Avoimet työpaikat

Albatros matkanjohtaja maailmalla.
Albatros Travelilla on työmahdollisuuksia – sekä pääkonttorillamme Kööpenhaminassa että matkanjohtajana maailmalla.

Oletko kiinnostunut työskentelemään dynaamisen matkanjärjestäjän palveluksessa, Ajatuksella ja Sydämellä?

Pidä silmällä tätä sivua ja käy katsomassa ajankohtaiset avoimet työpaikat yhtiössämme:

Klikkaa tästä

Etsimme jatkuvasti lisää osaavia matkanjohtajia työskentelemään eri puolilla maailmaa suomalaisten Albatros-ryhmien kanssa. Lue lisää alta.

Freelance-matkanjohtajia, Ajatuksella ja Sydämellä

Kaikilla Albatrosin ryhmämatkoilla on mukana kokenut suomalainen matkanjohtaja. Usein matkanjohtaja matkustaa ryhmän mukana samalla lennolla matkakohteeseen. Toisinaan matkanjohtaja on valmiina kohteessa ja vastaanottaa ryhmän lentokentällä. Joihinkin kiertomatkoihin on mahdollista ostaa matkan pidennys, esim. lisälomapäiviä rantakohteessa. Tällöin matkan pidennetty osuus on omatoimimatka eikä sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja. Albatrosin Yksilöllisllä matkoilla ei ole mukana suomalaista matkanjohtajaa ja opastus on englanniksi.

Suomenkieliset matkanjohtajat mukana kaikilla ryhmämatkoilla

Valitsemme matkanjohtajamme huolella. Heillä on kokemusta ja asiantuntemusta niistä maista ja kohteista, joissa toimivat matkanjohtajina.

Maasta ja matkakohteesta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas. Joissain maissa ja historiallisilla nähtävyyksillä ainoastaan paikallisoppaalla on lupa opastaa. Tällöin suomalainen matkanjohtaja toimii tulkkina. Yksilöllisillä matkoilla lentokenttäkuljetukset ja opastus retkillä ovat englanniksi.

Kiinnostuitko matkanjohtajan työstä? Lue lisää: Avoimet työpaikat