M/Y Pegasos

- tilaa 44 matkustajalle - viihtyisä tunnelma - vain ulkohyttejä
M/Y Pegasos on moottorijahti, jossa on 21 hyttiä.

M/Y Pegasos on moottorijahti, jossa on 21 hyttiä. Jahti on sisustettu tyylikkäästi ja tunnelma on viihtyisä. Alus on uusittu viimeksi vuonna 2019. Jahdilla on 240 m2 avointa kansipinta-alaa, jolta voit nauttia upeista näkymistä. Aluksella on ravintola, joka tarjoilee sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokalajeja, hyvin varustettu kirjasto, jossa voi viettää hetken hyvän kirjan parissa, terassialue, jossa voi nauttia merinäköalasta ja ruoasta, sekä lounge, jossa on tarjolla kahvia, teetä ja drinkkejä illallisen jälkeen. Jahdilla on lisäksi uimatasanne, josta pääsee kätevästi uimaan mereen, mikäli sääolosuhteet sen sallivat. Käytössä on myös hierojan palvelut.

Lue lisää aluksesta täältä: https://www.varietycruises.com/ships/ships/pegasos

Hytit 

Jahdilla on 21 kauniisti sisustettua hyttiä. Ne ovat kaikki ulkohyttejä, joissa on oma kylpyhuone. Kaikissa hyteissä on hyttikohtainen ilmastointi, radio, puhelin (sisäisiin puheluihin), tv (paikalliskanavia), pieni tallelokero, hiustenkuivain ja 220 V:n pistorasia.

Hyttiluokka Premium
Iso deluxe-ulkohytti pääkannella (main deck), n. 19 m2, ikkuna.

Hyttiluokka A
Deluxe-ulkohytti pääkannella (main deck) tai ylemmällä kannella (upper deck), n. 16 m2, ikkuna.

Hyttiluokka B
Deluxe-ulkohytti pääkannella (main deck), n. 15 m2, ikkuna.

Hyttiluokka C
Deluxe-ulkohytti aurinkokannella (sun deck), n. 12 m2, ikkuna.

Yhteiset tilat

Viihtyisään ravintolaan mahtuvat kaikki syömään samaan aikaan. Aluksella on myös lounge ja baari sekä kirjasto, jossa voi viettää hetken hyvän kirjan seurassa. Myös 240 m2:n kokoinen aurinkokansi aurinkotuoleineen on suosittu oleskelupaikka. Matkustajien käytössä on snorklausvälineitä, mikä antaa mahtavat mahdollisuudet korallien ja kalojen tutkailuun matalavetisissä laguuneissa. Jahdin perässä on uimatasanne, jolta pääsee veteen, kun sää- ja ankkurointiolosuhteet sallivat ja paikka on turvallinen (avomerellä ei mahdollista).

M/Y Pegasos on rakennettu vuonna 1990, kunnostettu vuonna 1997 ja läpikäynyt ison remontin 2009–2010 ja viimeksi 2019. Jahti on katamaraanityyppinen ja pystyy etenemään suhteellisen matalassa vedessä. Koska valtaosassa paikoista ei ole maihinnousulaitureita, kaikki maihinnousut tapahtuvat pienempien veneiden avulla. Jahti on varustettu uusimmilla satelliittinavigaatiolaitteilla.
Aluksen miehistöön kuuluu 16–18 jäsentä.

Mukavuus ja turvallisuus

Alus on varustettu nykyaikaisilla turvallisuus- ja viestintälaitteilla sekä satelliittinavigaattorilla.