Tunnelmaa ja taidetta Seinellä

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Näe historiallisia luostareita, normannien linnoja, keskiaikaisia kaupunkeja sekä Pariisi risteilyllä pitkin yhtä Euroopan lumoavimmista joista.

Saat tilaisuuden tutustua Alabasterirannikkoon ja näet Château Gaillardin linnan, jonka rakennutti Rikhard Leijonamieli, sekä vaikuttavat Saint Wandrillen ja Saint Martin de Boschervillen luostarit. Voit myös käydä Claude Monet’n kotona Givernyssä ja nauttia upeista puutarhoista sekä kulkea pitkin Rouenin idyllisiä katuja.

Yksi matkan kohokohdista on luonnollisesti Pariisi, joka vetää puoleensa matkailijoita kaikkialta maailmasta. Kaupungin elämänvirta – Seine – kulkee läpi kaupungin ja on vuosisatojen ajan toiminut runoilijoiden, taidemaalareitten, filosofien, kirjailijoiden, arkkitehtien, rakastavaisten ja onnettomasti rakastuneiden kohtauspaikkana.

Mukavalla Seine Comtesse -risteilyaluksella on täysihoito.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Risteily

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Euro

Päiväohjelma
Päivä 1 Helsinki - Pariisi - lähtöselvitys risteilylle, risteily alkaa
Päivä 2 Les Andelys - vierailu Château Gaillardin linnassa
Päivä 3 Caudebec-en-Caux - lisämaksullinen retki Arromanchesiin
Päivä 4 Caudebec-en-Caux - Rouen - lisämaksullinen kaupunkikävely Rouenissa
Päivä 5 Rouen - lisämaksullinen retki: luostarireitti, vierailu vaikuttavissa St Wandrillen (Fontenelle-) ja St Martin de Boschervillen luostareissa
Päivä 6 Vernon - lisämaksullinen retki Givernyyn, Monet’n koti idyllisine puutarhoineen ja lummelampineen
Päivä 7 Pariisi - lisämaksullinen orientoiva kaupunkikierros kosmopoliittisessa Pariisissa: tärkeimmät nähtävyydet, kuten Eiffelintorni ja Champs-Élysées
Päivä 8 Pariisi - kaupunkikierros - kotimatka

MS Seine Comtesse

M/S Seine Comtesse on mukava ja nykyaikainen jokiristeilijä, jolla on tilaa 150 matkustajalle.
Nauti leppoisasta menosta tilavalla aluksella: mukavassa loungebaarissa, herkullisen ruoan äärellä ravintolassa, isolla aurinkokannella tai oman hytin rauhassa. Aluksella on 75 hyttiä, loungekahvila, ja kirjasto/lukuhuone.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Klikkaa "Varaa", näet vapaat huone- tai hyttityypit
Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.498€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman
Klikkaa "Varaa", näet vapaat huone- tai hyttityypit

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki - Pariisi - lähtöselvitys risteilylle, risteily alkaa

Lennämme Pariisiin ja meidät kuljetetaan risteilyalukselle. Asetumme hytteihimme ja meillä on aikaa tutustua alukseen ennen kuin syömme ensimmäisen yhteisen illallisen.

Illan päätteeksi alus irtautuu laiturista ja risteily alkaa.

Päivä 2
Les Andelys - vierailu Château Gaillardin linnassa
Aluksella nautitun lounaan jälkeen saavumme pieneen Les Andelysin kaupunkiin. Itse kaupungissa on pari pienehköä kirkkoa ja rantakatu, joka seurailee Seinejokea. Syy sille, että Les Andelys on noussut maailmankartalle, on sotilaallinen mestariteos Château Gaillard, jonka englantilaiset ristiritarit ja kuningas Rikhard Leijonamieli rakensivat liitukivijyrkänteelle joen yläpuolelle. Linnasta on jäljellä rauniot, mutta on yhä hieno kokemus nousta ylös linnalle ja nauttia näkymistä Seinelle. Ulkopuolelta linnanraunioita voi ihailla maksutta. Jos haluat katsella niitä lähemmin, voit ostaa sisäänpääsylipun.
Päivä 3
Caudebec-en-Caux - lisämaksullinen retki Arromanchesiin

Yön aikana asetumme laituriin Caudebec-en-Caux’ssa, Normandiassa. Pieni kaupunki tunnetaan prameasta kirkostaan, jota rakennettiin 1400-luvulla ja 1500-luvun alkupuolella. Kyse on yhdestä Rouenin hiippakunnan upeimmasta kirkosta.

Päivän Albatros-retkellä ajamme Caudebec-en-Caux’sta kaunista ja historiallisesti merkittävää reittiä pitkin pieneen Arromanchesin rannikkokaupunkiin. Tämä alue rannikosta sai koodinimekseen Gold Beach, kun brittiläiset nousivat maihin täällä D-dayna. Arromanchesiin perustettiin myös toinen väliaikaisista satamista, joita kutsuttiin nimellä Mulberry. Omaha Beachille, jolla amerikkalaiset joukot kokivat suurimmat tappionsa – noin 5 000 miestä kaatui. Arromancenista jatkamme matkaa Coleville sur Merin kylään, joka tunnettiin nimellä Omaha Beach. Täällä sijaitsee amerikkailainen hautausmaa, jonne on haudattu noin 10 000 kaatunutta. Hautausmaa on liikuttavan kaunis näky ja täältä avautuu myös näkymä Omaha Beachille, jolla amerikkalaiset joukot kokivat suurimmat tappionsa - noin 5000 miestä kaatui. 

Paluumatkalla pysähdymme maalauksellisessa Honfleurissa, joka sijaitsee paikassa, jossa Seine laskee Englannin kanaaliin. Kaupungilla on pitkä historia satamakaupunkina, ja vierailu Honfleurissa on löytöretki läpi historiallisen sataman ja kuvauksellisten katujen ja ohi perinteisten puukehikkotalojen, jotka tekevät pienestä merenkulku- ja taiteilijakaupungista yhden Normandian viehättävimmistä rannikkokaupungeista. Vanha merenkulkukortteli on ainutlaatuinen.

(Päivän retki ei sisälly matkan hintaan. Mikäli et ole ostanut retkipakettia, voit viettää päivän omatoimisesti Caudebec-en-Cauxissa. Voit ostaa erillisen retkipaketin, josta on lisää tietoa matkaohjelman jälkeen.)

Päivä 4
Caudebec-en-Caux - Rouen - lisämaksullinen kaupunkikävely Rouenissa

Aikaisin aamulla jatkamme matkaa pitkin Seineä. Hieman lounaan jälkeen saavumme elävään goottilaistyyliseen ulkoilmamuseoon Roueniin. Kaupunkia leimaavat monet kirkontornit ja vanhat puuristikkotalot. Teemme kaupunkikierroksen kävellen tässä Normandian historiallisessa pääkaupungissa. Huolimatta historiallisesta keskustasta Rouen on kaupunki täynnä vastakohtia: keskustan vanhat puuristikkotalot ja kirkot seisovat taustanaan sataman nostokurjet ja sodan jälkeen rakennetut talot. Kirjailija Victor Hugo kutsui Rouenia ”satojen tornien kaupungiksi”. Vaikka monet kaupungin rakennuksista tuhoutuivat toisessa maailmansodassa – erityisesti liittoutuneiden maihinnousussa Normandiaan – seisoo kaupungissa yhä lähes 2 000 puuristikkotaloa. Ne tekevät Rouenista erityisen viehättävän kaupungin.

(Päivän retki ei sisälly matkan hintaan. Voit ostaa erillisen retkipaketin, josta on lisää tietoa matkaohjelman jälkeen.)

Päivä 5
Rouen - lisämaksullinen retki: luostarireitti, vierailu vaikuttavissa St Wandrillen (Fontenelle-) ja St Martin de Boschervillen luostareissa

Päivän Albatros-retki suuntautuu luostarireitille. Fontenelle-luostarissa asuu pysyvästi n. 50 benediktiiniläismunkkia. Goottilainen kirkko on valtaosin raunioina, mutta barokkityylinen luostarirakennus, holvikäytävä ja romaaninen ruokasali ovat koskemattomia ja avoinna vierailijoille. Vierailemme Fontanellessa ja jatkamme matkaa dominikaaniluostariin St Martin de Boschervilleen, joka on peräisin 1100-luvulta. Sen myöhäisromaanisen kirkon arkkitehtuuri on kaunista, ja siihen liittyvä kapitulisali on koristeltu lukuisin patsain. Kirkon takana on vanha keittiöpuutarha.

Luostarivierailun jälkeen palaamme takaisin alukselle. Nauttiessamme illallista alus liukuu pitkin Seineä kohti Vernonia.

(Päivän retki ei sisälly matkan hintaan. Voit ostaa erillisen retkipaketin, josta on lisää tietoa matkaohjelman jälkeen.)

Päivä 6
Vernon - lisämaksullinen retki Givernyyn, Monet’n koti idyllisine puutarhoineen ja lummelampineen

Aamiaisen jälkeen on mahdollisuus lähteä retkelle lähellä Vernonia sijaitsevaan Givernyyn katsomaan taiteilija Claude Monet’n taloa. Giverny on tullut tunnetuksi maailmankuulun impressionistin Claude Monet’n kotikylänä. Taiteilija asui ja maalasi Givernyn idyllisessä ympäristössä vuodesta 1883 kuolemaansa saakka (1926). Monet hänen maalauksistaan kuvaavat yksityiskohtaisesti isoja puutarhoja talon ympärillä. Lampi Monet’n puutarhassa on ikuistettu hänen kuuluisiin lummemaalauksiinsa.

Käveleskele puutarhassa ja nauti viehättävistä maisemista. Ymmärrät pian, miksi puutarha ja lummelampi sekä ihastuttava tunnelma olivat niin iso inspiraation lähde Monet’lle. Taiteilijan kodissa on esillä kopioita hänen tunnetuimmista teoksistaan, ja saamme käsityksen hänen elämästään ja työstään.

Retki varataan ja maksetaan aluksella. Mikäli osallistujia on tarpeeksi, suomalainen matkanjohtaja lähtee mukaan retkelle.

Päivä 7
Pariisi - lisämaksullinen orientoiva kaupunkikierros kosmopoliittisessa Pariisissa: tärkeimmät nähtävyydet, kuten Eiffelintorni ja Champs-Élysées

Ranskan pääkaupunki on epäilemättä yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista. Vajaat 10 miljoonaa asukasta – joista yli kaksi miljoonaa asuu kaupungin keskustan alueella – tekee Pariisista myös yhden Euroopan suurimmista pääkaupungeista. Pariisi on kulttuuripääkaupunki, jolla on kadehdittava kulttuuriperintö, mutta samalla sillä on kyky alati vaikuttaa taiteeseen, kirjallisuuteen ja designiin, maailmanlaajuisesti. Tämä tulee ilmi mm. silloin, kun maailman suurimmat muotihuoneet valtaavat esiintymislavat ja kertovat, miten muun maailman tulisi pukeutua. Pariisi onkin ollut koko maailman muodin mekka aina Aurinkokuningas Ludvig XIV:n ajoista lähtien. Hyvä ruoka on Pariisin tunnusmerkki, harvassa kaupungissa on yhtä monta Michelin-tähtiravintolaa kuin täällä. Nauti Pariisista myös ihastuttavassa Luxembourgin puistossa, käy katsomassa Mona Lisaa ja muita maailman kulttuuriaarteita Louvressa, aisti dekadentti tunnelma Trocaderon ja Montmartren ympäristössä, eksy Latinalaisen korttelin tai Marais’n mutkaisilla kaduilla, joilla katusoittajia säestää vilkas kaupunkielämä ja bistrot ja katukahvilat tarjoilevat kreppejä ja maitokahvia.

Aamupäivän Albatros-retki on orientoiva kaupunkikierros, jonka aikana näet suosituimmat nähtävyydet, kuten Eiffelintornin ja Champs-Elyséesin. Voit sen jälkeen valita, haluatko viettää loppupäivän omaan tahtiin vai osallistua varustamon ylimääräiselle retkelle Montmartren kaupunginosaan. Retkellä käydään Sacré-Coeur-kirkossa.

(Päivän retki ei sisälly matkan hintaan. Voit ostaa erillisen retkipaketin, josta on lisää tietoa matkaohjelman perässä.)

Päivä 8
Pariisi - kaupunkikierros - kotimatka
Aamiaisen jälkeen on aika poistua alukselta. Bussi noutaa meidät laiturilta. Ennen kotimatkaa teemme vielä lyhyen kaupunkikierroksen Pariisissa.
Ajamme Pariisin Charles de Gaulle -lentokentälle ja lennämme Helsinkiin.

Lisämaksullinen retkipaketti

Retkipaketti on ainoastaan Albatros Travelin asiakkaille ja retkillä on mukana suomalainen matkanjohtaja. Retkipaketti varataan viimeistään 45 päivää ennen matkan lähtöpäivää.

Retkipaketti sisältää:
• kokopäiväretki Arromanchesiin (sis. lounaspaketin)
• kaupunkikävely Rouenissa
• luostarireitti, vierailu vaikuttavissa St Wandrillen ja St Martin de Boschervillen luostareissa
• kaupunkikierros kosmopoliittisessa Pariisissa: tärkeimmät nähtävyydet, kuten Eiffelintorni ja Champs-Élysées

Hinta: 258€/hlö

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.498€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Ylemmän hyttiluokan lisämaksu
 • Jaettu kahden hengen hytti keskikannella 348€/hlö
 • Jaettu kahden hengen hytti ylemmällä kannella 708€/hlö
Lisämaksu hytistä yhdelle
 • Hytti yhdelle pääkannella 618€
 • Hytti yhdelle keskikannella 1168€
 • Hytti yhdelle ylemmällä kannella 1748€
Hintaan sisältyy
 • Finnairin reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki turistiluokassa
 • majoitus kolmen tähden M/S Seine Comtesse -jokiristeilijällä jaetussa kahden hengen ulkohytissä pääkannella (kat. C)
 • täysihoito risteilyllä (ei sis. ruokajuomia)
 • kahvi ja tee aterioiden yhteydessä jokiristeilijällä
 • kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • lisämaksullinen retkipaketti 258€/hlö
 • aluksella varattavat ja maksettavat lisämaksulliset retket
 • hytti yhdelle
 • lisämaksulliset hyttityypit
 • muut ruoat ja juomat matkan aikana
 • juomarahat jokiristeilijän henkilökunnalle (suosittelemme noin 7€/päivä per matkustaja)
 • juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille (kokonaisuudessaan n. 10€ per matkustaja)

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Pakkaaminen

Ota mukaan reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata päivän aikana tarvitsemasi tavarat. Hyvät kävelykengät/lenkkarit ovat tärkeä matkavaruste.

Millaisia hytit ovat?

Valoisista ja tilavista hyteistä (12–15 m2) on hyvät näkymät joelle ja sen ympäristöön. Hyteissä on kaksi erillistä vuodetta tai parivuode, lämmitys/ilmastointi, hiustenkuivain, tallelokero sekä tv. Hytissä on myös kylpyhuone, jossa wc ja suihku.

Pääkansi
Ulkohytti, jossa ikkuna. Sijainti kannella 1. Kaksi erillistä vuodetta: vuodesohva ja seinälle nostettava vuode. N. 12 m2.

Keskikansi
Ulkohytti, jossa iso näköalaikkuna. Sijainti kannella 2. Kaksi erillistä vuodetta, jotka muodostavat parivuoteen. Avattava ikkuna. N. 15 m2.

Ylempi kansi
Ulkohytti, jossa iso näköalaikkuna. Sijainti kannella 3. Kaksi erillistä vuodetta, joista saa parivuoteen. Avattava ikkuna. N. 15 m2.

Liikkuminen

Retkipäivinä eri kaupungeissa kävelemme suhteellisen paljon. Matka ei sovi liikuntaesteisille, koska kulkuväylät laivasta satamiin siirryttäessä ovat epätasaisia ja osittain vaikeakulkuisiakin.

Laituripaikka

Yritämme aina kun mahdollista saada laituripaikan kaupungin keskustasta. Valitettavasti se ei ole aina mahdollista. Vaikka laituripaikka olisi varattu ja vahvistettu, satamalla on aina oikeus siirtää aluksemme muualle jopa pari tuntia ennen saapumista. Se merkitsee sitä, että kun laituripaikkamme on kaukana keskustasta, tilaamme bussikuljetuksen tai käytämme paikallista julkista liikennettä päästäksemme keskustaan ja toteuttamaan ohjelman mukaiset kaupunkikierrokset ja retket. Jos et osallistu ohjelmaan tai järjestät omaa ohjelmaa, kuljetus alukselta tapahtuu omalla kustannuksella.

Nicko Cruises

Nicko Cruises on saksalainen varustamo, jonka laivastossa on kolmen ja neljän tähden jokiristeilijöitä. Alusten taso on verrattavissa samantasoisiin hotelleihin. Jotkin aluksista ovat vanhempia kuin toiset, ja palvelut sekä hytit vaihtelevat aluksittain, joten tutustuttehan tarkasti matkanne alukseen ja sen kuvaukseen.
Aluksen muut matkustajat ovat pääasiassa skandinaaveja ja saksalaisia. Pääkielenä on useimmilla lähdöillä saksa, joillain lähdöillä englanti. Aluksen miehistö puhuu sekä englantia että saksaa. Kaikilla lähdöillä on mukana suomalainen matkanjohtaja.

Lentoajat

Risteilyaluksilla on yleensä tarkat lähtö- ja saapumisajat, joista ei ole mahdollista joustaa. Pyrimme valitsemaan saapumispäivälle aikaisen lennon ja paluupäivälle myöhäisen lennon, jotta meillä on riittävästi aikaa siirtyä lentokentältä alukselle ja alukselta lentokentälle. Tällä tavoin vältämme esimerkiksi lentoaikojen muutosten tai liikenneruuhkien aiheuttamat myöhästymiset.

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 25 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.
 
Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Vastaavia matkoja

19FRCRI01BFI1304