Amsterdam ja Hollannin kukkaloisto

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Lähde mukaan elämäniloiseen ja kansainväliseen Amsterdamiin. Käymme mm. Keukenhofin kuuluisassa kukkapuistossa.

Amsterdam on iloinen elämys hämähäkinverkkomaisen kuvion muodostavine kanavineen, jotka suojaavat vanhaa keskustaa puolikaarina. Pääset veneretkelle kanaville katselemaan kauniita kauppiastaloja, jotka ovat peräisin kaupungin suuruuden ajoilta 1600-luvulta. Taiteen ystäville Amsterdam on varsinainen runsaudensarvi. Tunnetut taiteilijat, kuten van Gogh ja Rembrandt, kilpailevat kävijän huomiosta. Amsterdamin ulkopuolella kohtaamme mielenkiintoiset maisemat patoineen ja kanavineen ja näemme, kuinka hollantilaiset ovat väsymättömästi muuntaneet veden maaksi. 

Käymme myös maailmankuulussa Keukenhofin kukkapuistossa, jossa kasvaa 800 erilaisen tulppaanin lisäksi liljoja, hyasintteja ja narsisseja sekä monia muita kukkia. Puistossa on lisäksi mm. orkidea- ja ruusunäyttely. Taitavat puutarhurimestarit ovat luoneet uskomattomia luomuksia erilaisia teemoja edustaviin puutarhoihin ja kasvihuoneisiin.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kaupunkilomat

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta EUR

Päiväohjelma 4 päivää
Päivä 1
Lento Amsterdamiin - Zaanse Schansin tuulimyllyt
Päivä 2
Amsterdam - kukkatori ja kanaaliristeily
Päivä 3
Keukenhofin kukkaparatiisi ja vierailu juustotilalla
Päivä 4
Amsterdam ja kotimatka

Hotelli

Mercure Amsterdam City Hotel

Majoitumme neljän tähden hotelliin hieman keskustan ulkopuolella ja Amstel-joen rannalla. Hotellin lähellä on metroasema, josta pääsee metrolla suoraan keskustaan noin 10 minuutissa.

Moderneissa huoneissa on TV, ilmastointi, maksuton wi-fi ja hiustenkuivain.

Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan aamiainen ja jossa voi syödä myös illallista. Hotellin lähettyvillä on rajallinen määrä ruokapaikkoja, joten suosittelemme menemään keskustaan, jossa eri ravintolavaihtoehtoja on runsain mitoin.

Yhteystiedot

Joan Muyskenweg 10
1096 CJ Amsterdam
Netherlands. Tel: +31207219176

https://all.accor.com/hotel/1244/index.en.shtml

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta) 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
948€
Helsinki
Täynnä
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lento Amsterdamiin - Zaanse Schansin tuulimyllyt

Kun saavumme Amsterdamiin, ajamme kentältä suoraan idylliseen pieneen Zaanse Schansin kaupunkiin heti Amsterdamin pohjoispuolella.

Hollanti on merkillinen maa. Iso osa maan pinta-alasta on entistä merenpohjaa. Jotkin paikat sijaitsevat niinkin alhaalla kuin kuusi metriä merenpinnan alapuolella. Mereltä valloitettua maata pidetään kuivana valtavien suojamuurien ja pumppujen avulla. Ennen kuin moottorikäyttöiset pumput keksittiin, käytettiin veden pumppaamiseen tuulimyllyjä.

Zaanse Schans on kuuluisa tuulimyllykokoelmastaan. Alue on ikään kuin ulkoilmamuseo, jossa 1700- ja 1800-luku herää uudelleen eloon pienten puutalojen, latojen, tuulimyllyjen, kauppojen ja verstaiden muodossa. Vanhin tuulimylly on 1600-luvulta. Myllyt seisovat rivissä kanavalabyrintin varrella täysin tasaisessa maastossa.

 Vierailun jälkeen ajamme hotelliimme hieman Amsterdamin keskustan ulkopuolella. Illalla nautimme yhteisen   illallisen.

Päivä 2
Amsterdam - kukkatori ja kanaaliristeily

Tämän päivän omistamme Amsterdamille, joka on Hollannin suurin kaupunki ja tunnettu vapaamielisyydestä, rikkaasta kulttuurista ja monista kanavista ja museoista. Amsterdamin historia on kiinnostava ja se on ehdottomasti yksi maailman omaperäisimpiä kaupunkeja. Hotellimme sijaitsee kävelyetäisyydellä lähimmältä metroasemalta, joten käytämme nopeaa metroyhteyttä päästäksemme keskustaan.

Lyhyehkön orientoivan kaupunkikierroksen jälkeen kävelemme kohti kuuluisaa kelluvaa kukkatoria Bloemenmarktia, joka sijaitsee Singelin kanavan varrella Vijzelstraatin ja Koningspleinin välissä. Täältä voi ostaa kauniita kukkia ja jännittäviä kukkasipuleita hyvään hintaan. Lähistöllä on lisäksi taidetta ja matkamuistoja myyviä kauppoja. Sitten on aika lähteä veneretkelle Amsterdamin kuuluisille kanaville. Kanavat luovat Amsterdamiin täysin omanlaisensa tunnelman. Sanotaan, että Amsterdamissa on itse asiassa useampia kanavia kuin Venetsiassa ja siltojen määrää on mahdoton laskea. Pääkanavia, jotka osoittavat, missä kaupungin vallihauta kulki eri aikakausina, on kolme. Sisimpänä sijaitsee Herengracht, sen ulkopuolella Keizersgracht ja sitten vielä Prinsengracht. Kuljemme veneellä hitaasti pitkin kanavia, joita vehreät puut, polkupyörät, pienet kahvilat ja 1600-luvulta peräisin olevat kauniit kauppiastalot reunustavat. Joka puolella näkee Amsterdamille tyypillisiä asuntolaivoja.

Iltapäivä on omaa aikaa. Jos haluat jäädä kaupungille; tekemistä ja näkemistä Amsterdamissa riittää! Amsterdam on yksi Euroopan ystävällisimmistä kaupungeista ja vaikuttaa pieneltä ja intiimiltä. Lähes kaikki on keskustassa kävelymatkan päässä. Kokeile paikallista pikaruokaa: Tuore silli on hollantilainen herkku, jota tarjoillaan pikaruokapaikoissa leivän, pikkelssin ja sipulin kanssa kansainvälisempien hampurilaisten lisäksi. Hollantilaiset pannukakut tarjoillaan hillon ja jäätelön tai esim. kinkun, pekonin, salamin tai juuston kanssa. Museot ovat kanavien ohella Amsterdamin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Rijksmuseum, Van Gogh -museo ja Rembrandt-museo ovat suosituimmat. Kiinnostava on myös esim. Anne Frankin talo, jossa hän kirjoitti kuuluisan päiväkirjansa toisen maailmansodan melskeissä. (Huom. taloon on usein pitkä jonotusaika. Suosittelemme varaamaan pääsyliput netistä suosituimpiin museoihin etukäteen kotimaassa). Amsterdamissa on yli 50 museota, jotka houkuttelevat vuosittain miljoonia kävijöitä. Amsterdam ei olisi Amsterdam ilman äärimmäisyyksiä, kuten erotiikkamuseota ja kidutusmuseota. Ostoksista nauttiville tarjolla on monia erilaisia kauppoja isoista tavarataloista pieniin uniikkeihin putiikkeihin, joissa myydään hollantilaista designia ja hollantilaisia tuotteita.

Päivä 3
Keukenhofin kukkaparatiisi ja vierailu juustotilalla

Hollanti on kaikkein suosituin keväisin, mikä on helppo ymmärtää. Maisema Amsterdamin ja Haagin välillä muuttuu keväällä suurenmoiseksi värikkäiden kukkien mereksi. Me suuntaamme maailmankuuluun Keukenhofin kukkapuistoon, jossa kasvaa 800 erilaisen tulppaanin lisäksi liljoja, hyasintteja ja narsisseja sekä monia muita kukkia. Puistossa on lisäksi mm. orkidea- ja ruusunäyttely. Luovat puutarhurimestarit ovat luoneet uskomattomia luomuksia erilaisia teemoja edustaviin puutarhoihin ja kasvihuoneisiin. Kukkapuisto on ilo silmälle ja ehkä inspiraation lähde omalle pihalle. Keukenhof tarkoittaa keittiöpuutarhaa, ja 1400-luvulla täällä viljeltiin vihanneksia Teylingenin linnan keittiötä varten. Vuonna 1949 kukkasipulien viljelijät järjestivät hienoimpien sipulien näyttelyn vanhassa puistossa. Näyttely oli menestys! Näyttely alettiin järjestää joka vuosi ja siitä tuli perinne. Keukenhofin kukkanäyttely on avoinna yhdeksän viikon ajan joka kevät. Tulppaani saapui Eurooppaan osmanien valtakunnasta 1500-luvulla. Hollantiin, tulppaanimaista suurimpaan, se saapui Carolus Clusiuksen mukana. Clusius oli flaamilainen, josta tuli vastaperustetun Leidenin kasvitieteellisen puutarhan johtaja 1590. Hän yritti turhaan estää arvokkaiden kasviensa leviämisen, mutta pian oli niin monta sipulia varastettu, että kukkasipuleita alettiin myydä. Sipulit olivat kuitenkin harvinaisia, sillä niiden massatuotanto oli vaikeaa. Kysyntä teki tulppaaneista kallisarvoisia, mikä houkutteli yhä useampia kasvattamaan niitä. 1600-luvun Hollannissa tulppaaneista tuli uskomattoman haluttuja, mikä johti ankaraan keinotteluun. Tämä finanssikupla, jota kutsuttiin tulppaanimaniaksi, puhkesi lopulta. Tulppaanimarkkinat pyyhkäistiin pois yhdessä yössä, ja romahduksen jälkeen tulppaanisipulit eivät olleet enää yhtään arvokkaampia kuin muut kasvit.

Keukenhofista suuntaamme edelleen maaseudulle ja perinteiselle juustotilalle. Tila on peräisin 1800-luvun loppupuolelta. Vanhat perinteet elävät tilalla edelleen. Tila on rakennettu maalle, jonka hollantilaiset valloittivat mereltä patoja rakentamalla. Maistelemme hollantilaisia juustoja. Juustoa tehdään tilan omien lehmien maidosta ja maustetaan erilaisilla yrteillä ja muilla ainesosilla, kuten esim. tryffelillä, valkosipulilla, ruohosipulilla ja inkiväärillä. Hollannissa on tuotettu juustoa ainakin 400-luvulta lähtien. Keskiajalla meijerituotteiden myyntiä alettiin valvoa virallisesti ja juustojen laatua ja painoa tarkkailtiin. Tyypillisen hollantilaisen juuston makua voi kuvata kermaisen pehmeäksi ja hieman suolaiseksi, jälkimaussa on luonnetta. Makuelämyksen voimakkuus ja intensiteetti riippuu tietenkin siitä, kuinka kauan juustoa on kypsytetty. 

Hintaan sisältyy juustomaistelu ja kevyt lounas tilalla.

Päivä 4
Amsterdam ja kotimatka

Lentoaikataulusta riippuen sinulla on hieman aikaa tutkia Amsterdamia omatoimisesti. 

Amsterdamissa on kilometrien mittaisia ostoskatuja, joiden varsilta löytyy kenkiä, vaatteita, laukkuja ja matkamuistoja joka lähtöön. Juustokauppoja on lukemattomia, ja kukkasipuleita myydään monessa paikassa. Bussi noutaa meidät hotellilta sovittuun aikaan ja ajaa lentokentälle. On kotimatkan aika.

 

 

 

 

 

Hintatiedot

Yhden hengen huoneen lisämaksu
90€
Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki – Amsterdam – Helsinki turistiluokassa
 • Majoitus 3 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa hotelli Mercure Amsterdam Cityssä 
 • 3 aamiaista, 1 kevyt lounas ja 1 illallinen 
 • Sisäänpääsy Keukenhofin kukkapuistoon
 • Kanaaliristeily
 • 1 metrolippu Amsterdamin keskustaan
 • Kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranomaismaksut

 

Hintaan ei sisälly
 • Lisämaksu yhden hengen huoneesta 
 • Muut ruoat ja juomat matkan aikana
 • Juomarahat

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Pakkaa mukaan

Ota mukaan pieni reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata päivän aikana tarvitsemasi tavarat. Hyvät kävelykengät tai lenkkarit ovat tärkeä matkavaruste.

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 25 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Lue lisää matkakohteesta

Lue lisää Hollannista: https://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/eurooppa/hollanti

Lue mm. ilmastosta ja säästä, aikaerosta, juomarahoista ja tarkista, tarvitsetko viisumia.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Kukkaloistoa Opastettu matka ystävien kanssa Amsterdamiin ja lähiympäristöön oli hyvin toteutettu ja monipuolinen paketti. Erityisesti Keukenhofin kukkapuisto oli uskomaton. Myös kanaaliristeily aurinkoisessa säässä oli mukava kokemus.
Date published: 2024-04-12
Rated 5 out of 5 by from Erinomainen kokonaisuus Neljässä päivässä oli sopivassa suhteessa omaa aikaa ja ohjelmaa oppaan kanssa.
Date published: 2024-04-11
Rated 5 out of 5 by from Amsterdam Olin tällä matkalla muutama päivä sitten enkä kadu. Suosittelen kaikille.
Date published: 2024-04-11
Rated 4 out of 5 by from Monipuolinen ohjelma Lyhyellä matkalla monipuolinen ohjelma. Vaikka ryhmän koko suuri, niin kaikki sujui mallikkaasti, suurelta osalta oppaamme Julian ansiosta. Mukava, asiansa osaava opas Julia.
Date published: 2024-04-11
Rated 4 out of 5 by from Hyvä reissu! Olin matkalla 6.-10 .4.24. Hyvä ohjelma, erinomainen opas, sää suosi. 75v-Keukenhof loistossaan.
Date published: 2024-04-11
Rated 4 out of 5 by from Kevään kukkaloisto Keukenhof oli matkan kohokohta. Upeat kukat ja ihana paikka
Date published: 2024-04-11
Rated 4 out of 5 by from Värikäs ja inspiroiva matka kukkaparatiisiin Julia opas oli huippu! Aikataulut ok ja matkan sisältö kattava. Sopivasti ohjelmaan ja omaa aikaa. Suosittelen lämpimästi!
Date published: 2024-04-11
Rated 4 out of 5 by from Kukkaloistoa Amsterdamissa! Olin matkalla viikolla 16. Matka toteutui hienosti ja opas oli loistava. Kuljetukset hoitui hyvin kovista ruuhkista huolimatta. Lentoaikataulujen muutoksiin on hyvä varautua.
Date published: 2023-04-27
 • y_2024, m_4, d_14, h_5
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.41
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_4, tr_47
 • loc_fi_FI, sid_NLVCB01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja