Uusivuosi Lissabonissa

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Juhli uuttavuotta yhdessä Euroopan vanhimmista ja viehättävimmistä suurkaupungeista. Majoitus neljän tähden hotellissa.

Ota uusi vuosi vastaan Lissabonissa, Portugalin ja merenkulkijoiden pääkaupungissa! Majoitumme neljän tähden Turim Marques Hoteliin. Hotelli sijaitsee lähellä Lissabonin keskustaa, joka tunnetaan kapeista, mutkittelevista kaduista, vehreistä puistoista, kauniista aukioista ja leveistä bulevardeista, joilla vanhat raitiovaunut kolistelevat ohitse.

Tutustumme Lissabonin kiinnostaviin kortteleihin, joissa nautimme viihtyisästä tunnelmasta ja näemme kaupungin tärkeimmät historialliset nähtävyydet, muun muassa katedraalin ja Praça do Comércio -aukion. Uuttavuotta juhlistamme herkullisella neljän ruokalajin illallisella (sis. juomat) yhdessä Lissabonin keskustan viihtyisistä ravintoloista. Päivällisen jälkeen halukkaat voivat jatkaa juhlatunnelmissa ja siirtyä jollekin kaupungin aukioista ihailemaan keskiyön ilotulitusta.

Jos haluat, voit lähteä mukaan lisämaksulliselle retkelle Sintraan ja Lissabonin rannikolle, joka on yksi Portugalin kauneimpia alueita. Lissaboniin voi tutustua myös omatoimisesti. Käy vaikka paikallisilla markkinoilla, joilta voi ostaa kaikkea kulinaarisista erikoisuuksista käsin brodeerattuihin liinoihin. Tai käy ostoksilla viehättävillä kauppakaduilla, joilla voi tehdä hyviä löytöjä. Pysähdy matkalla johonkin mukavista kahviloista ja nauti kuppi kahvia tai lasillinen portugalilaista viiniä.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Joulu ja uusivuosi

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Euro

Päiväohjelma
Päivä 1 29. joulukuuta: Helsinki - Lissabon
Päivä 2 30. joulukuuta: Kaupunkikierros Lissabonissa jalkaisin ja julkisilla kulkuvälineillä, omaa aikaa
Päivä 3 31. joulukuuta: Lisämaksullinen retki Sintraan ja Lissabonin rannikolle - illalla uudenvuoden päivällinen
Päivä 4 1. tammikuuta: Omaa aikaa
Päivä 5 2. tammikuuta: Lissabon - Helsinki

Hotelli

Turim Marques Hotel

Majoitumme neljän tähden Turim Marques Hoteliin, joka sijaitsee vain 400 m päässä kauniilta Avenida da Liberdadelta ja Marquês do Pombalin liikenneympyrästä. Hotellista on vain 1,3 km:n matka kaupungin ydinkeskustaan. Hotellin sisustus on viehättävä, ja viihtyisissä huoneissa on kaikki tarpeellinen. Hotellissa on hyvä ravintola ja baari. Hotellivieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi.

Turim Marques Hotel
R. Mouzinho da Silveira 26,
1250-167 Lisboa, Portugal
Puhelin: +351 21 049 5690

http://www.turim-hotels.com/hoteis/turim-marques-hotel-

(Albatros Travel ei vastaa yhteistyökumppanin kotisivujen ylläpidosta tai sisällöstä.)

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
29. joulukuuta: Helsinki - Lissabon
Lentokentältä ajamme neljän tähden Turim Marques hotelliimme, jossa yövymme. Hotelli sijaitsee vain 400 m päässä vaikuttavalta, 90 m leveältä Avenida da Liberdaden ostoskadulta. Katu vie ylös isolle liikenneympyrälle, Marquês do Pombalille jota pidetään Lissabonin keskipisteenä. Kaunis paraatikatu on Lissabonin vastine New Yorkin Fifth Avenuelle. Myös täältä löytyvät kaikki kalliit merkkiliikkeet. Hotellilta kaupungin ytimeen on noin 1,3 km.
Päivä 2
30. joulukuuta: Kaupunkikierros Lissabonissa jalkaisin ja julkisilla kulkuvälineillä, omaa aikaa

Kävelemme aluksi hotellilta keskustan suuntaan. Saamme matkan varrella kuulla kaupungin jännittävästä historiasta ja kehityksestä. Portugali tunnetaan monista asioista, kuten Neilikkavallankumouksesta ja portviinistä, käsintehdyistä kaakeleista, kuuluisista merenkulkijoista ja siirtomaista. Saamme matkaliput, jotka ovat voimassa vuorokauden ajan busseissa ja raitiovaunuissa, ja nousemme raitiovaunuun, joka ajaa pitkin kaupungin katuja ja aukioita. Matkan varrella pysähdymme nauttimaan lasillisen jotakin paikallisista erikoisuuksista, kuten ginjaa, portviiniä tai vinho verdeä. Käymme myös tyypillisessä lissabonilaisessa kahvilassa, jossa juomme kupillisen kahvia samalla kun matkanjohtaja kertoo portugalilaisista kahvilaaduista. Tutustumme Alfaman eläväiseen kaupunginosaan, kuljemme läpi houkuttelevien ostoskatujen ja saavumme veden äärelle paikkaan, jonne Tajojoki (port. Tejo) laskee.

Matkanjohtaja johdattaa meidät paikkaan, jossa voimme syödä yhteisen lounaan, jonka jokainen maksaa itse. Vaihtoehtoisesti voit jatkaa kaupunkiin tutustumista itseksesi ja esimerkiksi katsastaa Lissabonin ostostarjontaa. Paluumatkalla hotellille on paljon pieniä kauppoja, ja ihan hotellin vierestä kulkee yksi Lissabonin parhaista ostoskaduista kalliine putiikkeineen. Aivan hotellin vieressä on lisäksi El Corte Inglesin tavaratalo. Jos jalat alkavat jo väsyä kaikesta kävelemisestä, voi hotellille palata bussilla tai metrolla, taksikaan ei paljon maksa.

Päivä 3
31. joulukuuta: Lisämaksullinen retki Sintraan ja Lissabonin rannikolle - illalla uudenvuoden päivällinen

Päivän voit viettää omien mieltymyksiesi mukaan tai lähteä mukaan kiinnostavalle retkelle Sintraan ja Lissabonin rannikolle.

Sintra sijaitsee Lissabonin luoteispuolella ja on yksi Portugalin kauneimmista paikoista. Kirjailija H. C. Andersen asui Sintrassa lyhyen aikaa vuonna 1866. Hän kirjoittaa näin: ”Sanotaan, että Sintrasta kaikki löytävät palan kotimaataan, itse löysin palan Tanskaa. Uskon, että täältä löytää monia rakkaita paikkoja muista kauniista maista. Vehreä Kent, Brockenin sinne tänne paiskotut kivilohkareet. Täällä luulen melkein olevani Genevejärven rannalla ja Leksandin koivumetsissä. Uskomattoman rikas ja vaihteleva luonto. Täällä kasvavat laakeripensaat mustanpunaisine marjoineen, täällä pelargoniat tuoksuvat ja kasvavat suurina pensaina, ja verenpisara on korkea kuin puu. Kastanja- ja banaanipuista roikkuu päällyskasveja sellaisena ryöppynä, että sen täytyy muistuttaa eteläamerikkalaisia kotimaansa metsistä.”

Jo keskiajalla Sintra oli tunnettu luostareistaan. Sittemmin kaupungista tuli Portugalin kuninkaiden ja aateliston suosikkikohde, jonne rakennettiin vuoden 1755 suuren maanjäristyksen jälkeen useita linnoja ja palatseja. Myöhemmin Sintra tuli tunnetuksi mystiikkaa ja mielikuvitusta ilmentävästä romantiikan ajan arkkitehtuurista. Monet rakennuksista kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin.

Jos haluat, voit käydä katsomassa lähemmin kuninkaallista palatsia tai tutustua vanhaankaupunkiin, Vila Velhaan, jonka kapeilla kaduilla ja kujilla on perinteisiä portugalilaisia käsitöitä myyviä pieniä putiikkeja.

Ehdit hyvin nauttia kevyen omakustanteisen lounaan ennen kuin lähdemme kaunista rantatietä pitkin paluumatkalle Lissaboniin. Sintrasta ajamme kohti Lissabonin rannikkoa. Matkan varrella pysähdymme Cascaisissa, jossa voi vaihtoehtoisesti nauttia lounaan tai käydä kahvilla. Iltapäivällä palaamme hotellille.

Päivä 4
1. tammikuuta: Omaa aikaa

Tänään voit halutessasi nukkua pitkään. Vaikka valtaosa kaupoista onkin kiinni vuoden ensimmäisenä päivänä, kadut täyttyvät ihmisistä, ja useat kahvilat ja ravintolat ovat auki. Sporttiset voivat kävellä ylös Pyhän Yrjön linnalle (port. Castelo de São Jorge), joka sijaitsee kaupungin vanhassa maurilaisessa kaupunginosassa. Näkymät linnasta ovat kiipeämisen arvoiset! Tai käy katsomassa Christo Rei -patsasta, joka on suora kopio Rio de Janeiron Kristuspatsaasta. Matkusta metrolla Cais do Sodrén asemalle ja ylitä joki Cacilhasiin lautalla. Kauniit metroasemat tekevät matkasta elämyksen.

Voit valita, syötkö illalla päivällistä jossakin Lissabonin rantabulevardin entisiin makasiineihin perustetuista tyylikkäistä ravintoloista vai kuunteletko mieluummin uudenvuoden konserttia. Konsertteja pidetään eri puolilla kaupunkia. Järjestämme mahdollisuuden päästä yhteen suosituimmista konserteista, Centro Cultural de Belémin konserttiin. Viime vuonna ohjelmistossa oli Straussia. Tämän vuoden ohjelmisto ei ole vielä selvillä, mutta liput pitää siitä huolimatta tilata ajoissa. Konsertin hinta on 38€/hlö, ja liput täytyy tilata viimeistään 31.10. Kysy matkanjohtajalta muista kaupungin tapahtumista.

Päivä 5
2. tammikuuta: Lissabon - Helsinki
Aamupäivä on omaa aikaa, sitten bussi vie meidät lentokentälle, ja kotimatka alkaa.

Retki Sintraan ja Lissabonin rannikolle

Sintra sijaitsee Lissabonin luoteispuolella yhdellä Portugalin kauneimmista alueista. Kirjailija H. C. Andersen asui Sintrassa lyhyen aikaa vuonna 1866. Hän kirjoittaa näin: ”Sanotaan, että Sintrasta kaikki löytävät palan kotimaataan, itse löysin palan Tanskaa. Uskon, että täältä löytää monia rakkaita paikkoja muista kauniista maista. Vehreä Kent, Brockenin sinne tänne paiskotut kivilohkareet. Täällä luulen melkein olevani Genevejärven rannalla ja Leksandin koivumetsissä. Uskomattoman rikas ja vaihteleva luonto. Täällä kasvavat laakeripensaat mustanpunaisine marjoineen, täällä pelargoniat tuoksuvat ja kasvavat suurina pensaina, ja verenpisara on korkea kuin puu. Kastanja- ja banaanipuista roikkuu päällyskasveja sellaisena ryöppynä, että sen täytyy muistuttaa eteläamerikkalaisia kotimaansa metsistä.”

Jo keskiajalla Sintra oli tunnettu luostareistaan. Sittemmin kaupungista tuli Portugalin kuninkaiden ja aateliston suosikkikohde, jonne rakennettiin vuoden 1755 suuren maanjäristyksen jälkeen useita linnoja ja palatseja. Myöhemmin Sintra tuli tunnetuksi mystiikkaa ja mielikuvitusta ilmentävästä romantiikan ajan arkkitehtuurista. Monet rakennuksista kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin.

Jos haluat, voit käydä katsomassa lähemmin kuninkaallista palatsia tai tutustua vanhaankaupunkiin, Vila Velhaan, jonka kapeilla kaduilla ja kujilla on perinteisiä portugalilaisia käsitöitä myyviä pieniä putiikkeja.

Ehdit hyvin nauttia kevyen omakustanteisen lounaan ennen kuin lähdemme kaunista rantatietä pitkin paluumatkalle Lissaboniin. Sintrasta ajamme kohti Lissabonin rannikkoa. Matkan varrella pysähdymme Cascaisissa, jossa voi nauttia lounaan tai käydä kahvilla. Iltapäivällä palaamme hotellille.

Hinta: 25€/henkilö. Retki varataan ja maksetaan ennen matkaa.
Retki toteutuu, jos osallistujia on vähintään 16.

Hintatiedot

Hintaan sisältyy
 • Lufthansan reittilennot Helsinki - Lissabon - Helsinki turistiluokassa (Frankfurtin kautta)
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa neljän tähden Turim Marques hotellissa
 • aamiaiset
 • kaupunkikierros Lissabonissa
 • uudenvuodenillallinen, sis. ruokajuomat
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut

Matkan ennakkomaksu on 300€/hlö

Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 220€
 • retki Sintraan ja Lissabonin rannikolle 25€/hlö (retki varataan ja maksetaan ennen lähtöä)
 • Centro Cultural de Belémin konsertti 38€/hlö (retki varataan ja maksetaan ennen lähtöä)
 • juomarahat kuljettajalle ja paikallisoppaille noin 10€/hlö
 • muut ruokailut ja juomat matkan aikana

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Pakkaaminen

Ota mukaan pieni reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata päivän aikana tarvitsemasi tavarat.

Sää joulu-tammikuussa

Talvet Lissabonissa ovat lyhyitä ja leutoja. Jopa talvella voi olla kauniin aurinkoista ja lämmintä. Pakkanen ja lumisade ovat harvinaisia kaupungissa. Joulu- tammikuussa päivän keskilämpötila on noin +10C. Talvikuukausina saadaan sateita, joten ota mukaan sateenvarjo tai kevyt sadetakki.
Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Upea ja erilainen uusivuosi Uusivuosi Lissabonissa oli upea matka, joka tuntui päättyvän liiankin nopeasti. Matkan ohjelma oli sopivati vaihtelevaa ja sitä oli halutessa riittävästi (maksullinen retki ja konsertti). Itse olisin toivonut enemmän yhteisiä lounaita tai päivällisiä, mahtavan uudenvuoden päivällisen lisäksi. Onneksi matkalla oli mukavia ja seurallisia kanssamatkustajia, näin olo ei tuntunut yksinäiseltä, vaikka yksin olinkin matkalla. Ainoa harmistus oli se että matkaa mainostettiin viiden päivän matkana ja todellisuudessa päiviä Lissabonissa oli kolme.
Date published: 2018-01-23
Rated 4 out of 5 by from Hyvin koottu kokonaisuus Vastaanotimme Albatrossin matkalla Lissabonissa Uutta Vuotta 2018. Neljän yön matkaan oli koottu mukavasti ja monipuolisesti ohjelmaa sekä itse kaupungissa että maaseudulla. Oli myös uuden vuoden konsertti, joka oli upea kokemus. Uuden vuoden illallistarjoilut olivat monipuoliset ja hyvät. Hotellimme sijainti oli keskeisellä paikalla. Matkanjohtamme oli miellyttävä, asiansaosaava ja vastuuntuntoinen. Ainoa harmittava juttu oli se, että lennot eivät olleet suoria Lissaboniin, vaan jouduimme vaihtamaan konetta. Voimme suositella matkaa.
Date published: 2018-01-03
Rated 4 out of 5 by from hyvää ja vähän muutakin Paikallisen joukkoliikenteen käyttö ja opastus puuttui. Hyvä yhdistelmä erilaiselle tekemiselle.
Date published: 2018-01-03
Rated 4 out of 5 by from Well organised trip to excellent location Lisbon has plenty to see and do with excellent cheap local transportation. The hotel location was good for metro & buses and next to the main avenue. There are museums eg Gulbenkian worth seeing and the oceanarium was really excellent. Restaurants are plenty with good fish cheap by Finnish price levels. Guide Leea was knowledgeable about Portugal and its people and history. Day trip to Sintra was more comprehensive than we expected and good value. Altogether a good trip although TAP had troubles with their flight timekeeping.
Date published: 2019-01-04
Rated 4 out of 5 by from Viehättävä Lissabon Oli mukavaa, että matkaan sisältyi yhteistä ohjelmaa, kuten kaupunkikierros, retki Sintraan ja uudenvuodenaaton illallinen. Kuten etukäteenkin oli jo tiedossa, maanantai oli vapaa päivä. Olisin toivonut, että silloinkin olisi ollut jotain järjestettyä, vaikka joillekin näköalapaikoille opastus. Tottumattomana on vaikea suunnitella omaa ohjelmaa.
Date published: 2018-01-04
Rated 4 out of 5 by from Loistavat matkajärjestelyt ja erinomainen matkaopas Olimme vaimoni kanssa todella tyytyväisiä matkaan kokonaisuudessaan.Erityismaininnan ansaitsee matkaoppaamme,Juha. Paitsi että hän hoiti hyvin matkajärjestelyt, hän hallitsi hyvin maan historian sekä nykyisyyden.
Date published: 2018-01-17
Rated 4 out of 5 by from Sopivasti ohjelmaa lyhyelle lomalle Sopivasti ohjelmaa lyhyelle lomalle; hyvä opas joka piti homman rennosti hallussa. Vaihdolliset lennot tosin vie aika paljon aikaa näin lyhyestä lomasta.
Date published: 2018-01-08
Rated 4 out of 5 by from Onnistunut uudenvuoden matka Opas Juha oli hyvä. Lyhyeen aikaan oli saatu mukava ohjelma ja uudenvuodenaaton illallinen oli onnistunut. Ryhmä toimi hyvin.
Date published: 2018-01-03
 • y_2020, m_6, d_1, h_14
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_9
 • loc_fi_FI, sid_PTRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja

PTRTR01AFI