Unelmaloma Seychelleillä

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Luonnonkauniit Seychellit ovat loistava kohde mieleenpainuvalle lomalle. Majoitut tasokkaissa hotelleissa ja hintaan sisältyy retket kauneimpiin kohteisiin.

Uutuus

Me kaikki unelmoimme välillä siitä, että voisimme paeta kiireistä arkea palmujen peittämälle korallisaarelle, jota ympäröi turkoosi trooppinen meri. Siellä meidän ei tarvitsisi tehdä muuta kuin rentoutua valkohiekkaisilla paratiisirannoilla ja ehkä pulahtaa aaltoihin rauhallisessa laguunissa.

Jos haluat toteuttaa unelmasi, lähde mukaan tälle matkalle, jonka kohteena ovat kuvankauniit saaret kaukana Intian valtamerellä.

Asumaton saariryhmä, jonka Vasco da Gama löysi 1500-luvulla ja josta tuli Ranskan siirtomaa, on trooppisten saarten perikuva. Suojelevat koralliriutat, joissa ui värikkäitä kaloja, syleilevät lempeän reheviä graniittisaaria lumivalkoisine rantoineen. Saarilla kasvaa harvinaisia palmuja ja mangrovemetsää ja merikilpikonnat munivat kauniisiin merenlahtiin. Useampi kuin yksi prinsessa on tullut tänne häämatkalle, ja onpa saariryhmän minipääkaupungin nimikin kuninkaallinen Victoria.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Seychellien rupia

Päiväohjelma 10 päivää
Päivä 1
Lähtö Helsingistä.
Päivä 2
Saapuminen Seychelleille. Rentoutumista Mahélla.
Päivä 3
Puolipäiväretki Mahélla: kasvitieteellinen puutarha & Mission Lodgen näköalapaikka.
Päivä 4
Puolipäiväretki Mahélla: kaupunkikierros pääkaupungissa Victoriassa.
Päivä 5
Rentoutumista ja elämyksiä Mahélla.
Päivä 6
Lautalla Praslinin saarelle. Rentoutumista Praslinilla.
Päivä 7
Kokopäiväretki Vallée de Main luonnonsuojelualueelle ja La Diguen saarelle.
Päivä 8
Rentoutumista ja elämyksiä Praslinilla.
Päivä 9
Lauttamatka takaisin pääsaarelle Mahélle. Rentoutumista ja kotimatka.
Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin.

Hotelli

Coral Strand Hotel

 • Wi-Fi
 • televisio
 • ilmastointi
 • hiustenkuivain
 • teen- ja kahvinkeittovälineet

Coral Strand on neljän tähden hotelli, joka sijaitsee suositulla alueella Mahén saaren luoteisosassa. Lomahotelli sijaitsee suoraan tunnetulla Beau Vallonin rannalla, joka jatkuu useita kilometrejä.

Coral Strand Hotelissa on kaikkea, mikä tekee lomastasi ikimuistoisen: uima-allas ja allasbaari, näköalatasanne, josta voi ihailla huikeaa tähtitaivasta sekä liuta aktiviteetteja sekä viihdetarjontaa.

Lue lisää hotellista: https://www.coralstrand.com

Coco De Mer

 • WiFi
 • satelliittitelevisio
 • ilmastointi
 • hiustenkuivain
 • teen ja kahvinkeittovälineet
 • minijääkaappi
 • tallelokero
 • kaikki huoneet merelle päin

Coco De Mer on moderni neljän tähden hotelli, joka sijaitsee yli 200 hehtaarin luonnonkauniilla alueella Intian valtameren äärellä Praslinin saarella. Hotellissa vallitsee ystävällinen tunnelma ja se tarjoaa hienot näkymät ympäröiville saarille ja metsän peittämille vuortenrinteille. Hotellista voi ihailla huikeaa auringonlaskua.

Lue lisää hotellista:https://www.cocodemer.com/

Kuvagalleria

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
3.898€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lähtö Helsingistä.

Lennämme kohti Seychellejä (matkalla on välilasku ja koneenvaihto).
 

Päivä 2
Saapuminen Seychelleille. Rentoutumista Mahélla.

Laskeudumme pääsaarelle Mahélle ja olemme perillä Seychelleillä. Ajamme kentältä hotelliimme ja loppupäivän on tiedossa lepoa.

Pituutta Mahén saarella on 27 km, leveyttä 8 km ja pinta-ala kattaa 153 km². Mahé on myös Seychellien matkailullinen keskus, sillä saarella sijaitsee kansainvälinen lentokenttä ja 85 % saarivaltion hotelleista. Hotellit on ripoteltu satoja kilometrejä pitkälle rannikolle, jolta löytyy 68 upeaa hiekkarantaa. Saarivaltion asukkaat vaalivat paratiisiaan huolella. Hotellit eivät saa olla korkeampia kuin palmut tai sijaita liian lähellä parhaita rantoja – täällä ei toisin sanoen olla kiinnostuneita laajamittaisesta charter-turismista. Alueista monet on rauhoitettu ja niille on perustettu luonnonsuojelualueita, joissa vierailijat voivat tutustua luontoon luontoa kunnioittaen.

Rehevät kasvillisuuden peittämät vuorenharjanteet, tasaiset, autiot korallisaaret ja sadat rauhalliset laguunit tekevät Seychelleistä maailmanluokan lomakohteen. Ja kun puitteet lomalle muodostavat kauniilla paikalla sijaitseva hotelli, jossa on tarjolla monenlaisia mukavuuksia, erinomainen kreolilainen ruoka ja ystävälliset paikallisasukkaat, unelmaloman tärkeimmät ainekset ovat kasassa.

Seychellit muodostuu sisemmästä ja ulommasta saaristosta. Sisempi saaristo, johon kuuluvat mm. Mahé, Praslin ja La Digue, koostuu kauniista graniittisaarista, joilla on matalia kasvillisuuden peittämiä vuoria. Graniittikalliot jäivät mereen, kun Intia irtautui Afrikan manteresta ja siirtyi nykyiselle paikalleen. Tästä syystä Seychellit eroavat täysin muista Intian valtameren ja Tyynenmeren saarista, jotka ovat muodostuneet tulivuorien toiminnan tuloksena.

Ulommat saaret ovat atolleja (korallisaaria), mikä tarkoittaa käytännössä täysin tasaisia hiekkasaaria, joiden keskellä kasvaa palmuja. Näillä saarilla kaikki on nähty muutamassa tunnissa. Graniittisaarilla, kuten Mahélla, on sen sijaan paljon nähtävää. Rantaelämälle on upeat puitteet, ja voit tehdä retken polkupyörällä tai kävellen pitkin rantoja tai viidakossa. Lisäksi monet haluavat tutustua maailmaan merenpinnan alapuolella.

Päivä 3
Puolipäiväretki Mahélla: kasvitieteellinen puutarha & Mission Lodgen näköalapaikka.

Aamupäivällä on retken vuoro. Suuntaamme kasvitieteelliseen puutarhaan, josta on tullut Mahén saarella sijaitsevan pääkaupungin Victorian tärkein nähtävyys. Puutarhan perusti mauritiuslainen agronomi Rivalz Dupont vuonna 1901. 15 hehtaarin kokoinen kasvitieteellinen puutarha on yksi Seychellien vanhimmista kansallismonumenteista ja on elävä vihreä perintö, joka tarjoaa rauhallisen vehreän pakopaikan 20 min kävelymatkan päässä kaupungin vilkkaasta keskustasta.

Seuraava kohteemme on Mission Lodge. Kyse on helposti saavutettavasta paikasta, josta on ainutlaatuiset näkymät Mahén länsirannikolle. Venns Townina (ja myöhemmin Capucinina) tunnettu alue on Seychelleille historiallisesti tärkeä, sillä täällä oli sisäoppilaitos, jota vapautettujen orjien lapset kävivät 1800-luvun lopulla. Pienen parkkipaikan ja näköalapaikalle vievän polun välissä on vielä nähtävissä koulun raunioita. Mission Lodgea ympäröivää sademetsäaluetta kannattaa katsastaa lähemmin, joten varaa riittävästi aikaa tälle ihanan rauhalliselle ja hiljaiselle paikalle. Mission Lodge on kuulunut Unescon maailmanperintökohteisiin vuodesta 2013 lähtien.

Iltapäivä on varattu rentoutumiselle ja omavalintaisille aktiviteeteille.

Päivä 4
Puolipäiväretki Mahélla: kaupunkikierros pääkaupungissa Victoriassa.

Aamupäivällä tutustumme ”maailman pienimmän pääkaupungin” Victorian siirtomaa-aikaiseen keskustaan.

Independence Avenuen ja Albert Streetin risteyksessä seisoo kellotorni (ranskaksi L’Horloge ja kreoliksi Lorloz), josta on tullut saariryhmän pääkaupungin tunnusmerkki. Kyseessä on Lontoon Victorian asemalla seisovan kellotornin kopio. Se pystytettiin vuonna 1903 kuningattaren kunniaksi. Vaikka sitä usein kutsutaankin nimellä ”Little Big Ben”, se pohjautuu tosiasiassa Lontoon tuntemattomampiin kellotorneihin, jotka ovat sijainneet Victoria Streetin ja Vauxhall Bridge Roadin risteyksessä vuodesta 1897 lähtien. Tuolloinen kuvernööri näki kellon Lontoon-vierailullaan ja määräsi, että siitä täytyy valmistaa pienempi kopio. Erikoista kellossa on se, että se lyö kaksi kertaa tunnissa yhden sijaan, mikä on inspiroinut laulun kertosäettä ”Going back to Seychelles, where the clock strikes twice.”

Kiinnostavia vierailukohteita ovat oikeuspalatsi (Palace of Justice), museo, postitoimisto ja kellotorni. Nurkan takana sijaitsee Codevar-rakennus, jossa myydään paikallisia käsitöitä. Reitti Albert Streetin yli vie kaupungin keskustaan ja sen värikkäälle torille, jolla myydään tuoretta kalaa, trooppisia hedelmiä ja vihanneksia, yrttejä ja mausteita, joiden tuoksu täyttää ilman.

Iltapäivä on varattu rentoutumiselle ja omavalintaisille aktiviteeteille.

Päivä 5
Rentoutumista ja elämyksiä Mahélla.

Tänään ei ole lukkoon lyötyä ohjelmaa, joten voit suunnitella päivän omien toiveidesi mukaan. Nauti rennosta päivästä! Matkanjohtaja on käytettävissä joka päivä koko oleskelun ajan. Hän auttaa mielellään erilaisten retkien järjestämisessä.

Päivä 6
Lautalla Praslinin saarelle. Rentoutumista Praslinilla.

Tänään jatkamme matkaa ja nousemme lauttaan, joka vie meidät Praslinin saarelle. Vietämme siellä seuraavat kolme yötä. Lauttamatka kestää n. 55 min.

Praslin tunnetaan upeista rannoista ja trooppisesta luonnosta. Palmuja ja kookospähkinöitä on kaikkialla. Praslin ja naapurisaari Curieuse ovat ainoita paikkoja maailmassa, joissa harvinainen ja erikoinen coco de mer -palmu elää luonnonvaraisena. Coco de mer -palmun jättikokoinen pähkinä muistuttaa kahta yhteen kasvanutta kookospähkinää. Juuri pähkinän muoto on saanut monet kansat Intian valtameren ympäristössä yhdistämään sen hedelmällisyyteen.

Praslinin keskiosaa hallitsee vuorijono, joka näyttää mahtavammalta kuin sen vaatimaton korkeus (340 m) itse asiassa onkaan. Praslinin suurin vetonaula on Unescon suojelema luonnonsuojelualue Vallée de Mai, joka sijaitsee Takamaka- ja Fond Azore -vuorten välissä. Tämä upea ja vehreä luonnonsuojelualue on säilynyt täysin koskemattomana miljoonia vuosia aivan viime vuosiin saakka, ja siellä elää lukuisia kotoperäisiä kasveja, puita, lintuja ja sammakkoeläimiä. Pitkä koralliriutta ympäröi saarta hilliten Intian valtameren aaltoja, jolloin pienten, idyllisten poukamien vesi pysyy kirkkaana ja tyynenä.

Päivä 7
Kokopäiväretki Vallée de Main luonnonsuojelualueelle ja La Diguen saarelle.

Tänään käymme Vallée de Main luonnonsuojelualueella, joka sijaitsee Praslinin saarella. Alueella elää kuusi kotoperäistä palmulajia, joista tunnetuin on coco de mer. Sen siemen on maailman suurin ja palmun lehti voi olla jopa 6 m leveä ja 14 m pitkä. Suojelualue on lisäksi ainoa paikka, jossa elää erittäin uhanalainen pikkumustakaija sekä muita kotoperäisiä lintulajeja.

Myöhemmin jatkamme matkaa La Diguen saarelle. Saaren pääkaupunki on La Passe. La Digue on Seychellien saariryhmän pienin asuttu saari. Saarella on noin 2 200 asukasta. La Diguelle pääsee vain veneellä ja se sijaitsee 5 km Praslinista itään ja 45 km Mahésta koilliseen. Venematka kestää vain 20 min.

La Diguella auringonvalo heijastuu veistosmaisista kalliomuodostelmista lukemattomissa eri sävyissä auringon korkeudesta riippuen. Ne muodostavat kulissin auringonnousulle La Diguella. Tämän pienen rehevän paratiisin luonnollinen kauneus on ainutlaatuista. Kaikkialla voi aistia rauhan ja kiireettömyyden. Härkävaunut kuljettavat kookospähkinäsatoa läpi palmulehtojen pienelle laiturille, ja matkailijat polkevat vuokrapyörillä satumaisille rannoille, joita ympäröivät graniittikalliot ja upeat palmut. Koralliriutta sekä rannan ja riutan välissä sijaitseva vaaleanpunainen kalliomuodostelma tekevät rannasta suojaisan.

Emme ole nähneet kauniimpaa paikkaa maan päällä! Vaikuttaa siltä, ettei muun maailman meno ole vaikuttanut La Diguen 2 000 asukkaaseen mitenkään. Saarella on vain kuusi ajoneuvoa. Tunnelma on kuin toisesta maailmasta. Yksinäisille, rauhallisille rannoille ja pieniin maalaiskyliin pääsee polkupyörällä tai kävellen. Vehreät, viidakkomaiset vuoret kutsuvat bongailemaan harvinaisia lintuja.

Päivä 8
Rentoutumista ja elämyksiä Praslinilla.

Tänään ei ole lukkoon lyötyä ohjelmaa, joten voit suunnitella päivän omien toiveidesi mukaan. Nauti rennosta päivästä! Matkanjohtaja on käytettävissä joka päivä koko oleskelun ajan. Hän auttaa mielellään erilaisten retkien järjestämisessä.

Päivä 9
Lauttamatka takaisin pääsaarelle Mahélle. Rentoutumista ja kotimatka.

Tänään nousemme lauttaan ja palaamme pääsaarelle Mahélle. Lauttamatka kestää n. 55 min. Nautimme viimeisestä lomapäivästä ja lähdemme sitten takaisin koti-Suomeen.

Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 3.898€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
998€
Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki – Seychellit – Helsinki (välilasku menossa ja paluussa)
 • Majoitus 3 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa Coco De Mer -hotellissa, puolihoito (ei sis. ruokajuomia)
 • Majoitus 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa Coral Strand-hotellissa, puolihoito (ei sis. ruokajuomia)
 • Retket ja kuljetukset ohjelman mukaan
 • Puolipäiväretki Mahélla – kasvitieteellinen puutarha  & Mission Lodgen näköalapaikka
 • Puolipäiväretki Mahélla – pääkaupunki Victoria
 • Kokopäiväretki Vallee de Main luonnonsuojelualueelle ja La Diguen saarelle
Hintaan ei sisälly
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu
 • Muut juomat ja ruokailut
 • Juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille, yhteensä 70 USD/hlö (suositus)

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Matkustaminen Seychelleillä

Seychelleillä ei elä vaarallisia käärmeitä, hämähäkkejä tai hyönteisiä, joita pitäisi varoa. Myöskään malarian tai keltakuumeen kaltaisia sairauksia ei ole.

Sää on miellyttävä vuoden ympäri, sillä kevyt tuuli mereltä vie pahimman terän trooppiselta helteeltä. Eniten sataa (tilastollisesti) joulu- ja tammikuussa, mutta voimakkaisiin trooppisiin sadekuuroihin (harvoin pitkäkestoisia) kannattaa varautua mihin vuodenaikaan tahansa.

Matkatavarat

Pakkaa mukaan:

 • Reppu tai kassi (suosittelemme vedenpitävää reppua)
 • Kevyitä kesävaatteita
 • Urheilusandaalit tai pitäväpohjaiset lenkkarit
 • Uimatossut
 • Aurinkosuojavoidetta (korkealla suojakertoimella)
 • Uima-asu
 • Aurinkolasit
 • Hattu tai huivi
 • Kevyt tuulenpitävä takki (merimatkoja varten)
 • Käsidesiä
 • Hyttyskarkotetta

Lisää Seychelleistä

Lue lisää Seychelleistä täältä: https://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/afrikka/seychellit

Viisumi-kohdasta näet lisätietoa ennen matkaa täytettävästä PLF-kaavakkeesta sekä muista matkustussäännöistä Seychelleille. 

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Vastaavia matkoja