Passi ja viisumi Indonesiaan

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Indonesian passi- ja viisumimääräyksistä.

Suomen kansalaiset saavat maahantulon yhteydessä 30 päivän turistiviisumin maksutta.

Ennen matkaa lähetämme sinulle tietoa niistä maahantulosäännöistä, jotka koskevat matkakohdettasi. Maahantulosäännöt voivat kuitenkin muuttua hyvin lyhyellä varoitusajalla. Tämän vuoksi on tärkeää, että seuraat Ulkoministeriön matkustustiedotteita osoitteessa https://um.fi ja sen lentoyhtiön/lentoyhtiöiden sivuja, jotka liittyvät matkaasi. Tiedot voivat muuttua esim. sen osalta minkä tyyppisiä kasvomaskeja tulee lennoilla käyttää tai vaatiiko kohdemaa koronatestiä ja negatiivista testitulosta ennen matkustamista maahan. Jos matkaasi sisältyy välilaskullisia lentoja, huomiothan myös niiden maiden maahantulosäännöt, joihin teet ainoastaan välilaskun ja vaihdat konetta.

Sinun omalla vastuullasi on huolehtia siitä, että täytät kaikki ne ehdot, jotka ovat voimassa matkakohteessasi ennen matkasi lähtöpäivää. Mikäli matkalle pääsy estyy sen vuoksi, ettei voimassaolevia sääntöjä ja rajoituksia ole huomioitu, matkan hintaa ei palauteta.

Edellä mainitut koskevat kaikkia matkustajia, huolimatta siitä; oletko saanut koronarokotteet, et ole saanut koronarokotteita tai olet sairastanut koronan.
 

Maahantulosäännöt Indonesiaan

Suomesta Indonesiaan matkustettaessa ei ole voimassa erityisiä koronarajoituksia, jos olet saanut koronarokotteet ja sinulla on voimassaoleva EU-koronatodistus.

Saapuessasi Indonesiaan sinulta mitataan ruumiinlämpö. Jos se on yli 37,5C, sinun tulee tehdä omakustanteinen PCR-testi.

Jos olet saanut koronarokotteet ja sinulla on voimassaoleva EU-koronatodistus (Omakanta), suosittelemme tulostamaan englanninkielisen todistuksen mukaan matkalle.

Tarkistathan matkavakuutuksesi voimassaolon ja sen kattavuuden, jos esim. sairastut koronaan matkan aikana.

Jos et ole saanut koronarokotteita, sinun tulee itse selvittää matkustussäännöt, jotka koskevat sinua. Huomioithan, että matkustussäännöt ja matkalle vaadittavat dokumentit voivat muuttua lyhyellä varoitusajalla.

Ulkoministeriön kotisivut ja matkustustiedotteet:

https://um.fi/matkustaminen

Tärkeää tietoa:

Tällä hetkellä Indonesiassa voimassaolevien Covid-19 -sääntöjen mukaan sinulla tulee olla saatuna koronarokotteet, jotta voit osallistua matkallemme Indonesiaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Indonesia

 • Essence of Bali

  Kiertomatkan ja rantaloman yhdistelmä eksoottisella Balilla – erinomaiseen hintaan.

  4,5
  • 5 lähtöä
  • 15 päivää
  • Alkaen 1.698€
  Helsingistä
 • Uutuus

  Bali ja Komodon saari

  Kiertomatkan ja rantaloman yhdistelmä eksoottisella Balilla sekä varaanien Komodo.

  4,6
  • 3 lähtöä
  • 15 päivää
  • Alkaen 2.198€
  Helsingistä
Ota yhteyttä

Soita
09 31585999
(pvm/mpm)