Royal Albatros

Etuohjelma matkustamisesta pitäville kanta-asiakkaillemme
Kuningasalbatrossi on yksi maailman suurimmista ja parhaimmista lentäjistä. Linnun siipien väli voi olla jopa yli kolme metriä ja albatrossi on lähes aina ilmassa, matkalla –tämähän kuvaa hyvin myös asiakkaitamme. Niinpä valitsimme Royal Albatrosin kanta-asiakasohjelmamme nimeksi.

Jotta pääset mukaan jäseneksi, sinun tulee matkustaa kanssamme kaksi kertaa. Jäsenyys on maksutonta ja voit perua jäsenyyden milloin tahansa.

Royal Albatros –etuja
• Royal Albatros-alennus kaikista matkoista*
• Alennus joka kuukauden Royal Albatros –matkasta (alennus on voimassa siitä huolimatta, saatko lisäksi myös edellä mainitun kerta-alennuksen)
• Saat ensimmäisenä tiedon kaikista matkauutuksista Royal Albatros –uutiskirjeestä
• Kutsun Royal Albatros –jäsentilaisuuksiin
• Royal Albatros –digilehti

*Alennus kaikista matkoista koskee ainoastaan Royal Albatros-jäseniä ja alennukset ovat voimassa kalenterivuoden ajan, ne nollaantuvat aina vuoden vaihtuessa. Alennus lisätään matkavaraukselle, kun varaat matkan. Alennuksen suuruus määräytyy sen mukaan, kuinka monta matkavarausta olet tehnyt kalenterivuoden aikana (matka voi toteutua seuraavan kalenterivuoden aikana). Alennus ensimmäisestä matkasta on 20€, toisesta matkasta 50€ ja kolmannesta, sekä sitä seuraavista 150€. Sinun tulee ainoastaan kertoa Royal Albatros-jäsennumero matkaa varatessasi, niin saat alennuksen eduksesi.

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: info@albatros-travel.fi tai puhelimitse: 09 31585999 (pvm/mpm).