Talvinen Islanti

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Talvimatka Islantiin: jäätyneitä vesiputouksia, maagisia revontulia talvenvalkoisissa maisemissa sekä kulttuurielämyksiä tunnelmallisessa Reykjavikissa.

Uutuus

Kesyttämätön luonto ja Pohjolan muinaisten aikojen kuiske odottavat meitä Islannissa. Talviaurinko paistaa laavasaaren unenomaisen kauniiden lumi- ja jääpeitteisten tunturimaisemien yllä. Matkan aikana saat useita tilaisuuksia kokea islantilainen luonto, syventyä maan kiehtovaan historiaan ja tutustua moderniin islantilaiseen kulttuuriin muodikkaassa ja viihtyisässä pääkaupungissa Reykjavikissa. Reykjavik tunnetaan designista, taiteesta, musiikista ja gourmetruoasta, jota valmistetaan tuoreista islantilaisista raaka-aineista.

Ainutlaatuinen luonto heti oven ulkopuolella ei jää kokematta: Jo ensimmäisenä iltana lähdemme ulos etsimään revontulia. Ohjelmassa on myös retki Kultainen kierros, joka vie meidät geysireille, Gullfossin vesiputoukselle ja Unescon suojelemaan Þingvellirin kansallispuistoon.

Jos haluat kokea lisää, voit lähteä mukaan Blue Lagooniin ja nauttia kuumien lähteiden terveyttä edistävän veden vaikutuksista.

Islannissa on monia mukavia jouluperinteitä. Marras- ja joulukuun lähdöillä pääset taatusti hyvään joulutunnelmaan!

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Joulu ja uusivuosi, Kaupunkilomat

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Islannin kruunu

Päiväohjelma 4 päivää
Päivä 1
Helsinki – Keflavik. Matka jatkuu Reykjavikiin. Lyhyt kaupunkiajelu ja revontulikierros.
Päivä 2
Kultainen kierros ja vierailu islantilaisen Álafossin villamyymälässä.
Päivä 3
Reykjavík. Omaa aikaa. Lisämaksullinen retki Blue Lagooniin.
Päivä 4
Keflavik – Helsinki.

Hotelli

Fosshotel Rauðará, Reykjavik

 • Etäisyys keskustasta: n. 10 min kävellen
 • Vastaanotto: Auki vuorokauden ympäri
 • Ravintola: Aamiaisravintola
 • Baari: 1
 • Hissi: Kyllä
 • Wi-Fi: Ilmainen

Fosshotel Rauðará on hyvä tukikohta kaupunkilomalle Reykjavikissa. Fosshotel Rauðará sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisalta Laugavegur-ostoskadulta ja Reykjavikin taidemuseosta. Hotellin sijainti on kuitenkin rauhallinen.

Huoneet ovat valoisia ja niissä on kaikki tarvittava kaupunkilomaa ajatellen. Huoneissa on oma kylpyhuone/wc, tv, puhelin, maksuton Wi-Fi, minijääkaappi, hiustenkuivain ja kahvin-/teenvalmistusvälineet sekä kylpytuotteita.

Lue lisää hotellista:https://www.islandshotel.is/hotels-in-iceland/fosshotel-raudara/

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
Huom. Lue lisätietoja täältä.
1.048€
Helsinki
1.098€
Helsinki
Huom. Lue lisätietoja täältä.
1.098€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki – Keflavik. Matka jatkuu Reykjavikiin. Lyhyt kaupunkiajelu ja revontulikierros.

Lennämme Helsingistä Keflavikin lentokentälle.

Lähdemme saman tien lyhyelle kaupunkiajelulle Islannin pääkaupunkiin iltavalaistuksessa. Reittimme vie mm. ylös Hallgrímurin kirkolle, joka seisoo majesteettisesti mäen päällä. Sieltä on hyvät näkymät alas kaupunkiin, merelle ja taustalla kohoaville vuorille. Myös itse kirkko on kiinnostava. Kirkon suunnitteli Guðjón Samúelsson (1887–1950), joka oli Islannin ensimmäinen arkkitehti ja luova voima kaupungin monien merkittävien rakennusten taustalla. Arkkitehtuurin inspiraationa ovat toimineet vulkaaniset pylväät, joita näkee saarella monin paikoin. Kirkon edustalla seisoo myös viikinki Leif Erikinpojan patsas. Patsaan lahjoitti Yhdysvallat vuonna 1930, kun oli Islannin parlamentin 1000-vuotisjuhlat.

Näemme kierroksella myös Höfdi-talon, jossa Reagan ja Gorbatšov tapasivat 1986, sekä Kulttuuritalon, jossa on esillä hieno kokoelma vanhoja islantilaisia käsikirjoituksia. Ne palautettiin Kööpenhaminasta Islantiin 1970-luvulla. Reittimme kulkee myös ohi Harpan, Reykjavíkin uuden konsertti- ja konferenssikeskuksen, jonka on suunnitellut Henning Larsen. Inspiraatiota on haettu revontulista ja Islannin dramaattisesta luonnosta.

Illalla ajamme vielä kaupungin ulkopuolelle etsimään revontulia. Tämän luonnonilmiön voi kokea usein Islannin yötaivaalla, mutta riippuu sääolosuhteista, näemmekö revontulia tällä kertaa. Takuita emme tietenkään voi antaa. Mikäli taivaalla ei näy revontulien tanssia, aina on mahdollisuus lähteä tutustumaan islantilaiseen yöelämään!

Päivä 2
Kultainen kierros ja vierailu islantilaisen Álafossin villamyymälässä.

Klassinen Kultainen kierros on yksi elämyksellisimmistä retkistä, joita Islannissa voi tehdä. Näet upeita maisemia ja saat käsityksen Islannin dramaattisesta historiasta – talviasussa. Aloitamme Skálholtista, jonne perustettiin Islannin ensimmäinen piispanistuin vuonna 1056. Noin 40 km päässä sijaitsee Islannin tärkein nähtävyys, Gullfossin vesiputous. Kaunis vesiputous koostuu kahdesta putouksesta, joiden korkeus on 11 ja 21 m. Näin talvella vesiputous on usein jäässä, mutta se ei tee siitä yhtään vaatimattomampaa näkyä.
Lähellä Gullfossia sijaitsee Geysir, joka on antanut nimen maailman muille geysireille. Geysir alkoi purskautella vettä ensimmäisen kerran 1200-luvulla. 2000-luvulla lähteen aktiivisuus on vähentynyt ja se saattaa pysyä hiljaa kuukausien ajan. Lähistöllä sijaitsee Strokkur-niminen geysir, joka purskauttaa vesimassansa yli 20 metriin suhteellisen usein – näky on vaikuttava!

Luontoretkemme päättyy Unescon suojelemaan Þingvellirin kansallispuistoon. Kyse on uskomattomasta geologisesta alueesta, joka antoi puitteet maailman vanhimmalle parlamentille vuodelta 930. Islannin maakäräjät, Alting, kokoontui täällä aina vuoteen 1798.

Matkan varrella vierailemme Álafossilla, joka oli mukana aloittamassa islantilaista villateollisuutta 1900-luvun lopulla. Álafoss tuottaa mm. klassisia islantilaisia neuleita, jotka ovat nykyään hyvin suosittuja. Kaupasta löytää varmasti inspiraatiota seuraavaan neuletyöhön! Sieltä voi myös ostaa lämpimiä joululahjoja perheelle ja ystäville.

Päivä 3
Reykjavík. Omaa aikaa. Lisämaksullinen retki Blue Lagooniin.

Päivä on varattu omille seikkailuille, mutta voit myös lähteä mukaan retkelle ja viettää aamupäivän Islannin kuuluisassa Blue Lagoonissa, sinisessä laguunissa (isl. Bláa Lónið). Vaikka ilma on talvella kylmä, on ihanaa oleilla 37–39-asteisessa terveyttä edistävässä vaaleansinisessä vedessä. Kyse on ainutlaatuisesta elämyksestä talven keskellä! Veden väri johtuu maaperän mineraaleista sekä sinivihreästä levästä, joka helpottaa mm. psoriasisoireita.

(Retki Blue Lagooniin ei sisälly matkan hintaan. Retken voi varata ja maksaa jo etukäteen – lue lisää kohdasta Hintatiedot.)

Jos kiehtova museovierailu on enemmän sinun juttusi, voit käydä mm. Islannin kansallismuseossa, jossa esitellään laajasti maan värikästä ja dramaattista historiaa. Reykjavikissa on useita gallerioita ja vaatekauppoja. Tarjolla on myös iso valikoima kauniita ja perinteikkäitä islantilaisia neuletuotteita. Kun kahvihammasta alkaa kolottaa tai tulee nälkä, lähin kahvila tai palkittu ravintola löytyy läheltä. Islanti on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana gastronomiselle maailmankartalle: ruoka on modernia ja innovatiivista ja perustuu tuoreisiin pohjoisiin raaka-aineisiin.

Marraskuun puolivälistä lähtien ja koko joulukuun Islannin pääkaupunki pukeutuu juhlavaan jouluasuun. Siellä on mahdollisuus tehdä hyviä jouluostoksia sekä tutustua kaupungin viihtyisiin joulumarkkinoihin.

Päivä 4
Keflavik – Helsinki.

Syömme varhaisen aamupalan, jonka jälkeen bussi vie meidät lentokentälle.

Retki Blue Lagooniin

Voit lähteä retkelle Islannin kuuluisaan Blue Lagooniin. Voit kylpeä 37–39-asteisessa terveyttä edistävässä vaaleansinisessä vedessä. Veden upean värin aiheuttaa maaperän mineraalit ja erikoinen sinivihreä levä, joka helpottaa mm. psoriasisoireita. Tyylikkäät puku- ja suihkutilat ovat osa elämystä.

Muista ottaa mukaan uima-asu ja pyyhe. (Pyyhkeen ja uima-asun voi myös vuokrata paikan päältä.)

Retki toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10.

Hinta: 138€/henkilö

Hintaan sisältyy:

 • Sisäänpääsy Blue Lagooniin ja kylpyaltaiden vapaa käyttö
 • Mutanaamio
 • 1 lainapyyhe
 • 1 juoma (voit valita itse)
 • Kuljetus hotellilta Reykjavikista Blue Lagooniin ja takaisin

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.048€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
218€
Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki – Keflavik – Helsinki turistiluokassa
 • Majoitus 3 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa Fosshotel Rauðarássa
 • Aamiaiset päivinä 2-4
 • Kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu
 • Lisämaksullinen retki Siniselle laguunille
 • Muut juomat ja ruokailut matkan aikana

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Sää

Reykjavik sijaitsee kaukana pohjoisessa. Joulukuussa kannattaa varautua siihen, että lämpötila on korkeimmillaankin vain 0-2 °C tai alle. Tyypillisesti sää vaihtelee, joten muista, että lumikuuron jälkeen voi paistaa aurinko.

Pukeutuminen

Talvimatkalla Islantiin tarvitaan monenlaista vaatetta. Jos lähdet retkelle luontoon Reykjavikin ulkopuolelle, tarvitset lämpimiä ja tuulenpitäviä vaatteita, myssyn ja käsineet. Pakkaa mukaan vaatteita, joita on helppo kerrostaa: esim. pitkähihainen paita alimmaiseksi, collegepaita tai fleece välikerrokseksi ja veden- ja tuulenpitävä takki ulommaiseksi. Jalkaan kannattaa vetää tiiviskankaiset vapaa-ajanhousut, alle mahdollisesti villaiset alushousut ja päälle vielä vettähylkivät ja tuulenpitävät kuorihousut.

Reykjavikissa pärjää samankaltaisilla vaatteilla kuin talvella Etelä-Suomessa. Tukevat, mukavat ja pitäväpohjaiset kengät ovat hyvät kaupungissa ja lennolla, mutta voit tarvita talvikenkiä luonnossa kävellessäsi.

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 16 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Mieleenkintoinen maa Sopivan pituinen 4 päivän matka. Kiitos Pekalle, erinomaiselle matkanjohtajalle! Matkalla nähtiin paljon ja SKY Lagoon ylitti kaikki odotukset. Suora lento on aina hyvä juttu. Turistibussi oli tilava ja melko uusi. Hotelli oli vaatimaton, mutta hyvällä aamiaisella.
Date published: 2024-03-14
Rated 4 out of 5 by from Huono hotelli Huoneessani ei ollut siivousta koko matkan aikana kertaakaan. Roskikset pursusivat jokahden päivän jälkeen. Viimeisen päivän eväspussi oli ala- arvoinen.
Date published: 2024-03-11
Rated 2 out of 5 by from Talvitunnelmaa Islannissa Olin tällä matkalla 7. -10.3.24 eli eilen tulin. Itse kohteessa siis to illasta su aamuun. Hotelli oli hyvällä paikalla mutta ala-arvoisen huonotasoinen. WC ja suihkutilat olivat vuosikymmeniä sitten jo kaivanneet päivitystä, samoin koko huone. Hotellin rapuissa lähes puhki kuluneet kokolattiamatot. Aamupala oli oikein hyvä ja myös tila oli uudistettu. Opas ei ollut kovin selkeäsanainen eikä aina huomannut koota ryhmää niin, että kaikki olisi kuulleet. Hoiti kyllä välttämättömät asiat. Olen aikaisemmin suositellut ja kehunut Albatros matkoja mutta nyt en voi ja pohdin haluanko enää itsekään matkata Albatrossilla. Matka oli kallis suhteessa siihen että kohteessa vain kaksi päivää ja yksi ilta. Hotellin huono taso vaikuttaa ja tästä puhuimme myös ryhmässä muiden kanssa. Kolme kuvaa ohessa. Yksi näkymä parvekkeelle joka oli tosi rähjäinen. Aamupala oli hyvä mutta viimeisen aamun pussin sisältö oli olematon.
Date published: 2024-03-11
Rated 5 out of 5 by from Onnistunut matka Islantiin Eilen palasimme Islannista neljän päivän matkalta. Lyhyessä ajassa näimme ja koimme paljon. Koko päivän kultainen kierros tarjosi erinomaisen näkymän Islannin luontoon. Sky Lagoon oli aivan huippukokemus. Sää suosi meitä, lämpötila oli noin +7 astetta, eikä satanut. Matkanjohtajamme Pekka kertoi monipuolisesti ja asiantuntevasti Islannin luonnosta ja yhteiskunnasta ja esitteli myös Reykjavikin keskeiset kohteet.
Date published: 2024-03-11
Rated 4 out of 5 by from Luontoa ja kulttuuria Tiiviit päivät ohjelmaa. Hyvin reagoitiin siihen, että revontuliratken päivää vaihdettiin.
Date published: 2024-03-11
Rated 5 out of 5 by from Tiivis, nopea tutustumiskierros Luonnonvoimat yrittivät taistella vastaan, mutta päästiin perille ja suunnitelmat sovitettiin hienosti jo ennestään lyhyen matkan aikatauluun. Nähtiin Islantia todennäköisesti pahimmillaan (jos ei tulivuoria lasketa), mutta sää muuttui kuin taikaiskusta muutaman minuutin välein. Sopiva tutustumisreissu, jäi nälkä nähdä ja kokea lisää.
Date published: 2023-12-20
Rated 5 out of 5 by from Lennon viivästyminen Lähtö Islantiin viivästyi 18 tuntia. Siitä huolimatta ohjelma saatiin käytä läpi. Milenkiintoinen kohde, hyvin järjestetty.
Date published: 2023-12-19
 • y_2024, m_6, d_15, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_7
 • loc_fi_FI, sid_ISVCB06, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja