Tansania - Serengeti, Lake Manyara ja Ngorongoro

individual-tour
Yksilöllinen matka

Koe Tansanian tunnetut safarialueet, joilla näet paljon eläimiä ja kaunista luontoa.

Matkalla, joka vie maailman parhaimpiin kuuluville villieläinalueille, safarielämykset alkavat majesteettisten ja ikivanhojen baobabpuiden keskeltä Tarangiren kansallispuistosta. Ne jatkuvat Serengetin kansallispuiston aukealla savannilla. Majoitut keskelle kansallispuistoa, josta käsin on tilaisuus tutustua ympäristöön ilman, että tarvitsee huomioida villieläinten vuosittaista vaellusta. Serengetissä esiintyy tiheimmin nisäkkäitä koko maailmassa, ja se on oiva paikka leijonien bongailulle. Safarimatka Tansaniaan ei ole mitään ilman käyntiä Ngorongoron kraatterissa, jossa mm. syöt lounaan luotisuoraan ylöspäin kohoavien kallioseinämien ympäröimänä samalla kun norsut, sarvikuonot ja leijonat käyskentelevät etäämmällä. Matka päättyy Lake Manyaran kansallispuistoon, jossa erityisesti linnut viihtyvät. Lake Manyaran ikuisti kirjailija Ernest Hemingway teokseensa Afrikan vihreät kunnaat. Upean luonnon lisäksi matkan aikana on hyvät mahdollisuudet nähdä norsuja, kirahveja, seeproja, topi- ja gnuuantilooppeja sekä krokotiileja. Majapaikkoina toimivat mukavat lodget.

Kaikkien Yksilöllisten matkojen perushintaan sisältyvät lennot, majoitus ja lentokenttäkuljetukset. Matkoilla on mukana muita kansainvälisiä matkustajia ja opastus on englanniksi. Rajoitettu ryhmäkoko. Lue lisää Yksilöllisistä matkoista kohdasta Hyvä tietää.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Yksilöllinen matka, Safari

 • Matkanjohtaja Englanninkielinen opas

 • Viisumi Kyllä

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Tansanian shillinki

Päiväohjelma
Päivä 1 Lähtö Helsingistä
Päivä 2 Safari Tarangiren kansallispuistossa.
Päivä 3 Matka jatkuu Serengetin kansallispuistoon
Päivä 4 Safarielämyksiä Serengetin kansallispuistossa
Päivä 5 Olduvain rotko ja museovierailu
Päivä 6 Kokopäiväretki Ngorongoron kraatteriin
Päivä 7 Safari Lake Manyaran kansallispuistossa ja kotimatka
Päivä 8 Saapuminen Helsinkiin

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
3.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.298€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.298€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.298€
Helsinki
Erikoistilauksesta
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lähtö Helsingistä
Lennät Helsingistä Tansaniaan. Matkalla tehdään yksi välilasku. Saavuttuasi perille lentokentältä on kuljetus hotelliin.
Päivä 2
Safari Tarangiren kansallispuistossa.
Aamiaisen jälkeen matkaat lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevaan Tarangiren kansallispuistoon, jossa nautit pikniklounaan. Tarangiren kansallispuisto on saanut nimensä sen läpi virtaavan joen mukaan. Puistolle leimallisia ovat ikivanhat baobabpuut (tunnetaan myös nimellä apinanleipäpuu), jotka seisovat vahvoina ja vaikuttavina vasten sinistä taivasta. Joen elämää ylläpitävä vesi houkuttelee kuivalla kaudella alueelle joukoittain eläimiä. Erityisesti norsut vaeltavat puistoon tyydyttämään janoaan joen vedellä tai baobabpuiden pehmeillä, mehevillä lehdillä. Baobabpuissa voi todellakin nähdä norsujen ”hyökkäysten” jälkiä, vaikka puiston puut ovatkin tuhansien vuosien ajan kehittäneet tehokkaan keinon selvitä eläinten kovasta käsittelystä. Tarangire nimettiin kansallispuistoksi, kun tutkijat havaitsivat, kuinka tärkeä alue on vaeltaville nisäkkäille. Siksi täällä voi nähdä lähes kaikki ajateltavissa olevat lajit. Tarangiren luonto on melkoisen erilainen kuin loppumatkan kohteissa, sillä aina virtaava vesi ravitsee korkeita, keltaisia kuumepuita, jotka seisovat vieri vieressä, kuten Rudyard Kipling kirjassaan Norsunlapsi kuvasi. Hyvän safaripäivän jälkeen jatkat matkaa majapaikkaasi.
Päivä 3
Matka jatkuu Serengetin kansallispuistoon
Jätät taakse Tarangirea ympäröivän kauniin alueen ja jatkat matkaa kohti maailmankuulua Serengetin savannia. Lounaseväät nautitaan sopivan akasiapuun alla katsellen avaraa savannia. Reitti kulkee yli Itä-Afrikan hautavajoaman läntisen vuorijonon ja läpi Ngorongoron suojelualueen. Muutaman tunnin kuluttua näet Serengetin aukean savannin, jolla elää joukoittain eläimiä. Vietettyäsi koko päivän tien päällä suuntaat leiriin, joka toimii tukikohtanasi tulevina päivinä.
Päivä 4
Safarielämyksiä Serengetin kansallispuistossa

Matka jatkuu Serengetin savanneille. Eläinlaumojen vuosittaisesta vaelluksesta Serengetissä löytyy monia kuvauksia, mutta lyhyesti kyse on siitä, missä ja milloin sataa. Tärkein vaeltavista lajeista on valkopartainen gnuuantilooppi, jonka määrä kasvaa ajoittain jopa 1,5 miljoonaan yksilöön. Muita merkittäviä lajeja ovat seepra ja thomsoningaselli, joiden määrä on kuitenkin huomattavasti pienempi. Isojen eläinlaumojen vuosittaisella vaelluksella on luonnollisesti tärkeä merkitys koko ekosysteemin toiminnalle.

Eteläisessä Serengetissä sataa yleensä marraskuusta huhtikuuhun. Sade tulee lyhyinä, voimakkaina kuuroina. Sade ja vihreä ruoho houkuttelevat vaeltavia eläimiä kerääntymään alueelle, jolla ne myös lisääntyvät. Valtaosa poikasista syntyy muutaman helmikuisen viikon aikana. On hieno näky, kun gnuuantiloopit ja seeprat kokoontuvat valtaviksi laumoiksi, ja tuhannet poikaset tulevat maailmaan. Ajankohta merkitsee samalla kissanpäiviä kaikille lihansyöjille – erityisesti leijonille, gepardeille, hyeenoille ja sakaaleille – jotka saapuvat seudulle läheltä ja kaukaa.

Kun sadekuurot loppuvat, savanni kuivuu nopeasti ja gnuuantilooppien ja seeprojen ravinto loppuu. Ne vaeltavat pohjoiseen kohti Seroneraa ja Loboa, Grumetin ympäristön länsipuolista käytävää, jossa eläinten määrä on korkeimmillaan huhtikuusta kesäkuuhun. Sen jälkeen laumat siirtyvät jälleen pohjoisempaan, ja ensimmäiset eläimet saapuvat Masai Maraan elokuun alkupäivinä. Masai Marassa saadaan sadetta vuoden ympäri, joten ravintoa riittää yleensä loka-marraskuulle, jolloin eläimet lähtevät vaeltamaan takaisin etelään.

Serengetissä voi nähdä vaeltavia eläimiä vuoden ympäri, myös niinä kuukausina, joina monet ovat siirtyneet Masai Maraan, mutta tuolloin täytyy majoittua Serengetin pohjoisosiin.

Kaikkialla Serengetissä elää ”pysyväisasukkeja”, villieläimiä, joihin suuri vuosittainen vaellus ei merkittävästi vaikuta lukuun ottamatta kilpailua ruoasta. Nämä eläimet oleilevat yleensä vesialtaiden ympäristössä. Kuivimpina kuukausina alueet, joilla on suhteellisen pysyvästi vettä, houkuttelevat puhveleita, kirahveja, topi- ja gnuuantilooppeja sekä norsuja. Näin on erityisesti Seronera- ja Grumetijokien ympäristöissä, joissa elää – eikä sattumalta – maailman suurimpia krokotiileja.

Päivä 5
Olduvain rotko ja museovierailu
Tänään reitti vei takaisin yli Serengetin savannien ja ohi Seroneran ja Naabi Hillin kohti Ngorongoroa. Kuten tavallista, lounaseväät on pakattu mukaan. Käyt Olduvain rotkossa, joka ohitettiin menomatkalla. Olduvain rotkoa pidetään yhtenä tärkeimmistä paleoantropologisista kaivauspaikoista koko maailmassa. Leakeyn perhe sekä monet muut tutkijat ovat tehneet täällä ainutlaatuisia löytöjä maapallon ensimmäisistä ihmisasukkaista. Alueelta on löytynyt tuhansia kivisiä työvälineitä, varhaisten ihmisapinoiden luurankoja sekä eläinten luita. Juuri tämä paikka on antanut meille toistaiseksi eniten vastauksia ihmisen evoluutioon liittyvissä kysymyksissä. Pieni museo esittelee tärkeimpiä löytöjä. Kannattaa katsella alueella ympärilleen ja kuvitella siirtyvänsä ajassa 10 miljoonaa vuotta taaksepäin. Iltapäivällä matka jatkuu kohti lodgea.
Päivä 6
Kokopäiväretki Ngorongoron kraatteriin

Tänään ohjelmassa on kokopäiväretki Ngorongoron kraatteriin, joka kuuluu Unescon luonnonperintökohteisiin. Ajomatka kestää noin 30–45 min, riippuen pysähdyksistä matkan varrella. Reitti kulkee kraatterin reunalla ja jatkuu alas valtavaan romahtaneeseen kraatteriin, kalderaan.

Ngorongoro on alunperin ollut n. 6000 metriä korkea – yhtä korkea kuin Kilimanjaro nykyään – tulivuori, joka romahti kasaan synnyttäen 260 km2:n suuruisen kattilamaisen alueen, kalderan. Kraatterin pohjalla on järvi, ja alueella sataa enemmän kuin muualla Tansaniassa, joten alue on hedelmällistä. Tämä tarkoittaa, että eläimet viihtyvät kraatterissa. Samalla kraatterin jyrkät seinämät pitävät eläimet ”vangittuina” kraatteriin. Eläimillä ei kuitenkaan ole todellisia ongelmia vaeltaa sisään ja ulos kraatterista, mutta se on hieman työläämpää kuin savannilla. Eläinlajien määrä ja valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Täällä on mahdollista nähdä sarvikuonoja, leijonia, hyeenoja, norsuja, puhveleita ja monia eri antilooppilajeja. Matkan varrella nautitaan mukaan otetut lounaseväät.

Mielenkiintoisen päivän jälkeen palataan takaisin lodgelle.

Päivä 7
Safari Lake Manyaran kansallispuistossa ja kotimatka

Aamiaisen jälkeen noustaan eväitten kanssa safariajoneuvoon, ja reitti vie Lake Manyaran kansallispuistoon vehreällä alueella Ngorongoron ylängön juurella. Kansallispuisto sijaitsee jyrkän, Itä-Afrikan hautavajoaman läntisen reunan muodostavan vuorijonon juurella. Manyarajärvi peittää suurinta osaa puiston pinta-alasta. Vuorijonon ja järven välissä sijaitsee puiston kuiva osa melko kapealla maakaistaleella. Pieni maakaistale on suojainen ja rajoittuu kahteen luonnolliseen esteeseen: veteen ja vuoreen. Huolimatta isosta ja pysyvästä villieläinkannasta puisto on viime vuosina jäänyt vähemmälle huomiolle, sillä sen alkuperäinen kohokohta, puihin kiipeilevät leijonat, on lähes kokonaan kadonnut. Hyvällä onnella voi vielä bongata joitakin Manyaran kuuluisista leijonista, jotka näyttävät viettäneen koko elämänsä puiden latvassa, sillä ne liikkuvat puissa yhtä taitavasti kuin leopardit tai rötköttävät korkealla puussa ja vetävät sikeitä raajat oksan molemmin puolin roikkuen.

Myös muualla Afrikassa voi nähdä leijonia puissa. Tuolloin maa on yleensä hyvin kostea, ja hyönteisiä on kiusaksi asti. Kuitenkin ainoastaan Manyaran puihin kiipeilevät leijonat osaavat liikkua puissa varmasti ja sulavasti. Vaikkei kuuluisia leijonia näkisikään, Manyarassa voi kokea hienoja luontoelämyksiä. Puistossa voi suurella varmuudella nähdä useita villieläimiä läpi vuoden epätavallisen kauniissa maisemissa. Manyaran asukkeihin lukeutuvat mm. virtahevot ja lukemattomat lintulajit, kuten pelikaanit ja flamingot.

Manyarajärven ympäristöä kuvataan Ernest Hemingwayn kirjassa Afrikan vihreät kunnaat. Järvi oli pitkään suosittu metsästyspaikka, ja 1900-luvun puolivälissä metsästys alueella oli niin laajaa, että norsut tuhottiin lähes olemattomiin. Safarin jälkeen ajetaan takaisin Kilimanjaroon, ja kotimatka alkaa.

Päivä 8
Saapuminen Helsinkiin

Hintatiedot

Yhden hengen huoneen lisämaksu
498€
Yhden hengen huoneen lisämaksu

2020 lähdöt: 398€
2021 lähdöt: 498€

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Helsinki – Kilimanjaro - Helsinki (välilaskut menossa ja paluussa) turistiluokassa*
 • 1 yö hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiainen
 • 5 yötä lodgessa/safarileirissä jaetussa kahden hengen huoneessa, täysihoito
 • lentokenttäkuljetukset*
 • safarit ja retket ohjelman mukaan*
 • englanninkielinen paikallisopas*
 • verot ja viranomaismaksut

* Lentokenttäkuljetuksissa, safareilla ja retkillä on mukana muita kansainvälisiä matkustajia.
* Lennot ovat erikoistilauksesta ja vahvistamme lentoyhtiön ja lentoajat muutaman arkipäivän kuluessa varauksen teon jälkeen.

Hintaan ei sisälly
 • Tansanian viisumi, noin 50 USD/hlö (hankitaan ja maksetaan käteisellä lentokentällä Tansaniaan saavuttaessa)
 • yhden hengen huoneen lisämaksu 398€
 • muut juomat ja ruokailut matkan aikana
 • juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille, kokonaisuudessaan noin 80 USD (suositus)

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Yksilöllinen matka

Kaikkien matkojen perushintaan sisältyvät lennot, majoitus ja lentokenttäkuljetukset. Osaan matkoista perushintaan sisältyy ylimääräisiä kuljetuksia tai retki/retkiä. Nämä mainitaan aina Hintaan sisältyy –kohdassa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa retkiä etukäteen tai perillä matkakohteessa. Toisin kuin ryhmämatkoillamme, yksilöllisillä matkoilla ei ole mukana suomalaista matkanjohtajaa. Lentokenttäkuljetuksissa sekä retkillä on mukana englanninkielinen kuljettaja/opas, joka ei välttämättä ole jokaisella ajomatkalla tai retkellä sama henkilö. Lentokenttäkuljetuksissa, safareilla ja retkillä on mukana muita kansainvälisiä matkustajia.

Yöpymiset

Arusha 1 yö

Tarangire 1

Serengetin kansallispuisto 2

Ngorongoron alue 2

Yleistä matkustustietoa

Turvallinen matkakokemus

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi Albatros-matkallasi. Aina siitä alkaen kun varaat matkasi, siihen saakka kun palaat kotiin monta kokemusta rikkaampana – siitäkin huolimatta, että maailmassa on koronavirusta. Tätä ajatellen olemme koonneet tietoa ja ohjeita, kuinka minimoida tartuntariski matkalla. Kuitenkin niin, että voit myös nauttia matkastasi ja sen suomista elämyksistä. Näihin toimiin kuuluu mm. seuraavaa:

 • Kaikki matkanjohtajamme ovat sertifioituneet WHO:n ohjeistusten mukaisesti tartuntojen minimoimiseksi.
 • Edellytämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa kiinnittämään erityistä huomiota siivoukseen ja puhtaanapitoon.
 • Tiedotamme kaikkia asiakkaitamme matkavakuutuksen tärkeydestä sekä siitä, miten minimoida tartuntariski.

 

Lue lisää täältä

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Pidennä matkaasi

Matkan pidennys Sansibarilla

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta -

Pidennä matkaasi Sansibarilla ja viihtyisässä Blue Bay Resortissa. Palmujen reunustamalla pitkällä hiekkarannalla on tarjolla mm. vesiurheilumahdollisuuksia. Tai ota vain rennosti ja nauti elämästä ja kauniista auringonlaskuista.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Blue Bay Resortissa on useita uima-altaita ja iso puutarha-alue. Hotellissa on mukavasti palveluja, mm. urheilukeskus, jossa voi lisämaksusta pelata tennistä, varata sukelluretkiä, purjelautailua, kalastusta ym. Lisäksi hotellissa on oma spa- ja kylpyläosasto.

Lue lisää hotellista http://bluebayzanzibar.com

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta)

Hinta Garden-huoneessa
1200€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
1450€/hlö yhden hengen huoneesta

Hintaan sisältyy
 • lennot Kilimanjaro – Zanzibar - Kilimanjaro
 • lentokenttäkuljetukset
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa (Garden-huonetyyppi) Blue Bay Resortissa
 • puolihoito (aamiainen ja illallinen)
Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa.

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Suosittelemme varaamaan kuitenkin niin ajoissa kuin mahdollista, koska matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Huomioithan, että kotisivuillamme mainitut hinnat ovat alkaen hintoja. Hotelli- ja/tai lentohintojen mahdolliset muutokset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Mikäli haluat varata matkan pidennyksen, ota yhteyttä myyntiimme: 09 31585999 tai info@albatros-travel.fi

 

Vastaavia matkoja

21TZIRT01AFI2205