Rennosti Malesiassa – Penang ja Langkawi

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Koe kaksi ihastuttavaa Malesian saarta, Penang ja Langkawi, jotka tarjoavat elämyksiä sekä aikuisille että lapsille.

Uutuus

Molemmilla saarilla on helppo viettää mukavaa ja rentouttavaa lomaa. Malesia on turvallinen, hintatasoltaan edullinen ja siisti lomakohde. Penangilla majoitut kiehtovaan George Towniin ja hotelliin, joka on kävelyetäisyydellä kaupungin sydämestä, Unescon suojelemasta vanhastakaupungista. George Townia kutsutaan Malesian kulinaristiseksi pääkaupungiksi. Kaupungissa on runsas valikoima sekä eritasoisia ravintoloita että mutkattomia katukeittiöitä. Kaupunki tunnetaan myös oivaltavasta muraalitaiteestaan. George Townista teemme veneretken yhdelle saaren kansallispuistoista, jossa vierailemme mm. kalastajakylässä ja kilpikonnien suojelukeskuksessa.

Vaikka Langkawi on suosittu lomasaari, tunnelma on rauhallinen. Vehreällä saarella asut hotellissa, joka sijaitsee yhdellä saaren parhaimmista rannoista, Pantai Tengahilla. Voit uida ja viettää lepolomaa sekä meressä että rannalla ja hotellin uima-altailla. Mikäli haluat tutustua lähemmin saareen, tarjolla on tekemistä ja näkemistä kaikenikäisille.

Molemmilla saarilla majoitut hyvätasoiseen hotelliin, joiden huoneisiin mahtuu kaksi aikuista ja kaksi lasta. Ota siis lapset (tai lapsenlapset) mukaan reissuun!

 

 

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta MYR, USD

Päiväohjelma
Päivä 1 Lähtö Helsingistä
Päivä 2 Saapuminen Penangille, Malesiaan
Päivä 3 Penang. Veneretki Penangin kansallispuistossa
Päivä 4 George Town, Penang. Omaa aikaa
Päivä 5 Penangilta veneellä Langkawille
Päivä 6 Langkawi, omaa aikaa
Päivä 7 Langkawi omatoimisesti tai retki mangrovealueelle (lisämaksullinen)
Päivä 8–11 Langkawi, omaa aikaa
Päivä 12 Aamupäivä omaa aikaa ja kotimatka
Päivä 13 Paluu kotiin

Hotelli

Holiday Villa Beach Resort & Spa

Holiday Villa Beach Resort & Spa on suosittu hotelli, joka sijaitsee suoraan Pantai Tengahin rannalla Langkawin lounaisosassa.

Hotellin päärakennuksia ympäröi vehreä luonto ruohoineen ja palmuineen, niiden keskellä sijaitsee yksi hotellin isoista uima-altaista. Allas soveltuu koko perheelle.

Hotellissa on myös ”infinity pool”, jonne pääsy on lisämaksullinen palvelu. Se sijaitsee rannan ääressä ja sieltä on upeat näkymät merelle. Tunnelma altaalla on loungemainen. 
Pitkä valkohiekkainen ranta on toinen mukava paikka viettää aikaa loman aikana, myös hotellin kylpyläosasto saattaa houkutella. Hotellin tenniskenttiä asiakkaat saavat käyttää maksutta.
Majoitumme ns. Deluxe-huoneisiin, joissa on tilaa enintään kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, edellyttäen että toinen lapsista nukkuu samassa vuoteessa aikuisten kanssa. Huoneessa on siinä tapauksessa kingsize-kokoinen vuode sekä lisävuode. Huoneen varustukseen kuuluu lisäksi kaikki, mitä hyvältä kansainväliseltä turistiluokan hotellilta voi odottaa, kuten ilmastointi, tv, tallelokero, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus sekä Wi-Fi.
Hotellin lähistöllä on pari pientä kauppaa. Noin kilometrin päässä sijaitsee Jalan Pantai Chenang, joka on alueen keskus ja jossa on pitkä rannansuuntainen katu täynnä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoilevat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokalajeja.

Lue lisää hotellista:
http://www.holidayvillahotels.com/malaysia/langkawi/holiday-villa-langkawi
 

 

 

Kuvagalleria

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.898€
Helsinki
Ennakkovaraajan etu
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lähtö Helsingistä

Lähdemme Helsingistä lentäen kohti Kaakkois-Aasiaa.

Päivä 2
Saapuminen Penangille, Malesiaan

Laskeudumme Penangin saarelle ja ajamme maahantulomuodollisuuksien jälkeen saaren pääkaupunkiin George Towniin, jonne Malesian ensimmäinen brittiläinen siirtokunta perustettiin. George Town perustettiin 1786 Englannin Itä-Intian kauppakomppanian kauppa-asemaksi, nykyään enemmistö kaupungin asukkaista on kiinalaisia. Saari on yhä Malesian taloudellinen voimakeskus. Kehityksestä huolimatta George Townissa on säilynyt vanhaa englantilaista ja kiinalaista arkkitehtuuria. Majoitumme viehättävään hotelliin keskelle George Townia. Hotellista on lyhyt matka kaupungin vanhaan osaan. Levähdettyämme jonkin aikaa hotellissa kokoonnumme ja lähdemme yhdessä tervetuloillalliselle paikalliseen ravintolaan.

Päivä 3
Penang. Veneretki Penangin kansallispuistossa

Lähdemme retkelle saaren koillisrannikolle, jossa ensimmäinen pysähdyspaikkamme on kalastajakylä Teluk Bahang. Teemme kävelyretken kylässä ja katselemme kalatoria ja pieniä kalastusaluksia, jotka ovat jo varhain aamulla käyneet merellä ja tuoneet päivän saaliin rantaan. Nousemme seuraavaksi itse veneisiin ja suuntaamme parille lähistöllä sijaitsevalle rannalle. Koskematon sademetsä ulottuu alas vesirajaan saakka, kalliomuodostelmia on kaiken kokoisia ja muotoisia. Nousemme maihin rannalla, jolla toimii pienehkö kilpikonnien suojelukeskus, Penang Turtle Sanctuary, jossa tutkitaan merikilpikonnia. Kun yksi isoista merikilpikonnista tulee saarelle munimaan, työntekijät keräävät munat koriin ja hautaavat ne sitten turvalliseen paikkaan. Näin suojellaan muuten hyvin paljaita ja suojattomia munia nälkäisiltä linnuilta ja varaaneilta. Usein näemme vasta munasta kuoriutuneita kilpikonnia, jotka elävät pienessä altaassa, kunnes ne ovat riittävän vahvoja pärjätäkseen yksin. Sitten ne vapautetaan luontoon. Rannalla ei saa ottaa aurinkoa tai uida, sillä ympäristön täytyy olla täydellisen rauhallinen, jotta kilpikonnat voivat tulla munimaan. Ei kuitenkaan hätää, pääset kyllä uimaan: seuraava kohteemme on Monkey Beach, kaunis hiekkaranta, jolla voimme nauttia lämpimästä merivedestä. Rannalla on pieni kahvila, josta voi ostaa juotavaa.

Seuraavaksi otamme kurssin takaisin Teluk Bahangiin, jossa vaihdamme kulkuneuvoa veneestä bussiin. Bussi vie meidät takaisin George Towniin. Teemme matkan varrella kaksi lyhyttä pysähdystä: Ensin käymme pienessä batiikkitehtaassa, jossa tutustumme hieman tähän perinteiseen taidemuotoon. Myöhemmin pysähdymme pienen hedelmäkojun luona ja katselemme ja ehkä maistelemmekin sesongin hedelmiä.

HUOMIO! Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa, mikäli sää- ja tuuliolosuhteet estävät retken toteuttamisen. Jos retki ei toteudu, se siirretään myöhemmäksi tai korvataan toisella retkellä.

Päivä 4
George Town, Penang. Omaa aikaa

Koko päivä aikaa nauttia upeasta George Townista tai suunnata omille seikkailuille saaren muihin kolkkiin!

George Townin kaduilla on helppo kulkea. Hotellista on lyhyt matka Fort Cornwallisin linnakkeelle, jonka rakennutti Englannin Itä-Intian kauppakomppania 1700-luvun lopussa. Fort Cornwallis on Malesian jäljellä olevista linnakkeista suurin eikä sitä ole koskaan käytetty taistelutilanteessa. Linnakkeelta voi kävellä vanhaankaupunkiin ja katsella katuelämää ja monia historiallisia rakennuksia. George Town kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin kiitos lukuisien hurmaavien siirtomaatyylisten rakennusten, jotka seisovat rinta rinnan temppeleiden, pagodien ja moskeijoiden kanssa. Kannattaa valita reitti, joka kulkee ohi Khoo Kongsin, vaikuttavan kiinalaisen klaanitalon. Khoo Kongsia pidetään yhtenä upeimmista laatuaan koko Malesiassa. Se on myös yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kaupunki tunnetaan myös runsaasta ja kekseliäästä muraalitaiteestaan. George Townia kutsutaan Malesian kulinaariseksi pääkaupungiksi, sillä kaupungin ruokatarjonta on laaja ja monipuolinen, ja ruokaa voi nauttia niin kalliissa ravintoloissa kuin katukeittiöissäkin.

Päivä 5
Penangilta veneellä Langkawille

Matkanjohtaja vie ryhmän satamaan ja omatoiminen loma Langkawilla alkaa. Matka Penangilta Langkawille taittuu katamaraanilla ja kestää noin kolme tuntia. Aluksessa istutaan sisätiloissa ja aluksen palvelut ovat niukat, joten kannattaa pakata hyvä kirja tai tablettitietokone reppuun ajankuluksi. Suosittelemme varaamaan matkalle myös lämpimän neuleen tai hupparin, sillä ilmastointi on yleensä täysillä. Aluksella on vessoja ja myynnissä on varsin suppea valikoima juotavaa ja syötävää. Astumme maihin Langkawin pääkaupungissa Kuahissa, josta ajamme lyhyen matkan Pantai Tengahin rannalle Langkawin lounaisrannikolle. Loppupäivä on varattu rentoutumiselle altaalla tai rannalla.

Majoitumme Holiday Villa Resort & Spahan.

Päivä 6
Langkawi, omaa aikaa

Monet pitävät Langkawia yhtenä Malesian kauneimmista saarista. Täällä saaren länsirannikolla, missä asumme, on huojuvien palmujen reunustamia upeita hiekkarantoja, kun taas saaren keskiosissa kasvaa pääasiassa sademetsää ja siellä täällä näkee kuohuvia vesiputouksia. Päivän voi viettää nauttien hotellin ympäristöstä tai vaihtoehtoisesti voi lähteä katselemaan Langkawin saarta. Yksi mahdollisuus on suunnata vajaat 20 km pohjoiseen, jonne on pystytetty köysirata. Se vie 15 minuutissa ylös 700 m korkeuteen. Ylhäältä on hienot näkymät yli Langkawin saaren sekä muille saarille. Ylhäällä on myös 125 m pitkä Skybridge, joka yhdistää kaksi vuorenhuippua. Silta ei ehkä sovi korkeanpaikan kammosta kärsiville, sillä pudotus sillalta on noin 100 m.

Päivä 7
Langkawi omatoimisesti tai retki mangrovealueelle (lisämaksullinen)

Saaren koillisrannikolla sijaitsee laaja mangrovealue, joka on näkemisen arvoinen. Aamiaisen jälkeen suuntaamme mangrovealueelle ja Kilim Geoforest Parkiin. Vietämme valtaosan päivästä parin pienen veneen kyydissä. Veneet kuljettavat meitä luonnonkauniissa ympäristössä läpi mangroven, jota korkeat kalliot reunustavat. Matkan varrella vierailemme paikallisten luona, jotka elävät ja työskentelevät pienillä kelluvilla kalafarmeilla. Täällä viljellään kalaa, jota myydään paikallisilla toreilla. Käymme myös yli 400 vuotta vanhassa lepakkoluolassa, jossa tuhannet lepakot lepäävät valoisan ajan. Hyvällä tuurilla saatamme nähdä retkellä saukkoja, mutta todella hyvät mahdollisuudet meillä on nähdä Langkawin kuuluisia sääksiä.

Mikäli sää sallii, etsimme sopivan rannan, jolla syömme pikniklounaan. Lounaan jälkeen on aikaa käydä pulahtamassa meressä, ennen kuin lähdemme kotimatkalle.

(Muista ottaa mukaan kamera, pyyhe, aurinkorasvaa, sandaalit ja uima-asu.)

Retki varataan viimeistään 45 päivää ennen matkaa. Retken hinta löytyy kohdasta Hintatiedot.

Päivä 8–11
Langkawi, omaa aikaa

Päätät itse, mitä haluat tehdä matkan viimeisinä päivinä. Rentoutuminen altaalla tai rannalla on aina hyvä idea, samoin tutustuminen saareen.

Päivä 12
Aamupäivä omaa aikaa ja kotimatka

Meillä on aamupäivä aikaa nauttia auringosta ja lämmöstä ennen kuin ajamme lyhyen matkan Langkawin lentokentälle – on kotimatkan aika.

Päivä 13
Paluu kotiin

Laskeudumme Helsinkiin.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.898€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
598€
Lapsialennus

Kun kaksi aikuista matkustaa yhden alle 12 vuotiaan lapsen kanssa, lapsialennus on 500€/lapsi (oma lisävuode). Mikäli alle 12 vuotiaita lapsia on kaksi, majoittuu toinen omaan lisävuoteeseen ja toinen samaan vuoteeseen (kingsize) vanhempien kanssa, alennus 500€/lapsi. (Koskee molempia hotelleja).

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Helsinki – Penang/Langkawi – Helsinki (välilasku menossa ja paluussa) turistiluokassa*
 • lauttamatka Penang – Langkawi
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa hyvissä keskiluokan hotelleissa:
 • 3 yötä Bayview Hotel George Townissa, Penangilla
 • 7 yötä Holiday Villa Resort&Spassa, Langkawilla
 • aamiaiset päivinä 3-12
 • lounas päivänä 3
 • tervetuloillallinen päivänä 2
 • kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • suomalainen matkanjohtaja, päivät 2-5 (Langkawin matkaosuus on omatoiminen)
 • verot ja viranomaismaksut

* Lennämme Helsingistä Dohan kautta Penangille ja Langkawilta kotiin. Langkawilta lähdön jälkeen on lyhyt välilasku Penangilla, jossa otetaan lisää matkustajia kyytiin. Tämän välilaskun arvioitu kesto on noin 1,5 tuntia.

 

Hintaan ei sisälly
 • Lisämaksu yhden hengen huoneesta
 • Juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille, yhteensä noin 25€/hlö (suositus).
 • Retki mangrovealueelle Langkawilla (päivä 7). Hinta: aikuinen 58€  ja alle 12 v. lapsi 38€

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 15 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Yöpymiset

3 yötä Bayview Hotel George Town, Penang

7 yötä Holiday Villa Resort & Spa, Pantai Tengah, Langkawi

Vahvistamme hotellit yhteystietoineen matkadokumenttien mukana, viimeistään viikko ennen matkan lähtöpäivää.

Matkalle mukaan

Kannattaa pakata mukaan pienehkö reppu tai kassi retkiä tai niitä matkapäiviä varten, joina näet matkatavarasi seuraavan kerran vasta illalla. 

Pääsääntöisesti liikumme kuumassa ja kosteassa ilmanalassa. 

 • kevyitä ja hengittäviä vaatteita, joissa on helppo liikkua ja jotka kuivuvat nopeasti
 • uima-asu
 • hattu tai lippis
 • lenkkikengät tai urheilusandaalit
 • neule tai kevyt takki (sisätiloissa on usein voimakas ilmastointi)
 • hyttyskarkotetta
 • aurinkosuojavoidetta
 • käsidesiä
 • paperinenäliinoja tvs. (tienvarsi/huoltamopysähdyksiä ja wc-taukoja varten retkillä)
Yleistä matkustustietoa

Turvallinen matkakokemus

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi Albatros-matkallasi. Aina siitä alkaen kun varaat matkasi, siihen saakka kun palaat kotiin monta kokemusta rikkaampana – siitäkin huolimatta, että maailmassa on koronavirusta. Tätä ajatellen olemme koonneet tietoa ja ohjeita, kuinka minimoida tartuntariski matkalla. Kuitenkin niin, että voit myös nauttia matkastasi ja sen suomista elämyksistä. Näihin toimiin kuuluu mm. seuraavaa:

 • Kaikki matkanjohtajamme ovat sertifioituneet WHO:n ohjeistusten mukaisesti tartuntojen minimoimiseksi.
 • Edellytämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa kiinnittämään erityistä huomiota siivoukseen ja puhtaanapitoon.
 • Tiedotamme kaikkia asiakkaitamme matkavakuutuksen tärkeydestä sekä siitä, miten minimoida tartuntariski.

 

Lue lisää täältä

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Vastaavia matkoja

21MYRTR11AFI1607