Royal Albatros jäsenyysehdot

Voimassa 1. tammikuuta 2020 alkaen

Toimija
Royal Albatros kanta-asiakasohjelma on Albatros Travelin ylläpitämä, osoitteessa Tøndergade 16, 1752 Copenhagen.

Jäsenyys
Royal Albatros on Albatros Travelin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä saa henkilökohtaisia etuisuuksia.

Jäseneksi on mahdollista päästä matkustettuaan kerran Albatrosin mukana. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle. Jäsenyys on maksuton ja sen voi perua milloin tahansa.

Royal Albatros uutiskirje
Yhteydenpito jäseniin tapahtuu pääsääntöisesti uutiskirjeellä, joka lähetetään sähköpostitse. Albatros Travel kehittää jatkuvasti uusia kanta-asiakasetuisuuksia ja tarjouksia, tiedot näistä lähetetään ainoastaan Royal Albatros-uutiskirjeessä. Kun liittyy jäseneksi, uutiskirje lähetetään sen jälkeen automaattisesti. Jäsen voi milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen, muttei tällöin saa tietoonsa jäsenuutisia.

Jäsennumero
Henkilökohtaisen jäsennumeron näkee kutsukirjeestä ja Royal Albatros-uutiskirjeestä. Sinun tulee ilmoittaa jäsennumerosi matkaa varatessasi ja esim. kun ilmoittaudut jäsentilaisuuksiin. Mikäli et löydä jäsennumeroasi, voit olla yhteydessä Albatrosin myyntipalveluun.

Henkilökohtaiset tiedot
Henkilötietoja käsittelee ainoastaan Albatros Travel. Mikäli e-mailosoitteesi vaihtuu, ilmoitathan siitä osoitteeseen: info@albatros-travel.fi, jotta voit edelleen vastaanottaa tietoa Royal Albatrosista.

Jäsenyyden irtisanominen 
Jäsenyyden voi perua milloin tahansa lähettämällä siitä tiedon osoitteeseen: info@albatros-travel.fi

Oikeudet muutoksiin
Albatros Travel pidättää oikeuden muutoksiin koskien jäsenetuuksia, alennuksia, yhteistyökumppaneita, hintoja ja vastaavia. Jotkin jäsentilaisuudet tai matkatuotteet voivat olla tiettyyn alueeseen tai paikkakuntaan sidottuja, jolloin ne eivät ole välittömästi saatavilla kaikille suomalaisille Royal Albatros -jäsenille.

Muutoksista kerrotaan Royal Albatros-uutiskirjeessä.

Kysymykset
Kysymykset Royal Albatrosia koskien voi lähettää osoitteeseen Albatros Travel, Tøndergade 16, 1752 Copenhagen tai info@albatros-travel.fi tai soittamalla 09 31585999 (pvm/mpm).