Seikkailusafari Etelä-Afrikassa

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Safarit, eläimet ja Albatrosin oma tunnelmallinen leiri, iltanuotiot ja savannin äänet. Koe elämäsi seikkailu!

Manyeleti on yksityinen suojelualue, josta käsin meillä on mahdollisuus tehdä useampia erilaisia safareita. Täällä on hyvä mahdollisuus nähdä Big Five: elefantti, puhveli, leijona, sarvikuono ja leopardi.

Koko matkan ajan asumme keskellä luontoa hyvätasoisissa Mantobeni-leirissä, tunnetun Krugerin kansallispuiston kupeessa.  Kaikissa teltoissa on suihku ja erillinen wc. Leirit ovat Albatrosin omia ja ainoastaan meidän käytössämme. 

Lähettyvillä on villieläinten juomapaikka. Erilaisten eläinten kiehtovat äänet ovat taustamusiikkina. Alueella elää runsaasti erilaisia lintuja.

Etelä-Afrikassa on monia dramaattisia ja vaihtelevia maisemia. Panoramareitillä näemme God´s Windown, eli Jumalan Ikkuna -näköalapaikan. Nimi kertoo kaiken. Tutustumme myös villieläinten hoitajien arkeen Moholoholossa.

Leirissä on mahdollisuus rentoutua ja kokea leirin näkymät, tuoksut ja äänet. Pääset bush walkille lähiympäristöön paikallisen rangerin, eli riistanvartijan kanssa.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka, Safari, Albatros Aktiivi

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Etelä-Afrikan randi

Päiväohjelma
Päivä 1 Helsinki - Johannesburg
Päivä 2 Johannesburg - Manyeletin yksityinen suojelualue
Päivä 3 Manyeleti - safariretkiä
Päivä 4 Manyeleti - God’s Window - Bourke's Lock Potholes - Blyde River-kanjoni - Manyeleti
Päivä 5 Manyeleti - safariretkiä
Päivä 6 Manyeleti - safariretkiä
Päivä 7 Manyeleti - Moholoholo - Manyeleti
Päivä 8 Safariretki - omaa aikaa Manyeletissä läksiäisillallinen
Päivä 9 Manyeleti - Johannesburg - kotimatka
Päivä 10 Saapuminen Helsinkiin

Kuvagalleria

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
2.148€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki - Johannesburg
Lennämme Helsingistä Johannesburgiin. 
Päivä 2
Johannesburg - Manyeletin yksityinen suojelualue

Saavumme Johannesburgiin aamulla. Edessä on ajomatka itään, reitti on klassisen kaunista Etelä-Afrikkaa ja matkalla saamme ensituntuman savanneihin. Ajamme pitkin N4-reittiä ja ohitamme Belfastin kaupungin. Tulemme Dullstroomiin, taimenkalastajan paratiisiin. Täällä syömme omakustanteisen lounaan. Ajomatka kestää noin 7 tuntia pysähdyksineen. Manyeletin suojelualueelle saavumme myöhään illalla ja majoitumme Mantobeni -leirin mukaviin telttoihin. Tämä on kotimme ja tukikohtamme koko matkan ajan. Illallistamme leirissämme. Ensimmäinen yö lodgessa on varmasti mieleenpainuva kokemus. Yön äänet, pimeys ja Afrikan tuoksut. Luonto on lähellä.

Päivä 3
Manyeleti - safariretkiä
Elefantti

Päivä on varattu peräti kahdelle aidolle afrikkalaiselle aktiviteetille, teemme joko kaksi safaria tai safarin ja bush walkin. Aktiviteettien välissä palaamme lodgeen ja syömme runsaan aamiaisbuffeen. Kahtena safaripäivänä teemme "bush walkin", jolloin on mahdollisuus lähteä kävelyretkelle lähimaastoon yhdessä rangerin, eli kokeneen riistanvartijan kanssa. Päivän aikana nautimme myös lounaan leirissä.

Illalliselle palaamme leiriin.

Päivä 4
Manyeleti - God’s Window - Bourke's Lock Potholes - Blyde River-kanjoni - Manyeleti
Blyde River-kanjoni

Aamiaisen jälkeen lähdemme ajamaan henkeäsalpaavan kaunista panoramareittiä.

Tie on kiemurainen, vuoristoinenkin ja maisemat ovat upeat. Hidastamme God´s Windown, Jumalan Ikkunan kohdalla. Täällä näkymä on nimensä mukainen ja maailman kauneimpia, jos sää suinkin suosii meitä. Bourke´s Luck Potholessa on ainutlaatuisia kalliomuodostelmia, jonne valtavat vesimassat ovat aikojen kuluessa kaivertaneet sylinterinmuotoisia railoja. Pysähdymme Blyde River kanjonissa, joka muistuttaa Grand Canyonia pienemmässä mittakaavassa. Alue on suojeltu ja siellä on paljon vesiputouksia ja pieniä viehättäviä kyliä.

Nälän yllättäessä lounaan voi nauttia kullankaivajien kylässä Pilgrims Restissä (omakustanteinen) ja iltapäiväksi palaamme Manyeletiin. Tänä päivänä sinulla on myös mahdollisuus ostaa tuliaisia.

Sää voi aiheuttaa muutoksia reittehin- tai aikatauluihin.

Päivä 5
Manyeleti - safariretkiä

Päivän aikana teemme pari safariretkeä. Manyeletin suojelualue on yksityinen alue. Täällä safariajoneuvoilla voi poiketa teiltä ja poluilta. Eläinten näkeminen lähempää voi onnistua täällä paremmin kuin isommissa kansallispuistoissa.

Päivän kuumimpaan aikaan voit rentoutua varjossa ja syödä lounasta. Jos pelaat golfia voit lähteä tänään Hans Merensky Golf Clubille pelaamaan kierroksen. Tämä ei kuulu matkan hintaan.

Illallisen syömme leirissä ja kertaamme päivän tapahtumia nuotion ympärillä.

Päivä 6
Manyeleti - safariretkiä

Greater Krugerin alueella sijaitseva Manyeleti-suojelualueella on mitä parhaimmat mahdollisuudet nähdä Big Five -elefantti, puhveli, leijona, sarvikuono ja leopardi. Tänään teemme kaksi safaria: Toisen safareistamme aamulla ja toisen iltapäivällä. Päivän aikana palaamme välillä leiriimme lounaalle ja rentoutumaan.

Päivä 7
Manyeleti - Moholoholo - Manyeleti

Vierailemme Moholoholossa, jossa haavoittuneet villieläimet ja linnut saavat tarvitsemaansa hoitoa. Salametsästys on valitettavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana lisääntynyt ja useat upeat eläinlajit, kuten sarvikuonot ovat uhattuina. Voit lukea lisää Moholoholosta täältä: www.moholoholo.co.za

Saamme kuulla eläintenhoitajien työstä ja pääsemme kiertämään alueella. Eläintarinat ovat koskettavia, voi vain ihailla hoitajien halua auttaa. Päivä on informatiivinen ja mielenkiintoinen. Päivän aikana nautimme lounaan, joka on omakustanteinen. Palaamme Manyeletin tukikohtaamme myöhään iltapäivällä.

Päivä 8
Safariretki - omaa aikaa Manyeletissä läksiäisillallinen
Teemme vielä viimeisen jännittävän safarin Manyeletissä. Syömme lounaan leirissä ja illalla kokoonnumme yhteiselle läksiäisillalliselle.
Päivä 9
Manyeleti - Johannesburg - kotimatka

Aamiaisen jälkeen ajamme Johannesburgiin tai Jo’burgiin, kuten paikalliset sanovat. Jo´burg on Etelä-Afrikan suurin kaupunki, jossa on reilut 6 miljoonaa asukasta. Kaupunki muistuttaa amerikkalaisia suurkaupunkeja pilvenpiirtäjineen ja laajalle levittäytyvine esikaupunkialueineen. Tämä on maailman timantti- ja kultakaupan keskus. Kontrasti rikkaiden ja köyhien välillä kaupungissa on huomattava.

Matkan aikana pidämme taukoja tarpeen mukaan. Lounas on omakustanteinen. Lennämme Helsinkiin.

Saavumme Helsinkiin seuraavana päivänä.

Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin
Saavumme Helsinkiin.

Mantobeni Camp

Leirissä on 12 kanvaasitelttaa, joissa kussakin on oma kylpyhuone (suihku ja erillinen wc), makuuhuone (kingsize sänky ja moskiittoverkko), oma terassi, tuuletin ja tallelokero.

Päärakennuksessa on oleskelutilat, baari ja ruokailu-alue sekä pieni uima-allas. Yleiset tilat ovat osittain katetut, osittain avoimet. Leirissä on iltanuotiopaikka.

Mantobenissä ateriat tarjoillaan pöytiin.

Manyeleti suojelualueella on vain kolme leiriä ja yhteensä noin 80 vuodepaikkaa. Alue on rauhallinen ja siksi eläimet viihtyvät siellä. Alueella on hiekkateitä ja niiltä voi poiketa, ruuhkia ei ole. Aitoja Krugerin puiston ympäriltä on poistettu ja eläimet pääsevät vaeltamaan laajoilla alueilla. Kirkkaina iltoina loppumaton tähtitaivas tuntuu olevan käsin kosketeltavissa. Siksi Manyeleti tarkoittaakin "tähtien paikkaa."

Viikon aikana teemme noin 7 safaria ja yhden bush walkin. Alueella on runsaasti elefantteja, leijonia, sarvikuonoja, puhveleita, kirahveja, gnuita, kuduja, seeproja ja impaloita. Leopardi on vaikea pongattava, mutta alueella elää muutama leopardi-yksilö.

Lue lisää: www.honeyguidecamp.com.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 2.148€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Lisämaksu yhden hengen huoneesta
548€
Hintaan sisältyy
 • British Airwaysin reittilennot Helsinki-Johannesburg-Helsinki turistiluokassa (Lontoon kautta)
 • kuljetukset lentokentältä Manyeleti-suojelualueelle
 • majoitus Albatrosin omalla Mantobeni Campissä jaetussa kahden hengen safariteltassa, jossa suihku/wc ja parveke/terassi
 • ateriat leirillä matkan aikana (aamiaiset, 4 lounasta sekä illalliset)
 • safarit, retket ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan
 • suomalainen matkanjohtaja ja paikallinen englanninkielinen ranger (riistanvartija) safareilla
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • teltta yhden hengen käyttöön 548€ (7 yötä)
 • ruokajuomat ja muut mahdolliset ruokailut matkan aikana
 • juomarahat paikallisoppaille, puistonvartijoille, kuljettajille ja lodgen henkilökunnalle (noin 60 €/hlö)

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Manyeleti

Manyeletissa, joka sijaitsee Greater Krugerin alueella vallitsee subtrooppinen ilmasto.
Päivälämpötila nousee +25 asteen tietämiin lähes vuoden ympäri. Safarikokemukset riippuvat hieman eri vuodenajoista.

Talvikautena (touko-elokuu) maisemat ovat avoimemmat, koska puut ja pusikot ovat melkein lehdettömiä ja ruoho matalaa. Eläimiä on helppo havaita ja ne hakeutuvat akitiivisesti juottopaikoille, jossa onkin vilkasta aamun ja illan tunteina. Talvisin illat ja yöt voivat olla viileitä. On hyvä ottaa mukaan riittävästi lämmintä esim. lämmin takki, pipo ja hansikkaat, sukkia ja hyvät jalkineet, jotta myös iltasafafareista voi nauttia täysillä.

Kesällä (marras-maaliskuu) on sadekausi, jolloin luonto on vehreämpi ja joet sekä juottopaikat ovat täynnä juotavaa. Korkeampi kasvillisuus suojaa eläimiä ja varsinkin niiden pentuja. Päivälämpötilat voivat nousta jopa 30 asteeseen.

Safarit ja matkalle mukaan

Safareilla päivä alkaa varhain aamulla. Päivän ensimmäinen safari alkaa yleensä heti auringonnousun jälkeen, jolloin ulkona on viileää lukuunottamatta ajanjaksoa marraskuusta maaliskuuhun, jolloin lämpötilat ovat korkeammat jo varhain aamulla. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Ota mukaan lämmin paita tai takki, päähine ja käsineet sekä pitkälahkeiset housut. Kävellen tehtävällä safarilla tulee liikkuessa nopeammin lämmin. Jalassa tulisi olla hyvät kävelykengät, jotka peittävät koko jalkaterän. Suosittelemme hiekanväristä tai tummaa vaatetusta. Valkoiset vaatteet voivat pelästyttää eläimet ja siniset vaatteet houkuttelevat kärpäsiä. Vältä kirkkaita värejä. Ota mukaan myös aurinkovoide, hyttyskarkoite, lippalakki tai hattu ja kamera sekä kiikarit.

Teemme safarit Mantobeni-leirisitämme kahdella jeepillä, joissa molemmissa on englanninkielinen ranger sekä spotter. Albatrosin matkanjohtaja on mukana safareilla ja vaihtelee mahdollisuuksien mukaan jeepistä toiseen päivien aikana.

Jeeppisafareilla ikäraja on turvallisuussyistä 6 vuotta.

Ikäraja bush walkeilla (kävelyretkillä luontoon paikallisen rangerin kanssa, jolloin käydään esim. tutkimassa villieläinten jälkiä) on 16 vuotta.

Maksaminen leirillä

Leirillä voi maksaa joko Etelä-Afrikan randeilla tai kansainvälisillä luottokorteilla (Visa, Mastercard, Diners).

Passivaatimukset

 • Passissa on oltava 2 tyhjää sivua maahantulo- ja maastapoistumisleimoja tai mahdollista viisumia varten
 • Passin on oltava koneellisesti luettava

Alle 18-v. lapset matkalla

Etelä-Afrikkaan matkustavilta alle 18 v. lapsilta vaaditaan mukaan virkatodistus.  Todistuksen tulee olla englanninkielinen ja se tarvitaan, vaikka kyseessä olisi ainoastaan välilasku Etelä-Afrikassa.

Virkatodistuksen saa maistraatista pientä maksua vastaan. (Kirkon myöntämä virkatodistus ei kelpaa). Mikäli alaikäisellä matkustajalla ei ole esittää vaadittua asiakirjaa hänen maahanpääsy voidaan evätä.

Mikäli alaikäinen ei matkusta yhdessä molempien laillisten huoltajiensa kanssa, tarvitaan matkalta pois jääneen huoltajan valaehtoinen todistus siitä, että hän sallii alaikäisen henkilön matkustaa toisen huoltajan kanssa. Jos alaikäisellä on vain yksi laillinen huoltaja, Etelä-Afrikan valtionrajaa ylitettäessä täytyy 1.6.2015 alkaen esittää oikeuden päätös yksinhuoltajuudesta yhdessä syntymätodistuksen kanssa.

Lisätietoja: Etelä-Afrikan Suurlähetystö (http://www.southafricanembassy.fi)


Pohjoinen Makasiinikatu 4, (3.kerros)
00130 Helsinki
Puh: +358 9 6860 3100
Fax: +358 9 6860 3160

Yleistä matkustustietoa

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista. 

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot:
http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta.

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä.

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Pidennä matkaasi

Kapkaupunki

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 4 päivää
Hinta Alkaen 598€
4 päivää kulttuuria,ostoksia, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa Kapkaupungissa

Kaunis, kulturelli ja täynnä elämää. Tätä on Kapkaupunki. Niemimaata ympäröi Atlantti ja kaupunkia suojaa Pöytävuori. Hyvällä syyllä Kapkaupunki mainitaan yhdeksi maailman kauneimmista suurkaupungeista. Sen sijainti on ainutlaatuinen ja kaupungin tarjonta monipuolinen. Historiallisia nähtävyyksiä, luontokohteita lähettyvillä, upeita viinialueita lyhyen ajomatkan päässä ja kaupungin ravintolatarjonta sekä ostosmahdollisuudet mainiot.

 

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Voit valita kahdesta hotellista:

Southern Sun Cape Sun
Cape Sun sijaitsee Kapkaupungin sydämessä. Hotellissa on 368 huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi ja maksuton wi-fi (500 MB per päivä). Ravintola, baari, sisäuima-allas ja luntosali sekä kylpyläosasto.

Lue lisää:  www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta). 

Hinta
Jaetussa kahden hengen huoneessa

598€/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta

250€

The Cullinan
Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Waterfrontista, jossa on mm. baareja ja ravintoloita. Tasokkaassa hotellissa on hyvinvarustetut huoneet, ravintola, baari ja ulkouima-allas.

Lue lisää: www.tsogosun.com/the-cullinan  

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta)

Hinta
Jaetussa kahden huoneessa 848/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta

500€

Hintaan sisältyy
 • lentokenttäkuljetukset
 • 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
 • aamiaiset
Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Suosittelemme varaamaan pidennyksen kuitenkin niin ajoissa kuin mahdollista, koska pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Huomioithan, että kotisivuillamme mainitut hinnat ovat alkaen hintoja. Hotelli- ja/tai lentohintojen mahdolliset muutokset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Luksusloma Victorian putouksilla - Zimbabwe

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 4 päivää
Hinta Alkaen 1.198€
Neljän päivän rentouttava loma ylellisissä puitteissa vesiputouksen äärellä, joka on yksi maailman kauneimmista.
Victorian putoukset on vaikuttava paikka viettää neljää päivää Afrikan-matkan päätteeksi: putouksilla on korkeutta 100 metriä, leveyttä kaksi kilometriä ja sitä ympäröi sademetsä. Bantujen kielellä paikkaa kutsutaan nimellä ”mosi-oa-tunya” eli ”savu, joka jyrisee”, mikä kuvaa hienosti putouksia.
Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Voit valita kahdesta hotellista:

The Kingdom at Victoria Falls
Neljän tähden hotellialue (paikallinen luokitus), jolla on uima-altaita, kolme ravintolaa, neljä baaria, spa, kasino ja leikkipaikka lapsille. Resort sijaitsee Victoria Fallsin luonnonpuistossa kävelymatkan päässä itse putouksilta.

Lue lisää: www.africansunhotels.com/stay-with-us/victoria-falls/the-kingdom-at-victoria-falls/

Albatros Travel ei vastaa ulkoupuolisten sivustojen sisällöstä tai ylläpidosta.

Hinta/hlö
alk. 1198€

Lisämaksu yhden hengen huoneesta
398€

Victoria Falls Hotel
Ihastuttava viiden tähden hotelli (paikallinen luokitus), jossa on kaikki mahdolliset mukavuudet, mm. useita laadukkaita gourmet-ravintoloita. Vesiputoukset sijaitsevat 10 min kävelymatkan päässä hotellilta ja ne sekä näkee että kuulee hotellialueelta.

Lue lisää: www.africansunhotels.com/stay-with-us/victoria-falls/the-victoria-falls-hotel/

Albatros Travel ei vastaa ulkoupuolisten sivustojen sisällöstä tai ylläpidosta.

Hinta/hlö
alk. 1398€

Lisämaksu yhden hengen huoneesta
598€

Hintaan sisältyy
 • edestakainen lento Johannesburg - Victorian putoukset (Zimbabwe)
 • kuljetus lentokentältä hotelliin ja takaisin
 • 3 yötä hotellissa Victorian putouksilla jaetussa kahden hengen huoneessa (sis. aamiaisen)
 • 1 yö hotellissa Johannesburgissa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • auringonlaskuristeily Zambesijoella
 • kävelyretki Victorian putouksilla
Hintaan ei sisälly
 • Zimbabwen viisumi, noin 35 USD (single entry). Viisumin saa paikan päällä lentokentältä saavuttaessa ja maksetaan käteisellä US-dollareissa. Jos poistutte matkan pidennyksen aikana Zimbabwesta, huomioittehan että tällöin viisumin tulee olla "multiple entry".
  Lisätietoja Zimbabwen suurlähetystö:
  http://www.zimembassy.se/visainfo.html

 

 

 

Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä.

Mikäli matkan hintaan sisältyvä lentoluokka on täyteen varattu, tilausta ei voida toteuttaa tai lentoyhtiön perimä lisämaksu voi muuttua. Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista. Jos pidennys peruutetaan, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö meiltä veloittaa.

Mauritius

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 7 päivää
Hinta Alkaen 1.198€
Palmurantoja, lepäilyä ja kiinnostavaa gastronomiaa keskellä Intian valtamerta.

Viisi päivää rennosti uima-altaalla tai rannalla Mauritiuksen trooppisella saarella, aktiiviteetteja kaipaaville monia mahdollisuuksia tutkia lähemmin saarta ja osallistua järjestetyille kansainvälisille retkille.

Päiväohjelma:
Päivä 1: Yöpyminen joko Johannesburgissa tai Kapkaupungissa
Päivä 2: Johannesburg/Kapkaupunki - Mauritius, kuljetus kentältä hotelliin
Päivä 3-6: Nautinnollisia päiviä Mauritiuksella
Päivä 7: Aamulento Mauritiukselta Johannesburgiin, päivähuone käytössä hotellissa Johannesburgissa. Illalla kotimatka alkaa.

 

Mainittu on alkaen hinta jaetussa kahden hengen huoneessa.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Valittavissa 4 eri hotellivaihtoehtoa Mauritiuksella:

Casuarina Hotel - kolme tähteä (paikallinen luokitus)
Hotelli sijaitsee Trou aux Bichesissä, saaren luoteisrannikolla. Hotellilta näkymä laguunille, Grand Bayn vilkkaaseen kaupunkiin 5 km ja pääkaupunki Port Louisiin 18 km. Casuarinan on lähellä valkeahiekkaista uimarantaa. Puolihoito.
Kotisivut:
www.hotel-casuarina.com
Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta:
Jaetussa kahden hengen huoneessa: alk. 1198€/hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 348€

Le Meridien Ile Maurice - 4 tähteä (paikallinen luokitus)
Neljän tähden Le Meridien-hotellia ympäröi trooppinen puutarha. Hotellissa on suuri uima-allasalue, josta pääsee suoraan rannalle. Hintaan sisältyy täysihoito.

http://www.lemeridien-mauritius.com

Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta:
Jaetussa kahden hengen huoneessa: alk. 1396€/hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 350€

Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa - 5 tähteä (paikallinen luokitus)
Suuren trooppisen puutarhan ympäröimä tasokas hotelli saaren länsirannikolla. Huoneet on äskettäin remontoidut ja niissä on käytetty paljon luonnonmukaisia materiaaleja. Huoneissa on wifi-yhteys ja tasokkaat MyBed-sängyt. Hotellissa on aasialaistyylinen spa-osasto, hienohiekkainen ranta-alue ja hyvätasoinen ravintola. Puolihoito.

Kotisivut: www.sofitel.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spatansport/index.shtml
Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta:
Jaetussa kahden hengen huoneessa: alk. 1546€/hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 400€

Shangri La le Touessrok Resort & Spa - 5 tähteä Deluxe (paikallinen luokitus)

Hienostuneen hotellin sijainti on upea, kaunissa lahdenpoukamassa saaren itärannikolla. Le Touessrok Resort tarjoaa runsaasti palveluita ja aktiviteetteja, hotellin asiakkailla on mm. pääsy Ilot Mangenien yksityiselle saarelle, jossa on upeat rannat. Hotellin lähellä on Bernhard Langerin suunnittelema huipputasokas Ile aux Cerfsin golfkenttä. Aamiaiset.

Kotisivut: www.shangri-la.com/mauritius/shangrila

Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta:
Jaetussa kahden hengen deluxe ocean view-huoneessa: alk. 2146€/hlö
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: 1100€
Jaetussa kahden hengen deluxe beach access-huoneessa: alk. 2246€/hlö
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: 1350€
Jaetussa kahden hengen Junior Suitessa: alk. 2546€/hlö
Lisämaksu yhden hengen huoneesta: 1600€

Lisämaksusta:
Täysihoito: 448€/hlö
Puolihoito: 298€/hlö

Mikäli haluat varata puoli- tai täysihoidon, ota yhteyttä myyntiimme tai mainitse siitä varauslomakkeen "Huomioitavaa"-osiossa.

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Johannesburg tai Kapkaupunki – Mauritius turistiluokassa (meno/paluu)
 • lentokenttäkuljetukset
 • 1 yö hotellissa, Johannesburg tai Kapkaupunki jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiainen
 • 5 yötä Casuarina Hotel/Le Meridie Ile Maurice/Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa/Shangri La le Touessrok Resort & Spa hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Johannesburgista lennettäessä päivähuone hotellissa paluumatkalla
Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä.  Suosittelemme varaamaan pidennyksen kuitenkin niin ajoissa kuin mahdollista, koska matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Huomioithan, että kotisivuillamme mainitut hinnat ovat alkaen hintoja. Hotelli- ja/tai lentohintojen mahdolliset muutokset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Rated 5 out of 5 by from Matka ylitti kaikki odotukseni Lähdin matkalle vaimoni aloitteeta. Kohtuullisen kokeneena luontoihmisenä arvelin etukäteen hieman karrikoituna, että matkalla "ajellaan panssaroidulla autolla eläintarhassa, yövytään alkeellisesti teltoissa, syödään voilepiä ja hätistellään hyönteisiä". Kahdeksan kolmen tunnin safaria aamuvarhaisesta iltapimeään täysin avoimella jeepillä oli eräänlaista tuoksujen, äänten ja silmien sinfoniaa. Asiantunteva opastus ja loistokkaat ruokailut sekä luksustelttoihin kuuluneet eläinten yölliset äänet olivat kuin piste iin päällä. Kaksi päiväretkeilyä ja riittävät keskipäivän siesta antoivat elimistölle sopivasti palautumisaikaa maastoretkien välillä.
Date published: 2016-04-10
Rated 4 out of 5 by from Antoisa mutta raskas Montobeni kaunis paikka, eläimistö runsas ja monipuolinen. Leirin henkilökunta ystävällistä, ranger ja tracker todella asiantuntevia ja mukavia ( ainakin meidän autossamme). Leirin ruoka ihan liian hyvää. Vihermarakatit liian röyhkeitä, voisi vaikka ritsoilla vähän hätistellä - siis henkilökunta ei turistit. Ennakkotiedot riittävät nykymuodossaan ainakin jos on aiempaa kokemusta safareilta. Opas JS osasi todella erinomaisesti kertoa monipuolisesti Etelä Afrikasta ja toimia ystävällisen tehokkaasti . Cape Townin hotelli Winchester Mansion oli hyvätasoinen ja sijainti erinomainen: #hope on - hope off"-bussine pysäkki suoraan hotellin edessä.
Date published: 2016-02-10
Rated 5 out of 5 by from Unelmien täyttymys Seikkailusafari Etelä-Afrikkaan oli unelmieni täyttymys. En voinut kuvitellakkaan matkan antia ja sanat eivät riitä kuvaamaan kokemuksiani. Koen oilevani etuoikeutuettu, saadessani kokea näin upean matkan. Toivoisin kaikilla olevan mahdollisuuden osallistua seikkailusafarille Etelä-Afrikkaan.Opas Miia Valliluoto, omistautunut työlleen ja on yksi unelmien matkan onnistumisen takana, unohtamati rangereita, ym. henkilökuntaa. Ruoka taivaallista, yön äänet mahtavia, kohtelu ja palvelu täydellistä jne. Vaikka kotimaa on Suomi, jäi sydän ikuisiksi ajoiksi Afrikkaan. Kiitos unelmien matkasta!
Date published: 2016-03-03
Rated 5 out of 5 by from Todellinen seikkailusafari! Matka oli ihan super! Tunnelmallinen leiri keskellä villiä luontoa äänten ja tuoksujen ympäröimänä. Eläimiä vaeltelee telttojen välissä, mm. kirjoantilooppi, norsu ja hyeena. Ranger Anton oli ihan paras. Hän todella näki vaivaa näyttääkseen meille mahdollisimman paljon ja kertoi eläimistä ja luonnosta kaikkea mielenkiintoista. Big fiven näimme jo ensimmäisenä päivänä ja esim leijonia huimat 28 eri yksilöä! Ruoka leirissä oli aivan mahtavaa, ei todellakaan tarvinnut kärsiä nälästä. Matkanjohtajana Joonas oli todella hyvä ja ammattilainen, kaikki pelasi moitteettomasti, hän oli myös hyvää seuraa. Suosittelemme matkaa kaikille luonnosta ja eläimistä kiinnostuneille, ei ihan arkajaloille ; )
Date published: 2016-02-07
Rated 5 out of 5 by from Mitä mainioin elämys! Ennen matkaa matkanjärjestäjältä saadut tiedot olivat hyvin summittaisia ja meitä mietitytti, osasimmeko valmistautua matkaan oikealla tavalla, kun emme olleet safarilla aiemmin käyneet. Olimme hieman pettyneitä ohjeistuksiin ja matkakirjeisiin. Alkukankeuksien jälkeen kuitenkin itse matka oli mitä mahtavin elämys! Safari täytti kaikki odotukset ja oli vielä paljon enemmän. Matkaa voi muistella vielä "vanhana kiikkustuolissakin", sanoin ei voi oikein kuvata kuinka upea reissu oli, se on ehdottomasti koettava itse! Ruoka leirissä oli erinomaista ja majoitus mieleenpainuva sanan positiivisimmassa merkityksessä. Matkanjohtaja ja oppaat olivat herttaisia ja tietoa riitti. Lähtisimme heti uudestaankin, suosittelemme!
Date published: 2016-04-13
Rated 5 out of 5 by from Kokemuksena huikea! Safari Etelä-Afrikkaan ei ollut koskaan ollut unelmani, koska en ole koskaan pitänyt erityisesti eläimistä. Mutta niin vaan köröttelin jeepissä muiden mukana silmä kovana tarkastellen, mitä kaikkea löytyykään. Ja paljon löytyikin! Oli norsuja, kirahveja, leijonia - isoja ja pieniä eläimiä, lintuja, ötököitä. Ohjelmaa oli sopivasti. Ruoka hyvää. Sopivasti mukavaa seuraa. Matkanjohtaja oli asiantunteva. Se, mikä ei mennyt ihan nappiin oli paluumatka. Jouduimme odottamaan paluun jatkolentoa luvattoman kauan. Lentoyhtiö ei saa järjestelyistään ensimmäistään tyylipistettä.
Date published: 2016-04-03
Rated 5 out of 5 by from Big five Olen palannut 1.12 safarimatkalta kotiin. Vaikka aikaeroa ei ollutkaan, olen ihan pyörryksissä vielä kaikesta kokomastani ja näkemästäni. Eläimiä näkyi todella paljon, voi puhua norsu- ja puhvelilaumoista joita näimme useana päivänä. Ryhmämme näki tuon kuuluisan Big Fiven, sekä paljon muita eläimiä ja lintuja mitä ihmeellisimmän näköisiä ja kokoisia. Kokonaisuudessaan upea kokemus. Matkajohtaja Sari aivan mahtava, mikä tietomäärä hänellä on.
Date published: 2015-12-02
Rated 5 out of 5 by from Elämäni safari Safari ei koskaan ole ollut unelmani, mutta siitä tuli unelmamatkani. Yön äänet, eläimet, ateriat, henkilökunta, majoitus ja tunnelma - kaikki oli täydellistä. Näimme jo saapumisen yhteydessä 8 leijonaa ja ensimmäisen päivän aikana 4 Big5:sta. Viimeinenkin niistä löytyi seuraavan päivän aikana. Paikallinen henkilökunta oli mukavaa ja ammattitaitoista, puhumattakaan suomenkielisestä matkanjohtajastamme, jonka tietämys maanosasta ja eläimistä oli käsittämättömän laajaa. Hänen innostuksensa oli tarttuvaa ja hän oli selvästi tehtävässä, josta nautti.
Date published: 2016-03-14
 • y_2018, m_2, d_20, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_34
 • loc_fi_FI, sid_ZARTR04, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Matkakokemukset

Tässä näet muiden asiakkaiden kommentteja matkasta. Toivomme, että sinulle on hyötyä heidän rehellisestä mielipiteestään, hyvistä neuvoista sekä ruusuista ja risuista. Saat vinkkejä siitä, millaisesta matkasta on kyse ja voit käyttää niitä hyödyksesi, valitaksesi sinua kiinnostavan Albatros-matkan. Asiakkaiden kommentit ovat sensuroimattomia ja puolueettomia. Lue lisää: www.albatros-travel.fi/hyva-tietaa/usein-kysyttya

Voit myös kirjoittaa meille kysymyksiä matkaan liittyen ja lukea muiden lähettämiä kysymyksiä. Huomiothan, että muiden matkustajien arvioinnit matkasta näkyvät kysymys- ja vastausosion jälkeen.

Mikäli matkasta ei ole ehtinyt kertyä suomenkielisiä arvioita, näet matkan kohdalla kokonaispistemäärän Albatrosin pohjoismaalaisista asiakasarvioista. Pohjoismaalaisia arvioita voit lukea esim. Albatrosin ruotsalaisilta kotisivuita: www.albatros-travel.se.

Huomaathan, että lentoyhtiö, lentoreitti, hotellit, matkanjohtaja ja/tai matkareitti voivat vaihdella. Tämän vuoksi kommentoitu matka voi erota myynnissä olevasta matkasta.

Vastaavia matkoja

18ZARTR04BFI0706