Cinque Terre ja Toscana

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Kaksi Italian hehkuvaa kaunotarta samalla matkalla!

Koet Unescon suojeleman Cinque Terren kauniin rannikon sekä maalta että mereltä. Toscanassa odottavat ihastuttavien maisemien lisäksi Pisan kuuluisa kalteva ja San Gimignanon näyttävät tornit. Volterrassa ja Luccassa vanhojen kaupunkien viehättävää tunnelmaa.

Yhteisiä retkiä ja aikaa kulkea omia polkuja. Tukikohtana miellyttävä Lido di Camaioren pikkukaupunki Viareggion pohjoispuolella, Ligurianmeren rannalla.

 

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Euro

Päiväohjelma 8 päivää
Päivä 1
Helsinki – Milano – Lido di Camaiore
Päivä 2
Retki Lericiin ja Portovenereen
Päivä 3
Omaa aikaa
Päivä 4
Pisa, Volterra ja San Gimignano – toscanalainen päivä
Päivä 5
Omaa aikaa
Päivä 6
Cinque Terre – kävelyretkiä ja risteily
Päivä 7
Puolipäiväretki Luccaan ja omaa aikaa
Päivä 8
Kotimatka Milanosta

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki – Milano – Lido di Camaiore

Otamme kurssin kohti Italiaa ja laskeudumme Milanon lentokentälle. Bussi kuljettaa meidät Toscanaan ja Lido di Camaioreen, Viareggion pohjoispuolelle, joka on tukikohtamme seuraavan viikon ajan. 

Päivä 2
Retki Lericiin ja Portovenereen

Rento päivä Cinque Terren eteläisimmässä osassa. Ajamme Lericiin, joka on sievä kaupunki hieman La Spezian eteläpuolella. Lericin historia ulottuu etruskien aikaan. Etruskit olivat hyvin taitavia ja heidän kulttuurinsa kehittynyt. Emme kuitenkaan tiedä kansasta paljonkaan, sillä heidän valtakautensa päättyi äkillisesti eikä heidän alkuperäänsä tunneta. Toscanasta on kuitenkin löydetty lukemattomia todisteita – kuten hautausmaita – heidän olemassaolostaan. Etruskikulttuurin kukoistuskausi oli noin vuodesta 800 eKr. vuoteen 300 jKr. Lopulta roomalaiset valloittivat koko etruskivaltakunnan. Useimmat etruskien aikaiset löydöt on tehty nykyisen Toscanan alueelta.

Käytyämme aamupäivällä Lericissä matkaamme veneellä yli lahden Portovenereen ja sieltä pienemmille saarille Tinettolle, Tinolle ja Palmarialle. Sitten palaamme Portovenereen, jossa maistelemme paikallisherkkuja, kuten oliiveja ja pienen lasin viiniä. Iltapäivällä on hieman omaa aikaa ennen kuin palaamme vesiteitse takaisin Lericiin. Lericistä bussi vie meidät hotellille ja illalliselle.

Päivä 3
Omaa aikaa

Tänään voit käydä Viareggiossa, jonka keskusta sijaitsee n. 6 km:n päässä Lido di Camaioresta etelään. Viareggio ei ole erityisen iso kaupunki, mutta sen keskusta on kiinnostava ja satama vilkas. Nimekkäitä nähtävyyksiä kaupungissa ei ole, mutta kaupunki on melkoisen sievä kauniine rakennuksineen ja 1900-luvun alusta peräisin olevine vanhoine hotelleineen. Viareggion eteläpuolella sijaitsee kiinnostava huvila, Villa Puccini -museo. Säveltäjä Giacomo Puccini asui täällä, lähellä synnyinpaikkaansa Luccaa, ja sävelsi oopperat La Boheme ja Madame Butterfly.
 

Päivä 4
Pisa, Volterra ja San Gimignano – toscanalainen päivä

Teemme päiväretken Toscanaan ja käymme muutamissa todella mielenkiintoisissa kaupungeissa, kuten Pisassa, Volterrassa ja San Gimignanossa. 

Aloitamme Pisasta, joka on keskikokoinen maaseutukaupunki ja kuuluisa kaltevasta tornistaan. Kyse on Pisan tuomiokirkon kellotornista. San Giovannin kastekirkko seisoo samalla aukiolla, Campo dei Miracolilla, joka on kaunis vihreä keidas keskellä kaupunkia. Rakennustyyli on omalaatuinen ja osoittaa, kuinka inspiroitunut hallitseva kansanosa oli Pisan suuruuden aikana kaupankäynnistä ja eritoten pohjoisafrikkalaisesta ja maurilaisesta tyylistä, jollaista näkee Etelä-Espanjassa. Torni rakennettiin pehmeälle ja epävakaalle alustalle ja on alkanut hitaasti kallistua. Laajojen vahvistustoimenpiteiden ansiosta torni on nyt vakaa, mutta kaltevuus on silmin havaittava ja näky vaikuttava. Myös tuomio- ja kastekirkossa kannattaa käydä.

Pysähdymme Pisassa suhteellisen lyhyesti, sillä kaupungissa on aika vähän muita kiinnostavia kohteita kuin tuomiokirkko. Pisasta jatkamme kauniisiin toscanalaismaisemiin. Ajomatkat eivät ole pitkiä, mutta tiet ovat kapeita eikä matka etene kovin nopeasti. Maisemat eivät petä: Toscanassa tiet kulkevat paljolti kukkuloiden päällä, joten näkymät ovat vaikuttavat pitkine pinjamäntyriveineen. Ohitamme vehnä-, maissi- ja auringonkukkapeltoja, joista viimeksi mainitut ovat kauneimmillaan loppukesällä. Tällä etapilla ei näy kovin monta viinitarhaa; niitä nähdään enemmän myöhemmin ja kauempana rannikosta.

Volterra on tyypillinen italialainen linnoituskaupunki. Se sijaitsee melko korkean kukkulan huipulla ja näyttää melkein kasvaneen sen sisään: vaikea havaita, helppo puolustaa. Volterrasta löytyy merkkejä etruskeista, roomalaisista ja tietysti pimeältä keskiajalta. Kaupunkia ympäröi tukeva kaupunginmuuri. Näkymät Volterrasta ovat upeat joka suuntaan. Alhaalla näkyy isoja peltoja, ja hyvällä ilmalla voi nähdä seuraavan kohteemme San Gimignanon tornit.

Seuraavaksi kuljemme yhä syvemmälle Toscanaan. San Gimignanoon on matkaa alle 10 km. Kyse on Italian kenties parhaiten säilyneestä keskiaikaisesta kaupungista. Täällä alkaa näkyä enemmän viinitarhoja. San Gimignanon perustivat etruskit. Kukoistuskaudellaan keskiajalla kaupungissa oli noin 70 tornia. Niistä on jäljellä 15 ja ne todistavat kaupungin tuonaikaisesta vauraudesta. Mies, jolla oli perhe, rahaa ja valtaa, rakensi itselleen tornin – siinä yksinkertainen syy monille torneille. Meillä on aikaa kävellä keskustassa ja katsella kaupunkia, syödä lounasta tai maistaa ihanaa kotitekoista jäätelöä.

Palaamme takaisin Lido di Cmaioreen ja syömme illallisen hotellissa.

Päivä 5
Omaa aikaa

Nouse junaan tai paikallisbussiin ja tee retki lähiseudulle. Mikäli sää sallii, ranta voi olla kutsuva vaihtoehto. Muista kuitenkin, että valtaosa Italian rannoista on vuokrattu, ja siitä syystä aurinkovuoteista ja -varjosta peritään pieni summa rahaa. Tällaiset rannat ovat toisaalta siistejä, hiekka on haravoitu ja roskat siivottu pois.

Päivä 6
Cinque Terre – kävelyretkiä ja risteily

Päivä on varattu viidelle paikkakunnalle, joista Cinque Terren alue muodostuu. Unescon suojelema Cinque Terre on yksi Italian kauneimmista seuduista: pieniä keskiaikaisia taloja, jotka sijaitsevat jyrkillä rinteillä, oliivilehtoja ja kallioiden väleistä esiin ilmestyviä pikkuisia rantoja sekä vanhanaikaisia vaelluspolkuja. Risteilemme La Speziasta Manaroloon, jossa nousemme maihin ja kävelemme puolen tunnin matkan katsellaksemme kaupunkia. Manarolosta vene vie meidät Vernazzaan, jossa pidämme tauon. Seuraavaksi vene kuljettaa meidät Monterossoon, jossa pidämme kunnon tauon ennen kuin nousemme jälleen veneeseen, joka vie meidät takaisin La Speziaan.

Syömme yhdessä illallista hotellissa.

Päivä 7
Puolipäiväretki Luccaan ja omaa aikaa

Lucca on turhan vähälle huomiolle jäänyt kohde, jonka vanhakaupunki suojavallien sisällä on suurelta osin autoton. Ehdottomasti näkemisen arvoinen on ovaalinmuotoinen aukio Piazza dell’ Anfiteatro, jonka nimi kertoo, että kaupungin keskustassa on ollut iso teatteri. Neljä pääporttia vie aukiolle, jolle keltaiseksi maalatut talot muodostavat taustan. Luccassa on lisäksi iso liuta kahviloita ja ravintoloita, kiinnostavia kauppoja ja pari näkemisen arvoista kirkkoa. Muutama tunti kuluu täällä hujauksessa.

Palaamme Lido di Camaioreen iltapäivällä ja loppupäivä on omaa aikaa.

Illallinen hotellissa.

Päivä 8
Kotimatka Milanosta

Lähdemme Viareggiosta kohti Milanoa. On kotimatkan aika.

Hintatiedot

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Helsinki – Milano – Helsinki (välilaskut) turistiluokassa
 • majoitus 7 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa keskitason hotellissa
 • puolihoito
 • kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 198€
 • muut ruoat ja juomat matkan aikana
 • juomarahat (n. 30€/hlö)

 

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Majoitus ja liikkuminen

Hotelen Piccadilly kotisivut:

http://www.piccadillyhotel.it/en

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).


Ota kävelyretkiä varten mukaan hyvät kengät tai vaelluskengät.
Matka ei sovi liikuntarajoitteisille, sillä maasto on mäkistä. Matka ei ole kuitenkaan mitenkään erityisen raskas.

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 25 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 5 out of 5 by from Hyvä retkiohjelma ja erinomainen opas Viikon matkan retkiohjelmaan sisältyi useita mielenkiintoisia kohteita. Retkittömiä oman ajan päiviä oli 2, eli ihan sopivasti näin lyhyeen matkaan. Oppaamme oli aivan erinomainen, retkikohteiden historiasta ja paikallisesta kulttuurista paljon tietävä. Hotelli oli pieni mukava perhehotelli.
Date published: 2019-11-19
Rated 5 out of 5 by from Onnistunut kokonaisuus, syntyi hieno kuva Italiasta ja käyntikohteistamme. 8 päivän matka Toscanaan ja Cinque Terreen toimi kaikilta osiltaan erinomaisesti. Ohjelmasisältö oli runsas ja hyvin mietitty. Kohteet olivat kiinnostavia, majoituspaikka hyvä, tarjotut ruuat olivat myös laadukkaita. Asiansa osaava, huumorintajuinen ja ryhmästä hyvin huolehtinut matkanjohtajamme oli piste iin päälle. Myös ryhmähenki oli mainio. Kaksi omatoimipäivää täydensivät matkaa mukavasti.
Date published: 2019-11-06
Rated 4 out of 5 by from Matkalla erinomainen matkanjohtaja Olimme mieheni kanssa lokakuussa viikon kestävällä Cingue Terre ja Toscana kiertomatkalla. Majoitus hotelli La Pignassa oli erinomainen: siisti ja hyvät faciliteetit sekä ystävällinen palvelu. Aamiainen ja illallinen kohtalaisen hyvät. Aterioihin kaipasimme monipuolisempaa "vihreää lisuketta". Matkan retkikohteet olivat hyvin suunniteltuja ja meille matkan pääkohteena oleva Cingue Terre vastasi odotuksiamme. Kaiken kiitoksen matkan onnistumisesta ansaitsee matkan johtajana toiminut Maaret. Hänen loistava tietämyksensä kohteiden historiasta ja innostavat esityksensä taidehistorian kautta avasivat aivan uusia näkökulmia kohteiden katseluun. Samoin hänen huolenpitonsa ja jokaisen matkaajan huomioiminen oli omaa luokkaansa. Oppaan toiminta oli 10 + luokkaa. Hänelle vielä sydämellinen kiitos !
Date published: 2019-11-04
Rated 5 out of 5 by from Ensimmäinen Albatros matka Olimme matkalla lokakuun puolenvälin jälkeen. Ennakkotiedoista poiketen sää olikin yllättävän hyvä, vain yhtenä päivänä oli jatkuvaa sadetta. Ohjelmassa oli sopivasti omaa aikaa ja toisaalta hyvin valittuja mielenkiintoisia käynti/retki kohteita. Kaikki olivat päivämatkan päässä, eli hotellia ei tarvinnut vaihtaa. Matkaopas oli erinomainen, saatiin ja kuultiin varsinainen historia ja kulttuuri pläjäys. Verrattuna omatoimimatkaan etuina tässä oli helppous, kaikki oli varattu ja suunniteltu valmiiksi, ei tarvinnut jonotella kummemmin missään. Käyntikohteita oli useita ja joissakin aikaa olisi voinut viettää enemmänkin, ainakin meidän mielestä. Ryhmän koko oli pikkuista vajaa 20 henkilöä, käytössä oli iso bussi, joten tilaa oli hyvin. Palattiin tyytyväisinä kotiin.
Date published: 2019-11-03
Rated 4 out of 5 by from Ihana Toscana Kaiken kaikkiaan mukava matka, näimme paljon, kuulimme paljon, tutustuimme mukaviin ihmisiin.
Date published: 2019-11-02
Rated 4 out of 5 by from Matkalla kiinnostava sisältö ja hyvä matkanjohtaja. Kiinnostavimpia olivat Volterra ja Pisa sekä hienot Toscanan maisemat.
Date published: 2019-11-02
Rated 3 out of 5 by from Opas oli loistava! Kun on tehnyt Ihana Toscana matkan, tämä jää siitä melko kauaksi!
Date published: 2019-11-02
Rated 4 out of 5 by from Loistava opas Tutustuimme moneen hienoon ja kiinnostavaan kaupunkikohteeseen osaavan ja leppoisen oppaan johdolla. Cinque Terre on nähtävä, sen omaleimaisuutta ei koe kuvista. Säätkin suosivat sade-ennusteista huolimatta. Hotelli oli viimeistä viikkoa auki ja sen huomasi aamiaisesta ja illallisesta, johon ei selvästikään viitsitty enää panostaa. Lisäksi hotelli oli etäällä palveluista kesäsesongin mentyä, eikä liikenneyhteyksiäkään voi kehua. Muuten hotelli oli siisti ja kivassa ympästössä.
Date published: 2019-11-02
 • y_2024, m_4, d_15, h_3
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.41
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_19
 • loc_fi_FI, sid_ITRTR51, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja