Viehättävä Salzburgerland

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Salzburgerland Itävallassa on ihanteellinen paikka elämyksekkäälle lomalle, sillä sieltä on lyhyt matka moneen mielenkiintoiseen ja luonnonkauniiseen paikkaan

Uutuus

Käymme viehättävissä Kitzbühelin ja St. Johann in Tirolin kylissä, teemme pari risteilyä, nousemme vuorelle ja käymme toisen vuoren sisällä. Ohjelmassa on lisäksi mm. Unescon suojelema barokkikaupunki Salzburg ja Halleinin suolakaivokset. Teemme myös päiväretken Saksan puolella Etelä-Baijerissa sijaitsevaan Berchtesgadeniin. Siellä sijaitsee Hitlerin Kehlsteinhaus, joka tunnetaan nimellä Kotkanpesä. Paikan sijainti kauniin luonnon keskellä muodostaa jyrkän kontrastin sen vähemmän kauniille roolille sotahistoriassa.

Matkan mausteena on pari omille seikkailuille varattua päivää. Tukikohtana toimii viihtyisä perheomisteinen hotelli Maishofenin kylässä, Zell am Seen kupeessa.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Euro

Päiväohjelma
Päivä 1 Lento Helsinki – München. Bussilla Zell am Seen lähistöllä sijaitsevaan Maishofeniin 
Päivä 2 Paikallisbussilla Zell am Seehen, tutustuminen kaupunkiin. Köysiradalla ylös Schmittenhöhelle ja iltapäivällä risteily Zellerjärvellä
Päivä 3 Omaa aikaa
Päivä 4 Salzburg: kaupunkikierros ja lounas. Iltapäivällä Halleinin suolakaivokset
Päivä 5 Berchtesgaden, Saksa. Hitlerin Kotkanpesä ja Königssee-järvi 
Päivä 6 Omia seikkailuja
Päivä 7 Mukava kierros Kitzbühelissä ja St. Johann in Tirolissa. Vierailu juustolassa ja juustomaistiaisia
Päivä 8 Bussimatka Müncheniin ja kotimatka

Hotelli

Hotel Quehenberger

 • 30 huonetta
 • 1 km keskustaan
 • Vastaanotto auki päivisin ja iltaisin, suljettu öisin
 • Ravintola
 • Baari
 • Hissi
 • Aurinkoterassi
 • Maksuton wi-fi ravintolassa ja baarissa
 • Sauna
 • 1 km lähimpään kauppaan
 • 1 km bussipysäkille

Hotel Quehenberger on tyypillinen itävaltalainen perhehotelli: paljon puuta, viihtyisä ja kotoisa tunnelma. Hotelliin kuuluu myös puutarha, terassi, sauna ja hissi. Yhteisissä tiloissa on käytössä ilmainen langaton internetyhteys. Oleskelun hintaan sisältyy paikallisliikenteen lippu. Toisena matkapäivänä käytämme ainoastaan paikallisliikennettä. Pääset kokeilemaan sitä myös omatoimisesti niinä päivinä, jotka on varattu omille seikkailuille.

Aamiainen tarjoillaan seisovasta pöydästä, illallinen tarjoillaan pöytiin kuutena iltana, ja yhtenä iltana tarjolla on paikallisia ruokia noutopöydästä. Elävää musiikkia on yhtenä iltana viikossa. Kahvia ja teetä on tarjolla iltapäivisin.

Huoneet
Kaikissa huoneissa on tv, tallelokero ja kylpyhuone. Huoneiden sisustus, koko ja näkymät vaihtelee.

Hotellin kotisivut: https://www.hotel-quehenberger.at/en/

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lento Helsinki – München. Bussilla Zell am Seen lähistöllä sijaitsevaan Maishofeniin 

Helsingistä otamme kurssin kohti Müncheniä. Münchenistä jatkamme bussilla Salzburgerlandiin, Maishofenin kylään, joka on tukikohtanamme seuraavat 7 yötä.

Matkan hintaan sisältyy paikallisliikenteen lippu, joten liikkuminen on helppoa.
Maishofenista 10 km pohjoiseen sijaitsee Saalfelden, hotellista n. 15 km länteen Saalbach ja eteläpuolella vain 5 km:n päässä ovat Zell am See ja Zellerjärvi. Zell am Seestä pääset helposti Kapruniin ja Kitzsteinhornin jäätikölle.

Perillä hotellissa majoitumme huoneisiimme. Illalla nautimme yhteisen illallisen hotellissa.

Päivä 2
Paikallisbussilla Zell am Seehen, tutustuminen kaupunkiin. Köysiradalla ylös Schmittenhöhelle ja iltapäivällä risteily Zellerjärvellä

Aamiaisen jälkeen kävelemme bussipysäkille ja ajamme paikallisbussilla Zell am Seen keskustaan. Zell am See on kaunis kaupunki ja tunnettu hiihtourheilukeskus, jonka juuret ulottuvat kauas pronssikaudelle. Ensin teemme kävelykierroksen kaupungissa, joka sijaitsee Zellerjärven rannalla. Sen jälkeen nousemme köysiradalla ylös Schmittenhöhen huipulle. Vuorelta, joka kohoaa 1 965 metriin, on upeat näkymät yli Zellerjärven, Zell am Seen ja Kaprunin jäätikön. Syömme paikallistyylisen lounaan yhdessä vuoristomajoista (lisämaksullinen). Lähdemme lyhyelle risteilylle järvelle ja palaamme paikallisbussilla hotellille Maishofeniin.

Illallinen hotellissa.

Päivä 3
Omaa aikaa

Tänään voit tehdä kävelyretken luonnonkauniissa ympäristössä tai ajaa paikallisbussilla lähikyliin, käydä kahvilla, tutustua lähemmin Maishofeniin tai vain nauttia auringosta hotellin puutarhassa. Jos lähdet kävelyretkelle, Maishofenin internetsivustolla on hyviä vinkkejä ja reittejä. Sivustolla retkelle suositellaan hyviä vaellus- tai kävelykenkiä ja pientä reppua, johon pakataan hieman syötävää ja vettä.

Illallinen hotellissa.
 

Päivä 4
Salzburg: kaupunkikierros ja lounas. Iltapäivällä Halleinin suolakaivokset

Aamiaisen jälkeen ajamme Salzburgiin, saman nimisen osavaltion pääkaupunkiin. Salzburg sijaitsee kauniilla paikalla Salzachjoen rannalla. Näemme mm. Mirabell-puiston, kauniin barokkipuutarhan, jonka keskellä sijaitsee Mirabell-kesäpalatsi 1600-luvulta. Täällä on myös kuuluisa Salzburgin marionettiteatteri, jossa on esitetty klassisia oopperoita ja operetteja vuodesta 1913. Mirabell-puistosta on ainutlaatuiset näkymät Euroopan suurimmalle linnoitukselle, Hohensalzburgille, joka kohoaa kaupungin historiallisen keskustan yllä.

Staatsbrücke-siltaa pitkin kuljemme joen yli ja Unescon suojelemaan vanhaankaupunkiin, jossa sijaitsee mm. Mozartin synnyinkoti sekä Universitätsplatzin tori. Näemme myös Grosses Festspielhausin, jossa järjestetään vuosittaiset Salzburgin teatterifestivaalit. Näyttämö, joka on 100 m leveä, kuuluu maailman suurimpiin, ja saliin mahtuu jopa 2 179 katsojaa. Kävelemme seuraavaksi lyhyen matkan roomalaiskatoliselle Fransiskaanikirkolle ja Alte Residenzille, joka toimi aiemmin arkkipiispan asuntona. Alte Residenz sijaitsee aivan Salzburgin tuomiokirkon kupeessa.

Residenzplatzilla sijaitsevat Salzburg- ja Panorama-museot sekä Salzburger Heimatwerk -putiikki, joka tunnetaan korkealaatuisista käsitöistä. Tuomiokirkon toisella puolella on Kapitalplatz, jonka kautta pääsee Hohensalzburgin linnoitukseen. Voi toki myös säästää jalkojaan ja nousta pieneen junaan, joka ajaa ylös linnoitukselle. Kierroksen jälkeen on hieman omaa aikaa. Kaupungissa riittää kahviloita ja putiikkeja, myös Mirabell-puisto ja Hohensalzburgin linnoitus ovat hyviä vaihtoehtoja. Kenties haluat vierailla Mozartin synnyinkodissa.

Nautimme maukkaan lounaan Stiftskellerissä Salzburgin keskustassa. Sitten jatkamme Halleiniin ja suolakaivoksille. Kaivoksien historia ulottuu aina kelttien suuruuden aikoihin saakka. Suola oli tuonaikaista kultaa, ja koska alueella on useita suolakaivoksia, seutu on ollut vaurasta. Juuri Halleinin suolakaivokset tunnetaan jännittävästä junamatkasta läpi kaivoskuilujen. Matkalla kerrotaan kaivoksen historiasta ja suolan louhimisesta. Kaivokseen mentäessä osallistujille jaetaan päällysvaatteita, sillä vuoren sisällä voi olla melkoisen viileää. Alun perin 65 km pitkästä tunneliverkostosta on nykyään kulkukelpoista 12 km.

Iltapäivän lopuksi palaamme hotelliin, jossa syömme myöhemmin illallisen.

Päivä 5
Berchtesgaden, Saksa. Hitlerin Kotkanpesä ja Königssee-järvi 

Edessä on mielenkiintoinen päivä, kun vierailemme Saksan puolella Salzburgista lounaaseen sijaitsevassa Berchtesgadenissa. Berchtesgadenia ympäröivät vuoret, ja seutu on kaunista sekä kesällä että talvella. Kesällä alueella kukkivat monet kasvit, ja retkeilijöiden valittavana on useita eri tasoisia vaellusreittejä. Berchtesgaden on suosittu matkakohde myös Kehlsteinhausin ansiosta, joka tunnetaan paremmin nimellä Kotkanpesä.

Kehlsteinhaus oli natsipuolueen lahja Hitlerille tämän 50-vuotissyntymäpäivänä. Sekä Hitlerillä että koko puoluejohdolla oli toinen asunto Obersalzbergissä vähän Berchtesgadenista itään. Sodan viimeisinä vuosina aluetta alettiin muuttaa turvallisemmaksi, mahdolliseksi viimeiseksi turvapaikaksi, mutta valtava työ jäi kesken. Useimmat rakennukset Obersalzbergissä, niiden joukossa myös Hitlerin Berghof, tuhottiin sodan jälkeen. Kehlsteinhaus sai jäädä pystyyn, sillä liittoutuneet käyttivät sitä amerikkalaisjoukkojen päämajana.

Kehlsteinhaus on rakennettu jyrkälle vuorelle 1 835 metrin korkeuteen. Mutkaisen pikkutien ylös suunnittelivat italialaiset asiantuntijat, jotka vastasivat myös Gardajärven ympäristön tunneleista, joita rakennettiin Mussolinin fasistien tarpeisiin. Ajamme pienemmissä busseissa 6,5 km ylös vuorenrinnettä, jatkamme 50 m:n matkan jalan noustaksemme upeaan, kiiltävällä messingillä ja peileillä koristeltuun hissiin, joka vie meidät ylös taloon. Tänne Englannin pääministeri Chamberlain tuotiin ennen toisen maailmansodan syttymistä ja täältä hän palasi kotiin mukanaan viesti “Peace for our time”.

Kehlsteinhausissa kaikki vierailijat, niin ystävät kuin vihollisetkin, valokuvattiin Hitlerin kanssa. Hitler ei kuitenkaan viihtynyt Kehlsteinhausissa, sillä hän kärsi klaustrofobiasta sekä pelkäsi korkeita paikkoja. Hän käytti mieluummin pienempää ja vaatimattomampaa teehuonetta alempana laaksossa. Tätä rakennusta ei enää ole olemassa.

Näkymät Kehlsteinhausista ovat hengästyttävät: koko Berchtesgadenin kansallispuisto avautuu edessämme, ja näemme Salzburgiin ja pitkälle Itävaltaan saakka. Jos meillä on onnea, näemme kotkia, jotka viihtyvät seudulla – siitä nimi Kotkanpesä. Syömme täällä lounaan ennen kuin jatkamme matkaa (lisämaksullinen).

Tämän jälkeen palaamme alas laaksoon ja käymme smaragdinvihreällä Königsseellä, jossa teemme pienen laivamatkan ja ehdimme sulatella kokemuksia, käveleskellä hieman ja ottaa kuvia Pyhän Bartolomeuksen kirkosta ennen kuin palaamme takaisin Maishofeniin ja illallispöytään.

Päivä 6
Omia seikkailuja

Toinen päivä omia seikkailuja varten! Hyödynnä paikallisliikennettä, tee kävelyretki Saalachjoen rannoilla, nouse vielä yhdelle vuorelle tai nauti leivoksista itävaltalaisessa kahvilassa.

Illallinen hotellissa.

Päivä 7
Mukava kierros Kitzbühelissä ja St. Johann in Tirolissa. Vierailu juustolassa ja juustomaistiaisia

Tänään pääsemme nauttimaan luontoelämyksistä. Ajamme läpi kauniiden maisemien kohti Tirolia. Hotellilta ajamme Kitzbüheliin, joka on yksi Euroopan vanhimmista, tunnetuimmista ja jossakin vaiheessa myös muodikkaimmista talviurheilukohteista. Kaupungissa on yhä taikaa, ja hiihtourheilu on suosittua kiitos pahamaineisen ja vaarallisen alppihiihdon maailmancupkilpailun Hahnenkamm-Rennenin, joka vetää talviurheilun ystäviä kaupunkiin tammikuussa. Kuljemme pitkin mukulakivikatuja ja katselemme kaupunkia.
Kitzbühelistä ajamme juustolaan. Näemme ja kuulemme, miten pieni maatila toimii ja miten juustoa valmistetaan. Pääsemme myös maistamaan tilalla valmistettua juustoa.

Paluumatkalla pysähdymme St. Johann in Tirolissa, joka on viihtyisä pikkukaupunki vanhoine keskustoineen ja barokkityylisine rakennuksineen. Ajamme Fieberbrunnin kautta Saalfeldeniin ja näin olemme palanneet takaisin Salzburgerlandiin.

Näiden mukavien kokemusten jälkeen palaamme hotellille, jossa syömme illallisen.

Päivä 8
Bussimatka Müncheniin ja kotimatka

Ajamme aamulla Münchenin lentokentälle matkalaukku täynnä mukavia muistoja Itävallasta ja lennämme takaisin Suomeen.

Hintatiedot

Hintaan sisältyy
 • Lufthansan tai Finnairin reittilennot Helsinki – München – Helsinki (riippuen lähtöpäivästä) turistiluokassa
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa kolmen tähden hotellissa (7 yötä)
 • puolihoito (aamiainen ja illallinen)
 • 1 lounas
 • lippu paikallisliikenteen käyttöön päivät 2-6
 • kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 198€
 • muut ruoat ja juomat matkan aikana
 • juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille (n. 40€/hlö)

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 25 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Ajomatkat

Matka Münchenin lentokentältä hotelliin Salzburgerlandissa kestää vajaat kolme tuntia.

Päivä 1: n. 220 km
Päivä 2: n. 12 km
Päivä 4: n. 150 km
Päivä 5: n. 150 km
Päivä 7: n. 130 km
Päivä 8: n. 220 km

Matkatavarat

Ota mukaan pieni reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata päivän aikana tarvitsemasi tavarat.

Pukeutuminen

Keväällä ja syksyllä aamuisin ja iltaisin voi olla viileää, ja sadekuurot ovat mahdollisia. Illalliselle ravintolaan ei tarvitse pukeutua kovin muodollisesti, siistit vaatteet riittävät. Muistathan pakata mukaan hyvät kävelykengät luonnossa ja kaupungissa kävelyä varten.

Ohjelmamuutokset

Tällä matkalla käymme paikoissa, joissa sää voi vaikuttaa suuresti matkaohjelman toteutumiseen. Schmittenhöhe voi olla suljettu sumun tai huonon sään vuoksi ja tie Berchtesgadenin Kehlsteinhausiin voi olla poikki lumen takia. Pyrimme paikallisten yhteistyökumppaniemme kanssa muuttamaan ja säätämään ohjelmaa säätilan mukaan, mutta joskus sää voittaa. Niissä tilanteissa etsimme tilalle parhaan mahdollisen vaihtoehdon.
 

Hotelli

Asumme Hotel Quehenbergerissä Maishofenissa. Hotelli on perheomisteinen ja sijaitsee pienessä Maishofenin kylässä. Matkan hintaan sisältyy paikallisliikenteen lippu, joten pääset kätevästi Zell am Seehen tai Saalfeldeniin. Zell am Seehen on matkaa 5 km.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Kiva matka Salburgerlandiin Olimme matkalla viikon ja tyytyväisiä kokonaisuuteen. Retkiä ja omaa aikaa oli sopivasti. Upeita maisemia ja aurinko helli. Kiirettä piti välillä retkillä, mutta paljon tuli nähtyä. Halleinin suolakaivokset oli unohtumaton elämys, juustolaan tutustuminen sen sijaan pettymys. Ja pääsimme loppujen lopuksi sinne Hitlerin Kotkanpesälle. Päällimmäisenä kivat muistot matkasta.
Date published: 2019-07-02
Rated 4 out of 5 by from Liian kiire Esim. Salzburgisa ei ollut aikaa käydä katsomassa linnaa, kuitenkin mainostitte sivuillanne mm. tuolla retkellä. Muutenkin jotkut vierailut olivat joko liian hätäisiä tai jopa turhia. Ei ole järkevää käydä kirkon sisällä pikaisesti ja sitten jonottaa takaisin laivaan.
Date published: 2019-09-30
Rated 5 out of 5 by from Hyvin suunniteltu matka Olimme viikon matkalla Itävallassa. Kiva matka, matkaporukka oli pieni (18 henkilöä) ja Taina oli hyvä opas. Saimme ihailla mahtavia maisemia ja tutustua kauniisiin kaupunkeihin. Pääsimme käymään myös Kotkanpesällä, kiitos joustavuudesta Albatrosille.
Date published: 2019-06-14
Rated 3 out of 5 by from Ohjelma olin osin hyvä Hyviä kohteita Schmittenhöhe, Zell Am See, Kotkan pesä, Kitzbuhel ja König See. Ohjelmaa pitäisi pystyä muuttamaan sääolosuhteiden mukaan. Yksi päivä meni täysin hukkaan.
Date published: 2019-10-01
Rated 4 out of 5 by from Monipuolinen matka Kaikinpuolin mukava matka. Kotkanpesällä käynti jäi liian lyhyeksi.
Date published: 2019-06-10
Rated 4 out of 5 by from Upeat maisemat Hyvä hinta-laatusuhde
Date published: 2019-10-06
 • y_2020, m_2, d_23, h_16
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_fi_FI, sid_ATRTR03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja

ATRTR03AFI