Passi, viisumi ja maahantulosäännöt Indonesiaan

Lue passista, viisumista ja muista mahdollisista maahantulosäännöistä Indonesiaan matkustettaessa täältä.

Passi

Kun matkustat Albatrosin mukana, passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Passissa tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua ja sen tulee olla koneellisesti luettava.  Nämä ohjeet sen vuoksi, mikäli matkan aikana tapahtuisi jotain yllättävää, tai muutoksia lyhyellä varoitusajalla esim. maahantulosääntöihin. Jos sinulla on matkalla mukana passi, joka on voimassa alle 6 kuukautta, se on omalla vastuullasi. Kaikilla mailla on omat sääntönsä passin voimassaololle, voit varmistaa ajantasaiset maahantulosäännöt kohdemaan tai kohdemaiden viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta. 

Ulkoministeriön kotisivut, Suomen kansalaisen passi ja muut matkustusasiakirjat:  https://um.fi/passi

Poliisin sivut, passi: https://poliisi.fi/passi

Lapsella tulee olla iästä huolimatta aina oma passi mukana matkalla.

Jos et ole Suomen kansalainen, sinun tulee itse tarkistaa matkustussäännöt, jotka koskevat sinua. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Viisumi

Suomen kansalaiset saavat maahan saapuessaan turistiviisumin, joka maksaa 35 USD (maksetaan paikan päällä käteisellä). Saat leiman passiisi, joka oikeuttaa 30 päivän oleskeluun maassa. (Yli 30 päivän oleskeluun tarvitaan erillinen viisumi).

Maahantulosäännöt Indonesiaan

Tulliselvitys on täytettävä saapuessasi Indonesiaan. Ilmoituksen voi tehdä ennen lähtöä tai saapuessa. Albatros suosittelee, että ilmoitus tehdään ennen lähtöä, koska mobiilidatan käyttö kohteessa saapumisen jälkeen on maksullista ja etukäteen täytetty tullikaavake nopeuttaa maahantulomuodollisuuksia. Ilmoituksesta saat QR-koodin, joka sinun tulee ottaa mukaan matkalle joko sähköisesti puhelimessa tai tulostettuna.

Klikkaa tästä täyttääksesi tulliselvityksen

Suomenkieliset ohjeet

Voit ennen matkaa pitää silmällä Albatrosin maahantulo-ohjeistusta, joka on tämän sivun alalaidassa. Ja/tai Ulkoministeriön matkustustiedotteita: https://um.fi/matkustustiedote

Huomioithan, että maahantulosäännöt voivat muuttua lyhyellä varoitusajalla ja viime kädessä on sinun omalla vastuullasi huolehtia siitä, että täytät kaikki matkustusvaatimukset matkalle lähtiessä. Muussa tapauksessa matkalle pääsy voi estyä lentokentällä. Tässä tapauksessa matkan hintaa ei palauteta.

Albatrosin maahantulo-ohjeistus

Albatrosin maahantulo-ohjeistuksesta saat helposti yleiskatsauksen matkakohteesi mahdollisesta viisumivaatimuksesta ja muista erityisistä maahantulosäännöistä. Albatrosin maahantulo-ohjeistus on laadittu yhteistyössä Sherpan kanssa, yrityksen joka tarjoaa viisumipalveluita matkailijoille kaikkialta maailmasta. Sherpa auttaa käsittelymaksua vastaan mm. e-viisumin hankinnassa, maihin joissa sitä vaaditaan. Huomiothan, että kyseessä on tällöin maksullinen palvelu, ja sinulla on aina mahdollisuus hakea e-viisumia itsenäisesti.

Albatros auttaa tietyissä matkakohteissa ryhmäviisumin tai maahantuloviisumin hankinnassa. Jos tämä koskee tätä matkakohdetta, mainitaan se aiemmin tällä sivulla.

Indonesia

 • Essence of Bali

  Kiertomatkan ja rantaloman yhdistelmä eksoottisella Balilla – erinomaiseen hintaan.

  4,5
  • 4 lähtöä
  • 15 päivää
  • Alkaen 2.098€
  Helsingistä
 • Bali ja Komodon saari

  Kiertomatkan ja rantaloman yhdistelmä eksoottisella Balilla sekä varaanien Komodo.

  4,6
  • 21-10-2024
  • 15 päivää
  • 2.798€
  Helsingistä
Ota yhteyttä

Soita
09 31585999
(pvm/mpm)