Intian Jalokivet

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Ihmeellinen Intia on suuria vastakohtaisuuksia. Häkellyttävä Delhi, maharadžojen Jaipur ja hehkuva Agra.

Koe Intian kiehtova, värikäs kaaos, avarat maisemat, elämää kuhisevat kaupungit sekä maailman hämmästyttävimpiä kulttuuriaarteita.

Käymme Intian luoteiskulmassa, jonne Delhi, Jaipur ja Agra muodostavat historiallisen ja kulttuurisen kolmion: kiehtovan vanhojen linnoitusten, sykkivien basaarien, kauniiden palatsien ja maalaiskylien maailman, jonka asukkaat elävät yhä menneen aikakauden liepeissä.

Tällä klassisella Albatros Travelin matkalla käymme myös Ranthamboren tiikereiden suojelualueella, jossa meillä on mahdollisuus tutustua intiantiikeriin. Toinen matkan kohokohdista on kuuluisa Taj Mahal, joka on majesteettisen kaunis ihmisten välisen rakkauden symboli. Matkalla Agraan pysähdymme katsomaan vielä yhtä Unescon suojelukohdetta: Fatehpur Sikrin kummituskaupunkia, jonka monumentit, temppelit ja moskeijat kertovat tarinaa suurmogulien valtakunnan merkittävimmästä hallitsijasta, joka rakennutti lyhyessä ajassa ylellisen pääkaupungin hylätäkseen sen pian sen jälkeen.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka, Safari

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Kyllä

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Rupia

Päiväohjelma 10 päivää
Päivä 1
Helsinki - Delhi
Päivä 2
Saapuminen Delhiin - India Gate ja retki Old Delhiin
Päivä 3
Delhi - Jaipur - City Palace
Päivä 4
Jaipur -Tuulten palatsi, Amberin linnoitus ja seikkailuja Jaipurissa
Päivä 5
Jaipur – Ranthambore
Päivä 6
Ranthamboren kansallispuisto - aamu- ja iltapäiväsafari
Päivä 7
Ranthambore – Agra - Fatehpur Sikrin kummituskaupunki
Päivä 8
Taj Mahal ja Agran linnoitus
Päivä 9
Agra - Delhi
Päivä 10
Delhi - Helsinki

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
Huom. Lue lisätietoja täältä.
1.498€
Helsinki
Täynnä
Huom. Lue lisätietoja täältä.
1.498€
Helsinki
Täynnä
1.698€
Helsinki
1.698€
Helsinki
1.698€
Helsinki
1.698€
Helsinki
1.698€
Helsinki
1.698€
Helsinki
1.598€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki - Delhi
Aloitamme Helsingistä matkan kohti Intian pääkaupunkia Delhiä, jonne saavumme seuraavana päivänä.
Päivä 2
Saapuminen Delhiin - India Gate ja retki Old Delhiin

Delhin historia ulottuu yli 3 000 vuoden päähän. Kaupungilla on ollut suuri vaikutus Intian kulttuurihistoriaan. Kun Intian muut rannikkokaupungit olivat vielä pelkkiä mutaisia penkereitä, oli Delhi ikivanhan valtion vilkas pääkaupunki. Harvat kaupungit on rakennettu, vallattu, ryöstetty, poltettu, hylätty ja rakennettu uudestaan yhtä monta kertaa kuin Delhi. Valloittajia on tullut ja mennyt ja he kaikki ovat jättäneet kaupunkiin jälkensä, hyvässä ja pahassa. Delhi on hengästyttävä ja värikäs pääkaupunki, jossa menneisyys ja nykyaika elävät rinta rinnan. Tai pikemminkin se on kaksi kaupunkia yhdessä: Vanha Delhi (eng. Old Delhi) on moskeijoita ja basaareja, Uusi Delhi (eng. New Delhi) on brittien 1930-luvulla alulle panema elegantti metropoli, jossa on leveitä bulevardeja, loistokkaita rakennuksia ja hyvin hoidettuja puutarhoja. Vanha ja uusi elävät rinnakkain useimmissa intialaisissa kaupungeissa, mutta missään muualla se ei ole yhtä silmiin pistävää kuin Delhissä. Vanha, köyhä kaupunginosa elää omaa elämäänsä niin kuin aina ennenkin samalla kun rikkaat ja poliittinen eliitti linnoittautuvat korkeiden aitojen taa ja keskustelevat sivistyneesti köyhyydestä. Delhin tilanne kuvastaa hyvin koko maan tilannetta.

Aloitamme kierroksemme vierailemalla kauniissa Lakhsmi Narayanin temppelissä, joka on yksi pääkaupungin suurimmista ja vaikuttavimmista hindutemppeleistä. Sieltä jatkamme kohti India Gatea ja vanhaa kaupunkia, josta jatkamme pyöräriksojen kyydissä jännittävän basaarikorttelin läpi.

Eksoottisia hedelmiä ja tuoksuvia mausteita tarjoavien basaarikojujen välissä on pieniä vaatimattomia liikkeitä, joissa räätälit, parturit ja käsityöläiset ovat aina kiireisiä ja työn touhussa. Ohitamme myös upean Jaman moskeijan, joka on yksi Intian suurimmista ja hienoimmista. Peruskivi muurattiin vuonna 1650, ja tämän valtavan rakennuksen valmistumiseen kului yli 5 000 työntekijältä kuusi vuotta

Päivä 3
Delhi - Jaipur - City Palace

Matkaamme bussilla Jaipuriin. Reitti kulkee läpi tyypillisten intialaisten maisemien, joita täplittävät pellot ja pienet maalaiskylät. Jaipur on Rajastanin vilkas pääkaupunki, joka tunnetaan myös nimellä Vaaleanpunainen kaupunki. Vuorten ympäröimä kaupunki perustettiin vuonna 1727, kun pääkaupunki siirrettiin Amberista Jaipuriin. Kaupungissa on monia loisteliaita palatseja, värikkäitä basaareja, ja lähistöllä sijaitsee Amberin linnoitus.

Käymme tänään Jaipurin keskustassa sijaitsevassa City Palacen vaikuttavassa rakennuskompleksissa, joka on melkein kuin kaupunki kaupungin sisällä. Iltapäivän päätteeksi majoitumme hotelliin.

Päivä 4
Jaipur -Tuulten palatsi, Amberin linnoitus ja seikkailuja Jaipurissa

Tänään käymme ensimmäisenä Hawa Mahalissa, Tuulten palatsissa, josta maharadžan haaremin naiset saattoivat tarkkailla katuelämää ilman, että kukaan näki heitä. Lähellä sijaitsevassa Amberissa vierailemme Amberin linnoituksessa, joka sijaitsee korkealla vuoren kupeessa. Linnoitukselta on hienot näkymät Moatajärvelle ja ympäristöön.

Palattuamme Jaipuriin meillä on aikaa tehdä ostoksia kaupungin mielenkiintoisissa basaareissa sekä kokea intialaisen kaupungin hektinen tunnelma.

Päivä 5
Jaipur – Ranthambore

Aamulla jätämme hyvästit Jaipurille ja otamme kurssin kohti Ranthamborea. Matkalla saamme ihailla vuoria ja maalauksellisia maalaiskyliä. Intia on yksi maailman väkirikkaimmista valtioista ja väkeä riittääkin kaikkialle. Pysähdymme vierailemaan yhdessä kylistä matkan varrella. 

Intia on yksi maailman väkirikkaimmista valtioista ja sen voi huomata

Saavumme perille Ranthamboreen iltapäivällä ja majoitumme hotelliimme.

Ranthambore on kansallipuisto, jossa toimii toinen Rajastanin tiikerien suojelualueista. Se sijaitsee lähellä Sawai Madhopurin kaupunkia, jota ympäröivät metsät olivat aikaisemmin maharadžojen yksityistä metsästysaluetta. Alueella näkee yhä vanhoja metsästysmajoja, jotka on muutettu pieniksi hotelleiksi. Suojelualueen pinta-ala on yli 400 km2 ja se koostuu laajoista metsistä ja aukeista ruohotasangoista. Leopardien, sakaalien, sambarhirvien, villisikojen, huulikarhujen ja krokotiilien lisäksi Ranthamboren suojelualueella elää noin 35 tiikeriä, mikä tarkoittaa huomattavasti suurempaa todennäköisyyttä nähdä tiikereitä täällä kuin muilla suojelualueilla. Huolimatta siitä, että eläimiä on alueella useita, meidän tulee muistaa, että eläinten näkemiseen tarvitaan myös onnea. Takuita emme voi antaa.

Päivä 6
Ranthamboren kansallispuisto - aamu- ja iltapäiväsafari
Aikaisin aamulla ajamme suojelualueelle. Koska Ranthamboressa on paljon kuivia ja aukeita paikkoja, eläimet on helppo havaita. Eläimet ovat erityisen aktiivisia järvien luona, jonne ne hakeutuvat juomaan ja viilentämään itseään. Alue on yksi Intian monista ”Project Tigeriin” kuuluvista suojelualueista. Täällä tehdään valtavasti työtä intiantiikerin pelastamiseksi. Tiikeri on maailman suurin kissaeläin, ja täysikasvuinen yksilö voi painaa yli 250 kg. On todella mieleenpainuva kokemus nähdä, kuinka mahtava kissaeläin ilmestyy yhtäkkiä pensaikosta ylväästi käyskennellen tai kuinka se lekottelee auringossa keskellä ruohikkoa. Aamusafarin jälkeen palaamme hotelliin aamiaiselle ja rentoudumme hieman ennen iltapäivän safaria.
Päivä 7
Ranthambore – Agra - Fatehpur Sikrin kummituskaupunki

Aamulla ajamme lähellä sijaitsevaan Sawai Madhopuriin, jossa nousemme junaan ja matkaamme Agraan. Junamatkalla – kuten millä tahansa kulkuvälineellä Intiassa liikuttaessa – kannattaa varautua myöhästymisiin. Aikaisemmin junamatka Intiassa tarkoitti tupaten täysiä, rähjäisiä vaunuja, joiden portaat ja kattokin olivat täynnä ihmisiä. Tänäkään päivänä Intian junat eivät ole ehkä maailman täsmällisimpiä. Pikajunat ovat kuitenkin nopeita, ja me matkustamme mukavasti omilla istumapaikoillamme Bharatpuriin ja sieltä bussilla Agraan, jossa majoitumme hotelliin.

Matkan varrella näemme kummituskaupunki Fatehpur Sikrin. Kaupunki toimi Akbarin hallintokaudella suurmogulien valtakunnan pääkaupunkina 14 vuotta, kunnes se hylättiin vuonna 1585. Kaupunki rakennettiin suufimystikko Shaikh Salim Chishtin kunniaksi. Salim Chishtin kerrotaan antaneen siunauksensa Akbarille tämän pyytäessä mystikolta apua saadakseen miespuolisen perijän. Pian vierailun jälkeen ensimmäinen Akbarin kolmesta pojasta syntyi. Tarina on kaunis, mutta Akbarin olisi ehkä pitänyt miettiä uuden pääkaupunkinsa sijaintia kahdesti, sillä alue kärsi vakavasta vesipulasta. Ei kulunut montakaan vuotta Akbarin kuolemasta, kun kaupunki hylättiin kokonaan. Akbarin onnistui rakennuttaa sekä palatseja, moskeijoita että monumentaalisia hautapaikkoja. Hyvin säilynyt kaupunki toimii nykyään todisteena suurmogulien vallasta.

Päivä 8
Taj Mahal ja Agran linnoitus
Spices

Päivän huippuhetki on vierailumme Taj Mahalilla. Shah Jahan rakennutti Taj Mahalin hautamuistomerkiksi vaimolleen Mumtaz Mahalille, joka kuoli lapsivuoteeseen. Persialaistyylinen mausoleumi on rakennettu 1631 neljä metriä korkealle sokkelille ja sitä ympäröi neljä hoikkaa minareettia. Taj Mahal on hohtavanvalkoista marmoria ja koristeltu miljoonin puolijalokivin. Rakennus säteilee erikoislaatuista rauhaa ja harmoniaa.

1658 suurmoguli Shah Jahanin vallan sokaisema poika Aurangzeb kaappasi vallan, murhasi nuoremman veljensä ja sulki isänsä Agran linnoituksen Jasmiinitorniin. Tornin kauniilta marmoriparvekkeelta Shah Jahan katseli kaihoten Taj Mahalia, rakkaan vaimonsa hautamonumenttia, aina kuolemaansa saakka.

Agran varhainen historia tunnetaan huonosti. 1500-luvun alussa kaupungista tuli suurmogulien valtakunnan pääkaupunki ja Intian niemimaan valtakeskus. Suurmogulit hallitsivat osia Afganistanista ja Persiasta ja valloittivat laajoja alueita Pohjois-Intiasta. Suurmogulien valtakausi ulottui noin vuodesta 1500 vuoteen 1700. Heitä pidetään kaikkein vaikutusvaltaisimpina Intian ulkopuolelta tulleina hallitsijoina.

Vierailemme Agran punaisessa linnoituksessa, jonka rakennutti suurmoguli Akbar 1565-73. Vaikuttava linnake on hyvässä kunnossa ja siitä näkee selvästi, milloin hallitsija on vaihtunut – alkaen Akbarin punaisesta kalkkikivestä ja päättyen Shah Jahanin valkoisiin, jalokivin päällystettyihin marmorilaattoihin. Näkymä Yamuna-joelta Taj Mahalille on hieno .

 

 

Päivä 9
Agra - Delhi

Jätämme Agran taaksemme ja ajamme Delhiin. Aikaisemmin matka on kestänyt kauan, mutta nyt matka etenee nopeammin pitkin suhteellisen uutta Yamuna Expresswaytä. 

Päätämme matkamme yhteiseen läksiäisillalliseen – monta kokemusta rikkaampina.

Päivä 10
Delhi - Helsinki
On aika jättää hyvästit Pohjois-Intialle ja matkata takaisin kotiin.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.598€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
368€
Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki - Delhi - Helsinki turistiluokassa
 • Majoitus 8 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa kolmen ja neljän tähden hotelleissa
 • Kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan
 • Täysihoito kiertomatkan aikana (ei sis.ruokajuomia)
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Viisumi Intiaan

Matkalle vaaditaan viisumi. Albatros suosittelee, että hankit itse sähköisen e-viisumin Intiaan. Olemme tehneet ohjeet suomeksi kaavakkeen täyttöä varten.
Turistiviisumia voi hakea 120 päivää ennen lähtöpäivää  ja viimeistään 10 päivää ennen lähtöpäivää. Sähköinen vahvistus e-viisumin hyväksynnästä voi viedä 72 tuntia hakemuksen tekemisen jälkeen. Katso tarkemmat ohjeet viisumin hakuun täältä: https://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/aasia/intia/viisumi
 

Majoitus

Delhi: 2 yötä (1 menossa ja 1 paluussa)
Jaipur: 2 yötä
Ranthambore: 2 yötä
Agra: 2 yötä

Käytämme matkan aikana 3 ja 4 tähden hotelleja. Vahvistamme hotellit yhteystietoineen matkadokumenttien mukana.

 

Liikkuminen

Matkaohjelma on tiivis ja päivien aikana on paljon ohjelmaa. Useampana päivänä lähdemme liikkeelle varhain aamulla  ja palaamme hotelliin ta saavumme seuraavaan yöpymispaikkaan vasta illalla.

Liikenteestä ja teiden kunnosta riippuen matkantekoon voi mennä enemmän aikaa kuin kilometrit antaisivat olettaa.

Valuutta

Matkalle kannattaa ottaa mukaan euroja, joita voi paikan päällä vaihtaa paikalliseen valuuttaan, rupiaan.

Matkalle mukaan

Pakkaa mukaan myös lämmintä vaatetusta, varsinkin aamut ja illat voivat olla viileitä. Erityisesti tammi-helmikuun lähdöillä kannattaa ottaa mukaan esim. lämmin takki tai pusakka.

 

 

 

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 15 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Pidennä matkaasi

Rantalomaa Malabarin rannikolla, 6 päivää

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 1.098€
6 päivän loman pidennys Intian vielä tuntemattomassa helmessä, Malabarin rannikolla mukavassa rantahotellissa.

Goan ja Keralan välissä, eteläisessä Intiassa on liki koskematon rannikkoalue, jossa pääset nauttimaan ihanasta rantalomasta viiden päivän ajan, kaukana maailman hälyt ja hulinat.

Hintaan sisältyy joogatunti hotellissa joka aamu, pyöräilyretki paikallisen oppaan johdolla lähiseudulle ja voit käyttää hotellin polkupyöriä maksutta koko oleskelusi ajan. Hotelli järjestää lisämaksullisia retkiä paikallisoppaan mukana, esim. risteilyn fantastiselle Etelä-Intian backwaters-alueelle.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Kolmen tähden Malabar Ocean Front Resort & Spa sijaitsee pitkällä neitseellisellä rannalla Malabarin rannikolla Etelä-Intiassa. Hotellilla on oma viihtyisä uima-allasalue ja ravintola, jossa on usein tarjolla tuoretta kalaa ja mereneläviä, jotka on pyydystetty lähivesiltä. Kylpyläosastolla on saatavilla ayurverda-hoitoja ja maksuton joogatunti joka aamu klo 7-8.

Huoneet ovat huviloissa,  joissa kussakin on kaksi erillistä kahden hengen huonetta. Huoneisiin on oma sisäänkäynti ja kylpyhuone, wc ja oma terassi, tv ja veden/kahvinkeitin. Hotellin omat kotisivut: www.malabarresort.com
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta.)

Hinta
1.098€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
1.496€/hlö yhden hengen huoneesta

Hintaan sisältyy
 • Lennot Delhi - Mangalore - Delhi (Bengalurun tai Mumbain kautta)
 • Kuljetukset hotellilta lentokentälle ja lentokentältä hotelliin Delhissä ja Mangaloressa
 • 5 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa kolmen tähden Malabar Ocean Front Resort & Spa –hotellissa
 • 1 yö paluumatkalla Delhissä jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Aamiaiset hotellissa ja illallinen päivänä 6
 • Jooga päivinä 2-5
 • Pyöräretki paikallisoppaan mukana
Hintaan ei sisälly

Hotellista on varattavissa mm. seuraavia retkiä ja palveluja:

 • Risteily backwaters-alueelle, sis. pikniklounaan, noin 50 USD/hlö
 • Vaellusretki maalaiskyliin, sis.pikniklounaan, noin 40 USD/hlö
 • Retki Bekal-linnoitukselle, Hanuman-temppeliin ja Bekal-moskeijaan, noin 30 USD/hlö

Erilaisia kylpylähoitoja, lue lisää: www.malabarresort.com/spa.html

Varaa

Matkan pidennyksen vahvistaminen vie 7-10 arkipäivää. Kun varaus on ok, lähetämme uuden matkavahvistuksen. Matkan pidennystä ei voi myöhemmin peruuttaa kuluitta. Jos pidennys peruutetaan, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö meiltä veloittaa. Matkan pidennys tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Mikäli matkan hintaan sisältyvä lentoluokka on täyteen varattu, tilausta ei voida toteuttaa tai lentoyhtiön perimä lisämaksu voi muuttua. Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista.

Rantalomaa Goassa, 6 päivää

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 1.148€
Rantalomaa tasokkaassa hotellissa Goan valkeilla rannoilla
Etelä-Goassa on kauniita rannikkoalueita ja pieniä kyliä, joissa voit nauttia muutaman rentouttavan päivän ajan hemmottelusta hyvätasoisessa hotellissa, kaukana maailman melusta ja hälinästä
Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Holiday Inn Resort 5*, Cavelossim

5 tähden (paikallinen luokitus) Holiday Inn Resort sijaitsee Mobor Beachilla, Cavelossimissa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä valkeahiekkaisesta rannasta ja kirkkaasta Arabianmerestä.

Hotellia ympäröi hyvin hoidettu puutarha sekä mukava ulkouima-allas. Hotellissa on baari ja hyvä ravintola, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kulinaarisia houkutuksia.
Hotellissa on myös kylpyläosasto, joka tarjoaa lisämaksusta valikoiman hoitoja 5000 vuotta vanhan ayurveda-perinteen mukaisesti. 

Hotellissa on 205 huonetta ja useampia eri huonetyyppejä. Hintaan sisältyy majoitus Garden View -huoneessa, joista on näkymät hotellin kauniiseen puutarhaan. Kaikissa huoneissa on joko terassi tai parveke, oma kylpyhuone ja wc, ilmastointi, tv, hiustenkuivaaja ja minibaari. Huoneessa on vedenkeitin, kahvia ja teetä, saatavilla on Wi-Fi ja tallelokero.

Lue lisää hotellin kotisivuilta: https://www.ihg.com/holidayinnresorts/hotels/us/en/goa/goiin/hoteldetail
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

Hinta
1.148€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa; Plaza Garden View
1.948€/hlö yhden hengen huone; Plaza Garden View

1.228€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa; Plaza Pool View
2.028€/hlö yhden hengen huone; Plaza Pool View

1.308€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa; Premium
2.108€/hlö yhden hengen huone; Premium

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Delhi – Goa - Delhi turistiluokassa
 • lentokenttäkuljetukset
 • 5 yötä jaetussa kahden hengen Garden View-huoneessa Holiday Inn
 • 1 yö Delhissä jaetussa kahden hengen huoneessa kotimatkan alkaessa
 • aamiaiset
 • yksi illallinen hotellissa
Varaa

Matkan pidennyksen vahvistaminen vie 7-10 arkipäivää. Kun varaus on ok, lähetämme uuden matkavahvistuksen. Matkan pidennystä ei voi myöhemmin peruuttaa kuluitta. Jos pidennys peruutetaan, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö meiltä veloittaa. Matkan pidennys tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Mikäli matkan hintaan sisältyvä lentoluokka on täyteen varattu, tilausta ei voida toteuttaa tai lentoyhtiön perimä lisämaksu voi muuttua. Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista.

Rentoudu Kathmandun laaksossa - 6 päivää

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 1.148€
Rentoudu Kathmandun laaksossa Nepalissa

Nepalin eksoottinen ja kiehtova pääkaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää ja jännittävää kulttuuria. Kaupungin sijainti on ainutlaatuinen: Himalaja-vuorten syleilyssä, kauniissa Kathmandun laaksossa. Laaksoa täplittävät lukemattomat riisiterassit ja pienet maalaukselliset kylät.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Asut viihtyisässä Chhahari Lodgessa, jonka sijainti on rauhallinen, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kathmandun keskustan vikkaasta hyörinästä. Täällä on mahdollisuus nauttia Kathamandun laakson kauniista luonnosta, joka odottaa heti oven ulkopuolella. Voit tehdä vaellusretkiä vuorten soliin tai vaikkapa Patanin, Bhaktapurin ja Thamelin maalaiskyliin sekä muihin mielenkiintoisiin kohteisiin lähistöllä.

Lue lisää lodgen kotisivuilta: www.chhahari-retreat.com

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta.)

Hinta
alk. 1148€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa

Lisämaksu yhden hengen huoneesta
548€

Hintaan sisältyy
 • lennot Delhi – Kathmandu – Delhi
 • lentokenttäkuljetukset
 • 5 yötä Chhahari Lodgessa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • 1 yö Delhissä jaetussa kahden hengen huoneessa
 • aamiaiset
Hintaan ei sisälly
 • Nepalin viisumi (viisumi hankitaan saavuttaessa lentokentälle, hinta n. 50 USD/hlö. Mukanasi tulee olla 2 passivärivalokuvaa ja passissa tulee olla tyhjiä sivuja leimoja varten)

Huom. Kun varaat matkan pidennyksen Nepaliin, sinun tulee hankkia etukäteen kaksikertaviisumi Intiaan, koska tulet ja lähdet maasta kaksi kertaa.

Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti.  Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa.

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Suosittelemme varaamaan kuitenkin niin ajoissa kuin mahdollista, koska matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Huomioithan, että kotisivuillamme mainitut hinnat ovat alkaen hintoja. Hotelli- ja/tai lentohintojen mahdolliset muutokset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Rated 2 out of 5 by from Matka oli lyhyt. Lento oli myöhässä menomatkalla 6,5 tuntia, joten Delhi jäi hyvin pintapuoliseksi ja tulomatkalla bussista loppui löpö, joten silloinkaan Delhiin tutustuminen ei ollut mahdollista. Matkaan kuului ostospaikkoja vähintään kahden viikon matkan edestä. Ryhmä oli liian suuri bussin kokoon nähden, sellainen 29 tai 30 henkeä olisi sopiva kokonaismäärä. Hotellit olivat keskellä ei mitään. Nämä olivat huonoja puolia, mutta ymmärrän kyllä, että Albatros tekee bisnestä näillä asioilla, jotta hinta saadaan tarpeeksi edulliseksi. En lähtisi itse kuitenkaan enää näin lyhyelle ja halvalle matkalle. Hyviäkin puolia oli. Opas oli hyvä ja Taj Mahal mahtava.
Date published: 2016-11-14
Rated 4 out of 5 by from Mielenkiintoinen matka Intiaan Olin kahdeksan päivän kiertomatkalla Intiassa tammi- helmikuun vaihteessa. Ajankohta oli sopiva ilmojen puolesta, ei liian kuuma eikä liian lämmin. Matkakohteista matkanjohtaja kertoi mielenkiintoisesti. Otin itse selvää varsinkin terveyteen liittyvistä seikoista terveydenhoitajalta ja apteekista. Hyvien neuvojen ansiosta en sairastunut matkan aikana. Rupian vaihtaminen ei onnistunut, kunnes sain ostoksistani vaihtorahaa. Minulla oli käteistä yhden dollarin seteleinä, viiden dollarin ja 10 dollarin seteleinä mukana ja niitä ottivat kaikki vastaan. Yhden dollarin setelit olivat tarpeen juomavettä ostettaessa ja juomarahana.
Date published: 2017-03-06
Rated 4 out of 5 by from Incredible India Intian 10 päivän kiertomatka oli aivan mahtava! Nähtiin ja koettiin niin paljon ettei kaikkea enää edes muista. Ajeltiin polkupyörä riksoilla, junalla, avojeepeillä ja lava-autoilla uskomattomassa Intian liikenteessä. Bussi oli erinomainen, kuljettajista ja oppaista puhumattakaan. Tuleville matkaajille tiedoksi että mukaan kannattaa ottaa mukaan oma wc-paperirulla, desinfiointiainetta ja desinfiointipyyhkeitä vino pino. Ranthamboren aamusafarilla oli kylmä, joten hansikkaat ja kevyt takki/villapaita mukaan. Paras vinkki matkaajalle on avoin mieli ja pitkä pinna. Intiassa kaikki on mahdollista, joten asiat eivät välttämättä mene siten miten on suunniteltu tai aikataulussa, mutta jotenkin asiat aina kuitenkin selviävät lopulta.
Date published: 2016-11-29
Rated 5 out of 5 by from Uskomaton kokemus! Matka sujui lähtölennon myöhästymistä lukuunottamatta hyvin. Eu sääntöjen mukaan jos lento eun ulkopuoliselle kentälle yli 3500km päähän myöhästyy määränpäässä yli 3 tuntia pitäisi matkustajan saada korvausta 600 euroa. Pitäisikö Teidän selvittää tämä asia ja saattaa matkalaisten tiedoksi, ja aika pian vielä koska hakuaika on rajoitettu, Finskihän höpisee yli 8 tunnin myöhästymisestä. Anneli ei ollut kovin tietäväinen näistä joten hoitakaahan kuntoon, kuitenkin iso raha joka ei ole teiltä pois mutta jos autatte matkustajia niin varmasti tuo tyytyväisiä matkalaisia lisää.
Date published: 2016-11-13
Rated 4 out of 5 by from Paljon saimme nähdä runsaan viikon aikana Kiitos Albatros tällaisen Intian matkan järjestämisestä. Saimme nähdä ja kokea todella paljon runsaan viikon aikana. Kohteet oli hyvin valittu ja opas oli hyvä; osaava ja ryhmäläiset huomioon ottava. - Toistan samoja asioita, mitä palautteissa on aiemmin ollut, en tiedä miksi Albatros ei ole niitä huomioinut. Eli vaihtakaa ihmiset Intian valuuttaa Suomessa. Me vaihdoimme dollareita Albatrosin ohjeen mukaisesti, mutta niitä ei voinut käyttää mihinkään. Hotellissa sai vaihtaa valuuttaa vain pieniä summia, jos ollenkaan. - Vaihtakaa Jaipurin hotelli - todella omituinen ja suorastaan turistivihamielinen hotelli. - Opas oli hyvä, mutta olisi ollut mukava kuulla enemmän tämän päivän Intiasta, mm naisten asemasta, koulutuksesta, lasten ja perheen asemasta. - Miksi Albatrosin sivuilla on vain kauniita Intian kuvia? Kyllä roskaisuus ja likaisuus on oleellinen osa Intian elämää.
Date published: 2017-02-24
Rated 3 out of 5 by from Matkan sisältö hyvä. Liikaa autossa istumista tai yleensäkin istumista. Ravintoloiden laskutus oli juomien osalta käsittämätöntä. Hinnastossa oli hinta, joka oli jopa kolmin kertainen laskussa. Fatephur Sikrissä olisi voinut olla pitempään. Taj Mahal oli mukava nähdä, mutta se hirvittävä melu ei ollut arvoisensa sille paikalle (siinä suhteessa jäi huono maku, että olisi voinut rauhoittaa sisällä olevan "hautapaikan") Matkamme oppaat niin albatrossin kuin paikallisopaskin olivat energisiä, huomioiden kiireellisen aikataulun valuutta sotkuineen he jaksoivat. Lentojen aikataulujen muutos ei itselläni aiheuttanut ongelmia, mutta opasta olisi kyllä kaivannut Delhissä lähtöselvityksen tekemiseen. Mutta onneksi meillä oli kaksi osaavaa naista, jotka ottivat ohjat käsiinsä ja heidän ansiotaan, että yleensä päästiin sieltä Intiasta pois. Ennen matkaan annetut ohjeet olivat hyviä
Date published: 2016-12-03
Rated 4 out of 5 by from upeita paikkoja , mutta vauhdilla Matkalla oli tiukka aikataulu. Paljon bussissa istumista. Olisin kaivannut enemmän omaa aikaa. Taj Mahalin tutustumiseen varattiin vain tunti, vaikka aikatauluun olisi mahtunut puoli tuntia enemmän. Alue on iso ja siinä sai juosta melkoisesti, että ehti nähdä kaiken. Jonotustakin oli itse rakennukseen. Gandhin kuolinpaikka puutarhoineen ja teksteineen käytiin juosten läpi. Kauppoihin oli kyllä varattu kunnolla aikaa (timantit, matot jne), mutta näihin mielestäni tärkeisiin kohteisiin ei. Linnoitukset Acrassa ja Japurissa ehdittiin tutkia kunnolla. Ovat aivan upeita. 32 hengen ryhmä on liian iso. Mutta matka oli hieno kokemus . kaikenkaikkiaan. Matkailijoille pitäisi tarjota aikaa vaihtaa valuuttaa lentoasemalla, kun rahaa ei nyt tahdo saada missään Intiassa uudistuksesta johtuen. Oli tosi onnetonta olla monta päivää ilman rupioita. Eurot ei joka paikassa kelvanneet ja korttiakaan ei voi heiluttaa katukauppiaille ja tippejäkin olisi ollut mukava jättää esim hotellihuoneen siivoojille.
Date published: 2016-12-09
Rated 4 out of 5 by from Intian ihmeet Palasimme juuri tältä matkalta. Mukana olivat Intian kultaisen kolmion kohteet. Asiaa oli paljon, ehkä vähän liikaakin näin lyhyeen matkaan. Yksi välipäivä keskellä matkaa olisi ollut hyvä. Oppaat olivat erinomaiset: sekä suomalainen että intialainen. Meistä pidettiin hyvää huolta. Hotellit olivat mukavasti erilaisia. Kohokohtia olivat luonnonpuistossa kiertely ja vielä lopuksi tiikerin näkeminen (mikä on tietenkin tuurista kiinni) ja Taj Mahaliin tutustuminen. Harmittavasti junamatka jäi lakon vuoksi kokematta, mutta oppaat tekivät vaikeassa tilanteessa parhaansa. Suosittelen matkaa. Nimerkki ”kriittinen Intian kävijä”
Date published: 2019-02-19
 • y_2023, m_1, d_29, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_10, tr_222
 • loc_fi_FI, sid_INRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja