Albatros Travelin yhteiskunta­vastuullinen yhteistyö

World Animal Protection
Albatros Travel on aloittanut vuonna 2014 yhteistyön World Animal Protection -järjestön kanssa. Tarkoituksena on ottaa eläinten hyvinvointi huomioon matkoillamme. World Animal Protection on ollut mukana arvioimassa olosuhteita Thaimaan elefanttileireissä, joissa asiakkaamme ovat vierailleet. Olemme arvioiden pohjalta päättäneet lopettaa elefanttiratsastuksen tai eläinnäytökset matkoillamme.

United Nation Global Impact
YK:n Global Compact (UNGC) on poliittinen aloite, jonka Albatros Travel on allekirjoittanut vuonna 2012. Albatros Travel on sitoutunut toiminnassaan ja strategiassaan YK:n kymmeneen periaatteeseen, jotka koskevat ihmisoikeuksia, ympäristöä ja korruption ehkäisyä. Raportoimme vuosittain edistymisestämme UNGC:lle.

Punainen Risti
Punainen Risti on maailman suurin humanitäärinen avustusjärjestö, jonka kanssa Albatros Travel tekee jatkuvasti yhteistyötä. Albatros Travelin omistaja ja perustaja Søren Rasmussen on Tanskassa toimivan Klub 100 -verkoston lähettiläs. Klub 100 kokoaa yhteen kulttuuri- ja yrityselämän hyväntekijöitä keräämään rahaa avustusprojekteihin. Albatros Travel on lahjoittanut mm. maratonjuoksun järjestämisestä kertyneen voiton Etelä-Afrikan Punaisen Ristin rakentamiseksi.

AECO
Albatros Travel tekee yhteistyötä AECO:n (Association of Arctic Expedition Cruise Operators) kanssa, joka on kansainvälinen järjestö Arktiksella risteilymatkoja järjestäville tahoille. AECO on sitoutunut tiukasti vastuulliseen, ympäristöystävälliseen ja turvalliseen matkailuun Arktiksella ja pyrkii pitämään yllä mahdollisimman korkeita standardeja. Tuemme AECO:a aina lähettäessämme matkailijoita Arktikselle.