Albatros Travelin yhteiskunta­vastuullinen yhteistyö

United Nation Global Impact

YK:n Global Compact (UNGC) on poliittinen aloite, jonka Albatros Travel on allekirjoittanut vuonna 2012. Albatros Travel on sitoutunut toiminnassaan ja strategiassaan YK:n kymmeneen periaatteeseen, jotka koskevat ihmisoikeuksia, ympäristöä ja korruption ehkäisyä. Raportoimme vuosittain edistymisestämme UNGC:lle.

Punainen Risti

Punainen Risti on maailman suurin humanitäärinen avustusjärjestö, jonka kanssa Albatros Travel tekee jatkuvasti yhteistyötä. Albatros Travelin omistaja ja perustaja Søren Rasmussen on Tanskassa toimivan Klub 100 -verkoston lähettiläs. Klub 100 kokoaa yhteen kulttuuri- ja yrityselämän hyväntekijöitä keräämään rahaa avustusprojekteihin. Albatros Travel on lahjoittanut mm. maratonjuoksun järjestämisestä kertyneen voiton Etelä-Afrikan Punaisen Ristin rakentamiseksi.

AECO

Albatros Travel tekee yhteistyötä AECO:n (Association of Arctic Expedition Cruise Operators) kanssa, joka on kansainvälinen järjestö Arktiksella risteilymatkoja järjestäville tahoille. AECO on sitoutunut tiukasti vastuulliseen, ympäristöystävälliseen ja turvalliseen matkailuun Arktiksella ja pyrkii pitämään yllä mahdollisimman korkeita standardeja. Tuemme AECO:a aina lähettäessämme matkailijoita Arktikselle.

Katso AECO:n video kestävästä matkailusta täältä.

DONG Energy

Ottaakseen vastuuta ilmaston lämpenemisestä Albatros Travel on ryhtynyt ilmastoyhteistyöhön energiayhtiö Dong Energyn kanssa. Pyrimme pienentämään hiilidioksidipäästöjämme ja edistämään uusiutuvan energian käyttöä pääkonttorillamme Tanskassa. Olemme mm. ostaneet RECS-sertifikaatin (Renewable Energy Certificate System), joka vastaa Kööpenhaminan-toimistomme sähkönkulutusta. RECS-sertifioitu sähkö tuotetaan uusiutuvien energianlähteiden avulla.

World Animal Protection

Albatros Travel on aloittanut vuonna 2014 yhteistyön World Animal Protection -järjestön kanssa. Tarkoituksena on ottaa eläinten hyvinvointi huomioon matkoillamme. World Animal Protection on ollut mukana arvioimassa olosuhteita Thaimaan elefanttileireissä, joissa asiakkaamme ovat vierailleet. Olemme arvioiden pohjalta päättäneet lopettaa elefanttiratsastuksen tai eläinnäytökset matkoillamme.