetämme sinulle tiedot, kuinka viisumia haetaan ja mitä tietoja Albatros tarvitsee ennen matkaa. Passissa tulee olla riittävä määrä tyhjiä sivuja viisumeita varten.

Viisumi ei sisälly matkan hintaan (noin 90€).

Mikäli suunnittelet matkustavasi Iranin matkan jälkeen USA:han, huomioithan tämän: Suomen kansalaisten, jotka ovat matkustaneet tai oleskelleet Iranissa, Irakissa, Sudanissa tai Syyriassa 1.3.2011 jälkeen tai joilla on kaksoiskansalaisuus jossain kyseisistä maista, tulee hakea viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä tai konsulaatista. Mikäli heillä on jatkuva, aikaisemmin myönnetty ESTA-hakemus, se katsotaan mitätöidyksi ja matkustajan tulee anoa viisumia suurlähetystöstä tai konsulaatista

Tärkeää! Kaikkien matkailijoiden tulee maahantulon yhteydessä esittää englanninkielinen todistus voimassaolevasta matkavakuutuksesta. Todistuksesta tulee käydä ilmi, että matkavakuutus kattaa mahdolliset terveydenhoitokulut matkan aikana Iranissa. Myös vakuutettujen nimet, vakuutuksen numero ja sen voimassaoloaika tulee lukea todistuksessa.