Zebra Country Lodge ja Zebra Nature Reserve

Zebra Nature Reserve on pieni Albatrosin omistama 500 hehtaarin suojelualue lähellä Pretoriaa, jossa ei ole vaarallisia villieläimiä. Täällä voit kävellä vapaasti kirahvien, seeprojen, strutsien, gnuiden, impaloiden ja monien muiden antilooppien keskellä.

Vaarallisimmat eläimet löytyvät matelijatalostamme tai safarilla suurella "Big Five" -naapurisuojelualueella Dinokengissä (n. 20 min ajomatka). Zebrassa vieraiden käytettävissä tai vuokrattavissa on ratsastushevosia,  boma braai-nuotipaikka, Ndebelen kylä, pieni kylpylä, kahvila, kauppa, lintupiha ja monta kilometriä merkittyjä vaellusreittejä.

Zebra Country Lodgessa huoneet ovat perinteisiä hotellihuoneita kolmessa eri lodgessa, joissa kaikissa on oma pieni uima-allas, ravintola ja baari. Lodget ovat nimeltään: Mountain Lodge, Stabels ja Bush Camp. Zebra on perhe- ja lapsiystävällinen ja sopii erityisesti luonnonystäville, jotka haluavat kävellä ja tehdä vaellusretkiä luonnossa. Täällä olemme myös lähellä Johannesburgin ja Pretorian nähtävyyksiä.

Matkat Etelä-Afrikka

Albatros Honeyguide-konsepti

Safarileirimme Khoka Moya, Mantobeni, Ranger Camp (Etelä-Afrikka), Tarangire Camp (Tansania) on kaikki toteutettu oman konseptimme mukaan, jota kutsumme "Honeyguideksi." Tavoitteenamme on säilyttää safarikokemus Karen Blixenin ajalta ennen safarimatkailun suosion kasvua. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että leirimme  on perustettu alkuperäisille luonnonalueille ilman aitauksia, joten villieläimet voivat liikkua laajalla alueella vapaasti. Leireihimme majoittuvilla tulee olla mahdollisuus nauttia Afrikan upeasta tähtitaivaasta, boma braai-nuotioilloista, rauhasta ja yön äänistä. Leireissämme on enintään 15 huonetta/telttaa ja rajallinen sähkövalo tai wi-fin käyttömahdollisuus. Vastineeksi voimme nauttia modernista mukavuuksista, hyvästä ruoasta ja viinistä, aivan kuten paronitar Blixen aikoinaan.

Honeyguide on lintu, joka on tiettävästi ainoa eläin, joka itse hakeutuu kumppanuuteen ihmisten kanssa. Linnun elimistössä on erityinen entsyymi, joka pystyy hajottamaan mehiläisvahaa, ja siksi se rakastaa mehiläisvahalevyjä, jotka ovat täynnä hunajaa ja rasvaisia ​​toukkia. Linnulla itsellään ei ole keinoa murtautua itse mehiläispesään, vaan se houkuttelee siipien lyönneillä ja ääntelemällä ihmiset pesän luo ja avukseen ruoan hankinnassa.