Kapkaupunki -Afrikan tähti

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Kaunis kaupunki, jolla on paljon tarjottavanaan! Upeita maisemia, loistavaa ruokaa, viinejä ja kulttuuria. Edullisen hintatason kera.

Tee retki Kapin niemimaalle ja näe pingviinien tepastelevan rannalla, nauti laadukkaista viineistä Stellenboschissa viinitilalla, jota ympäröi kaunis luonto. Päivän päätteeksi herkullinen illallinen jossakin kaupungin lukuisista ravintoloista. Ihaile näkymiä Pöytävuorelta ja lähde veneretkelle katselemaan Kapkaupunkia mereltä käsin. Yksikään luonnosta ja kulttuurista kiinnostunut ei lähde Hyväntoivonniemeltä pettyneenä!

Koe kaupunki omatoimisesti tai retkillä suomalaisen matkanjohtajan mukana.

Majoitut keskitason hotelliin ja hotelli vaihtelee lähtöpäivästä riippuen. Tietoa hotellista on kunkin lähtöpäivän kohdalla. Lue retkipaketista lisää sivun alalaidasta.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kaupunkilomat

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Etelä-Afrikan randi

Päiväohjelma 10 päivää
Päivä 1
Helsinki - Kapkaupunki
Päivä 2
Kapkaupunki - kaupunkikierros (sis. matkan hintaan)
Päivä 3
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Pöytävuori, veneretki lahdella, Victoria&Albert Waterfront
Päivä 4
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Kapin niemimaa, sis. lounaan
Päivä 5
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Stellenboschin ja Franschoekin viinialueet, sis. viininmaistelua ja lounaan
Päivä 6
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Robben Island ja township
Päivä 7–9
Kapkaupunki - kotimatka
Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin

Kuvagalleria

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki - Kapkaupunki
Jätämme Helsingin taakse ja otamme kurssin kohti Etelä-Afrikkaa.
Päivä 2
Kapkaupunki - kaupunkikierros (sis. matkan hintaan)
Saavumme aamulla Kapkaupunkiin ja lähdemme suoraan kentältä matkanjohtajan kanssa kaupunkikierrokselle. Kierros päättyy hotellillemme.
Päivä 3
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Pöytävuori, veneretki lahdella, Victoria&Albert Waterfront

Koko päivä omaa aikaa.

Retki 1: Pöytävuori, veneretki lahdella, Victoria & Albert Waterfront
Ajamme pitkin vanhoja katuja, jotka johtavat Pöytävuorelle ja Lion’s Headin näköalapaikalle. Näköala yli sataman ja kuuluisan vanhan satama-alueen Victoria & Albert Waterfrontin muuttuu entistäkin upeammaksi, kun ajamme läpi kahden vuoren välissä sijaitsevan solan. Pöytävuoren juurelta nousemme köysiradalla ylös huipulle. Näkymät ovat henkeäsalpaavat! Alapuolellamme näemme Kapkaupungin ja pienet kylät, jotka sijaitsevat kohti etelää ja Cape Pointia/Hyväntoivonniemeä jatkuvalla rannikolla. Pohjoisessa voimme seurata katseellamme Afrikan länsirannikkoa ja sen valkohiekkaisia rantoja. Lännessä aaltoilee meri. Jos sää ei suosi, jätämme tämän osan retkestä odottamaan parempaa säätä. Seuraavaksi laskeudumme alas köysiradalla ja lähdemme katselemaan Kapkaupunkia mereltä käsin. Kapkaupungin satama on hyvin vilkas, ja lahdella näkee lukemattomia huviveneitä. Värikäs ja eläväinen kaupunki näyttää mereltä parhaat puolensa. Risteilyn jälkeen siirrymme kuuluisalle Victoria & Albert Waterfrontille, jossa sijaitsee mahtava määrä ravintoloita ja putiikkeja. Etelä-Afrikan valuutta, randi, on heikentynyt voimakkaasti viime vuosina, minkä ansiosta Etelä-Afrikasta on tullut suosittu ostoskohde. Täältä hankit edullisesti vaatteita, koruja, afrikkalaisia käsitöitä, taidetta ja paljon muuta.

Päivä 4
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Kapin niemimaa, sis. lounaan

Omaa aikaa.

Retki 2: Kapin niemimaa, sis. lounaan
Retkipaketin ostaneilla on tänään ohjelmassa kokopäiväretki Kapin niemimaalle. Ajamme läpi kuvauksellisten pienten kylien pitkin jyrkkiä kallioseinämiä kuohuva meri alapuolellamme. Veneilemme Hout Baysta Duiker Islandille, jolla elää tuhansia afrikanmerikarhuja. Pääsemme lähelle hyljeyhdyskuntaa ja näemme niiden lekottelevan kallioilla ja kieriskelevän vedessä veneen ympärillä. Hylkeiden luota ajamme läpi Constantia Nekin ja Fish Hoekin kaupunkien Hyväntoivonniemen luonnonsuojelualueelle. Alue kattaa kokonaiset 7 680 hehtaaria. Suojelualue on Etelä-Afrikan eteläisimmässä kärjessä ja siellä viihtyvät monet antilooppilajit, kuten hirviantiloopit, valkopäätopit, hyppyantiloopit ja gnut. Eläimistöön kuuluu myös seeproja, strutseja, paviaaneja ja monia muita. Kävelemme lyhyen matkan niemimaan kärkeen – Cape Pointiin – ja nautimme upeista näkymistä. Täällä kohtaavat kaksi valtamerta, Atlantti ja Intian valtameri. Syömme lounaan paikallisessa ravintolassa.

Päivä 5
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Stellenboschin ja Franschoekin viinialueet, sis. viininmaistelua ja lounaan

Omaa aikaa.

Retki 3: Viiniseutu – Franschhoekin ja Stellenboschin viinialueet, Vrede en Lustin viinitila, sis. lounaan ja viinimaistiaiset
Päivä on omistettu kokemuksille, joista nauttii niin maku- kuin näköaistikin. Vietämme koko päivän tutustuen Etelä-Afrikan kuuluisaan ja kauniiseen viiniseutuun, joka sijaitsee vain noin tunnin automatkan päässä Kapkaupungista. Aloitamme kiertokäynnillä ja viinimaistiaisilla pienellä, toistaiseksi vähemmän tunnetulla Vrede en Lustin viinitilalla. Se sijaitsee kauniilla paikalla vuoren itärinteellä. Vrede en Lust on moderni viinitila, jonka historia ulottuu kuitenkin yli 300 vuoden päähän. Hyvin nopeasti huomaa, ettei viininvalmistus ole mikään uusi asia Etelä-Afrikassa. Syömme tilalla lounaan. Seuraava kohteemme on Franschhoek, jonka perustivat ranskalaiset hugenotit ja josta on kehittynyt varsinainen gourmet-taivas. Franschhoekista jatkamme kierrosta Etelä-Afrikan vanhimpaan kaupunkiin, Stellenboschiin, jonka monet saattavat tunnistaa viinipullon etiketistä. Stellenbosch on kaunis, vanha kaupunki valkoisine rakennuksineen ja vihreine viljelyksineen. Kaupunki perustettiin vuonna 1679, ja viininvalmistus on lähes yhtä vanhaa. Käymme katsastamassa kaupunkia unohtamatta vanhaa kauppaa nimeltä Oom Samie se Winkel, joka on näyttänyt samalta jo yli 100 vuotta ja josta voi ostaa melkein mitä tahansa.

Päivä 6
Kapkaupunki -omaa aikaa tai lisämaksulliseen retkipakettiin kuuluva retki: Robben Island ja township

Omaa aikaa.

Retki 4: Robben Island ja township
Tänään teemme veneretken ja suuntaamme pohjoiseen Robben Islandin vankilasaarelle, jossa Nelson Mandela ja monet muut kärsivät rangaistustaan vuosikymmenien ajan. Ensin entiset vangit opastavat meitä englanniksi, sitten on suomenkielisen matkanjohtajan vuoro. Saamme kuulla monta mielenkiintoista tarinaa ja historiallisia faktoja. Robben Islandin historia on yhä tärkeä osa modernia Etelä-Afrikkaa. Palattuamme Kapkaupunkiin pääsemme kurkistamaan tämän päivän Etelä-Afrikan todellisuuteen. Kontrasti eilisiin elämyksiin on suuri. Käymme niin kutsutussa townshipissä, jossa näemme kuinka tavalliset ihmiset elävät ja yrittävät saada arkensa toimimaan yhteiskunnan alimmalla tasolla. Township on yhä tavallinen tapa asua Etelä-Afrikassa. Tunnetuin township, Soweto, sijaitsee Johannesburgissa. Paikalliset asukkaat esittelevät meille aluetta, ja tapaamme työläisiä, yrittäjiä sekä perinteisen afrikkalaisen parantajan.

Päivä 7–9
Kapkaupunki - kotimatka
Omaa aikaa. Kapkaupungissa on laaja tarjonta retkikohteita ja rentoutumismahdollisuuksia, joten tekemistä löytyy joka makuun. Kapkaupungissa on helppo kulkea. Kaupungissa ja sen lähiympäristössä on mm. 16 museota ja tarjolla lukematon määrä aktiviteetteja. Miten olisi helikopterilento, surffaus, ratsastus, purjehdus tai safari? Kapkaupungissa on myös paljon hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat gourmet-elämyksiä ja maailmanluokan viinejä – edullisemmin kuin Euroopassa. Päivien aikana ehdit tehdä viimeiset ostokset ennen kuin 9. päivän iltapäivällä sanomme hyvästit Kapkaupungille ja Etelä-Afrikalle ja lennämme Suomeen yön yli.
Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin

Inn on the Square

Viihtyisä hotelli historiallisella Greenmarket-aukiolla. Huoneissa on kaikki tarpeellinen: maksuton wifi (ajoittain hidas), kahvinkeittomahdollisuus, ilmastointi, tallelokero ja satelliitti-tv.

Hotellin katolla on lämmitetty pieni uima-allas ja lepolasseja. Ylimmässä kerroksessa on myös maksuton sauna. Kattoterassilta on hienot näkymät Pöytävuorelle.

Lue lisää: http://aha.co.za/innonthesquare/

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä).

Retkipaketti

Retkipakettiin sisältyy:
Päivä 3: Pöytävuori, veneretki lahdella, Victoria & Albert Waterfront
Päivä 4: Kapin niemimaa, sis. lounaan
Päivä 5: Robben Island ja township 
Päivä 6: Viiniseutu - Franschhoek ja Stellenbosch, sis. lounaan ja viinimaistiaiset.
Päivä 8: Läksiäisillallinen
Retkillä on mukana suomalainen matkanjohtaja, vähimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä.

Hinta: 548€/hlö

Hintatiedot

Lisämaksu yhden hengen huoneesta
398€/hlö
Loka- ja marraskuun lähdöillä 298€/hlö
Hintaan sisältyy
 • reittilennot Helsinki - Kapkaupunki - Helsinki (matkalla välilasku) turistiluokassa
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa keskitason Inn on the Square-hotellissa (7 yötä)
 • buffetaamiaiset
 • kaupunkikierros Kapkaupungissa (matkapäivänä 2)
 • lentokenttäkuljetukset
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 398€/hlö, loka- ja marraskuun lähdöillä 298€/hlö
 • lisämaksullinen retkpaketti 398€/hlö , loka- ja marraskuun 2017 lähdöillä 348€/hlö
 • juomarahat kuljettajille noin 30€/hlö
 • ruokajuomat ja muut mahdolliset ruokailut

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Hotelli

Hotel Inn on the Square on viihtyisä hotelli historiallisella Greenmarket-aukiolla. Hotellissa on pieni uima-allas.

Lue lisää: www.innonthesquare.co.za

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisten sivustojen sisällöstä tai ylläpidosta.)

Passivaatimukset

• Passissa on oltava 2 tyhjää sivua maahantulo- ja maastapoistumisleimoja tai mahdollista viisumia varten.

• Passin on oltava koneellisesti luettava.

Kansinvälisiä retkiä Kapkaupungista

Albatros Travelilla on oma toimisto Kapkaupungissa, ja toimistomme järjestää kansainvälisiä retkiä mm. Hyväntoivonniemelle ja Robben Islandille. Retkiä voi varata suoraan englannin kielisiltä nettisivuilta:

http://beyondtouring.co.za/product-category/cape-town-tours/

 

Pakkaa mukaan

Ota mukaan pieni reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata päivän aikana tarvitsemasi tavarat.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Pidennä matkaasi

Kapkaupunki

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 5 päivää
Hinta Alkaen 598€
5 päivää kulttuuria,ostoksia, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa Kapkaupungissa

Kaunis, kulturelli ja täynnä elämää. Tätä kaikkea on Kapkaupunki! Niemimaata ympäröi Atlantti ja kaupunkia suojaa Pöytävuori. Hyvällä syyllä Kapkaupunki mainitaan yhdeksi maailman kauneimmista suurkaupungeista. Sen sijainti on ainutlaatuinen ja kaupungin tarjonta monipuolinen. Historiallisia nähtävyyksiä, luontokohteita lähettyvillä, upeita viinialueita lyhyen ajomatkan päässä ja kaupungin ravintolatarjonta sekä ostosmahdollisuudet mainiot.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Voit valita kahdesta hotellista:

Southern Sun Cape Sun
Cape Sun sijaitsee Kapkaupungin sydämessä. Hotellissa on 368 huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi ja maksuton wi-fi (500 MB per päivä). Ravintola, baari, sisäuima-allas ja luntosali sekä kylpyläosasto.

Lue lisää: www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta). 

Hinta 2024
648€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa, Southern Sun Cape Sun
948€/hlö yhden hengen huoneessa, Southern Sun Cape Sun

Hinta 2025
648€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa, Southern Sun Cape Sun
948€/hlö yhden hengen huoneessa, Southern Sun Cape Sun

The Cullinan
Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Waterfrontista, jossa on mm. baareja ja ravintoloita. Tasokkaassa hotellissa on hyvinvarustetut huoneet, ravintola, baari ja ulkouima-allas.

Lue lisää: www.tsogosun.com/the-cullinan
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta)

Hinta
Jaetussa kahden hengen huoneessa, The Cullinan: 998/hlö
Hinta yhden hengen huoneessa, The Cullinan: 1548€

Suosittelemme, että varaat matkanpidennyksen niin ajoissa kuin mahdollista, sillä matkanpidennykset ovat aina erikoistilauksesta, ja emme voi taata, että lennoilla tai hotellissa on tilaa. Matkanpidennys on varattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Huomioithan, että pidennyksen hinta voi vaihdella riippuen lentojen ja hotellin saatavuudesta ja ajankohdasta. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

 

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Johannesburg - Kapkaupunki - Johannesburg turistiluokassa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Aamiaiset 
Hintaan ei sisälly
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu
 • Muut juomat ja ruokailut
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut
Varaa

Matkanpidennys tilataan päämatkan varaamisen yhteydessä tai viimeistään 75 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Suosittelemme tilaamaan pidennyksen mahdollisimman ajoissa, sillä emme voi taata hotellihuoneiden tai lentopaikkojen saatavuutta kaikille päivämäärille. Huomioi, että pidennyksen hinta voi vaihdella ajankohdan kysynnän mukaan.

Matkanpidennys on omatoiminen ja ilman suomalaisen matkanjohtajan palveluja. Tämän vuoksi matkanpidennyksille ei ole minimiosallistujamäärää.

Luksusloma Victorian putouksilla - Zimbabwe

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 5 päivää
Hinta Alkaen 1.098€
Neljän päivän rentouttava loma ylellisissä puitteissa vesiputouksen äärellä, joka on yksi maailman kauneimmista.

Victorian putoukset on vaikuttava paikka viettää neljää päivää Afrikan-matkan päätteeksi: putouksilla on korkeutta noin 100 metriä, leveyttä kaksi kilometriä ja niitä ympäröi sademetsä. Bantujen kielellä paikkaa kutsutaan nimellä ”mosi-oa-tunya” eli ”savu, joka jyrisee”, mikä kuvaa hienosti Victorian putouksia.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Voit valita kahdesta hotellista:

The Explorers Village

Viehättävä keskitason lodge, jossa on uima-allas, ravintola ja baari. Lodgesta on näkymät luontoon ja vesipaikalle, jossa norsut ja puhvelit käyvät juomassa ja virkistäytymässä. Lodge sijaitsee ainoastaan noin 400 m päästä Victoria Fallsin kansallispuistosta.

Lue lisää: www.shearwatervictoriafalls.com

Hinta 2024
1098 EUR /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa The Explorers Village at Victoria Falls-lodgessa
1298 EUR /hlö yhden hengen huoneessa The Explorers Village at Victoria Falls-lodgessa

Hinta 2025
1098 EUR /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa The Explorers Village at Victoria Falls-lodgessa
1348 EUR /hlö yhden hengen huoneessa The Explorers Village at Victoria Falls-lodgessa

Victoria Falls Hotel
Ihastuttava viiden tähden hotelli (paikallinen luokitus), jossa on kaikki mahdolliset mukavuudet, mm. useita laadukkaita gourmet-ravintoloita. Vesiputoukset sijaitsevat 10 min kävelymatkan päässä hotellilta ja ne sekä näkee että kuulee hotellialueelta.

Lue lisää: www.africansunhotels.com/hotels/1/the-victoria-falls-hotel

2024
Lisämaksu, jaetussa kahden hengen huoneessa, Victoria Falls Hotel: 600€/hlö
Lisämaksu, hengen huoneesta, Victoria Falls Hotel: 1200€

2025
​Lisämaksu, jaetussa kahden hengen huoneessa, Victoria Falls Hotel: 600€/hlö
Lisämaksu, hengen huoneesta, Victoria Falls Hotel: 900€

Hintaan sisältyy
 • Lennot Kapkaupunki - Johannesburg - Victorian putoukset - Johannesburg
 • Kuljetus lentokentältä hotelliin ja takaisin
 • 1 yö hotellissa Kapkaupungissa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • 3 yötä hotellissa Victorian putouksilla jaetussa kahden hengen huoneessa (sis. aamiaisen)
 • Auringonlaskuristeily Zambesijoella
 • Kävelyretki Victorian putouksilla

Huom. Matkan pidennyksen hintaan lisätään lisämaksu lentoreitin muutoksesta 198€/hlö. Paluulento Helsinkiin lähtee Johannesburgista.

Albatros Travel ei vastaa yhteistyökumppanin kotisivujen ylläpidosta tai sisällöstä.

Hintaan ei sisälly
 • Lisämaksu lentoreitin muutoksesta 198€/hlö (lisätään matkan hintaan). Paluulento Helsinkiin lähtee Johannesburgista.
 • Zimbabwen viisumi, n.35 USD (single entry). Huomioithan, että mikäli poistut Zimbabwesta pidennyksen aikana, tarvitset double entry -viisumin. Viisumin saa paikan päältä lentokentältä saavuttaessa ja se maksetaan käteisellä US-dollareissa.

Lisätietoja: https://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/afrikka/zimbabwe/maahantulo

Tärkeää tietoa Zimbabwen valuutasta:

Suosittelemme, että otat mukaan US dollareita käteisenä, myös pieninä 1 ja 5 dollarin seteleinä. Zimbabwessa kansainvälisillä luottokorteilla maksaminen ei ole vielä kovin yleistä. Hotelleissa käyvät luottokortit.

Varaa

Matkanpidennys tilataan päämatkan varaamisen yhteydessä tai viimeistään 75 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Suosittelemme tilaamaan pidennyksen mahdollisimman ajoissa, sillä emme voi taata hotellihuoneiden tai lentopaikkojen saatavuutta kaikille päivämäärille. Huomioi, että pidennyksen hinta voi vaihdella ajankohdan kysynnän mukaan.

Matkanpidennys on omatoiminen ja ilman suomalaisen matkanjohtajan palveluja. Tämän vuoksi matkanpidennyksille ei ole minimiosallistujamäärää.

Mauritius

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 1.598€
Palmurantoja, lepäilyä ja kiinnostavaa gastronomiaa keskellä Intian valtamerta.

Neljä päivää rennosti uima-altaalla tai rannalla Mauritiuksen trooppisella saarella, aktiviteetteja kaipaaville monia mahdollisuuksia tutkia lähemmin saarta ja osallistua järjestetyille kansainvälisille retkille.

Päiväohjelma:
Päivä 1: Yöpyminen joko Johannesburgissa tai Kapkaupungissa.
Päivä 2: Johannesburg/Kapkaupunki - Mauritius, kuljetus kentältä hotelliin
Päivä 3-6: Nautinnollisia päiviä Mauritiuksella
Päivä 7: Aamulento Mauritiukselta Johannesburgiin, päivähuone käytössä hotellissa Johannesburgissa. Illalla kotimatka alkaa.

Mainittu on alkaen hinta jaetussa kahden hengen huoneessa.

Huom. lentoyhteyksistä riippuen Johannesburgissa tai Kapkaupungissa yövytään 1 tai 2 yötä.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Valittavissa 2 eri hotellivaihtoehtoa Mauritiuksella:

Casuarina Hotel - kolme tähteä (paikallinen luokitus)
Hotelli sijaitsee Trou aux Bichesissä, saaren luoteisrannikolla. Hotellilta näkymä laguunille, Grand Bayn vilkkaaseen kaupunkiin 5 km ja pääkaupunki Port Louisiin 18 km. Casuarinan on lähellä valkeahiekkaista uimarantaa. Puolihoito.
Kotisivut:
http://hotel-casuarina.com/mauritius/
Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta 2024:
Jaetussa kahden hengen huoneessa, Casuarina Hotel: 1598€/hlö
Yhden hengen huoneesta, Casuarina Hotel: 2146€/hlö

Hinta 2025:
Jaetussa kahden hengen huoneessa, Casuarina Hotel: 1698€/hlö
Yhden hengen huoneesta, Casuarina Hotel: 2246€/hlö

Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa - 5 tähteä (paikallinen luokitus)
Suuren trooppisen puutarhan ympäröimä tasokas hotelli saaren länsirannikolla. Huoneet on äskettäin remontoidut ja niissä on käytetty paljon luonnonmukaisia materiaaleja. Huoneissa on wifi-yhteys ja tasokkaat MyBed-sängyt. Hotellissa on aasialaistyylinen spa-osasto, hienohiekkainen ranta-alue ja hyvätasoinen ravintola. Puolihoito.
Kotisivut:
www.sofitel.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spatansport/index.shtml
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä).

Hinta 2024:
Lisämaksu jaetussa kahden hengen huoneessa Sofitel Mauritius L'Imperial Resort & Spa: 150€/hlöLisämaksu yhden hengen huoneesta Sofitel Mauritius L'Imperial Resort & Spa: 300€/hlö

Hinta 2025:
Lisämaksu jaetussa kahden hengen huoneessa Sofitel Mauritius L'Imperial Resort & Spa: 598€/hlöLisämaksu yhden hengen huoneesta Sofitel Mauritius L'Imperial Resort & Spa: 1298€/hlö

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Johannesburg tai Kapkaupunki – Mauritius turistiluokassa (meno/paluu)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 1 yö hotellissa, Johannesburg tai Kapkaupunki jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiainen
 • 5 yötä Casuarina Hotel/Le Meridie Ile Maurice/Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Johannesburgista lennettäessä päivähuone hotellissa paluumatkalla
Hintaan ei sisälly
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu
 • Muut juomat ja ruokailut
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut
Varaa

Matkanpidennys tilataan päämatkan varaamisen yhteydessä tai viimeistään 75 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Suosittelemme tilaamaan pidennyksen mahdollisimman ajoissa, sillä emme voi taata hotellihuoneiden tai lentopaikkojen saatavuutta kaikille päivämäärille. Huomioi, että pidennyksen hinta voi vaihdella ajankohdan kysynnän mukaan.

Matkanpidennys on omatoiminen ja ilman suomalaisen matkanjohtajan palveluja. Tämän vuoksi matkanpidennyksille ei ole minimiosallistujamäärää.

Rated 4 out of 5 by from Monikasvoinen, yllättävä Kapkaupunki Palasin juuri Kapkaupungista. Kaikki toimi loistavasti. Sääkin suosi niin, että kaikki suunnitellut retket pystyttiin toteuttamaan. Hotelli oli luksusta ja matkanjohtaja erinomainen. Etukäteisinformaatiota olisi kaivannut vain siitä, että auringon laskettua liikkuminen oli vaivalloista, itse asiassa mahdotonta. Turvallisuuden vuoksi.
Date published: 2020-03-08
Rated 5 out of 5 by from Hyväntoivonniemi Hyvin järjestetty
Date published: 2020-03-08
Rated 4 out of 5 by from Kapin aurinkoa talven keskelle Matkan kesto 12 päivää matkoineen +5 lisäpäivää. Matkakohde erinomainen varsinkin Suomen pimeään vuodenaikaan. Retkiä olisopiva määrä ja retkien kohteet hyvin valittu. Opas (Jalle) oli erinomainen, huomioi osanottajat tasapuolisesti ja loi matkaseurueeseen hyvän hengen ja viihtyisän tunnelman. Näki paljon vaivaa (esim allekirjoittaneiden kameran varkaustapauksessa).
Date published: 2020-02-08
Rated 5 out of 5 by from Matkalla hyvä sisältö ja opas Osallistuimme matkan neljään retkeen ryhmän mukana. Retket oli hyvin suunniteltu eri alueille ja eri aihein: Pöytävuori ja veneretki, Cape Point, vankilasaareen ja paikallisten elämään tutustuminen, viinitilaretki. Jäi myös omiin retkiin lähes kolmen päivän ajan. Hyvä juttu.
Date published: 2020-02-04
Rated 4 out of 5 by from Kapkaupnki Matkani Kapkaupunkiin tammikuussa 2020 oli varsin onnistunut. Retket olivat mielenkiintoiset ja mielestäni ihan mukavasti suunniteltu. Oppaamme Jalle Rousku oli erittäin avulias ja ystävällinen; oli joka hetki ryhmämme käytössä. Läksiäisillallinen ravintola Goldissa oli ruoan osalta onnistunut; erittäin maukasta ruokaa oli tarjolla. Illan ohjelma sen sijaan ei ollut kovin miellyttävä - liian meluisa ja turhan asiakkaita kosiskeleva. Tuli vähän "turistirysä" tunnelma.
Date published: 2020-02-04
Rated 4 out of 5 by from Upea Cape Town Hieno kohde jossa paljon nähtävää
Date published: 2020-02-04
Rated 5 out of 5 by from Kattava loma Kapkaupungissa Olin Afrikan Tähti -matkalla viikko sitten ja olin hyvin tyytyväinen kattavaan retkiohjelmaan. Retkillekään ei rynnätty aivan aamuvarhaisella, vaan aamiaisen ehti nauttia kiireettä. Oppaamme olivat erittäin hyviä ja huomioivia. Cape Sun hotelli oli varsin hyvä, sängyt erinomaiset ja valtavan suuret. Hotellin aamiainen ja ruokatarjonta mainio. Huoneessa oli kuluneisuutta, esim. kirjoituspöydän laatikko ei mennyt auki eikä kiinni. Kylpyamme oli suomalaisittain hankala ja vanhahtava ratkaisu. Hotellihuoneeseen luvattu ilmainen vesi oli hieman vitsi. Joskus tuotiin 0.2 litran pullo per henkilö per päivä, joskus ei. Wi-fi toimi kohtuullisesti, mutta vaati päivittäin restartin. Juomarahakäytäntö oli suomalaiselle pikkuisen hankala. Juomarahaa piti erikseen antaa retkibussin kuljettajalle ja paikallisoppaalle "huonojen" palkkojen vuoksi. Ja aika runsaasti vielä, kun retkipäiviä oli aika monta. Kokonaisuutena kyllä hieno matka, kun kovasti varoitelluilta ryöstöiltäkin vältyttiin.
Date published: 2020-02-02
Rated 4 out of 5 by from Matkan kohde yllätti sekä hyvässä että pahassa. Huippua oli nähtävyydet ja retkipakettiin valitut kohteet. Pahaa oli turvattomuus sekä se, ettei kaupunkikohteessa voinut liikkua iltaisin tai edes hämärän aikoihin. Kaupunki on vaisu ja kaupunkikuva ankea.
Date published: 2020-02-02
 • y_2024, m_6, d_12, h_8
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_58
 • loc_fi_FI, sid_ZAVCB09, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja