Kapkaupunki - Afrikan tähti

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Kaunis kaupunki, jolla on paljon tarjottavanaan! Upeita maisemia, loistavaa ruokaa, viinejä ja kulttuuria. Edullisen hintatason kera.

Tee retki Kapin niemimaalle ja näe pingviinien tepastelevan rannalla, nauti laadukkaista viineistä Stellenboschissa viinitilalla, jota ympäröi kaunis luonto. Päivän päätteeksi herkullinen illallinen jossakin kaupungin lukuisista ravintoloista. Ihaile näkymiä Pöytävuorelta ja lähde veneretkelle katselemaan Kapkaupunkia mereltä käsin. Yksikään luonnosta ja kulttuurista kiinnostunut ei lähde Hyväntoivonniemeltä pettyneenä!

Koe kaupunki omatoimisesti tai retkillä suomalaisen matkanjohtajan mukana. Lue hotellista ja retkipaketista lisää alempana.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kaupunkilomat

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Etelä-Afrikan randi

Päiväohjelma
Päivä 1 Helsinki - Kapkaupunki
Päivä 2 Kapkaupunki - kaupunkikierros (sis. matkan hintaan)
Päivä 3 Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Pöytävuori, veneretki lahdella, Victoria&Albert Waterfront
Päivä 4 Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Kapin niemimaa, sis. lounaan
Päivä 5 Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Robben Island ja township
Päivä 6 Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Stellenboschin ja Franschoekin viinialueet, sis. viininmaistelua ja lounaan
Päivä 7–9 Kapkaupunki - omaa aikaa -lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva läksiäisillallinen
Päivä 10 Saapuminen Helsinkiin

Hotelli

Cape Sun Hotel

Hotel Cape Sun sijaitsee  keskeisellä paikalla ja lähellä merenrantaa (ei uimarantaa). Hotellissa on 368 huonetta ja kaikissa huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi ja maksuton wifi (yhteys on ajoittain hidas).

Keskeisen sijainnin ansiosta täältä on helppo lähteä tutkimaan kaupungin nähtävyyksiä. Kapkaupungin kaupalliseen keskustaan (Market Square) on noin 500 m ja Victoria&Alfred Waterfrontin ostos- ja ravintola-alueelle noin 1 km. (Hotellilta on maksuton kuljetus noin 45 min. välein). Lähin Hop on &Hop off -bussin pysäkki on noin 200 m päässä hotellista.

Hotellissa on oma ravintola ja baari, pieni uima-allas ulkoterassilla ja kuntosali.

Lue lisää:
www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun

(Albatros Travel ei vastaa yhteistyökumppanin kotisivujen ylläpidosta tai sisällöstä.)

Kuvagalleria

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.598€
Helsinki
1.598€
Helsinki
1.498€
Helsinki
1.498€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki - Kapkaupunki
Jätämme Helsingin taaksemme ja otamme kurssin kohti Etelä-Afrikkaa.
Päivä 2
Kapkaupunki - kaupunkikierros (sis. matkan hintaan)
Saavumme aamulla Kapkaupunkiin ja lähdemme suoraan kentältä matkanjohtajan kanssa kaupunkikierrokselle. Kierros päättyy hotellillemme.
Päivä 3
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Pöytävuori, veneretki lahdella, Victoria&Albert Waterfront

Koko päivä omaa aikaa.

Retki 1: Pöytävuori, veneretki lahdella, Victoria & Albert Waterfront
Ajamme pitkin vanhoja katuja, jotka johtavat Pöytävuorelle ja Lion’s Headin näköalapaikalle. Näköala yli sataman ja kuuluisan vanhan satama-alueen Victoria & Albert Waterfrontin muuttuu entistäkin upeammaksi, kun ajamme läpi kahden vuoren välissä sijaitsevan solan. Pöytävuoren juurelta nousemme köysiradalla ylös huipulle. Näkymät ovat henkeäsalpaavat! Alapuolellamme näemme Kapkaupungin ja pienet kylät, jotka sijaitsevat kohti etelää ja Cape Pointia/Hyväntoivonniemeä jatkuvalla rannikolla. Pohjoisessa voimme seurata katseellamme Afrikan länsirannikkoa ja sen valkohiekkaisia rantoja. Lännessä aaltoilee meri. Jos sää ei suosi, jätämme tämän osan retkestä odottamaan parempaa säätä. Seuraavaksi laskeudumme alas köysiradalla ja lähdemme katselemaan Kapkaupunkia mereltä käsin. Kapkaupungin satama on hyvin vilkas, ja lahdella näkee lukemattomia huviveneitä. Värikäs ja eläväinen kaupunki näyttää mereltä parhaat puolensa. Risteilyn jälkeen siirrymme kuuluisalle Victoria & Albert Waterfrontille, jossa sijaitsee mahtava määrä ravintoloita ja putiikkeja. Etelä-Afrikan valuutta, randi, on heikentynyt voimakkaasti viime vuosina, minkä ansiosta Etelä-Afrikasta on tullut suosittu ostoskohde. Täältä hankit edullisesti vaatteita, koruja, afrikkalaisia käsitöitä, taidetta ja paljon muuta.

Päivä 4
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Kapin niemimaa, sis. lounaan

Omaa aikaa.

Retki 2: Kapin niemimaa, sis. lounaan
Retkipaketin ostaneilla on tänään ohjelmassa kokopäiväretki Kapin niemimaalle. Ajamme läpi kuvauksellisten pienten kylien pitkin jyrkkiä kallioseinämiä kuohuva meri alapuolellamme. Veneilemme Hout Baysta Duiker Islandille, jolla elää tuhansia afrikanmerikarhuja. Pääsemme lähelle hyljeyhdyskuntaa ja näemme niiden lekottelevan kallioilla ja kieriskelevän vedessä veneen ympärillä. Hylkeiden luota ajamme läpi Constantia Nekin ja Fish Hoekin kaupunkien Hyväntoivonniemen luonnonsuojelualueelle. Alue kattaa kokonaiset 7 680 hehtaaria. Suojelualue on Etelä-Afrikan eteläisimmässä kärjessä ja siellä viihtyvät monet antilooppilajit, kuten hirviantiloopit, valkopäätopit, hyppyantiloopit ja gnut. Eläimistöön kuuluu myös seeproja, strutseja, paviaaneja ja monia muita. Kävelemme lyhyen matkan niemimaan kärkeen – Cape Pointiin – ja nautimme upeista näkymistä. Täällä kohtaavat kaksi valtamerta, Atlantti ja Intian valtameri. Syömme lounaan paikallisessa ravintolassa.

Päivä 5
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Robben Island ja township

Omaa aikaa.

Retki 3: Robben Island ja township
Tänään teemme jälleen veneretken. Tällä kertaa suuntaamme pohjoiseen Robben Islandin vankilasaarelle, jossa Nelson Mandela ja monet muut kärsivät rangaistustaan vuosikymmenien ajan. Ensin entiset vangit opastavat meitä englanniksi, sitten on suomenkielisen matkanjohtajan vuoro. Saamme kuulla monta mielenkiintoista tarinaa ja historiallisia faktoja. Robben Islandin historia on yhä tärkeä osa modernia Etelä-Afrikkaa. Palattuamme Kapkaupunkiin pääsemme kurkistamaan tämän päivän Etelä-Afrikan todellisuuteen. Kontrasti eilisiin elämyksiin on suuri. Käymme niin kutsutussa townshipissä, jossa näemme kuinka tavalliset ihmiset elävät ja yrittävät saada arkensa toimimaan yhteiskunnan alimmalla tasolla. Township on yhä tavallinen tapa asua Etelä-Afrikassa. Tunnetuin township, Soweto, sijaitsee Johannesburgissa. Paikalliset asukkaat esittelevät meille aluetta, ja tapaamme työläisiä, yrittäjiä sekä perinteisen afrikkalaisen parantajan.

Päivä 6
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Stellenboschin ja Franschoekin viinialueet, sis. viininmaistelua ja lounaan

Omaa aikaa.

Retki 4: Viiniseutu – Franschhoekin ja Stellenboschin viinialueet, Vrede en Lustin viinitila, sis. lounaan ja viinimaistiaiset
Päivä on omistettu kokemuksille, joista nauttii niin maku- kuin näköaistikin. Vietämme koko päivän tutustuen Etelä-Afrikan kuuluisaan ja kauniiseen viiniseutuun, joka sijaitsee vain noin tunnin automatkan päässä Kapkaupungista. Aloitamme kiertokäynnillä ja viinimaistiaisilla pienellä, toistaiseksi vähemmän tunnetulla Vrede en Lustin viinitilalla. Se sijaitsee kauniilla paikalla vuoren itärinteellä. Vrede en Lust on moderni viinitila, jonka historia ulottuu kuitenkin yli 300 vuoden päähän. Hyvin nopeasti huomaa, ettei viininvalmistus ole mikään uusi asia Etelä-Afrikassa. Syömme tilalla lounaan. Seuraava kohteemme on Franschhoek, jonka perustivat ranskalaiset hugenotit ja josta on kehittynyt varsinainen gourmet-taivas. Franschhoekista jatkamme kierrosta Etelä-Afrikan vanhimpaan kaupunkiin, Stellenboschiin, jonka monet saattavat tunnistaa viinipullon etiketistä. Stellenbosch on kaunis, vanha kaupunki valkoisine rakennuksineen ja vihreine viljelyksineen. Kaupunki perustettiin vuonna 1679, ja viininvalmistus on lähes yhtä vanhaa. Käymme katsastamassa kaupunkia unohtamatta vanhaa kauppaa nimeltä Oom Samie se Winkel, joka on näyttänyt samalta jo yli 100 vuotta ja josta voi ostaa melkein mitä tahansa.

Päivä 7–9
Kapkaupunki - omaa aikaa -lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva läksiäisillallinen

Kapkaupungissa on laaja tarjonta retkikohteita ja rentoutumismahdollisuuksia, joten tekemistä löytyy joka makuun. Kapkaupungissa on helppo kulkea. Kaupungissa ja sen lähiympäristössä on mm. 16 museota ja tarjolla lukematon määrä aktiviteetteja. Miten olisi helikopterilento, surffaus, ratsastus, purjehdus tai safari? Kapkaupungissa on myös paljon hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat gourmet-elämyksiä ja maailmanluokan viinejä – edullisemmin kuin Euroopassa. Päivien aikana ehdit tehdä viimeiset ostokset ennen kuin 9. päivän iltapäivällä sanomme näkemiin Kapkaupungille ja Etelä-Afrikalle.

Lisämaksulliseen retkipakettiin sisältyy yhteinen läksiäisillallinen päivänä 8.

Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin

Retkipaketti

Retkipakettiin sisältyy:
Päivä 3: Pöytävuori, veneretki lahdella, Victoria & Albert Waterfront
Päivä 4: Kapin niemimaa, sis. lounaan
Päivä 5: Robben Island ja township 
Päivä 6: Viiniseutu - Vrede en Lust, Franschhoek ja Stellenbosch, sis. lounaan ja viinimaistiaiset.
Päivä 8: Läksiäisillallinen
Retkillä on mukana suomalainen matkanjohtaja, vähimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä.

Hinta: 398€/hlö

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.498€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
398€
Hintaan sisältyy
 • British Airwaysin reittilennot Helsinki - Kapkaupunki - Helsinki (Lontoon kautta) turistiluokassa
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Cape Sun hotellissa (7 yötä)
 • buffetaamiaiset
 • kaupunkikierros Kapkaupungissa (matkapäivänä 2)
 • lentokenttäkuljetukset
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 298€/hlö
 • lisämaksullinen retkpaketti 398€/hlö
 • juomarahat kuljettajille noin 30€/hlö
 • ruokajuomat ja muut mahdolliset ruokailut

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Passivaatimukset ja matkatavarat

• Passissa tulee olla 2 tyhjää sivua maahantulo- ja maastapoistumisleimoja tai mahdollista viisumia varten (Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Etelä-Afrikaan).

• Passin on oltava koneellisesti luettava.

Matkatavarat

Matkatavaroita koskevat säännöt ovat muuttuneet Johannesburgin lentokentällä 25.3.2019 alkaen. Kirjattavassa, eli lentokoneen ruumaan menevässä laukussa tulee olla vähintään yksi tasainen sivu/pohja. Laukku ei saa olla pyöreä tai muuten epämääräisen muotoinen, vaan sen tulee pysyä pystyssä tai lappeellaan. Laukussa ei saa olla pitkää irtonaista hihnaa tai muita ulkonevia osia, kuten kädensijaa/kahvaa, jota ei voi kääntää. 
Nämä uudet vaatimukset on otettu käyttöön, jottei laukkuhihnat tukkeutuisi tai pysähtyisi turhaan, jolloin lennon myöhästymisen riski kasvaa.
Mikäli laukku ei täytä vaatimuksia, matkustajan tulee poistaa mahdolliset hihnat ja ulkonevat kädensijat lentokentällä. Laukku voidaan myös vaatia pakkaamaan tiukkaan muoviin lentokentän muovituspisteessä.
Uusi sääntö ei koske ns. erikoismatkatavaraa, kuten golfbageja ja lastenrattaita. Tai muuta ”isoksi” matkatavaraksi luokiteltavaa.

 

Kansinvälisiä retkiä Kapkaupungista

Albatros Travelilla on oma toimisto Kapkaupungissa, ja toimistomme järjestää kansainvälisiä retkiä mm. Hyväntoivonniemelle ja Robben Islandille. Retkiä voi varata etukäteen  englanninkielisiltä nettisivuilta:

http://beyondtouring.co.za/product-category/cape-town-tours/

Pakkaa mukaan

Ota mukaan pieni reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata päivän aikana tarvitsemasi tavarat.

Alle 18-v. lapset matkalla

Etelä-Afrikkaan matkustavilta alle 18 v. lapsilta vaaditaan mukaan virkatodistus. Todistuksen tulee olla englanninkielinen ja se tarvitaan, vaikka kyseessä olisi ainoastaan välilasku Etelä-Afrikassa.

Virkatodistuksen saa maistraatista pientä maksua vastaan.

18.1.2019 alkaen säännöt ovat muuttuneet siten, ettei virkatodistusta välttämättä kysytä maahan saavuttaessa ja/tai maasta poistuttaessa. Suosittelemme kuitenkin, että hankitte ja otatte todistuksen mukaan matkalle, koska sitä voidaan pyytää nähtäväksi.

Huom. Mikäli toinen vanhemmista matkustaa Etelä-Afrikkaan yksin alle 18-vuotiaan lapsen kanssa, tarvitaan matkaan toisen vanhemman suostumus. Tällöin vanhempien on asioitava yhdessä (samaan aikaan) lähetystössä täyttämässä virallinen suostumuslomake. Lisäksi lähetystössä tulee olla mukana nämä dokumentit:

Lapsen passi sekä 2 kopiota passin kuvasivusta.

Molempien vanhempien passit sekä 2 kopiota passien kuvasivusta.

Kopio (1 kpl) maistraatin virkatodistuksesta. Todistuksen tulee olla englanninkielinen.

 

Yhteystiedot:

Consular Office

Embassy of South Africa

Pohjoinen Makasiinikatu 4 (3rd floor)

00130 Helsinki

Tel. +358 9 6860 3100

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Pidennä matkaasi

Kapkaupunki

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 5 päivää
Hinta Alkaen 448€
5 päivää kulttuuria,ostoksia, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa Kapkaupungissa

Kaunis, kulturelli ja täynnä elämää. Tätä on Kapkaupunki. Niemimaata ympäröi Atlantti ja kaupunkia suojaa Pöytävuori. Hyvällä syyllä Kapkaupunki mainitaan yhdeksi maailman kauneimmista suurkaupungeista. Sen sijainti on ainutlaatuinen ja kaupungin tarjonta monipuolinen. Historiallisia nähtävyyksiä, luontokohteita lähettyvillä, upeita viinialueita lyhyen ajomatkan päässä ja kaupungin ravintolatarjonta sekä ostosmahdollisuudet mainiot.

 

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Voit valita kahdesta hotellista:

Southern Sun Cape Sun
Cape Sun sijaitsee Kapkaupungin sydämessä. Hotellissa on 368 huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi ja maksuton wi-fi (500 MB per päivä). Ravintola, baari, sisäuima-allas ja luntosali sekä kylpyläosasto.

Lue lisää:  www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta). 

Hinta
Jaetussa kahden hengen huoneessa

448€/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta

250€

The Cullinan
Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Waterfrontista, jossa on mm. baareja ja ravintoloita. Tasokkaassa hotellissa on hyvinvarustetut huoneet, ravintola, baari ja ulkouima-allas.

Lue lisää: www.tsogosun.com/the-cullinan  

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta)

Hinta
Jaetussa kahden huoneessa 698/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta

500€

Hintaan sisältyy
 • lentokenttäkuljetukset
 • 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
 • aamiaiset

Luksusloma Victorian putouksilla - Zimbabwe

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 5 päivää
Hinta Alkaen 1.198€
Neljän päivän rentouttava loma ylellisissä puitteissa vesiputouksen äärellä, joka on yksi maailman kauneimmista.

Victorian putoukset on vaikuttava paikka viettää neljää päivää Afrikan-matkan päätteeksi: putouksilla on korkeutta 100 metriä, leveyttä kaksi kilometriä ja niitä ympäröi sademetsä. Bantujen kielellä paikkaa kutsutaan nimellä ”mosi-oa-tunya” eli ”savu, joka jyrisee”, mikä kuvaa hienosti Victorian putouksia.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Voit valita kahdesta hotellista:

The Kingdom at Victoria Falls
Neljän tähden hotellialue (paikallinen luokitus), jolla on uima-altaita, kolme ravintolaa, neljä baaria, spa, kasino ja leikkipaikka lapsille. Resort sijaitsee Victoria Fallsin luonnonpuistossa kävelymatkan päässä itse putouksilta.

Lue lisää: www.africansunhotels.com/stay-with-us/victoria-falls/the-kingdom-at-victoria-falls/

Hinta
alk. 1198€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa

Lisämaksu yhden hengen huoneesta
398€

Victoria Falls Hotel
Ihastuttava viiden tähden hotelli (paikallinen luokitus), jossa on kaikki mahdolliset mukavuudet, mm. useita laadukkaita gourmet-ravintoloita. Vesiputoukset sijaitsevat 10 min kävelymatkan päässä hotellilta ja ne sekä näkee että kuulee hotellialueelta.

Lue lisää:  www.africansunhotels.com/stay-with-us/victoria-falls/the-victoria-falls-hotel/

Hinta
alk. 1398€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa

Lisämaksu yhden hengen huoneesta
598€

Hintaan sisältyy
 • lennot Kapkaupunki - Johannesburg - Victorian putoukset - Johannesburg
 • kuljetus lentokentältä hotelliin ja takaisin
 • 1 yö hotellissa Kapkaupungissa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • 3 yötä hotellissa Victorian putouksilla jaetussa kahden hengen huoneessa (sis. aamiaisen)
 • auringonlaskuristeily Zambesijoella
 • kävelyretki Victorian putouksilla

Huom. Matkan pidennyksen hintaan lisätään lisämaksu lentoreitin muutoksesta 198€/hlö. Paluulento Helsinkiin lähtee Johannesburgista.

Albatros Travel ei vastaa yhteistyökumppanin kotisivujen ylläpidosta tai sisällöstä.

Hintaan ei sisälly

• lisämaksu lentoreitin muutoksesta 198€/hlö (lisätään matkan hintaan). Paluulento Helsinkiin lähtee Johannesburgista.

• Zimbabwen viisumi, n.35 USD (single entry). Huomioithan, että mikäli poistut Zimbabwesta pidennyksen aikana, tarvitset double entry -viisumin. Viisumin saa paikan päältä lentokentältä saavuttaessa ja se maksetaan käteisellä US-dollareissa.

Lisätietoja Zimbabwen suurlähetystö: http://www.zimembassy.se/visainfo.html

Tärkeää tietoa Zimbabwen valuutasta:

Suosittelemme, että otat mukaan käteisenä US dollareita, myös pieninä 1 ja 5 dollarin seteleinä. Zimbabwessa on suurella todennäköisyydellä liki mahdotonta nostaa käteistä valuuttaa ja kansainvälisillä luottokorteilla maksaminen ei ole vielä kovin yleistä.

Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä.  Suosittelemme varaamaan kuitenkin niin ajoissa kuin mahdollista, koska matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Huomioithan, että kotisivuillamme mainitut hinnat ovat alkaen hintoja. Hotelli- ja/tai lentohintojen mahdolliset muutokset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Mauritius

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 7 päivää
Hinta Alkaen 1.198€
Palmurantoja, lepäilyä ja kiinnostavaa gastronomiaa keskellä Intian valtamerta.

Viisi päivää rennosti uima-altaalla tai rannalla Mauritiuksen trooppisella saarella, aktiiviteetteja kaipaaville monia mahdollisuuksia tutkia lähemmin saarta ja osallistua järjestetyille kansainvälisille retkille.

Päiväohjelma:
Päivä 1: Yöpyminen joko Johannesburgissa tai Kapkaupungissa
Päivä 2: Johannesburg/Kapkaupunki - Mauritius, kuljetus kentältä hotelliin
Päivä 3-6: Nautinnollisia päiviä Mauritiuksella
Päivä 7: Aamulento Mauritiukselta Johannesburgiin, päivähuone käytössä hotellissa Johannesburgissa. Illalla kotimatka alkaa.

Mainittu on alkaen hinta jaetussa kahden hengen huoneessa.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Valittavissa 4 eri hotellivaihtoehtoa Mauritiuksella:

Casuarina Hotel - kolme tähteä (paikallinen luokitus)
Hotelli sijaitsee Trou aux Bichesissä, saaren luoteisrannikolla. Hotellilta näkymä laguunille, Grand Bayn vilkkaaseen kaupunkiin 5 km ja pääkaupunki Port Louisiin 18 km. Casuarinan on lähellä valkeahiekkaista uimarantaa. Puolihoito.
Kotisivut:
www.hotel-casuarina.com
Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta:
Jaetussa kahden hengen huoneessa: alk. 1198€/hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 348€

Le Meridien Ile Maurice - 4 tähteä (paikallinen luokitus)
Neljän tähden Le Meridien-hotellia ympäröi trooppinen puutarha. Hotellissa on suuri uima-allasalue, josta pääsee suoraan rannalle. Hintaan sisältyy täysihoito.

http://www.lemeridien-mauritius.com

Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta:
Jaetussa kahden hengen huoneessa: alk. 1396€/hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 350€

Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa - 5 tähteä (paikallinen luokitus)
Suuren trooppisen puutarhan ympäröimä tasokas hotelli saaren länsirannikolla. Huoneet on äskettäin remontoidut ja niissä on käytetty paljon luonnonmukaisia materiaaleja. Huoneissa on wifi-yhteys ja tasokkaat MyBed-sängyt. Hotellissa on aasialaistyylinen spa-osasto, hienohiekkainen ranta-alue ja hyvätasoinen ravintola. Puolihoito.

Kotisivut: www.sofitel.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spatansport/index.shtml
Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta:
Jaetussa kahden hengen huoneessa: alk. 1546€/hlö
Yhden hengen huoneen lisämaksu: 400€

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Johannesburg tai Kapkaupunki – Mauritius turistiluokassa (meno/paluu)
 • lentokenttäkuljetukset
 • 1 yö hotellissa, Johannesburg tai Kapkaupunki jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiainen
 • 5 yötä Casuarina Hotel/Le Meridie Ile Maurice/Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Johannesburgista lennettäessä päivähuone hotellissa paluumatkalla
Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä.  Suosittelemme varaamaan pidennyksen kuitenkin niin ajoissa kuin mahdollista, koska matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Huomioithan, että kotisivuillamme mainitut hinnat ovat alkaen hintoja. Hotelli- ja/tai lentohintojen mahdolliset muutokset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Rated 5 out of 5 by from Loistava Afrikan tähti Olimme Kapkaupungin matkalla 13-22.2.2017. Tämä oli meille neljäs Albatrosin matka, eikä tuottanut taaskaan pettymystä. Monipuolinen ohjelma, sopivasti ns. omaa aikaa sekä loistava matkanjohtaja Joonas, tunsi Kapin kuin omat taskunsa. Pääsimme näkemään ja kokemaan kaikki tärkeimmät nähtävyydet. Robben Island ja townshipin päiväkotivierailu vaikuttavia. Hyväntoivon niemimaan ja viinialueen retket hyvin järjestettyjä kuten myös muu ohjelma. Lentomatka ko. lentoyhtiöllä ylimainostettu, vaikka lähtö- ja tuloselvitykset sujuivatkin erittäin nopeasti. Matkan pituus sopiva. Jos pitempi aika, olisi siihen yhdistettävä enemmän ohjelmaa Kapin alueen ulkopuolelle.
Date published: 2017-02-27
Rated 4 out of 5 by from Antoisa matka kaikin puolin Hotellin sijainti oli superhyvä, mutta joka-aamuinen kirpputorikauppiaiden kojujen pystytysmelu ikkunan alla alkoi kello kuusi, joten herätyskelloa ei tarvinnut. Retkiohjelma oli hieman liian tiukka, yksi vapaapäivä välissä olisi ollut tarpeen ja siksi jätimmekin yhden retken väliin (harmi).Opas oli osaava ja hoiti hommansa moitteettomasti. Kerjäläisistä oli riesaa kun kävivät miltei iholle. Kaupat menivät kiinni iltaisin jo klo 18 ja olivat kiinni sunnuntaina. Kaupunki oli tosiaan melko "kuollut" iltaisin. Jopa monet ravintolatkin olivat kiinni sunnuntai-illan. Waterfront alue kyllä kuhisi toimintaa. Syöminen ja juominen oli tosi edullista ja ravintoloita löytyi ihan joka makuun.
Date published: 2017-10-27
Rated 4 out of 5 by from ERILAINEN JA MIELENKIINTOINEN KAUPUNKI Tosi paljon ihania retkiä;järjestelyt sujui eikä liian aikaisia herätyksiä! Retkillä tauot ehkä turhan lyhyet (kaupunkipysähdykset). Asiantunteva matkaopas, joka kertoi paljon retkikohteista ja maasta, mutta antoi myös ns. vapaa-aikaa. Veneretki (Kapkaupunki mereltä) olisi voinut olla lyhyempi, tuntikin olisi riittänyt. Pöytävuorella olisi voinut olla pidemmänkin ajan. Hotelli erittäin hyvä ja hyvällä paikalla. Lentomatka maapallon toiselle puolen on pitkä ja uuvuttava.
Date published: 2017-10-28
Rated 4 out of 5 by from Kapkaupunki 16.10-25.10 Hieno Matka 16.10-25.10. Opas Joonas superhyvä!! Retkipaketti oli hyvä ja monipuolinen. Kehittämisehdotuksia: Kapkaupunki kaupunkikierros olisi voitu tehdä kävellen, eikä bussilla. Lähtö esim. hotellilta, jolloin olisi hahmottanut keskustan heti paremmin. Retkipäivien välissä voisi olla yksi vapaapäivä. Nyt vapaapäivät osuivat matkan loppuun. Ensimmäinen osui sunnuntaille jolloin esim. kaupat olivat kiinni.
Date published: 2017-11-02
Rated 5 out of 5 by from Loistava hinta laatusuhde Palattiin juuri Kapkaupunki - Afrikan tähti matkalta. Ei kertakaikkiaan mitään valittamista. Kaikki sujui hienosti. Joonas opas loistava ja asiantunteva. Matkaa voi lämpimästi suositella.
Date published: 2017-02-23
Rated 4 out of 5 by from Mielenkiintoinen kokonaisuus Matkaohjelma oli monipuolinen. Opas (myös paikallisopas) olivat hyvin läsnä ja osaavia. Ruokatarjoilut hyviä. Mielenkiintoinen kaupunki. Valitettavasti maan rikollismaine tuli toteennäytettyä. Hotellihuoneet olivat hiukan tunkkaisia, ilmastointia ei ollut ja kokolattiamatto sekä haju olivat hankala allergisille. Vesipula näkyi kaupungilla liikkuessa ei kuitenkaan hotellissa.
Date published: 2018-02-06
Rated 5 out of 5 by from Hyvä matka, ylitti odotukset Hyvin suunniteltu ja toteutettu matka. Erinomainen matkanjohtaja/opas.
Date published: 2017-03-02
Rated 4 out of 5 by from hotelli huono Arviointi lopussa. melu, wc, luteet ( luultavasti)
Date published: 2017-10-26
 • y_2019, m_5, d_18, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_42
 • loc_fi_FI, sid_ZAVCB09, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja

20ZAVCB09DFI2201