Toronto ja Niagara Falls

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Tervetuloa Torontoon, yhteen maailman kiinnostavimmista suurkaupungeista, joka on niittänyt mainetta kansainvälisenä taide- ja kulttuurinäyttämönä.

Toronto on kulttuurien sulatusuuni, jonne on aikojen saatossa asettunut maahanmuuttajia kaikkialta maailmasta. Erityisen paljon väkeä on tullut Kiinasta ja Intiasta sekä Pohjoismaista. Torontossa on kokonaiset viisi Chinatownia, yksi Little Italy, yksi Little Portugal ja intialainen Gerrard Bazaar – yhdessä kaupungissa voi tehdä kulinaarisen matkan koko maailman ympäri! Nautimme metropolin ainutlaatuisesta tunnelmasta ja käymme mm. CN Towerin näköalatasanteella, näemme yliopiston ja kaupungintalon ja ihastelemme kaupungin goottilaistyylistä arkkitehtuuria.

Matkaohjelmaan sisältyy lisäksi veneretki Niagaran putouksilla sekä mahdollisuus matkata ajassa taaksepäin vierailullamme Sainte-Marie among the Huronsissa Midlandissa. Matka on omiaan matkailijalle, joka haluaa tutustua syvemmin Toronton kaupunginosiin ja kulttuureihin, mutta samalla arvostaa mahdollisuutta katsella kaupunkia omatoimisesti.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Kyllä

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Kanadan dollarit

Päiväohjelma 7 päivää
Päivä 1
Helsinki – Toronto
Päivä 2
Toronto - nähtävyyksiä, CN Tower ja omaa aikaa
Päivä 3
Niagaran putoukset, viinimaistiaiset ja mahdollisuus lisämaksulliseen helikopterilentoon
Päivä 4
Toronto ja lisämaksullinen päiväretki Midlandiin, sis. risteilyn
Päivä 5
Toronto - kaupunkikierros ja omaa aikaa
Päivä 6
Toronto - kotimatka
Päivä 7
Saapuminen Helsinkiin

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki – Toronto

Lennämme Helsingistä Torontoon ja laskeudumme Toronton kansainväliselle lentokentälle, joka on nimetty kanadalaisen valtiomiehen ja diplomaatin Lester Pearsonin mukaan. Pearson voitti Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 1957 työstään YK:ssa  Suezin kriisin ratkaisemiseksi. Lester Pearsonista tuli myöhemmin Kanadan pääministeri, ja hänen johdollaan Kanadaan luotiin julkinen terveydenhoito ja opintolainajärjestelmä. Maa sai myös uuden lipun: punainen vaahteranlehti korvasi 1965 Kanadan siihenastisen lipun (Canadian Red Ensign), jossa oli vasemmassa yläkulmassa punaisella pohjalla Yhdistyneen kuningaskunnan Union Jack ja keskellä oikealla Kanadan vaakuna.

Toronton keskusta on Kanadan laajin ja kiinnostavin. Kaupungissa järjestetään vuosittain festivaaleja ja siellä on museoita, gallerioita ja teattereita, jotka kilpailevat maailman parhaiden paikasta. Toronto kuuluu maailman johtaviin kaupunkeihin liike-elämän, rahoituksen, teknologian, viihteen ja kulttuurin saralla. Maahanmuuttajien iso osuus asukkaista tekee Torontosta yhden maailman monikulttuurisimmista kaupungeista.

Perillä Torontossa ajamme hotellille. Saapumisajankohdasta riippuen ryhmällä on mahdollisuus tutustua hotellin ympäristöön yhdessä matkanjohtajan kanssa. Ilta on omaa aikaa.

Päivä 2
Toronto - nähtävyyksiä, CN Tower ja omaa aikaa

Yksi siirtomaakauden kaupungeista, joka on sittemmin kasvanut isoksi ja mahtavaksi, on Toronto. Torontoa verrataan usein New Yorkiin. New Yorkin tapaan Toronto on kulttuurien sulatusuuni, jonne on aikojen saatossa asettunut maahanmuuttajia kaikkialta maailmasta. Tuloksena on sykkivä suurkaupunki, joka on viime aikoina saavuttanut mainetta myös kansainvälisenä taide- ja kulttuurinäyttämönä. On ihan sama, seisooko maailman korkeimmalla sijaitsevalla näköalatasanteella CN Towerissa vai katseleeko Niagaran putousten vesimassoja, yksi asia on varma: Toronto ja sen ympäristö tarjoaa upeita elämyksiä.

Toronton etninen monimuotoisuus on hämmentävää. Täällä on kokonaiset viisi Chinatownia, yksi Little Italy, yksi Little Portugal ja vielä intialainen Gerrard Bazaar – yhdessä kaupungissa pääsee maistelemaan makuja kaikkialta maailmasta! Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät. Eaton Centre on monikerroksinen ostoskeskus, jossa toimii 320 liikettä ja 17 elokuvateatteria. Jos olet enemmän taiteen ystävä, käy Art Gallery of Ontarion taidemuseossa, jossa on maailman suurin kokoelma brittiläisen Henry Mooren veistoksia. Urheilusta kiinnostuneita houkuttelee ehkä käynti Hockey Hallissa, jossa voi katsella mm. yksityiskohtaista kopiota Montreal Canadiens -kiekkojoukkueen pukuhuoneesta. Torontossa riittää tekemistä! Matkanjohtaja vie meidät aamupäivällä kaupunkikierrokselle: kuljemme jalkaisin ja käytämme julkista liikennettä. Varaa noin 20 Kanadan dollaria matkalippuihin, sisäänpääsymaksuihin ja virvokkeisiin.

Päätämme kierroksen Toronton maamerkkiin, CN Toweriin. Torni piti pitkään hallussaan maailman korkeimman tornirakennuksen titteliä (553,3 m), mutta vuonna 2010 titteli siirtyi Dubaissa sijaitsevalle Burj Khalifan pilvenpiirtäjälle (828 m). Menemme hissillä 330 metrin korkeudessa sijaitsevalle näköalatasanteelle, jolta on 360 asteen näkymä yli kaupungin. Tornista näkee mm. kaupungin jättimäisen baseballstadionin Rogers Centren, joka on Toronto Blue Jays -joukkueen kotikenttä. Ylhäältä näkee myös Lake Ontarion.

CN Towerissa käynnin jälkeen loppupäivä on omaa aikaa. Kaupungissa on valtavasti mahdollisuuksia lähteä kulinaariselle seikkailulle, sillä eksoottisia ravintoloita on tuhansia. Matkanjohtajalta voi kysäistä vinkkejä!

Päivä 3
Niagaran putoukset, viinimaistiaiset ja mahdollisuus lisämaksulliseen helikopterilentoon

Tänään suuntaamme etelään, sillä päivän ohjelmassa on upea Niagaran putous, joka kuuluu maailman suurimpien ja kauneimpien vesiputousten joukkoon. Putousten kohdalla on kaksi Niagara-nimistä kaupunkia, joista toinen sijaitsee Yhdysvaltojen, toinen Kanadan puolella. Kolme valtavaa putousta sijaitsee Niagarajoessa, jota pitkin kulkee myös luonnollinen raja kanadalaisen Ontarion provinssin ja yhdysvaltalaisen New Yorkin osavaltion välillä. Vesiputoukset muodostuvat kahdesta osasta, joiden välissä sijaitsee Goat Islandin saari: Kanadan puoleinen Horseshoe Falls ja Yhdysvaltojen puolella sijaitseva American Falls. Näiden lisäksi on vielä pienempi Bridal Veil Falls. Putousten vesi tulee Suurista järvistä eli Ylä-, Michigan-, Huron-, Erie- ja Ontariojärvestä. Suuret järvet muodostavat yhdessä maailman suurimman makean veden keskittymän. Järvien ylimääräiset vesimassat ovat vuosituhansien aikana kulkeneet hitaasti kohti Atlantin valtamerta, mikä on luonut valtavan paineen Niagaran putouksille. Sen avulla tuotetaan nykyään suuria määriä vesivoimaa. Kolme putousta ovat hurjuudessaan sanoinkuvaamattoman kaunis näky. Nousemme Hornblower-aluksen kyytiin ja pääsemme katsomaan putouksia lähietäisyydeltä (sadeviitat jaetaan retkellä).

Mikäli sää sallii, vesiputouksia on mahdollisuus päästä katsomaan myös yläilmoista käsin. Lisämaksullinen helikopterilento kuljettaa alueen viinitarhojen ja tietysti myös upeiden vesiputousten yli. Kierros kestää 9 min, se varataan matkanjohtajan kautta ja maksetaan paikan päällä. Hinta: 118 CAD/n. 81 €.

Niagara-on-the-Lakessa pysähdymme eräällä alueen viinitiloista. Teemme opastetun kierroksen ja maistelemme tilan viiniä. Sitten palaamme takaisin Torontoon.

Palattuamme Torontoon loppupäivä on omaa aikaa.

Päivä 4
Toronto ja lisämaksullinen päiväretki Midlandiin, sis. risteilyn

Tänään voit tutustua Torontoon omatoimisesti tai lähteä matkanjohtajan mukaan Midlandiin (ei sisälly matkan hintaan).

Ajamme Torontosta kohti pohjoista Muskokan alueen läpi Midlandin kaupunkiin, joka perustettiin vuonna 1871, kun Midland Railway -rautatieyhtiö rakensi paikalle rautatieaseman. Kaupunki sijaitsee Georgian Bayn eteläosassa. Georgian Bayn vesistöalueella on yli 30 000 saarta ja n. 2 000 km rantaviivaa. Alue on hyvin kaunis ja sitä kutsutaan usein ”kuudenneksi Suureksi järveksi”. Teemme kierroksen Midlandissa, sitten käymme Ontarion vanhimmassa ja ensimmäisessä eurooppalaisessa yhteisössä Sainte-Marie among the Huronsissa, joka on yksi Kanadan kansallisista historiallisista paikoista. Se perustettiin 1639 ja toimi kymmenen vuotta ranskalaisten jesuiittojen siirtokuntana. Jesuiitat pyrkivät käännyttämään alueella eläneitä wendat-intiaaneja. Nykyään paikka toimii elävänä museona ja kuvaa ranskalaisten ja wendat-intiaanien (joita ranskalaiset kutsuivat huroneiksi) välistä kanssakäymistä. Saamme opastetulla kierroksella ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, millaista Kanadan uudisasukkaiden elämä oli tuohon aikaan.

Vierailu Midlandiin päättyy 2,5 tunnin risteilyyn Miss Midland -aluksella. Se vie meidät Georgian Bayn upealle vesistöalueelle. Risteilyn jälkeen palaamme Torontoon, jossa loppupäivä on omaa aikaa.

Päivä 5
Toronto - kaupunkikierros ja omaa aikaa

Toronto on kuin siistimpi, uudempi ja ystävällisempi versio Manhattanista. Kaupunkikierroksella näemme mm. yliopiston ja kaupungintalon. Kierroksen jälkeen on aikaa omatoimiselle shoppailulle, valokuvaukselle tai käveleskelylle tässä kauniissa kaupungissa. Kuten New York, Torontokin on kulttuurien sulatusuuni, jonne on aikojen saatossa asettunut maahanmuuttajia kaikkialta maailmasta. Erityisen paljon väkeä on tullut Kiinasta ja Intiasta sekä Pohjoismaista. Tuloksena on sykkivä suurkaupunki, joka on viime aikoina saavuttanut mainetta myös kansainvälisenä taide- ja kulttuurinäyttämönä. Toronto kasvoi valtavalla vauhdilla mm. viktoriaanisella kaudella, minkä ansiosta kaupungissa on monia upeita rakennuksia tuolta ajalta, esim. Toronton yliopisto ja vanha kaupungintalo. 1900-luvulla lukemattomia rakennuksia purettiin ja korvattiin betonikuutioilla. Torontossa on kuitenkin niin runsaasti gotiikan inspiroimaa arkkitehtuuria, että kaupunki on toiminut lukemattomissa elokuvissa New Yorkin sijaisena.

Päivä 6
Toronto - kotimatka

Lähdemme hotellista kohti lentokenttää. On kotimatkan aika.

Päivä 7
Saapuminen Helsinkiin

Midland ja risteily

Voit varata lisämaksullisen retken, jolla vierailemme Midlandissa, Muskokan alueella Ontarion vanhimmalla ja ensimmäisellä eurooppalaisella asutusalueella; Sainte-Marie among Hurons´ssa. Täällä teemme mm. opastetun kävelykierroksen, jonka jälkeen nousemme sightseeing-laivaan nimeltään "Miss Midland" ja teemme noin 2,5 tunnin risteilyn kauniilla Muskoka-Georgian Bays alueella, jossa on yhteensä noin 30.000 saarta.

Retki varataan viimeistään 60 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Minimiosallistujamäärä 20 henkilöä.

Hinta 138€/hlö

Hintatiedot

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki – Toronto – Helsinki (välilaskut) turistiluokassa 
 • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa hyvätasoisessa hotellissa Torontossa
 • Aamiaiset
 • Retket ja kuljetukset ohjelman mukaan
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranmaismaksut 
Hintaan ei sisälly
 • Lisämaksu yhden hengen huoneesta
 • ETA-matkustuslupa haetaan netissä ja se on elektronisesti linkitetty passiisi. Lupa on voimassa viisi vuotta tai kunnes passi menee vanhaksi. Lupa maksaa 7 CAD, eli noin 5 €. Tulosta lupa ja ota se mukaan matkalle. Lisätietoa ja hakulomake: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp
 • Lisämaksullinen helikopterilento Niagaran putouksilla n. 118CAD/hlö
 • Juomarahat n. 20 CAD/hlö

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Pakkaa mukaan

Ota mukaan pieni reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata retkipäivien aikana tarvitsemasi tavarat. 

Toukokuun ja lokakuun keskimääräinen päivälämpötila Torontossa on noin +12C- 15C. Pakkaa mukaan tuulta- ja sadetta pitävä takki, lämmin välikerros ja hyvät kävelykengät tai lenkkarit.

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

ETA-matkustuslupa Kanadaan

Suomalaiset tarvitsevat ennakkoon verkosta haettavan matkustusluvan, Electronic Travel Authorization (ETA), matkustaessaan Kanadaan.

ETA-matkustuslupa haetaan netissä ja se on elektronisesti linkitetty passiisi. Lupa on voimassa viisi vuotta tai kunnes passi menee vanhaksi. Lupa maksaa 7 CAD, eli noin 5 €. Tulosta lupa ja ota se mukaan matkalle.
Lisää tietoa ja hakulomake:  http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp

Sivut ovat englanninkieliset. Netissä on tarjolla palveluja, jotka ilmoittavat hakevansa luvan puolestasi. Nämä välitystoimistot voivat ottaa huomattavankin välityspalkkion. Suosittelemme käyttämään Kanadan viranomaisten virallista sivustoa (linkki edellä).

Mikäli matkustat alaikäisen lapsen/lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi tai heillä on eri sukunimi kuin sinulla, tulee ennen matkaa hakea erityislupaa. Lue lisää:

http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp

Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkalta paluun jälkeen.

Aamiainen

.

Pohjois-amerikkalainen aamiaiskulttuuri poikkeaa pohjoismaalaisesta. Aamiainen on suurimmassa osassa keskitason hotelleja Kanadassa ja USA:ssa ns. ”mannermainen aamiainen” (continental breakfast). Aamiainen sisältää tavallisesti kahvia/teetä, mehua, paahtoleipää, marmeladia ja voita. Käytössä on monin paikoin edelleen kertakäyttöisiä aterimia ja lautasia. Monet ottavat aamiaista mukaansa, ”to go”-tyyliin.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Vastaavia matkoja