Unelmaloma Mauritiuksella

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Palmurantoja, rentoutumista ja herkullista ruokaa keskellä Intian valtamerta Viikko täysihoidolla Pearle Beach Resort & Spassa.

On vaikea kuvitella ylellisempää rantalomaa kuin se, joka odottaa Mauritiuksella. Pieni itsenäinen valtio sijaitsee Intian valtameressä Madagaskarin itäpuolella hieman Seychelleistä etelään.

Mauritiuksen saaren löysivät hollantilaiset 1500-luvun lopussa. Sitten saarelle saapuivat ranskalaiset, jotka hallitsivat saarta vuoteen 1810, jolloin englantilaiset ottivat alueen hallintaansa. Mauritius itsenäistyi vasta vuonna 1968, nykyään sitä hallitsee demokraattisesti valittu kansanedustuslaitos. Saarella puhutaan pääasiassa ranskaa, vaikka englanti onkin maan virallinen kieli. Saaren väestö koostuu kreoleista, intialaisista, kiinalaisista ja eurooppalaisista.

Mauritiuksen saari on muodostunut vulkaanisen toiminnan ja koralliatollin asteittaisen rakentumisen kautta. Saari on valtavan merenalaisen tulivuoriketjun huippu, ja sammuneet kraatterit ja kraatterijärvet todistavat menneistä purkauksista. Saarta ympäröi koralliriutta, joka tekee uimisesta turvallista. Rantoja on lähes kaikkialla. Palmut sekoittuvat saarella muihin trooppisiin puulajeihin.

Mauritiuksen luonto on kaunis. Vaikka sokeriruokopellot ja tee- sekä tupakkaviljelmät leimaavatkin maisemia monin paikoin, saarella on yhä mahdollista nähdä alkuperäisiä eläimiä ja kasveja. Mauritiuksella voi nähdä mm. kiehtovia mangrovesoita ja harvinaisia lintuja. Saaren lounaisosassa sijaitseva Black River Gorgesin kansallispuisto on nykyisin paras paikka Mauritiuksen luonnon kokemiseen.

Snorklaukselle ja sukeltamiselle on hyvät puitteet, joten voit päästä lähikontaktiin värikkäiden trooppisten kalojen kanssa. Mauritiuksella on mahdollista päästä myös kalastamaan. Saarella voi tehdä kävelyretkiä ylängölle, Trou aux Cerfs -tulivuoren kiertävä reitti on erityisen kaunis. Onpa Mauritiuksella vielä verovapaita ostoskeskuksiakin, joissa myydään kalliita merkkituotteita edulliseen hintaan.

 

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta MUR ja EUR

Päiväohjelma 10 päivää
Päivä 1
Lähtö Helsingistä.
Päivä 2
Saapuminen Mauritiukselle.
Päivä 3
Rentoutumista ja elämyksiä Mauritiuksella.
Päivä 4
”Sail the Dolphin Coast” (kokopäiväretki).
Päivä 5
Rentoutumista ja elämyksiä Mauritiuksella.
Päivä 6
”The Tea Route” (kokopäiväretki).
Päivä 7
”Sugar Adventure” (kokopäiväretki).
Päivä 8
Rentoutumista ja elämyksiä Mauritiuksella.
Päivä 9
Rentoutumista ja elämyksiä Mauritiuksella. Kotimatka alkaa.
Päivä 10
Saavumme Helsinkiin.

Hotelli

Pearle Beach Resort & Spa Mauritius

 • Iso uima-allasalue
 • Ilmastointi
 • Tallelokero huoneissa
 • Maksuton Wi-fi sekä huoneissa että yleisissä tiloissa

Pearle Beach on neljän tähden (paikallinen luokitus) hotelli, joka sijaitsee saaren länsirannikolla, Flic en Flacissä. Hotelli on rannalla ja sen sijainti on erinomainen Mauritiukseen tutustumista ajatellen.

Ympäristö on idyllinen. Vehreät maisemat elävät rinnakkain hienojen rantojen ja turkoosina kimaltelevan Intian valtameren rinnalla. Täällä on mukava viettää lomaa.

Hotellissa on 76 huonetta, joissa on parveke tai terassi. Baari merenrannalla, ravintoloita, uima-allasalue ja kuntosali. Perale Beachissa on iltaohjelmaa ja joukko aktiviteetteja tarjolla, sekä maksuttomia että maksullisia.

Lue lisää hotellin kotisivuilta: https://pearlebeachresort.com/en/

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

Iltaohjelmaa:
Pianobaari
Elävää musiikkia
Sega-show
Paikalliset tanssiesitykset

Maksuttomia aktiviteetteja: 
Allasjumppa, rantalentopallo, darts ja pöytätennis
Maksullisia:
Scuba diving, kalastusretket, veneretket, ratsastus ja pyöräily
 

 

Kuvagalleria

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
3.098€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lähtö Helsingistä.

Lähtö Helsingistä.

Päivä 2
Saapuminen Mauritiukselle.

Ajomatka lentokentältä hotellille on noin 70 km. Suomalainen matkanjohtaja kertoo hotelln palveluista ja päivien ohjelmasta lisää perillä.

Päivä 3
Rentoutumista ja elämyksiä Mauritiuksella.

Aloita päivä rennosti vaikkapa hotellin uima-altaalla. Albatrosin suomalainen matkanjohtaja on tavattavissa päivittäin ja antaa vinkkejä, minne voisit vapaa-aikana suunnata. Viikon aikana teemme yhdessä retkiä, joista kerrotaan alempanana päivien kohdalla lisää.

Päivä 4
”Sail the Dolphin Coast” (kokopäiväretki).

Katamaraani seilaa Tamarinin lahden edustalle, jossa on hyvät mahdollisuudet nähdä delfiinejä. Matkan varrella pysähdytään hyvissä snorklauspaikoissa. Lounaalla on tarjolla grilliherkkuja, jotka nautitaan aluksella.

Päivä 5
Rentoutumista ja elämyksiä Mauritiuksella.
Päivä 6
”The Tea Route” (kokopäiväretki).

Retki alkaa vierailulla Domaine des Aubineauxissa, hyvin säilyneessä siirtomaa-aikaisessa talossa, joka on peräisin vuodelta 1872. Seuraavat kohteet ovat teetehdas ja vaniljaplantaasi. Lounas nautitaan vanhalla siirtomaakaudelta peräisin olevalla maatilalla. Matkan varrella on mahdollisuus ostaa paikallista teetä ja rommia.

Päivä 7
”Sugar Adventure” (kokopäiväretki).

Retken kohteita ovat Pamplemoussen kasvitieteellinen puutarha, Pyhän Franciscus Assisilaisen kirkko, joka on saaren vanhin, saaren kiinnostavin sokerimuseo, jossa saa kuvan saaren historiasta, sekä Port Louis. Lisäksi retken aikana on mahdollista tehdä ostoksia Miraj-ostoskeskuksessa Caudanin alueella.

Päivä 8
Rentoutumista ja elämyksiä Mauritiuksella.
Päivä 9
Rentoutumista ja elämyksiä Mauritiuksella. Kotimatka alkaa.

Koko päivä vielä omaa aikaa ja illalla kuljetus lentokentälle.

Päivä 10
Saavumme Helsinkiin.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 3.098€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
398€
Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki – Mauritius – Helsinki (välilasku menossa ja paluussa)
 • Majoitus 7 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa keskitason Pearle Beach Resort & Spassa
 • Täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen). Täysihoito päättyy lounaaseen pv 9.
 • Ruokajuomat aterioilla (virvoitusjuomat, paikallinen olut ja viini)
 • Kuljetukset ja retket ohjelman mukaan. Retket: ”Sail the Dolphin Coast” (kokopäiväretki), "The Tea Route" (kokopäiväretki) ja “Sugar Adventure” (kokopäiväretki)
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranomaismaksut

 

Hintaan ei sisälly
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu
 • Muut juomat ja ruokailut matkan aikana
 • Juomarahat kuljettajille ja paikallisoppaille, yhteensä noin 70 USD (suositus)

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Sää Mauritiuksella

Mauritiuksella on kesä, kun meillä on talvi – ja päinvastoin.

Maan ilmasto on trooppinen, joten sää on lämmin ja aurinkoinen ympäri vuoden.

Tammikuun päivän ylin lämpötila on noin +26-29C ja meriveden lämpötila on noin +27C. Sademäärä on noin 260 mm.

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Suositellut rokotteet

Hepatiitti A, jäykkäkouristus, kurkkumätä, sikotauti, tuhkarokko ja vihurirokko.

Mauritius ei ole malaria-aluetta, joten estolääkitystä ei tarvita.

Mitä pakata mukaan ja valuutta

 • Kevyitä kesävaatteita
 • Urheilusandaalit tai lenkkarit (mikäli aiot tehdä kävelyretkiä)
 • Uima-asu
 • Aurinkosuojavoide
 • Lakki tai hattu
 • Hyttyskarkote 
 • Käsidesi

Mauritiuksen valuutta on rupia (MUR). Suosittelemme ottamaan mukaan euroja (myös pieniä seteleitä) ja rupioita, joita vaihdetaan Suomessa osassa rahanvaihtopaikkoja.

Lue lisää Mauritiuksesta

Lue lisää: https://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/afrikka/mauritius
Lue mm. ilmastosta ja säästä, aikaerosta, juomarahoista ja tarkista, tarvitsetko viisumia.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Matka trooppisiin olosuhtesiin Mauritius on hieno kohde, matkaseuralaiset olivat mukavia ja opas asiantunteva.
Date published: 2024-02-11
Rated 5 out of 5 by from Flipflopeissa FlicenFlacilla Palasin eilen Albatrossin Mauritiukselta. Kaunis, vihreä saari. Trooppinen lämpö ja kosteus. Aikaero Suomeen nähden harmiton. Matkanjohtajan tiedot/taidot hyvät. Intohimo työtään kohtaan näkyi ja hänen tarinointiaan oli ilo kuunnella. Tekemisistään paistoi, että reissulaisten hyvinvointi ja viihtyminen olivat hänelle tärkeitä arvoja. Kiitos! Retkipäivät oli taitavasti suunniteltu sisältämään monipuolisia vierailukohteita maku- ja aistielämyksineen. Jo pelkästään bussilla matkustaessa Mauritiuksella on tarjolla viehättävää maisemaa. Kolme retkipäivää oli juuri sopiva määrä kymmenen päivän matkalla (miinus tietty lentomatkustuspäivät). Ja meriretkipäivänä todellakin nähtiin delfiinejä! Itse vietin vapaapäivät aikatauluitta rentoutuen auringon lämmössä. Ihan suorittamatta! Meille osui melko sateinen lomaviikko mutta sade oli lämmintä, se tuli ja meni, eikä se suuremmin lannistanut lomailijaa: Lounaan jälkeen makoilin meren rannalla palmuvarjon alla, kun keli pilvistyi sateen alkaessa nopeasti. Eipä mitään. Jäin pitämään sadetta varjon alle. Ihastelin haalean smaragdin värisen veden päällä hypähteleviä pisaroita, mitkä näyttivät lasihelmiltä ja paljeteilta hitaasti aaltoilevassa vedessä. Aaltojen osuessa rantaan hiekka hennosti helisi. Riuttaan iskeytyvät aallot pauhasivat etäällä. Todella rentouttavaa ihan vaan olla siinä läsnä. Vajaan tunnin palmuvarjo piti sadekuormaa ja lopulta sade alkoi tulla läpi, ajaen lomailijan sisätiloihin. Mahdollisuuksia aktiviteetteihin ja vierailukohteita oli runsaasti ihan lähistölläkin tarjolla, jos sellaiseen jaksuja. Pieni saari, lyhyet välimatkat. Hotelli oli normi-siisti, hyvällä sijainnilla. Ateriat olivat monipuolisia: Aamiaisella mm. tuoreita croisantteja ja patonkia, munia monella tapaa, hedelmiä. Päivällisillä teema vaihtui päivittäin. Kuitenkin aina oli kalaa ja useamman sorttista lihaa tarjolla, eri tavoin valmistettuja kasviksia, maukkaita keittoja ja jälkiruokapöytä. Lounas oli hieman suppeampi valikoimaltaan mutta silti tarjottavaa riittävästi. Mielestäni ruoka oli monipuolista ja herkullista, ja uskoisin, että jokaiselle löytyi mieleistä syötävää. Retkipäivien lounaat olivat myös todella onnistuneita. Lentoaikataulut toimivat hyvin sopivilla vaihtoajoilla. Lähtöselvitys Helsingin päässä hieman yskähteli kohdallani mutta lentoyhtiönä TA on ok. Ryhmämme oli melko pieni. Sanoisinko, onneksi. Pienessä ryhmässä on hyvät puolensa. Ryhmäläisten kanssa oli kiehtovaa pohtia maailman menoa ja oli sellaista hyvää lomafiilistä ilmassa. Kiitos jokaiselle!
Date published: 2024-02-05
Rated 5 out of 5 by from Aurinkolomaa ja kulttuuria hyvässä suhteessa Olimme matkalla 10 päivää ja saimme Mauritiuksesta kattavan käsityksen ja hyvän rusketuksen. Risteily delfiinien kanssa oli unohtumaton elämys. Hotelli oli kohtuullinen, ruoka monipuolista ja maistuikin hyvälle. All inclusive oli positiivinen yllätys (po. täysihoito).
Date published: 2024-02-05
Rated 4 out of 5 by from Kaikki toimi! Vaikka alkupäivnä oli todella runsasta sadetta, se ei juuri haitannut. Lämpöä riitti. Siistiä oli kaikkialla. Matkaan kuuluneet retket olivat kivoja. Sain runsaasti tietoa maasta. Kaksi viikkoa olisi ollut minulle sopivampi matkan kestoaika.
Date published: 2024-02-05
Rated 4 out of 5 by from Mauritius vehreä saari Olin matkalla tammi-helmikuun vaihteessa 2023 ja säät suosivat ja Mauritius on kaunis vehreä saari. Lennot olivat hyvät Istanbulin kautta hyvällä vaihtovälillä. Retket muuten mielenkiintoisia paitsi Port Louisiin suuntautuva retki krääsä/markkinapaikkoineen ei oikein antanut itselleni mitään ja harmi jotta CHAMAREL 7 COLOURED EARTH GEOPARK ei sisältynyt retkitarjontaan. Ruoat ei myöskään itseäni erityisemmin matkalla säväyttäneet. Hieno matka jokatapauksessa kauniiseen vehreään Mauritiukseen
Date published: 2023-02-22
Rated 3 out of 5 by from Ok reissu! Olin tammi-helmikuussa 10 päivän matkalla. Aiempiin matkoihin verraten tässä oli plussaa se, että hotelli pysyi samana ja aktiviteetteja/ retkiä ei ollut päivittäin, vaan oli aikaa myös rentoutumiselle. Miinusta puolestaan siitä, että tieto ei kulkenut sujuvasti kaikille matkalla olijoille, vaan asioiden perään joutui kyselemään. Valitettavasti myös oppaan ” suosikit” matkalaisista erottui selkeästi ja heidän kuulumisiaan kyseltiin huomattavasti aktiivisemmin kuin muiden. Buffetin valikoima oli suppea, päivästä toiseen miltei samanlainen. Ihan ok, mutta alkoi kyllästyttää loppua kohden.
Date published: 2023-02-06
Rated 4 out of 5 by from Hki/Vantaa-Istanbul-Mauritius-Istanbul-Hki/Vantaa 11-20.11.2022 Pari vuosikymmentä säännöllisesti kaukomatkoja matkustaneina ei ongelmia. Positiivinen yllätys Turkish Airlines ja Istanbulin valtava ja selkeä kenttä. Sinänsä ei määränpäässä mitään ihmeellistä, koska mitään suurempia ei odottanutkaan. Aurinkoa saatiin taivaalta ja vettä merestä, altaasta ja taivaalta. Samaahan saa lähempääkin, mutta ilman sekoilevia eurooppalaisnuoria. Matkalla ei ollut matkanjohtajaa vaan paikan päällä eteläafrikkalaistunut suomalainen Miia (aivan loistava persoona) ja apurinsa loistava Wesley. Kun on kysellyt ympäriinsä, niin tuntuu siltä, että yksi jos toinen on Mauritiuksella käynyt mutta kellään ei ole siitä mitään sanottavaa tahi mielipidettä, joten sinne vain jos ei muutakaan keksi. Omasta puolestamme oli vain mukava välillä mennä jonnekin "huitsinnevadaan". Jos kuitenkin kreolia haluat opiskella, niin sitä löytyy todella runsaasti. TÄMÄ EI OLE NEGATIIVINEN MIELIPIDE - NAIN NEUTRAALI ILMAN YLISANOJA.
Date published: 2022-11-26
Rated 4 out of 5 by from Upea Mauritius Vajaa viikko sitten palattiin reissusta. Matka Mauritiukselle oli tosi onnistunut kaikin puolin. Ensimmäinen yö oltiin poikkeuksellisesti tilapäisessä hotellissa kun itse matkaan kuuluneessa hotellissa oli ylivaraus tilanne. Sijaishotelli oli kuitenkin aivan loistava. Albatrosin osalta järjestelyt toimivat ihan loistavasti. Retket sopivat hyvin matkakokonaisuuteen. Retkien järjestelyt olivat toimivia ja sisällöt mielenkiintoisia. Katamaraanireissu delfiineineen ja snorklailuineen oli todella upea. Opas oli todella hyvä. Saimme paljon tietoa Mauritiuksen historiasta ja nykypäivän tilanteesta retkien yhteydessä. Opas oli myös muina aikoina hyvin tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan jos jotain tarvetta avulle oli. Kiitos Miia Matkaan kuuluva hotelli oli ihan ok. Musiikkia soitettiin baari/allasalueella ehkä turhankin kovalla voimakkuudella. Onneksi kuitenkin soitto päättyi aina 22.30. All inclusive hotellin ruoka oli ehkä hieman sellaista massalle tehtyä eli jos olisi pelkästään oltu hotelliruuan varassa, niin olisi jäänyt aika heikko käsitys ruokailusta Mauritiuksella. Onneksi retkien yhteydessä syömämme lounaat antoivat paikallisen ruuan tasosta paremman käsityksen
Date published: 2022-11-25
 • y_2024, m_5, d_30, h_6
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_12
 • loc_fi_FI, sid_MURTR01, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja