Zebra Nature Reserve - Etelä-Afrikka

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Albatrosin omistama Zebra Nature Reserve toimii tukikohtanasi, kun käyt safarilla, historiallisessa Pretoriassa sekä opastetulla kierroksella Sowetossa.

Yksin -yhdessä

Vain reilun tunnin ajomatkan päässä Johannesburgista sijaitsee ihastuttava kolmen tähden Zebra Nature Reserve, jonka varustukseen kuuluu pieni uima-allas, baari, ravintoloita ja tietysti eteläafrikkalainen “boma”, grillauspaikka tähtitaivaan alla. Matkan hintaan sisältyy puolihoito, safari, luontokävely sekä mielenkiintoinen vierailu Pretoriaan ja Sowetoon.

Tarjolla on lisäksi joukko lisämaksullisia retkiä, joilla voit täydentää matkaohjelmaa oman kiinnostuksesi mukaan. Voit esim. tehdä useampia safareita, ratsastaa tai käydä timanttikaivoksessa, josta löytyi Afrikan tähti. Tällä matkalla on aikaa sekä rentoutumiselle että seikkailulle.

Kaikki osallistujat majoittuvat yhden hengen huoneisiin ilman lisämaksua. Zebra Nature Reserve koostuu kolmesta eri lodgesta. Tällä matkalla majoitumme Stable Lodgen huoneisiin.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Safari, Yksin -yhdessä

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Rand

Päiväohjelma 10 päivää
Päivä 1
Lähtö Helsingistä
Päivä 2
Johannesburg – Pretoria – Zebra Nature Reserve
Päivä 3
Nature walk eli luontokävely ja Reptile Center
Päivä 4
Safari Dinokengin eläintensuojelualueella ja viinimaistelu
Päivä 5–8
Lisämaksullisia retkiä, joista voit itse valita kiinnostavimmat
Päivä 9
Käynti Sowetossa ja kotimatka
Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin

Hotelli

Zebra Nature Reserve

Zebra Nature Reserve koostuu kolmesta erillisestä lodgesta, jotka tarjoavat mukavaa majoitusta keskellä etelä-afrikkalaista luontoa. Jokaisessa lodgessa on oma uima-allas ja baari, ravintola ja tietysti “boma”, jossa tarjoillaan illallinen tulipaikan ympärillä. 

Tarjolla on valikoima aktiviteetteja ja retkiä. Paikan päällä voi käydä hieronnassa, melomassa tai kalassa. Ndebelen kulttuurikylä tarjoaa maistiaisia paikallisesta kulttuurista ja menneestä elämäntavasta. Päivittäin järjestetään jeeppi- ja kävelysafareita lähialueelle sekä Big Five-safareita naapurissa sijaitsevalle Dinokengin suojelualueelle.

Zebra Stables
Majoitut Zebra Stablesiin, jossa on 20 huonetta ja yksi perhehuone. Huoneet on kunnostettu viehkeästi vanhaan tallirakennukseen. Huoneista on suora käynti yhteiselle piha-alueelle/ulkoterassille.

Kaikki huoneet on varustettu modernein mukavuuksin. Huoneissa on oma wc, kylpy/suihku, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, hiustenkuivain sekä tuuletin. Lodgen tilavassa ravintolassa tarjoillaan kansainvälisiä ruokalajeja. Lodgessa on myös hyvin varusteltu baari, pieni uima-allas ja kaksi “bomaa” perinteisiä eteläafrikkalaisia grilliherkutteluja varten. Keittiöstä voi myös tilata (lisämaksusta) paikallisilla herkuilla täytettyjä eväskoreja.

Lue lisää: https://zebranaturereserve.com/

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.698€
Helsinki
Täynnä
1.698€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lähtö Helsingistä

Lento Helsingistä Johannesburgiin.

Päivä 2
Johannesburg – Pretoria – Zebra Nature Reserve
Pretoria

Laskeuduttuamme Johannesburgiin ajamme Pretoriaan, Etelä-Afrikan hallinnolliseen pääkaupunkiin. Teemme siellä pienen kaupunkikierroksen. Pysähdymme katsomaan mm. hienoa Union Buildingiä, jossa Etelä-Afrikan hallitus kokoontuu. Puolikuun muotoinen rakennus seisoo mäen harjalla, josta on upeat näkymät yli kaupungin. 285 m pitkä rakennus valmistui 1913. Rakennuksen kaksi siipeä symboloi maan kahta väestöryhmää, englantilaisia ja buureja. Musta kansanosa unohdettiin rakennuksen symboliikasta kokonaan.

Syömme lounaan (omakustanteinen) joko ennen Union Buildingiä tai sen jälkeen. Sitten meillä on edessä vielä noin tunnin ajomatka läpi avarien eteläafrikkalaismaisemien. Perillä Zebra Nature Reservessä asetumme huoneisiimme, ja loppupäivä on varattu rentoutumiselle. Illalla syömme yhteisen tervetuloillallisen.

Päivä 3
Nature walk eli luontokävely ja Reptile Center

Kahden tunnin luontokävelyllä paikallisoppaan kanssa kiertelemme jalkaisin lähialueella ja tutustumme hieman pienikokoisempiin asukkeihin. Näet kosteikkojen lintuja ja opit lisää mm. hyönteisistä, kasveista ja puista.

Seuraavaksi vierailemme Zebran omassa Matelijakeskuksessa. Täällä saamme mahdollisuuden tutkia sekä Etelä-Afrikan käärmeitä että muita kiehtovia matelijoita. Keskus toimii myös lähialueen koulutus- ja pelastuskeskuksena.

Päivä 4
Safari Dinokengin eläintensuojelualueella ja viinimaistelu
Safarilla

Dinokengin eläintensuojelualue sijaitsee lähellä Zebra Nature Reserveä, joka on Gautengin provinssin ensimmäinen suojelualue. Aamiaisen jälkeen lähdemme mielenkiintoiselle safarille. Jos suojelualueen villieläimet kiehtovat, voit viikon kuluessa osallistua useammallekin lisämaksulliselle safarille. Kuljetus lodgelta suojelualueelle ja takaisin sisältyy retken hintaan.

Tänä iltana ennen kuin syömme illallisen, maistelemme Zebra Lodgen omassa viinikellarissa muutamia erinomaisia etelä-afrikkalaisia viinejä. Matkanjohtaja kertoo valituista valko- ja punaviineistä enemmän.

 

 

 

Päivä 5–8
Lisämaksullisia retkiä, joista voit itse valita kiinnostavimmat
Tuliaisiksi?

Voit lähteä omavalintaisille retkille tai rentoutua lodgessa ja lähiympäristössä.

Retkiä ja tekemistä:
Tässä on kooste mahdollisuuksista ja hinnoista. Hinnat ja ohjelma voivat muuttua sesongin aikana.

Big Five -safari Dinokengin eläintensuojelualueella
Dinokengin eläintensuojelualue sijaitsee lähellä Zebra Lodgea. Se on Gautengin provinssin ensimmäinen eläintensuojelualue. Viikon aikana voit osallistua yhdelle tai useammalle safarille. Kuljetus lodgelta suojelualueelle ja takaisin sisältyy retken hintaan. Alaikäraja safarille Dinokengin suojelualueella on kolme vuotta, mutta suosittelemme, että safarille lähtevät lapset ovat vähintään viisivuotiaita.
Noin 570 ZAR/henkilö.

Auringonlaskun ihailua
Auringonlaskun aikaan teemme kahden tunnin retken autoilla Zebra Nature Reserven suojelualueella. Näet seeproja, antilooppeja ja muita eläimiä. Pysähdymme matkan varrella nauttimaan “sundownerit”, virkistävät juomat, ja ihailemaan laskevaa aurinkoa.
Noin 450 ZAR/henkilö.

Bushwalk
Kahden tunnin kävelyretki paikallisoppaan johdolla. Koe mm. kosteikkojen ainutlaatuinen linnusto sekä hyönteiset, kasvit ja puut.
Noin 230 ZAR/henkilö.

Luontoajelu 

Noin 250 ZAR/henkilö.

Nelipyöräinen moottoripyörä (ATV/quad)
Retki off-road pyörällä maastossa erilaisissa ja vaativissakin olosuhteissa.

Noin 1050 ZAR/henkilö.

Maastopyöräily 

Noin 250 ZAR/henkilö (1 tunti).

Kajakin vuokra
Ota hetki aikaa ja tutustu Zebra-patoon kajakilla.

Noin 230 ZAR/henkilö (1 tunti).

Kalastusretki

Kokeile kalaonneasi! Retki läheiselle padolle, noin 180 ZAR/henkilö (1 tunti sis.kalastusluvan)

SPA hoidot Zebra Nature Reservessä - tutustu hoitoihin ja hintoihin :

https://zebralodge.com/wp-content/uploads/2021/02/Spa-Menu-Zebra-Country-Lodge.pdf

Matelijakeskus (Reptile Center)
Tutustu alueen paikallisiin ja eksoottisiin matelijoihin.

Noin 50 ZAR/henkilö (sisäänpääsymaksu).

Vaijeriliuku Muningin rotkossa
Mikäli kaipaat seikkailua, voit kokeilla vaijeriliukua Muningin rotkossa. Kaiken kaikkiaan neljä vaijeria on viritetty yli rotkon 80 m korkeuteen. Liukumatkaa on yhteensä 1,5 km.
Noin 850 ZAR/henkilö.

Retki Cullinanin timanttikaivokselle
Noin kaksi tuntia kestävä retki tutustuttaa kuuluisan Cullinanin timanttikaivoksen historiaan. Kaivos avattiin vuonna 1902 ja tunnetaan erityisesti maailman suurimmasta timantista, Cullinanin timantista, joka löytyi vuonna 1905. Timantti jaettiin pienempiin osiin, joista suurin tunnetaan Afrikan tähtenä. Saamme kuulla, miten timantteja etsitään. Kierros tehdään maan pinnalla, ei alhaalla kaivoksessa. Syömme lounaan lähellä sijaitsevassa kaupungissa (ei sisälly retken hintaan).
Noin 900 ZAR/henkilö

Huomioithan, että tämä retki tulee varata viimeistään 2 päivää etukäteen, koska osallistujien tulee täyttää vastuulomake ja ottaa kopio passin kuvasivusta. Ennen retkeä ei ole sallittua juoda alkoholia. Ennen kaivosalueelle menoa osallistujat puhallutetaan, ja mikäli veressä on alkoholia, kaivokselle pääsy estyy.

 

Päivä 9
Käynti Sowetossa ja kotimatka
Højt at flyve...

Lähdemme Zebra Nature Reservestä ja suuntaamme Johannesburgiin, josta lennämme kotiin. Joburgissa, kuten Etelä-Afrikan suurinta kaupunkia arkipuheessa kutsutaan, asuu yli kuusi miljoonaa ihmistä. Se muistuttaa amerikkalaista suurkaupunkia: keskustan liikekortteleissa seisoo pilvenpiirtäjiä, ja vähitellen kaupunkikuva muuttuu matalammaksi esikaupungiksi. Joburg on maailman timantti- ja kultakaupan keskus.

Vierailemme kuuluisassa ja pahamaineisessa Sowetossa. Jätettyään taakseen pitkän ja synkän vaiheen, joka alkoi 1944, Soweto on nykyään paradoksien täyttämä. Soweto oli 1970-luvulla apartheid-hallinnon vastustamisen symboli. Kierroksellamme Sowetossa tutustumme sen historiaan ja nykypäivään. Tämän päivän Soweto on taiteen, musiikin, teatterin ja runouden sulatusuuni, jossa on runsaasti luovuutta, ja joka pyrkii eteenpäin.

Illan tullen ajamme Johannesburgin lentokentälle, josta kotimatka alkaa.

Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.698€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki – Johannesburg – Helsinki (välilasku/välilaskuja) turistiluokassa
 • Majoitus (7 yötä) Stables Lodgessa yhden hengen huoneessa 
 • Aamiaiset päivinä 2-9
 • illalliset päivinä 2-8
 • Opastetut kaupunkikierrokset Pretoriassa ja Sowetossa
 • Opastettu luontokävely
 • Käynti matelijakeskuksessa (Reptile Centre)
 • Safari Dinokengin eläintensuojelualueella
 • Viinimaistelu Zebran omassa viinikellarissa
 • Kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranomaismaksut

Huomioitavaa: teknisestä syystä Matkan hinta -kohdassa olevaa tekstiä: jaetussa kahden hengen huoneessa -ei voi muuttaa. Hinta on kuitenkin majoituksesta yhden hengen huoneessa.

Hintaan ei sisälly
 • Lisämaksulliset huoneet
 • Muut ruoat ja juomat matkan aikana
 • Juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille (yhteensä n. 25€/hlö, suositus )

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Matkusta yksin -yhdessä!

Tarkoittaa, että saat huoneen omaan käyttöösi, etkä maksa siitä lisämaksua. Tällä matkalla kaikki muutkin majoittuvat yhden hengen huoneisiin. Voit luonnollisesti lähteä matkalle myös kaverin kanssa, tällöin molemmat majoittuvat omiin huoneisiinsa.
Matkalla on mukana suomalainen matkanjohtaja, kuten muillakin ryhmämatkoillamme.
Teknisestä syystä matkan hintatiedoissa näkyy "majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa".

Matkatavarat

Johannesburgin lentokentän uudet matkatavarasäännökset astuivat voimaan 25.3.2019.

Ruumaan menevien matkatavaroiden tulee olla tavanomaisia matkalaukkuja, siis matkalaukkuja, joissa on vähintään yksi tasainen sivu. Pyöreitä tai epäsäännöllisen muotoisia kasseja ei hyväksytä. Myöskään pitkät nauhat tai nyörit eivät ole sallittuja. Mikäli matkalaukussasi on pitkä nauha tai matkakassi on muuten sääntöjen vastainen, matkatavaran saa teipattua Johannesburgin lentokentällä maksua vastaan. Säännöillä pyritään välttymään matkatavarahihnojen jumittumiselta ja odotusaikojen pitkittymiseltä. Pitkät nauhat tai nyörit ovat suurin syy matkatavarahihnojen pysähtymiseen. Jos matkalaukussasi on pitkä nauha, joudut irrottamaan sen ennen kuin selvität matkatavarat lennolle Johannesburgissa tai vaihtoehtoisesti teippauttamaan sen kiinni matkalaukkuun.

Lastenrattaat, golflaukut ja muut isot matkatavarat ovat poikkeus, sillä ne käsitellään kuin “odd sized baggage” (erityismatkatavarat).

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 15 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Pakkausvinkit

Matkaohjelmassa on kevyitä kävelyretkiä, joten kannattaa pakata mukaan mukavat kengät sekä vaatetta, joka sopii liikkumiseen ulkoilmassa. Lämpötila voi vaihdella lämpimästä (päivällä) viileään (yöllä). Suosittelemme ottamaan mukaan myös aurinkovoidetta, hyttyskarkotetta, aurinkolasit, käsidesiä, päähineen, kiikarit ja kameran.

Alueella ei esiinny malariaa, joten estolääkitystä ei tarvita.

 

Lue lisää matkakohteesta

Lue lisää: http://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/afrikka/etela-afrikka

Lue mm. ilmastosta ja säästä, aikaerosta, juomarahoista ja tarkista, tarvitsetko viisumia. 

Safari Dinokengissä ja luontokävely

Tärkeintä tällä matkalla on, että pidät luonnosta ja eläimistä. Paikalliset rangerit tuntevat suojelualueen läpikotaisin ja tekevät parhaansa, jotta näet safariajeluilla mahdollisimman monipuolisesti eläimistöä. Takuuta siitä, mitä eläimiä näemme ja milloin, hekään eivät voi toki antaa. Safariajelut tehdään eläinten ehdoilla ja niitä mahdollisimman vähän häiritsemättä. Olemme vierailijoita niiden kotiseuduilla.

Päivän ensimmäinen safari on varhain aamulla, yleensä juuri ennen auringonnousua tai pian sen jälkeen. Tällöin ulkona on vielä viileää lukuunottamatta ajanjaksoa marraskuusta maaliskuuhun, jolloin lämpötilat ovat korkeammat jo varhain aamulla. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Ota mukaan lämmin paita tai takki  sekä pitkälahkeiset housut. Kävellen tehtävillä bush walkeilla tulee liikkuessa nopeammin lämmin.

Luontokävelyllä jalassa tulisi olla kengät, jotka peittävät koko jalkaterän. Safariajeluilla riittävät esim. urheilusandaalit. Pakkaa mukaan aurinkovoide, hyttyskarkote, lippalakki, hattu tai huivi, kamera sekä kiikarit.

Teemme safarit maastoautoilla, joissa molemmissa on kuljettajana englanninkielinen ranger. Albatrosin matkanjohtaja on mukana safareilla ja vaihtelee mahdollisuuksien mukaan jeepistä toiseen päivien aikana.

Jeeppisafareilla ikäraja on turvallisuussyistä 6 vuotta.

Lue lisää

Safarit Etelä-Afrikassa

 

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Pidennä matkaasi

Rentoa ja aktiivista lomaa Sun City Resortissa

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 698€
Matkan pidennys, 4 yötä

Mukavia aktiviteetteja ja rentoutumista Sun City Resort lomakeitaassa!

Safarimatkan päätteeksi ajamme koko perheen lomakeitaaseen, Sun City Resortiin. Täällä voit rentoutua altaalla, viettää päivän Valley of Waves vesipuistossa, pelata kierroksen golfia tai tehdä kävelyretkiä kauniissa luonnossa. Saatavilla on myös kauneushoitoja. Ja myös lisää safareita halukkaille.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Voit valita kahdesta hotellista:

Cabanas Sun City Resort

Cabanas Sun City Resort on lapsiystävällinen hotelli. Hotellissa on yhteensä 120 standardihuonetta. 24 standardihuoneesta on näkymät järvelle. Yhteensä 201 perhehuonetta ja 2 esteetöntä huonetta. 32 perhehuoneesta on näkymä järvelle.

Perhehuoneessa on parisänky sekä sohvasänky. Huone sopii kahdelle aikuiselle ja kahdelle pienehkölle lapselle. Huoneet ovat melko pieniä, mutta nykyaikaisia ja käytännöllisesti sisustettuja. Kaikissa huoneissa on suihku.
Cabanasista pääsee lähes kaikkialle kävellen, mutta alueella kulkee myös ilmainen sukkulalinja. 

Hinta:
Hinta alkaen 698€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Hinta alkaen 1198€/hlö yhden hengen huoneessa

Lapsihinta:

498€/hlö (max. 2 alle 12 v. lasta kahden aikuisen kanssa)

Lue lisää: https://www.suninternational.com/sun-city/

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta.)


Sun City Resort – The Palace

The Palace on tasokas 5-tähden (paikallinen luokitus) hotelli, jossa on afrikkalaista eleganssia.

The Palacen sisäänkäynti on näyttävä taidokkaasti maalatulla katollaan, mosaiikkiteoksillaan ja pehmustetuilla huonekaluillaan. Kaikki hotellin ylelliset huoneet sijaitsevat vehreässä puutarhassa, ja niissä on käsintehdyt huonekalut. Hotellissa on kaksi ulkouima-allasta ja yksityinen kävelytie Valley of Waves-vesipuistoon.

Hinta:
Hinta alkaen  1298€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa

Hinta alkaen 2298€/hlö yhden hengen huoneessa

Lapsihinta:
698€/hlö (max. 2 alle 12 v. lasta kahden aikuisen kanssa)

Lue lisää:  https://www.suninternational.com/palace/
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.)

 

Hintaan sisältyy
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 1 yö jaetussa kahden hengen huoneessa hotellissa Johannesburgissa
 • 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa Sun City Resortissa 
 • Aamiaiset
Varaa

Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Suosittelemme, että varaat matkanpidennyksen niin ajoissa kuin mahdollista, sillä matkanpidennykset ovat aina erikoistilauksesta, ja emme voi taata, että lennoilla tai hotellissa on tilaa. Matkanpidennys on varattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Huomioithan, että pidennyksen hinta voi vaihdella riippuen lentojen ja hotellin saatavuudesta ja ajankohdasta. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme kulut, jotka esim. hotelli ja/tai lentoyhtiö veloittavat.

Kapkaupunki

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 5 päivää
Hinta Alkaen 798€
5 päivää kulttuuria,ostoksia, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa Kapkaupungissa

Kaunis, kulturelli ja täynnä elämää. Tätä on Kapkaupunki. Niemimaata ympäröi Atlantti ja kaupunkia suojaa Pöytävuori. Hyvällä syyllä Kapkaupunki mainitaan yhdeksi maailman kauneimmista suurkaupungeista. Sen sijainti on ainutlaatuinen ja kaupungin tarjonta monipuolinen. Historiallisia nähtävyyksiä, luontokohteita lähettyvillä, upeita viinialueita lyhyen ajomatkan päässä ja kaupungin ravintolatarjonta sekä ostosmahdollisuudet mainiot.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Voit valita kahdesta hotellista:

Southern Sun Cape Sun
Cape Sun sijaitsee Kapkaupungin sydämessä. Hotellissa on 368 huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi ja maksuton wi-fi (500 MB per päivä). Ravintola, baari, sisäuima-allas ja luntosali sekä kylpyläosasto.

Lue lisää: https://www.southernsun.com/southern-sun-cape-sun
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta). 

Hinta
798€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa, Southern Sun Cape Sun
1298€/hlö yhden hengen huoneesta, Southern Sun Cape Sun

The Cullinan
Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Waterfrontista, jossa on mm. baareja ja ravintoloita. Tasokkaassa hotellissa on hyvinvarustetut huoneet, ravintola, baari ja ulkouima-allas.

Lue lisää: https://www.southernsun.com/the-cullinan
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta)

Hinta
Lisämaksu, jaetussa kahden hengen huoneessa, The Cullinan: 100€/hlö
Lisämaksu, yhden hengen huoneesta, The Cullinan: 200€

Retket Kapkaupungissa
Kapkaupungissa voit osallistua lisämaksusta kansainvälisille retkille. Lue lisää: Retket Kapkaupungissa

Hintaan sisältyy
 • Sisäiset lennot Etelä-Afrikassa
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Aamiaiset
Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Suosittelemme, että varaat matkanpidennyksen niin ajoissa kuin mahdollista, sillä matkanpidennykset ovat aina erikoistilauksesta, ja emme voi taata, että lennoilla tai hotellissa on tilaa. Matkanpidennys on varattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Huomioithan, että pidennyksen hinta voi vaihdella riippuen lentojen ja hotellin saatavuudesta ja ajankohdasta. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Luksusloma Victorian putouksilla - Zimbabwe

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 5 päivää
Hinta Alkaen 1.098€
Neljän päivän rentouttava loma ylellisissä puitteissa vesiputouksen äärellä, joka on yksi maailman kauneimmista.

Victorian putoukset on vaikuttava paikka viettää neljää päivää Afrikan-matkan päätteeksi: putouksilla on korkeutta 100 metriä, leveyttä kaksi kilometriä ja sitä ympäröi sademetsä. Bantujen kielellä paikkaa kutsutaan nimellä ”mosi-oa-tunya” eli ”savu, joka jyrisee”, mikä kuvaa hienosti putouksia.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Valittavissa kaksi eri hotellivaihtoehtoa:

The Explorers Village

Viehättävä keskitason lodge, jossa on uima-allas, ravintola ja baari. Lodgesta on näkymät luontoon ja vesipaikalle, jossa norsut ja puhvelit käyvät juomassa ja virkistäytymässä. Lodge sijaitsee ainoastaan noin 400 m päästä Victoria Fallsin kansallispuistosta.

Lue lisää: www.shearwatervictoriafalls.com

Hinta 2024
1098 EUR /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa The Explorers Village at Victoria Falls-lodgessa
1298 EUR /hlö yhden hengen huoneessa The Explorers Village at Victoria Falls-lodgessa

Hinta 2025
1098 EUR /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa The Explorers Village at Victoria Falls-lodgessa
1348 EUR /hlö yhden hengen huoneessa The Explorers Village at Victoria Falls-lodgessa

Victoria Falls Hotel
Ihastuttava viiden tähden hotelli (paikallinen luokitus), jossa on kaikki mahdolliset mukavuudet, mm. useita laadukkaita gourmet-ravintoloita. Vesiputoukset sijaitsevat 10 min kävelymatkan päässä hotellilta ja ne sekä näkee että kuulee hotellialueelta.

Lue lisää: www.africansunhotels.com/hotels/1/the-victoria-falls-hotel

(Albatros Travel ei vastaa ulkoupuolisten sivustojen sisällöstä tai ylläpidosta.)

2024
Lisämaksu, jaetussa kahden hengen huoneessa, Victoria Falls Hotel: 600€/hlö
Lisämaksu, hengen huoneesta, Victoria Falls Hotel: 1200€

2025
​Lisämaksu, jaetussa kahden hengen huoneessa, Victoria Falls Hotel: 600€/hlö
Lisämaksu, hengen huoneesta, Victoria Falls Hotel: 900€

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Johannesburg - Victorian putoukset (Zimbabwe) - Johannesburg turistiluokassa
 • Kuljetus lentokentältä hotelliin ja hotellilta lentokentälle
 • 3 yötä hotellissa Victorian putouksilla jaetussa kahden hengen huoneessa 
 • 1 yö hotellissa Johannesburgissa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Auringonlaskuristeily Zambesijoella
 • Kävelyretki Victorian putouksilla
Hintaan ei sisälly
 • Zimbabwen viisumi, noin 35 USD (single entry). Viisumin saa paikan päällä lentokentältä saavuttaessa ja maksetaan käteisellä US-dollareissa. Jos poistutte matkan pidennyksen aikana Zimbabwesta, huomioittehan että tällöin viisumin tulee olla "multiple entry".
  Lisätietoja Zimbabwen suurlähetystö:
  www.zimembassy.se/ansoka-om-visa

 

 

 

Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Suosittelemme, että varaat matkanpidennyksen niin ajoissa kuin mahdollista, sillä matkanpidennykset ovat aina erikoistilauksesta, ja emme voi taata, että lennoilla tai hotellissa on tilaa. Matkanpidennys on varattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Huomioithan, että pidennyksen hinta voi vaihdella riippuen lentojen ja hotellin saatavuudesta ja ajankohdasta. Jos pidennys peruutetaan, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö meiltä veloittaa.

Mauritius

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta Alkaen 1.598€
Palmurantoja, lepäilyä ja kiinnostavaa gastronomiaa keskellä Intian valtamerta.

Neljä päivää rennosti uima-altaalla tai rannalla Mauritiuksen trooppisella saarella, aktiviteetteja kaipaaville monia mahdollisuuksia tutkia lähemmin saarta ja osallistua järjestetyille kansainvälisille retkille.

Päiväohjelma:
Päivä 1: Yöpyminen joko Johannesburgissa tai Kapkaupungissa.
Päivä 2: Johannesburg/Kapkaupunki - Mauritius, kuljetus kentältä hotelliin
Päivä 3-6: Nautinnollisia päiviä Mauritiuksella
Päivä 7: Aamulento Mauritiukselta Johannesburgiin, päivähuone käytössä hotellissa Johannesburgissa. Illalla kotimatka alkaa.

Mainittu on alkaen hinta jaetussa kahden hengen huoneessa.

Huom. lentoyhteyksistä riippuen Johannesburgissa tai Kapkaupungissa yövytään 1 tai 2 yötä.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Valittavissa 2 eri hotellivaihtoehtoa Mauritiuksella:

Casuarina Hotel - kolme tähteä (paikallinen luokitus)
Hotelli sijaitsee Trou aux Bichesissä, saaren luoteisrannikolla. Hotellilta näkymä laguunille, Grand Bayn vilkkaaseen kaupunkiin 5 km ja pääkaupunki Port Louisiin 18 km. Casuarinan on lähellä valkeahiekkaista uimarantaa. Puolihoito.
Kotisivut:
http://hotel-casuarina.com/mauritius/
Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä.

Hinta 2024:
Jaetussa kahden hengen huoneessa, Casuarina Hotel: 1598€/hlö
Yhden hengen huoneesta, Casuarina Hotel: 2146€/hlö

Hinta 2025:
Jaetussa kahden hengen huoneessa, Casuarina Hotel: 1698€/hlö
Yhden hengen huoneesta, Casuarina Hotel: 2246€/hlö

Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa - 5 tähteä (paikallinen luokitus)
Suuren trooppisen puutarhan ympäröimä tasokas hotelli saaren länsirannikolla. Huoneet on äskettäin remontoidut ja niissä on käytetty paljon luonnonmukaisia materiaaleja. Huoneissa on wifi-yhteys ja tasokkaat MyBed-sängyt. Hotellissa on aasialaistyylinen spa-osasto, hienohiekkainen ranta-alue ja hyvätasoinen ravintola. Puolihoito.
Kotisivut:
www.sofitel.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spatansport/index.shtml
(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston ylläpidosta tai sisällöstä).

Hinta 2024:
Lisämaksu jaetussa kahden hengen huoneessa Sofitel Mauritius L'Imperial Resort & Spa: 150€/hlöLisämaksu yhden hengen huoneesta Sofitel Mauritius L'Imperial Resort & Spa: 300€/hlö

Hinta 2025:
Lisämaksu jaetussa kahden hengen huoneessa Sofitel Mauritius L'Imperial Resort & Spa: 598€/hlöLisämaksu yhden hengen huoneesta Sofitel Mauritius L'Imperial Resort & Spa: 1298€/hlö

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Johannesburg tai Kapkaupunki – Mauritius turistiluokassa (meno/paluu)
 • Lentokenttäkuljetukset
 • 1 yö hotellissa, Johannesburg tai Kapkaupunki jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiainen
 • 5 yötä Casuarina Hotel/Le Meridie Ile Maurice/Sofitel Mauritius L´Impérial Resort & Spa jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Johannesburgista lennettäessä päivähuone hotellissa paluumatkalla
Hintaan ei sisälly
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu
 • Muut juomat ja ruokailut
 • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut
Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Voit varata pidennyksen kotisivujemme kautta tai soittamalle meille. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa (mikäli tästä on poikkeuksia, mainitsemme siitä kunkin matkan kohdalla erikseen).

Suosittelemme, että varaat matkanpidennyksen niin ajoissa kuin mahdollista, sillä matkanpidennykset ovat aina erikoistilauksesta, ja emme voi taata, että lennoilla tai hotellissa on tilaa. Matkanpidennys on varattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Huomioithan, että pidennyksen hinta voi vaihdella riippuen lentojen ja hotellin saatavuudesta ja ajankohdasta. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Rated 4 out of 5 by from Innostava matka! Matkan kesto kymmenen päivää ihanteellinen. "Yksin yhdessä" -reissu taisi meille kaikille osallistujille olla tervetullut. Ruoka hyvää, henkilökunta majoituspaikassa ystävällistä. Hinnat huikean halpoja! Määränpään rauha ja hiljaisuus ihan parasta!
Date published: 2023-03-31
Rated 4 out of 5 by from Ihan yees kokemus tämäkin matka Olen palannut matkalta aivan äskettäin joten kaikkea en ole ehtinyt sulattaa. Jos jokin meni pieleen niin omalta osaltani vain itse aiheuttamat kömmähdykset kuten avainten jättäminen huoneeseen (3 krt. kädenkäänteessä hlökunta avasi oven ja sain ne haettua) tai kun oli aika maksaa kertynyt lasku pin-koodi oli hävinnyt muististani niin sain laskun käteeni jolla sitten mukavasti sain kertyneen velkani maksettua kotoa. Siis kerrassaan erittäin mukavaa, ystävällistä ja hyvää palvelua kaikin puolin a:sta ö:hön tarjoilutiloissa, huonepalveluissa ja safareilla jalan tai jeepillä. Olihan siellä hyvä asfalttitie jota olisi voitu käyttää.
Date published: 2023-03-29
Rated 5 out of 5 by from Rento ja nautittava matka Olin maaliskuun 2023 lopulla matkalla. Hotelli ja sen ilmapiiri miellytti, retket kivasti valittavissa oman mielen mukaan. Säät suosivat eikä yksi sadepäivä haitannut. Lisäehdotus on ehdottomasti Cullinan pikkukaupunki kohteena. Teimme tämän retken timanttikaivoksen sijaan heikon osanoton vuoksi. Cullinan retkellä oli nyt vain liian vähän aikaa, lisää tunteja retkeen kaksi vähintään. Kiitos Soweto-kierroksesta ja opastuksesta sekä Sarille että paikallisoppaalle.Silmiäarvartavaa nähtävää ja kuultavaa paikan päällä. Miinuksena Spa hoitojen epätasaisuus ja aikojen myöhästyminen sekä ajoittaiset kuljetuspalveluiden puute.
Date published: 2023-03-29
Rated 5 out of 5 by from Lumoava Etelä-Afrikka Palasin eilen tältä mieleenpainuvalta matkalta hyvin muistoin. Osaava matkanjohtaja ja erityisen mukava matkaseura tekivät reissusta ikimuistoisen. Kannattaa osallistua kaikille erilaisille safareille, koska takuuta eri eläinten näkemisestä ei tietenkään ole. En ollut varautunut tarpeeksi lämpimillä vaatteilla, joita olisi tarvittu siirtymämatkoilla safareille. Lämmintäkin kuitenkin riitti! Matkan hinta-laatu-suhde on aivan loistava ja paikallinen matala hinta-taso mahdollistaa monipuoliset kokemukset. Ainoana miinuksena koin pitkän matkustusajan kohteeseen, joka vaati veronsa mennessä ja tullessa.
Date published: 2023-03-29
Rated 5 out of 5 by from Erinomainen hinta-laatusuhde. Palasin matkalta eilen. Zebra Nature Serve aika oli busy relaxing. Sari Manninen asiantunteva ja hauska opas. Matkaseura antoisa.
Date published: 2023-03-29
Rated 5 out of 5 by from Loistava reissu Palasin reissusta viime viikolla ja tuntuu, että elämä pyörii edelleen Afrikan ympärillä. Matka oli aivan loistava. Näkemistä ja kokemista oli jokaiselle minuutille. Zebra Lodgessa aivan loistava palvelu ja mukavat huoneet. Majoitus oli vanhassa talli rakennuksessa. Herkullista ruokaa, lähes joka ilta dinnerit eri paikoissa. Hotellilta käsin oli helppoa tehdä safareita ja kävelyretkiä. Matkaan sisältyi muutama safari, mutta sen lisäksi hotelli järjesti paljon erillisiä retkiä, tarpeen ja halukkaiden mukaan. Itse osallistuin 3 suurempaan reissuun Dinokengissä ja sen lisäksi muutamaan pienempään auringonlaskun safariajeluun. Eläimiä tosin oli ihan hotellin omalla aidatulla alueellakin. Seeproja, strutseja, guduja, mangusteja yms. Tämä reissu vei sydämeni Afrikkaan ja varmasti palaan joskus takaisin. Matkalla meillä oli aivan mieletön opas Sari, kiitos! Tältä matkalta en olisi enempää voinut toivoa. Onneksi Albatros järjestää näitä yksin yhdessä matkoja ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Turvallinen ja laadukas matka yksin matkaavalle. Kaupan päällisenä vieläpä hauskaa matkaseuraa muista suomalaisista. Unelmani toteutui nähdessäni niin paljon savannin eläimiä!
Date published: 2023-01-24
Rated 5 out of 5 by from yksin yhdessä matka 10pv, erittäin myönteinen kokemus, paikalliset asukkaat todella ystävällisiä, auttavaisia japositiivisia. Rakastuin Afrikkaan
Date published: 2023-01-20
Rated 5 out of 5 by from Mahtava matka, suosittelen Olin tällä matkalla tammikuussa 2023, Meillä oli aivan mahtava opas, Safarit olivat onistuneita, Zebra Lodgen henkilökunta oli aina iloista ja yhtävällista ja johtaja oli aina aamulla ensimmisenä paikalla toivottamassa hyvää huomenta ja illalla viimeisenä toivottamassa hyvää yötä, Erinomaista palvelua koko matkan ajan, Safareille pääsi monta kertaa ja niillä oli hyvät oppaat
Date published: 2023-01-18
 • y_2024, m_4, d_21, h_5
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.41
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_11
 • loc_fi_FI, sid_ZARTR42, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja