Suursafari Keniassa ja Masai Marassa

individual-tour
Yksilöllinen matka

Klassinen safarimatka Kenian kuuluisille järville ja luontoalueille: Lake Elementai, Nakuru ja Masai Mara.

Nairobissa vierailet Karen Blixenin tilalla, ja sen jälkeen matkaohjelman keskiössä ovat safarit. Matkan aikana on useita tilaisuuksia nähdä upea ja laaja kirjo Afrikan villieläimiä. Kenian ylängöllä majoitut lähelle kaunista Elementaitajärveä, ja Nakurun alkalisella järvellä odottaa yksi Kenian vaikuttavimmista näyistä: kymmenet tuhannet vaaleanpunaiset flamingot liikkuvat yli järven kuin yksi ainoa organismi. Reitti kulkee läpi Great Rift Valleyn eli Ison hautavajoaman kuuluisaan Masai Maraan.

Tämä elämysten täyteinen matka on Albatros Travelin oman Nairobin safaritoimiston suunnittelema. Safarimatka, jolla on aikaa tutustua sekä Afrikan eläimistöön että ihmisiin.

Kaikkien Yksilöllisten matkojen perushintaan sisältyvät lennot, majoitus ja lentokenttäkuljetukset. Matkoilla on mukana muita kansainvälisiä matkustajia ja opastus on englanniksi. Rajoitettu ryhmäkoko. Lue lisää Yksilöllisistä matkoista kohdasta Hyvä tietää.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Yksilöllinen matka, Safari

 • Matkanjohtaja Englanninkielinen opas

 • Viisumi Kyllä

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Kenian shilling

Päiväohjelma
Päivä 1 Lähtö Helsingistä
Päivä 2 Kirahvit - norsujen orpokoti - Karen Blixen -museo - Elementaitajärvi
Päivä 3 Nakurujärven kansallispuisto - safari ja rentoutumista
Päivä 4 Elementaitajärvi – Masai Mara - Iso hautavajoama ja safari
Päivä 5–6 Safareita Masai Marassa
Päivä 7 Masai Mara – Nairobi – kotimatka
Päivä 8 Saapuminen Helsinkiin

Kuvagalleria

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
2.698€
Helsinki
Erikoistilauksesta
2.898€
Helsinki
Erikoistilauksesta
2.898€
Helsinki
Erikoistilauksesta
2.898€
Helsinki
Erikoistilauksesta
2.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
2.598€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.098€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.098€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.098€
Helsinki
Erikoistilauksesta
3.098€
Helsinki
Erikoistilauksesta
2.898€
Helsinki
Erikoistilauksesta
2.898€
Helsinki
Erikoistilauksesta
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lähtö Helsingistä
Lennolla Suomesta Keniaan on yksi koneenvaihto. Saapuminen Nairobiin illalla.
Päivä 2
Kirahvit - norsujen orpokoti - Karen Blixen -museo - Elementaitajärvi

Aamiaisen jälkeen ensimmäinen pysähdyspaikka on kirahvikeskus, jossa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden ruokkia ystävällisiä jättiläisiä korokkeelta. Kirahvien jaloissa pyörivät pahkasiat yrittävät napata sen, mitä kirahveilta putoaa maahan. Seuraavaksi ajatte lyhyen matkan Daphne Sheldrickin perustamaan norsujen lastenkotiin. Käytte tervehtimässä norsulapsia, jotka on pelastettu vaarallisista tilanteista Kenian kansallispuistoista. Näette, miten norsuja ruokitaan ja miten ne leikkivät hoitajien kanssa.

Seuraava kohde on Karen Blixenin talo, joka kuuluu Kenian kansallismuseolle. Talo oli alunperin Karen Blixenin kahvitilan päärakennus Ngong Hillsin juurella. Ngong Hillsille on haudattu Blixenin rakastettu Denys Finch Hatton, joka kuoli lento-onnettomuudessa. Taloa on korjattu alkuperäiseen asuunsa valokuvien avulla ja se on tänä päivänä sen näköinen kuin Karen Blixenin aikana. Osa puuttuvista huonekaluista valmistettiin Minun Afrikkani -elokuvan kuvauksia varten. Elokuvassa Karenin ja Denysin rooleissa esiintyivät Meryl Streep ja Robert Redford.

Museon yhteydessä sijaitsevassa viihtyisässä Karen Coffee Gardenissa nautitun lounaan jälkeen matka jatkuu Nairobin vilinästä pienelle ja kauniille ”soodajärvelle”, Elementaitajärvelle, joka sijaitsee kuuluisassa Isossa hautavajoamassa. 

Päivä 3
Nakurujärven kansallispuisto - safari ja rentoutumista

Lähdette liikkeelle melko aikaisin ja ajatte vähän alle tunnin matkan Nakurujärven kansallispuistoon. Matkan ensimmäinen safari tai ”game drive” odottaa! Iso akaasiametsä järven ympärillä on puhveleiden, vesiantilooppien, impaloiden ja muiden antilooppien koti. Nakurulla elää iso joukko leopardeja, joita hyvällä onnella saatatte havaita. Usein ne makailevat jättimäisissä kaktusta muistuttavissa tyräkeissä tai niiden alla Nakurujärveä ympäröivillä rinteillä. Nakurujärven kansallispuisto on kenties Itä-Afrikan paras paikka sekä pensassarvikuonojen että isosarvikuonojen sekä majesteettisten rotschildinkirahvien näkemiseen. Rotschildinkirahvit ovat Nakurussa erityissuojeluksessa. Isosarvikuonoja näkee useimmiten avoimilla alueilla järven ympärillä, kun taas lehtiä ravintonaan käyttävä pensassarvikuono viihtyy paremmin pensaikossa, josta sitä on vaikeampi havaita. Nakurun runsasta villieläinkantaa täydentää epätavallisen rikas linnusto sekä yksi Kenian vaikuttavimmista luontoelämyksistä: kymmenet tuhannet haalean vaaleanpunaisina hohtavat, kahlailevat flamingot liikkuvat järvellä kuin yksi ainoa elävä organismi. ”Soodajärvelle” on kokoontunut monia lintulajeja, mm. pelikaaneja, merimetsoja, kapustahaikaroita, useita pienempiä vesilintuja sekä erilaisia kotkalintuja, kuten kiljumerikotkia ja savannikotkia. Lounas nautitaan Lake Nakuru Lodgessa. 

Päivä 4
Elementaitajärvi – Masai Mara - Iso hautavajoama ja safari

Aamiaisen jälkeen alkaa matka kohti Masai Maraa. Reitti kulkee läpi Itä-Afrikan hautavajoaman. Ajomatka kestää n. viisi tuntia (sää ja tie-olosuhteista riippuen). 

Iltapäivällä suuntaatte kauemmas suojelualueelle, jolla elää mittava eläinpopulaatio. Masai Mara on tunnettu alue, joka koostuu Masai Maran kansallisesta suojelualueesta sekä Itä-Afrikan hautavajoamaa ympäröivistä maasaiden asuinalueista. Alue rajoittuu luoteessa Oloololo-vuorijonoon, lounaassa Tansaniaan, kaakossa kuivaan pensasaroon ja Isoon hautavajoamaan ja idässä, reservaatin ja ”maasaiden pääkaupungin” Narokin välissä, alati laajeneviin viljelymaihin. Masai Maraa leimaavat runsasvetiset joet ja ympärivuotiset sateet, minkä ansiosta pitkät, haitalliset kuivat kaudet ovat harvinaisia. Tästä syystä alueen villieläinkanta pysyy isona vuoden ympäri, mikä tekee Marasta – kuten sitä arkikielessä kutsutaan – Kenian suosituimman matkakohteen. Heinä-elokuussa lähes miljoona gnuuta, seepraa ja gasellia vaeltaa Tansanian Serengetin savanneilta Maraan syömään vehreää ruohoa, joka on kasvanut hyvin edelliskuukausien sateiden jälkeen. Loka-marraskuussa eläimet vaeltavat takaisin Tansaniaan ja Serengetiin, jossa sadekausi on hiljalleen alkanut, ja tuoretta ruohoa alkaa taas olla saatavilla. Leijonaperheet taistelevat reviiristään sekä keskenään että hyeenojen kanssa. Isot norsulaumat vaeltavat jokien ja vesikuoppien välillä, kun taas savannin nopein sprintteri, gepardi löytää päivittäisen saaliinsa savannin ruohonsyöjien joukosta.

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Masai Mara olisi paikka, jossa hyvin suurella todennäköisyydellä näkee eniten savannille tyypillisiä lajeja lyhyimmässä ajassa. Lajeista mainittakoon norsu, puhveli, kirahvi, seepra, leijona, leopardi, gepardi, hyeena, krokotiili, virtahepo, sarvikuono, hirviantilooppi, vesipuhveli, impala, topiantilooppi, isogaselli ja savannigaselli. Alueella viihtyviä isompia lintuja ovat gasellikotka, savannikotka, liitokotka, kiljumerikotka, useimmat isot korppikotkat, strutsi, sihteerilintu ja kuningastrappi. Masai Marassa pääsee kokemaan unohtumattomia luontoelämyksiä mihin aikaan vuodesta tahansa.

Päivä 5–6
Safareita Masai Marassa
Seuraavat päivät on varattu safareille. Päivän aikana tehdään kaksi safaria, ensimmäinen aikaisin aamulla ja toinen myöhään iltapäivällä, jolloin villieläimet ovat aktiivisimmillaan. Keskellä päivää voi syödä lounaan lodgessa ja pulahtaa uima-altaaseen tai rentoutua varjossa hyvän kirjan seurassa.
Päivä 7
Masai Mara – Nairobi – kotimatka
Aamiaisen jälkeen matka suuntautuu takaisin Nairobiin. Reitti kulkee jälleen yli Itä-Afrikan hautavajoaman, jossa voi ihailla sen kauniita tulivuoria. Matkan varrella pysähdytään kauniiseen paikkaan nauttimaan lounaseväistä. Sen jälkeen matka jatkuu lentokentälle tai lisäpäivien viettoon.
Päivä 8
Saapuminen Helsinkiin

Hintatiedot

Yhden hengen huoneen lisämaksu
200€
Hintaan sisältyy
 • reittilennot Helsinki - Nairobi - Helsinki (välilasku menossa ja paluussa) turistiluokassa*
 • 1 yö hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella Nairobissa
 • 5 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa lodgessa/safarileirissä täysihoidolla (ei sis. ruokajuomia)
 • safarit, retket ja sisäänpääsy Karen Blixen-museoon sekä lounas (ei sis. ruokajuomia) ohjelman mukaan*
 • lentokenttäkuljetukset*
 • englanninkielinen paikallisopas
 • verot ja viranomaismaksut

* Lentokenttäkuljetuksissa, safareilla ja retkillä on mukana muita kansainvälisiä matkustajia.
* Lennot ovat erikoistilauksesta ja vahvistamme lentoyhtiön ja lentoajat muutaman arkipäivän kuluessa varauksen teon jälkeen.

Hintaan ei sisälly
 • yhden hengen huoneen lisämaksu 398€
 • Kenian viisumi (USD 50, maksetaan käteisellä maahan saavuttaessa)
 • juomarahat, kokonaisuudessaan noin 80€ (suositus)
 • muut ruoat ja juomat matkan aikana

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Yksilölliset matkat

Kaikkien matkojen perushintaan sisältyvät lennot, majoitus ja lentokenttäkuljetukset. Osaan matkoista perushintaan sisältyy ylimääräisiä kuljetuksia tai retki/retkiä. Nämä mainitaan aina Hintaan sisältyy –kohdassa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa retkiä etukäteen tai perillä matkakohteessa. Toisin kuin ryhmämatkoillamme, yksilöllisillä matkoilla ei ole mukana suomalaista matkanjohtajaa. Lentokenttäkuljetuksissa sekä retkillä on mukana englanninkielinen kuljettaja/opas, joka ei välttämättä ole jokaisella ajomatkalla tai retkellä sama henkilö. Lentokenttäkuljetuksissa, safareilla ja retkillä on mukana muita kansainvälisiä matkustajia.

Sää ja ilmasto Keniassa

Keniassa vuosi jaetaan kolmeen kauteen. Kuivakausi alkaa tammikuussa ja jatkuu maaliskuun loppuun asti. Tämän jälkeen alkaa pitkä sadekausi, joka alkaa huhtikuun alussa ja päättyy kesäkuun lopussa. Marraskuussa on toinen, lyhyempi sadekausi.

Keniaan matkustaessa kannattaa varautua runsaampiin sadekuuroihin erityisesti huhtikuussa, kesäkuussa ja marraskuussa. Ilmasto on kuitenkin viime vuosien aikana muuttunut ja nykyään sadekuurot ovat mahdollisia vuoden ympäri. Sateet tulevat usein rankempina kuuroina yöllä ja iltapäivän aikana. Mittausten mukaan sateen määrä on pysynyt samana mutta sateita tulee tasaisemmin läpi vuoden, mistä kasvit ja villieläimet hyötyvät.

Päiväntasaajalla sijaitsevassa Keniassa lämpötilat ovat miellyttäviä, sillä safarialueet sijaitsevat 700–2200 metrin korkeudella merenpinnasta. Päivälämpötilat pysyvät noin 25–32°C asteessa vuoden ympäri. Yöllä ja aikaisin aamulla lämpötilat ovat hieman matalampia, joten aamusafareihin kannattaa varustautua esimerkiksi tuulenpitävällä takilla. Rannikolla ilmasto on kosteampi ja lämpimämpi mutta ilma tuntuu harvoin liian kuumalta. Päivällä asteita on noin 28–34°C ja jatkuvasti puhaltavan rannikkotuulen takia ilma pysyy miellyttävänä. Sateita saattaa tulla kaudesta riippumatta ja lämpötilojen vaihtelut ovat mahdollisia.

Yöpymiset

Nairobi 1 yö

Elemantaijärvi 2

Masai Mara 3

Safarit, matkalle mukaan ja liikkuminen

Safareilla päivä alkaa varhain aamulla. Päivän ensimmäinen safari alkaa yleensä heti auringonnousun jälkeen, jolloin ulkona on viileää. Auringon laskiessa lämpötila laskee jälleen nopeasti. Jeepeissä on käytettävissä vilttejä.

Matkalle on hyvä ottaa mukaan lämmin paita tai takki, päähine ja käsineet sekä pitkälahkeiset housut. Kerrospukeutuminen on toimiva ratkaisu. Ota mukaan aurinkovoide, hyttyskarkote, lippalakki, huivi tai hattu ja kamera sekä kiikarit. Suosi vaatetuksessa hillittyjä värejä.

Maastoautoja kuljettavat kokeneet paikalliset rangerit.

Maastoautoissa on avattava kattosuojus ja avoimet sivustat (ei ikkunalaseja). Autoihin noustaan ja kyydistä poistutaan jyrkähköjä askelmia pitkin. 

Safarit toteutetaan aina eläinten ehdoilla ja niitä kunnioittaen. Safariajeluiden reitti ja aikataulut voivat vaihdella sään ja eläinten liikkumisen mukaan. Rangerit aina viime kädessä päättävät päivän safariohjelman.

Jeeppisafareilla ikäraja on turvallisuussyistä 6 vuotta.

Ikäraja bush walkeilla (kävelyretkillä luontoon paikallisen rangerin/luonto-oppaan kanssa, jolloin käydään esim. tutkimassa villieläinten jälkiä) on 16 vuotta.

Ajamme matkan aikana myös huonokuntoisilla teillä. Ajomatkoihin menee enemmän aikaa kuin kilometrimäärä antaisi olettaa.

Muovipussikielto Tansaniassa ja Keniassa

Tansaniassa ja Keniassa on astunut voimaan lait, jotka kieltävät muovipussien tuonnin maahan ja käytön maassa. Tämä koskee myös lentokentiltä saatavia tax-free muovipusseja. Mikäli suunnittelet ostavasi tax-free tuotteita, ne tulisi pakata esim. omaan kangaskassiin ennen saapumista Keniaan tai Tansaniaan. Muovipusseista tulisi päästä eroon viimeistään lentokentällä maahan saapuessa, ja jättää ne niille tarkoitettuihin roskasäiliöihin.

Muovipusseja ei myöskään saisi pakata kirjattuihin, ruumaan meneviin matkatavaroihin. Muovipussien käyttämisestä Tansaniassa ja Keniassa voi seurata tuntuvat sakot. Pakkaathan siis mukaan ainoastaan vaihtoehtoisista materiaaleista tehtyjä kasseja.

Yleistä matkustustietoa

Turvallinen matkakokemus

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi Albatros-matkallasi. Aina siitä alkaen kun varaat matkasi, siihen saakka kun palaat kotiin monta kokemusta rikkaampana – siitäkin huolimatta, että maailmassa on koronavirusta. Tätä ajatellen olemme koonneet tietoa ja ohjeita, kuinka minimoida tartuntariski matkalla. Kuitenkin niin, että voit myös nauttia matkastasi ja sen suomista elämyksistä. Näihin toimiin kuuluu mm. seuraavaa:

 • Kaikki matkanjohtajamme ovat sertifioituneet WHO:n ohjeistusten mukaisesti tartuntojen minimoimiseksi.
 • Edellytämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa kiinnittämään erityistä huomiota siivoukseen ja puhtaanapitoon.
 • Tiedotamme kaikkia asiakkaitamme matkavakuutuksen tärkeydestä sekä siitä, miten minimoida tartuntariski.

 

Lue lisää täältä

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Pidennä matkaasi

Matkan pidennys Keniassa

Tyyppi Pidennä matkaasi
Kesto 6 päivää
Hinta -
Ylellinen rantaloma Intian valtameren äärellä

Pidennä Kenian safarimatkaa rantalomalla Leopard Beach Resort & Spa -hotellissa, Kenian eksoottisimmalla rannalla Dianilla. Pitkiä valkoisia hiekkarantoja ympäröivät palmupuut ja retki- sekä aktiviteettitarjonta on laaja. Voit pelata golfia, lähteä retkelle perinteiseen kenialaiseen kylään tai osallistua safarille rannikon hienoissa maisemissa.

Kuvia
Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana
Hotelli

Korkeatasoinen Leopard Beach Resort & Spa -hotelli sijaitsee aivan rannan vieressä. Suurella viheralueella on useita uima-altaita asiakkaiden käytettävissä. Hotellissa on kaksi urheilukeskusta, joissa voi pelata esimerkiksi tennistä ja squashia sekä nostella painoja. Rannalla on mahdollisuus sukeltaa, purjelautailla ja kalastaa. Asiakkaat voivat lisäksi käyttää hotellin suurta kylpyläosastoa, jossa voi myös tilata erilaisia hoitoja.

Lue hotellista ja palveluista lisää: www.leopardbeachresort.com

(Albatros Travel ei vastaa yhteistyökumppanin kotisivujen ylläpidosta tai sisällöstä.)

Hinta jaetussa kahden hengen huoneessa (Superior Balcony -huone) 870€/hlö (5 yötä)
Yhden hengen huoneesta (Superior Balcony -huone) 1070€/hlö (5 yötä)

Lisämaksulliset huoneet
Lisämaksu jaetussa kahden hengen Deluxe Terrace -huoneessa 70€/hlö (5 yötä)
Lisämaksu yhden hengen Deluxe Terrace -huoneesta 270€

Hinta lapselle (2-11 vuotta)
Superior Balcony -huoneessa 335€
Deluxe Terrace -huoneessa 400€

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Nairobi – Mombasa – Nairobi
 • lentokenttäkuljetukset
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Leopard Beach Resort & Spa -hotellissa
 • puolihoito (aamiainen ja illallinen)
Varaa

Paketti sisältää tietyn etukäteen myynnissä olevan määrän päiviä ja mahdollisuudet ovat esitelty päämatkan yhteydessä. Hintaan sisältyy lennot/kuljetukset sekä majoitukset, jotka on eritelty pidennyksen yhteydessä tapauskohtaisesti. Pidennys on ilman Albatrosin matkanjohtajaa.

Matkan pidennys on tilattava ja maksettava viimeistään 75 päivää ennen matkalle lähtöä. Suosittelemme varaamaan kuitenkin niin ajoissa kuin mahdollista, koska matkan pidennykset ovat aina erikoistilauksesta ja niitä on saatavilla rajallinen määrä. Huomioithan, että kotisivuillamme mainitut hinnat ovat alkaen hintoja. Hotelli- ja/tai lentohintojen mahdolliset muutokset vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Otamme aina teihin yhteyttä ennen varauksen vahvistamista. Jos pidennys peruutetaan vahvistuksen jälkeen, veloitamme syntyneet kulut jotka esim. lentoyhtiö ja hotelli meiltä veloittaa.

Mikä haluat varata matkan pidennyksen, ota yhteyttä myyntiimme: 09 31585999 tai info@albatros-travel.fi

Rated 4 out of 5 by from Todella hyvä opas kruunasi safarimatkan Vietimme 3,5 päivää Masai Marassa ja päivän Nakurujärvellä. Eläinlajien kirjo oli häikäisevä. Saimme kotiinviemisiksi hienoja muistoja, muistikuvia ja valokuvia. Tällaisilla matkoilla, joilla ollaan 80 % valveillaoloajasta autossa, hyvä opas on kaiken A ja O. Meillä oli fantastisen hyvä opas ja siksi myös reissu onnistui täydellisesti. Myös lennot, majoitus ja ruoka saavat meiltä kiitosta.
Date published: 2018-04-04
Rated 4 out of 5 by from Paljon nähtävää ja hyviä kokemuksia Oppaamme, Antony, oli todella hyvä ja asiansa osaava mies. Hän jaksoi etsiä parhaita paikkoja safarilla ja oli aina iloinen ja positiivinen.
Date published: 2019-03-27
Rated 5 out of 5 by from Hyvin suunniteltu Todella hyvä kokonaisuus, useampi puisto ja Karen Blixenin museo. Juuri sopivan pituinen. Hyvä opas (Anthony)
Date published: 2018-06-25
 • y_2020, m_9, d_27, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_fi_FI, sid_KEIRT01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja

21KEIRT01AFI1605