Intian Jalokivet

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Ihmeellinen Intia on suuria vastakohtaisuuksia. Häkellyttävä Delhi, maharadžojen Jaipur ja hehkuva Agra.

Koe Intian kiehtova, värikäs kaaos, avarat maisemat, elämää kuhisevat kaupungit sekä maailman hämmästyttävimpiä kulttuuriaarteita.

Käymme Intian luoteiskulmassa, jonne Delhi, Jaipur ja Agra muodostavat historiallisen ja kulttuurisen kolmion: kiehtovan vanhojen linnoitusten, sykkivien basaarien, kauniiden palatsien ja maalaiskylien maailman, jonka asukkaat elävät yhä menneen aikakauden liepeissä.

Tällä klassisella Albatros Travelin matkalla käymme myös Ranthamboren tiikereiden suojelualueella, jossa meillä on mahdollisuus tutustua intiantiikeriin. Toinen matkan kohokohdista on kuuluisa Taj Mahal, joka on majesteettisen kaunis ihmisten välisen rakkauden symboli. Matkalla Agraan pysähdymme katsomaan vielä yhtä Unescon suojelukohdetta: Fatehpur Sikrin kummituskaupunkia, jonka monumentit, temppelit ja moskeijat kertovat tarinaa suurmogulien valtakunnan merkittävimmästä hallitsijasta, joka rakennutti lyhyessä ajassa ylellisen pääkaupungin hylätäkseen sen pian sen jälkeen.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka, Yksin -yhdessä

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Kyllä

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Rupia

Päiväohjelma 10 päivää
Päivä 1
Helsinki - Delhi
Päivä 2
Saapuminen Delhiin - India Gate ja retki Old Delhiin
Päivä 3
Delhi - Jaipur - City Palace
Päivä 4
Jaipur -Tuulten palatsi, Amberin linnoitus ja seikkailuja Jaipurissa
Päivä 5
Jaipur – Ranthambore
Päivä 6
Ranthamboren kansallispuisto - aamu- ja iltapäiväsafari
Päivä 7
Ranthambore – Agra - Fatehpur Sikrin kummituskaupunki
Päivä 8
Taj Mahal ja Agran linnoitus
Päivä 9
Agra - Delhi
Päivä 10
Delhi - Helsinki

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.898€
Helsinki
1.798€
Helsinki
1.848€
Helsinki
1.898€
Helsinki
1.898€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki - Delhi
Aloitamme Helsingistä matkan kohti Intian pääkaupunkia Delhiä, jonne saavumme seuraavana päivänä.
Päivä 2
Saapuminen Delhiin - India Gate ja retki Old Delhiin

Delhin historia ulottuu yli 3 000 vuoden päähän. Kaupungilla on ollut suuri vaikutus Intian kulttuurihistoriaan. Kun Intian muut rannikkokaupungit olivat vielä pelkkiä mutaisia penkereitä, oli Delhi ikivanhan valtion vilkas pääkaupunki. Harvat kaupungit on rakennettu, vallattu, ryöstetty, poltettu, hylätty ja rakennettu uudestaan yhtä monta kertaa kuin Delhi. Valloittajia on tullut ja mennyt ja he kaikki ovat jättäneet kaupunkiin jälkensä, hyvässä ja pahassa. Delhi on hengästyttävä ja värikäs pääkaupunki, jossa menneisyys ja nykyaika elävät rinta rinnan. Tai pikemminkin se on kaksi kaupunkia yhdessä: Vanha Delhi (eng. Old Delhi) on moskeijoita ja basaareja, Uusi Delhi (eng. New Delhi) on brittien 1930-luvulla alulle panema elegantti metropoli, jossa on leveitä bulevardeja, loistokkaita rakennuksia ja hyvin hoidettuja puutarhoja. Vanha ja uusi elävät rinnakkain useimmissa intialaisissa kaupungeissa, mutta missään muualla se ei ole yhtä silmiin pistävää kuin Delhissä. Vanha, köyhä kaupunginosa elää omaa elämäänsä niin kuin aina ennenkin samalla kun rikkaat ja poliittinen eliitti linnoittautuvat korkeiden aitojen taa ja keskustelevat sivistyneesti köyhyydestä. Delhin tilanne kuvastaa hyvin koko maan tilannetta.

Aloitamme kierroksemme vierailemalla kauniissa Lakhsmi Narayanin temppelissä, joka on yksi pääkaupungin suurimmista ja vaikuttavimmista hindutemppeleistä. Sieltä jatkamme kohti India Gatea ja vanhaa kaupunkia, josta jatkamme pyöräriksojen kyydissä jännittävän basaarikorttelin läpi.

Eksoottisia hedelmiä ja tuoksuvia mausteita tarjoavien basaarikojujen välissä on pieniä vaatimattomia liikkeitä, joissa räätälit, parturit ja käsityöläiset ovat aina kiireisiä ja työn touhussa. Ohitamme myös upean Jaman moskeijan, joka on yksi Intian suurimmista ja hienoimmista. Peruskivi muurattiin vuonna 1650, ja tämän valtavan rakennuksen valmistumiseen kului yli 5 000 työntekijältä kuusi vuotta

Päivä 3
Delhi - Jaipur - City Palace

Matkaamme bussilla Jaipuriin. Reitti kulkee läpi tyypillisten intialaisten maisemien, joita täplittävät pellot ja pienet maalaiskylät. Jaipur on Rajastanin vilkas pääkaupunki, joka tunnetaan myös nimellä Vaaleanpunainen kaupunki. Vuorten ympäröimä kaupunki perustettiin vuonna 1727, kun pääkaupunki siirrettiin Amberista Jaipuriin. Kaupungissa on monia loisteliaita palatseja, värikkäitä basaareja, ja lähistöllä sijaitsee Amberin linnoitus.

Käymme tänään Jaipurin keskustassa sijaitsevassa City Palacen vaikuttavassa rakennuskompleksissa, joka on melkein kuin kaupunki kaupungin sisällä. Iltapäivän päätteeksi majoitumme hotelliin.

Päivä 4
Jaipur -Tuulten palatsi, Amberin linnoitus ja seikkailuja Jaipurissa

Tänään käymme ensimmäisenä Hawa Mahalissa, Tuulten palatsissa, josta maharadžan haaremin naiset saattoivat tarkkailla katuelämää ilman, että kukaan näki heitä. Lähellä sijaitsevassa Amberissa vierailemme Amberin linnoituksessa, joka sijaitsee korkealla vuoren kupeessa. Linnoitukselta on hienot näkymät Moatajärvelle ja ympäristöön.

Palattuamme Jaipuriin meillä on aikaa tehdä ostoksia kaupungin mielenkiintoisissa basaareissa sekä kokea intialaisen kaupungin hektinen tunnelma.

Päivä 5
Jaipur – Ranthambore

Aamulla jätämme hyvästit Jaipurille ja otamme kurssin kohti Ranthamborea. Matkalla saamme ihailla vuoria ja maalauksellisia maalaiskyliä. Intia on yksi maailman väkirikkaimmista valtioista ja väkeä riittääkin kaikkialle. Pysähdymme vierailemaan yhdessä kylistä matkan varrella. 

Saavumme perille Ranthamboreen iltapäivällä ja majoitumme hotelliimme. Ranthambore on kansallipuisto, jossa toimii toinen Rajastanin tiikerien suojelualueista. Se sijaitsee lähellä Sawai Madhopurin kaupunkia, jota ympäröivät metsät olivat aikaisemmin maharadžojen yksityistä metsästysaluetta. Alueella näkee yhä vanhoja metsästysmajoja, jotka on muutettu pieniksi hotelleiksi. Suojelualueen pinta-ala on yli 400 km2 ja se koostuu laajoista metsistä ja aukeista ruohotasangoista. Leopardien, sakaalien, sambarhirvien, villisikojen, huulikarhujen ja krokotiilien lisäksi Ranthamboren suojelualueella elää noin 60-70 tiikeriä, mikä tarkoittaa huomattavasti suurempaa todennäköisyyttä nähdä tiikereitä täällä kuin muilla suojelualueilla. Huolimatta siitä, että eläimiä on alueella useita, meidän tulee muistaa, että eläinten näkemiseen tarvitaan myös onnea. Takuita emme voi antaa.

Päivä 6
Ranthamboren kansallispuisto - aamu- ja iltapäiväsafari
Aikaisin aamulla ajamme suojelualueelle. Koska Ranthamboressa on paljon kuivia ja aukeita paikkoja, eläimet on helppo havaita. Eläimet ovat erityisen aktiivisia järvien luona, jonne ne hakeutuvat juomaan ja viilentämään itseään. Alue on yksi Intian monista ”Project Tigeriin” kuuluvista suojelualueista. Täällä tehdään valtavasti työtä intiantiikerin pelastamiseksi. Tiikeri on maailman suurin kissaeläin, ja täysikasvuinen yksilö voi painaa yli 250 kg. On todella mieleenpainuva kokemus nähdä, kuinka mahtava kissaeläin ilmestyy yhtäkkiä pensaikosta ylväästi käyskennellen tai kuinka se lekottelee auringossa keskellä ruohikkoa. Aamusafarin jälkeen palaamme hotelliin aamiaiselle ja rentoudumme hieman ennen iltapäivän safaria.
Päivä 7
Ranthambore – Agra - Fatehpur Sikrin kummituskaupunki

Aamulla ajamme lähellä sijaitsevaan Sawai Madhopuriin, jossa nousemme junaan ja matkaamme Agraan. Junamatkalla – kuten millä tahansa kulkuvälineellä Intiassa liikuttaessa – kannattaa varautua myöhästymisiin. Aikaisemmin junamatka Intiassa tarkoitti tupaten täysiä, rähjäisiä vaunuja, joiden portaat ja kattokin olivat täynnä ihmisiä. Tänäkään päivänä Intian junat eivät ole ehkä maailman täsmällisimpiä. Pikajunat ovat kuitenkin nopeita, ja me matkustamme mukavasti omilla istumapaikoillamme Bharatpuriin ja sieltä bussilla Agraan, jossa majoitumme hotelliin.

Matkan varrella näemme kummituskaupunki Fatehpur Sikrin. Kaupunki toimi Akbarin hallintokaudella suurmogulien valtakunnan pääkaupunkina 14 vuotta, kunnes se hylättiin vuonna 1585. Kaupunki rakennettiin suufimystikko Shaikh Salim Chishtin kunniaksi. Salim Chishtin kerrotaan antaneen siunauksensa Akbarille tämän pyytäessä mystikolta apua saadakseen miespuolisen perijän. Pian vierailun jälkeen ensimmäinen Akbarin kolmesta pojasta syntyi. Tarina on kaunis, mutta Akbarin olisi ehkä pitänyt miettiä uuden pääkaupunkinsa sijaintia kahdesti, sillä alue kärsi vakavasta vesipulasta. Ei kulunut montakaan vuotta Akbarin kuolemasta, kun kaupunki hylättiin kokonaan. Akbarin onnistui rakennuttaa sekä palatseja, moskeijoita että monumentaalisia hautapaikkoja. Hyvin säilynyt kaupunki toimii nykyään todisteena suurmogulien vallasta.

Päivä 8
Taj Mahal ja Agran linnoitus
Spices

Päivän huippuhetki on vierailumme Taj Mahalilla. Shah Jahan rakennutti Taj Mahalin hautamuistomerkiksi vaimolleen Mumtaz Mahalille, joka kuoli lapsivuoteeseen. Persialaistyylinen mausoleumi on rakennettu 1631 neljä metriä korkealle sokkelille ja sitä ympäröi neljä hoikkaa minareettia. Taj Mahal on hohtavanvalkoista marmoria ja koristeltu miljoonin puolijalokivin. Rakennus säteilee erikoislaatuista rauhaa ja harmoniaa.

1658 suurmoguli Shah Jahanin vallan sokaisema poika Aurangzeb kaappasi vallan, murhasi nuoremman veljensä ja sulki isänsä Agran linnoituksen Jasmiinitorniin. Tornin kauniilta marmoriparvekkeelta Shah Jahan katseli kaihoten Taj Mahalia, rakkaan vaimonsa hautamonumenttia, aina kuolemaansa saakka.

Agran varhainen historia tunnetaan huonosti. 1500-luvun alussa kaupungista tuli suurmogulien valtakunnan pääkaupunki ja Intian niemimaan valtakeskus. Suurmogulit hallitsivat osia Afganistanista ja Persiasta ja valloittivat laajoja alueita Pohjois-Intiasta. Suurmogulien valtakausi ulottui noin vuodesta 1500 vuoteen 1700. Heitä pidetään kaikkein vaikutusvaltaisimpina Intian ulkopuolelta tulleina hallitsijoina.

Vierailemme Agran punaisessa linnoituksessa, jonka rakennutti suurmoguli Akbar 1565-73. Vaikuttava linnake on hyvässä kunnossa ja siitä näkee selvästi, milloin hallitsija on vaihtunut – alkaen Akbarin punaisesta kalkkikivestä ja päättyen Shah Jahanin valkoisiin, jalokivin päällystettyihin marmorilaattoihin. Näkymä Yamuna-joelta Taj Mahalille on hieno .

(Huomaathan, että lähdöillä, joilla saavutaan Agraan perjantaina, Taj Mahalissa käydään vasta seuraavana päivänä, sillä Taj Mahal on suljettu perjantaisin.)

Päivä 9
Agra - Delhi

Jätämme Agran taaksemme ja ajamme Delhiin. Aikaisemmin matka on kestänyt kauan, mutta nyt matka etenee nopeammin pitkin suhteellisen uutta Yamuna Expresswaytä. 

Päätämme matkamme yhteiseen läksiäisillalliseen – monta kokemusta rikkaampina.

Päivä 10
Delhi - Helsinki
On aika jättää hyvästit Pohjois-Intialle ja matkata takaisin kotiin.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.798€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
388€
Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki - Delhi - Helsinki turistiluokassa
 • Majoitus 8 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa kolmen ja neljän tähden hotelleissa
 • Kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan
 • Täysihoito kiertomatkan aikana (ei sis.ruokajuomia)
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Viisumi Intiaan

Matkalle vaaditaan viisumi. Albatros suosittelee, että hankit itse sähköisen e-viisumin Intiaan. Olemme tehneet ohjeet suomeksi kaavakkeen täyttöä varten.
Turistiviisumia voi enintään 30 päivää ennen lähtöpäivää  ja viimeistään 10 päivää ennen lähtöpäivää. Sähköinen vahvistus e-viisumin hyväksynnästä voi viedä jopa 72 tuntia hakemuksen tekemisen jälkeen. 

Katso tarkemmat ohjeet viisumin hakuun täältä: https://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/aasia/intia/viisumi  

Majoitus

Delhi 2 yötä (1 menossa ja 1 paluussa)
Jaipur 2 
Ranthambore 
Agra 

Käytämme matkan aikana 3 ja 4 tähden hotelleja. Vahvistamme hotellit yhteystietoineen matkadokumenttien mukana, viimeistään noin viikkoa ennen lähtöpäivää.  

Liikkuminen matkan aikana

Matkaohjelma on tiivis ja päivien aikana on paljon ohjelmaa. Useampana päivänä lähdemme liikkeelle varhain aamulla ja palaamme hotellimme tai saavumme seuraavaan yöpymispaikkaan vasta illalla.

Liikenteestä ja teiden kunnosta riippuen matkantekoon voi mennä enemmän aikaa kuin kilometrit antaisivat olettaa. 

Valuutta

Matkalle kannattaa ottaa mukaan euroja, joita voi paikan päällä vaihtaa paikalliseen valuuttaan eli rupiaan. 

Matkalle mukaan

Pakkaa mukaan myös lämmintä vaatetusta, varsinkin aamut ja illat voivat olla viileitä. Erityisesti tammi-helmikuun lähdöillä kannattaa ottaa mukaan esim. lämmin takki tai pusakka. 

Huomioithan, että matkan pidennyksen lennoilla (sekä meno- että paluulennoilla) kirjattavan matkatavaran sallittu enimmäispaino on 15 kg/hlö. Käsimatkatavaran enimmäispaino on 7 kg

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Käsityövierailu

Matkalla meillä on järjestetty vierailuja pieniin yrityksiin ja osuuskuntiin, jotka valmistavat joitakin Intian tunnusomaisia tuotteita: tekstiilejä, marmoria ja jalokiviä. Näillä pysähdyksillä on tietysti mahdollisuus tehdä ostoksia.

Lue lisää Intiasta

Lue lisää: https://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/aasia/intia

Lue mm. ilmastosta ja säästä, aikaerosta, juomarahoista ja tarkista, tarvitsetko viisumia. 

 

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Pidennä matkaasi

Nauti elämänlomasta Goassa 6 päivää

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 898€
6 päivän lepolomaa perinteisessä portugalilaisessa villassa ja goalaisessa maalaiskylässä

Lennät Delhistä Goaan ja noin tunnin ajomatkan jälkeen olemme siirtyneet pois matkailijoiden valtaväyliltä. Otamme suunnan kohti Saligaoa ja pientä Bardezin maalaiskylää Goan pohjoisosissa. Täällä olet idyllisessä ympäristössä riispeltojen ja paikalliselämän keskellä, noin 3km:n päässä rannalta.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Majoitut Rah Heritage Villa Salmonaan, 120 vuotta vanhaan charmanttiin portugalilaiseen villaan. Villassa on ainoastaan kolme huonetta, joissa kaikissa on oma wc/kylpyhuone. Villassa on tilava oleskeluhuone ja keittiö. Puutarhassa on uima-allas ja villaan majoittuvilla on käytössään autonkuljettaja. Villan isäntä ja kokki huolehtivat viihtyvyydestäsi.

Aamuisin heräät linnun lauluun. Kokki varmistaa, että päivän tärkein ateria on maittava ja voit nauttia sen kookospalmujen alla.

Päivät voit käyttää uima-altaalla rentoutuen, kävelyillä paikallisessa kylässä, Calanguten rannalle ja vaikkapa "Fishermans Paradise” -kuppilaan. Autonkuljettajan kanssa voit sopia maksua vastaan retkestä paikallisille markkinoille tai Goa:n 450-vuotta vanhaan siirtomaa-aikaiseen pääkaupunkiin Old Goaan tai uuteen pääkaupunkiin, Panajiin. Saligaossa voit tutustua Mae de Deus-kirkkoon, joka on rakennettu 1873 ja on yksi hienoimmista uusgootilaisista kirkoista Goassa. Villan isäntä antaa mielellään lisää vinkkejä.

Villan olohuone ja keittiö on kolmen huoneen yhteiskäytössä. Täällä voit nauttia kokin valmistamista goalaisista erikoisuuksista, kuten portugalilaisesta piri-piri kanasta, johon chili antaa potkua. Ja ehkäpä päivän seikkailujen jälkeen lasillinen kylmää paikallista Kingfisher-olutta on paikallaan.

Lue lisää nettisivuilta: https://villasalmonagoa.com/

Hinta
Alkaen 898€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1.196€/hlö

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Delhi – Goa - Delhi turistiluokassa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 5 yötä jaetussa kahden hengen De luxe-huoneessa Rah Heritage Villa Salmonassa
 • 1 yö lentokenttähotellissa Delhissä jaetussa kahden hengen huoneessa kotimatkan alkaessa
 • Puolihoito Goassa (aamiainen ja illallinen päivittäin) sekä illallinen hotellissa Delhissä 6. päivänä
Varaa

Matkanpidennys tilataan päämatkan varaamisen yhteydessä tai viimeistään 75 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Suosittelemme tilaamaan pidennyksen mahdollisimman ajoissa, sillä emme voi taata hotellihuoneiden tai lentopaikkojen saatavuutta kaikille päivämäärille. Huomioi, että pidennyksen hinta voi vaihdella ajankohdan kysynnän mukaan.

Matkanpidennys on omatoiminen ja ilman suomalaisen matkanjohtajan palveluja. Tämän vuoksi matkanpidennyksille ei ole minimiosallistujamäärää.

Rantaloma Goassa 6 päivää

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 1.098€
6 päivän lepolomaa miellyttävässä Chalston Beach Resortissa – rannalla

Lennät Delhistä Goaan ja lentokentältä on noin tunnin ajomatka Pohjois-Goan suositulle ranta-alueelle, jossa on runsaasti elämää, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Noin 7 km:n pituisen hiekkarannan vieressä ovat Bagan, Calanguten ja Candolimin vilkkaat pienet kaupungit.

Hotelli Chalston Beach Resortissa on mukava tunnelma, vehreä ja värikäs puutarha, korkeita palmuja, ja ennen kaikkea hotellin sijainti on erinomainen suositussa Calangutessa ja rannalla.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Ruotsalainen Maria ja hänen goalainen miehensä Chalston sekä aikuiset lapsensa toivottavat vieraat tervetulleeksi. Hotellinsa on ollut monen pohjoismaalaisen matkailijan valinta jo vuodesta 1986 lähtien. Vuosien varrella hotellin palvelut ovat kehittyneet ja tänä päivänä siinä on kaksi uima-allasta, kuntosali ja yhteensä 172 huonetta useammassa eri rakennuksessa. Majoitut hotellin Deluxe-huoneisiin hotellin uusimmassa osassa.

Huoneet sijaitsevat puutarhan takaosassa, jossa on puita, palmuja, vehreyttä ja buddhalaisia patsaita. Huoneet ovat tilavia (32m2) ja niissä on ilmastointi, tv, pieni jääkaappi, tallelokero, vedenkeitin, parveke tai terassi. Huoneista on noin 200-400 m rannalle.

Uima-altailla on pyyhepalvelu, aurinkotuoleja (myös rannalla). Pyyhkeen voi viedä myös rannalle ja sen voi vaihtaa uuteen joka toinen päivä hotellin vastaanotossa.

Hotellin puutarha ulottuu rannalle saakka. Rannalla voit ihalla Arabianmeren upeita auringonlaskuja ja rannalla sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista, pientä syötävää ja juotavaa.

Wi-Fi toimii yleisissä tiloissa. “Sparadise”-kylpylä on kävelymatkan päässä hotellista. Calanguten ravintolat ja kaupat ovat muutaman minuutin kävelyn päässä.

Lue lisää hotellin sivuilta: www.chalstoningoa.com

Huoneen kuvaus: https://chalstoningoa.com/?room=deluxe-room

Hinta
Alkaen 1.098€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 1.596€/hlö

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Delhi – Goa - Delhi turistiluokassa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 5 yötä jaetussa kahden hengen De luxe-huoneessa Chalston Beach Resort
 • 1 yö lentokenttähotellissa Delhissä jaetussa kahden hengen huoneessa kotimatkan alkaessa
 • Aamiaiset
 • Yksi illallinen hotellissa
Varaa

Matkanpidennys tilataan päämatkan varaamisen yhteydessä tai viimeistään 75 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Suosittelemme tilaamaan pidennyksen mahdollisimman ajoissa, sillä emme voi taata hotellihuoneiden tai lentopaikkojen saatavuutta kaikille päivämäärille. Huomioi, että pidennyksen hinta voi vaihdella ajankohdan kysynnän mukaan.

Matkanpidennys on omatoiminen ja ilman suomalaisen matkanjohtajan palveluja. Tämän vuoksi matkanpidennyksille ei ole minimiosallistujamäärää.

Rentoudu Kathmandun laaksossa - 6 päivää

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 1.498€
Rentoudu Kathmandun laaksossa Nepalissa

Nepalin eksoottinen ja kiehtova pääkaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää ja jännittävää kulttuuria. Kaupungin sijainti on ainutlaatuinen: Himalaja-vuorten syleilyssä, kauniissa Kathmandun laaksossa. Laaksoa täplittävät lukemattomat riisiterassit ja pienet maalaukselliset kylät.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Asut viihtyisässä Chhahari Lodgessa, jonka sijainti on rauhallinen, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kathmandun keskustan vikkaasta hyörinästä. Täällä on mahdollisuus nauttia Kathamandun laakson kauniista luonnosta, joka odottaa heti oven ulkopuolella. Voit tehdä vaellusretkiä vuorten soliin tai vaikkapa Patanin, Bhaktapurin ja Thamelin maalaiskyliin sekä muihin mielenkiintoisiin kohteisiin lähistöllä.

Lue lisää lodgen kotisivuilta: www.chhahari-retreat.com

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta.)

Hinta
alk. 1498€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa

Lisämaksu yhden hengen huoneesta
548€

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Delhi – Kathmandu – Delhi turistiluokassa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 5 yötä Chhahari Lodgessa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • 1 yö Delhissä jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Aamiaiset
Hintaan ei sisälly
 • Nepalin viisumi (viisumi hankitaan saavuttaessa lentokentälle, hinta n. 50 USD/hlö. Mukanasi tulee olla 2 passivärivalokuvaa ja passissa tulee olla tyhjiä sivuja leimoja varten)

Huom. Kun varaat matkan pidennyksen Nepaliin, sinun tulee hankkia etukäteen kaksikertaviisumi Intiaan, koska tulet ja lähdet maasta kaksi kertaa.

Varaa

Matkanpidennys tilataan päämatkan varaamisen yhteydessä tai viimeistään 75 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Suosittelemme tilaamaan pidennyksen mahdollisimman ajoissa, sillä emme voi taata hotellihuoneiden tai lentopaikkojen saatavuutta kaikille päivämäärille. Huomioi, että pidennyksen hinta voi vaihdella ajankohdan kysynnän mukaan.

Matkanpidennys on omatoiminen ja ilman suomalaisen matkanjohtajan palveluja. Tämän vuoksi matkanpidennyksille ei ole minimiosallistujamäärää.

Rated 5 out of 5 by from Antoisa kokemus Matkalla oli todella paljon nähtävää ja koettavaa ja kaiken sulatteluun matkan jälkeen menee tovi. Hotellien taso hiukan vaihteli mutta oli ihan kohtuullinen yleisesti ottaen. Anneli oli matkaoppaiden aatelia. Kaikki järjestelyt, ohjeistukset ja ohjelmat oli todella hyvin suunniteltu ja muutoksia siihen tuli yllättävän vähän. Matkalle kannattaa ottaa mukaan pientä naposteltavaa sillä ateriavälit olivat välillä pitkät. Ryhmä oli suuri ja tiivis. Ostosmahdollisuuksia oli paljon ja matkustajien tarpeita pyrittiin hyvin huomioimaan.
Date published: 2024-03-20
Rated 5 out of 5 by from Loistava kokonaisuus, ja erittäin hyvä opas Anneli Tuominen! Ohjelma on hyvä, valtava määrä näkemistä, kokemista, ja ennen kaikkaea loistavalta oppaalta tietoa.
Date published: 2024-03-18
Rated 5 out of 5 by from Tunnelmia hienolta matkalta maaliskuulta 2024 Hienoja välähdykisä Intiasta: Maharadjojen palatseja haaremeineen, temppeleitä, linnoituksia, norsuja, kameleita, lehmiä, kulkukoiria, apinoita, käärmeenluomoajia yms. Kimaltavaa kullanhohtoa ja rikkautta sekä toisaalta sydäntä riipivää köyhyyttä, paljon hymyjä ja ystävällisyyttä. Jännittävä ensimmäinen tutustuminen Intiaan loistavan ammattitaitoisen oppaan Annelin johdolla! Suosittelemme lämpimästi!
Date published: 2024-03-18
Rated 5 out of 5 by from Hieno kurkistus Intiaan Ihan täysiä päiviä retkikohteita ja matkustusta vaki retkibussilla, josta oli hyvä katsella maisemia, rakennuksia, liikennettä ja elämää kaupungeissa, kylissä ja maaseudulla. Vapaata aikaa ei ollut paljoa, mutta eipä sille olisi ollut oikein käyttöäkään, koska hotellien ympäristöissä ei ollut esimerkiksi liikkeitä tai kahviloita, eikä houkuttelevia kävelypaikkoja. Erinomainen opas, hienot hotellit ja retkikohteet. Pullovettä sai hotelleista ja bussin apukuskilta edullisesti. Kaikki ruoka, myös kylmät salaatit lounailla ja päivällisillä turvallisia. Käteistä kannattaa ottaa 50 € seteleinä vähintää pari sataa/henkilö, niiden vaihto onnistuu hyvällä kurssilla perillä. Korttikin käy monessa paikassa, mutta on hitaampi ja alttiimpi häiriöille. Ruokajuomiin menee melko paljon, koska esim. olut maksaa n. 400 - 800 rupiaa (4,5 - 9€) lasi viiniä helpostikin tuplat olueen verrattuna. Vedet ja linsat edullisempia.
Date published: 2024-03-17
Rated 4 out of 5 by from Runsas sisältö. Matkan kesto oli 10 pv, joista Intiassa 8 pv. Matkan ohjelma oli runsas ja monipuolinen. Matkan hyvät puolet: Matkan opas Anneli ole erittäin ammattitaitoinen ja tietomäärä Intiasta oli kyllä kova. Ihmisenäkin todella miellyttävä ja lämminhenkinen. Matkan sisältö oli todella runsas ja ohjelmaa oli niin, ettei mukana meinannut pysyä. Kohteet mielenkiintoisia ja liikkuminen eri välineillä turvallista, vaivatonta ja kivaa. Junamatka oli erikoisen antoista ja uniikki. Muutama todella upea hotelli ja muutama hyvä, yhtään todella huonoa ei ollut. Bollywood teatteri esity (Taj Mahalin historia) oli todella huikea ja vei sisälle Maj Mahalin historiaan, vaikuttava. Matkan huonot puolet: Ruoat ja aamiaiset keskinkertaisia, olisi olettanut, että Intiassa ruoka on maukkaampaa ja monipuolisempaa. Joka hotellissa lähes samat ruoat. Pitkillä bussiosuuksilla wc taukoja aivan liian vähän ja omaa aikaa olisi saanut olla enemmän, jotta olisi voinut tutustua tuk tukilla kaupunkeihin myös itse.
Date published: 2024-03-17
Rated 4 out of 5 by from 10 päivän matkalla ehti nähdä paljon Hyvin suunniteltu kokonaisuus, paljon nähtävää ja koettavaa. Mikään lepoloma tämä reissu ei ollut, liikkeelle lähdettiin aikaisin joka aamu, ja kun pohjalla oli yön ’väliin jääminen’ lennolla Delhiin, luppasi silmät välillä väkisin bussimatkojen aikana. Mutta ohjelma oli niin kiintoisa että väsymys ei silti päässyt haittaamaan kokonaisuutta. Anneli-oppaamme luotsasi reissun rautaisella otteella - myös silloin kun kaikki ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan.
Date published: 2024-03-17
Rated 4 out of 5 by from Intian Jalokivet -Delhi,Jaipur,Agra Matka 7.-16.3.2024,kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja uusia elämyksiä sisältävä matka.Intia ei jätä ”kylmäksi” vaan tarjoaa eksoottisia ja ainutlaatuisia kokemuksia.Onneksi myös ruokapaikat oli valittu hyvin eikä vatsatautia ollut kuin muutamilla ryhmämatkalisilla.
Date published: 2024-03-17
Rated 3 out of 5 by from Matkalla paljon ohjelmaa Matkustamista oli paljon, koska joka päivä oli ohjelmaa. Goan matka tähän päälle oli hyvä lisä matkalle, jotta koko loma ei ole suorittamista. Itse jäin pohtimaan, että luonnonsafarin olisi voinut jättää pois, koska siellä oli melko vähän nähtävää. Bengalintiikerin näkeminen luonnossa olisi kiinnostanut, mutta sitä ei ole nähty siellä moneen kuukauteen. Samoin paikalliseen ostoskeskukseen isommassa cityssä olisin halunnut tutustua, mutta riksataksit sanoivat, että ne ovat vain intialaisille. Jos pidät nähtävyyksistä, jotka ovat upeita, niin suosittelen tätä sinulle. Holiday Inn Resort-hotelli Goassa oli todella rauhallinen paikka, sillä siellä ei ollut paljoa asiakkaita, eikä rannalla ollut kaupustelijoita ja läheistöllä oli hyviä ruokia, joten suosittelen tätäkin kaikille.
Date published: 2024-02-24
 • y_2024, m_7, d_23, h_8
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_12, tr_257
 • loc_fi_FI, sid_INRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja