Bussimatkat

Koe Eurooppaa Albatrosin bussimatkoilla. Bussimatka muistuttaa Albatros Travelin tavanomaista kiertomatkaa – samat taitavat matkanjohtajat ovat mukana myös näillä matkoilla. Erona on se, että matka alkaa, kun nouset bussiin Suomessa eikä vasta lentokentällä.

Ajatus Albatros Travelin bussimatkojen takana on tarjota mukava matkaelämys Euroopassa suhteellisen edulliseen hintaan. Bussimatkailussa on monta hyvää puolta: Matka alkaa heti, kun nouset bussiin, näet enemmän matkan aikana ja tapaat matkakumppanisi saman tien. Olet ikään kuin perillä sillä hetkellä, kun asetut mukavasti istuimellesi.
 
Tietyt istumapaikat voi varata etukäteen pienestä lisämaksusta ja paikan numero lukee matkalipussasi. Muut paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä ja bussi täytetään edestä taakse. Bussien varustukseen kuuluu turvavyöt jokaiselle matkustajalle, ilmastointi, keittiö ja wc sekä pistorasia matkapuhelimen ja tablettitietokoneen lataamiseen. Bussista voi lisäksi ostaa juomia, kuten virvoitusjuomia, kahvia tai teetä.
 
Matkan varrella pysähdymme paikoissa, joissa on wc:t ja joissa voi ostaa syötävää. Pysähdymme myös paikoissa, joissa voit tutustua ehkä vielä tuntemattomaan paikkakuntaan sillä aikaa, kun kuljettaja lepää. On tärkeää pitää kiinni kuljettajien ajo- ja lepoaikoja koskevista määräyksistä, ja siksi saatamme tehdä yksittäisiä ylimääräisiä pysähdyksiä.