Paratiisiloma Malediiveilla

individual-tour
Yksilöllinen matka

Tervetuloa upealle rantalomalle trooppiselle paratiisisaarelle: valkoisia hiekkarantoja, huojuvia palmuja ja turkoosinsininen meri.

Uutuus

Herää aaltojen kohinaan ja trooppisen tuulen puhallukseen Intian valtamereltä. Kukapa ei olisi unelmoinut elämästä Malediivien paratiisisaarella, jossa jalanjäljet hiekassa johtavat upean sävyiseen turkoosinsiniseen mereen? Oleskelu pienellä Lankanfinolhun saarella ja neljän tähden Paradise Island Resort & Spassa tekevät totta haaveista paratiisista maan päällä. Ihan sama, kuinka aktiivista tai rauhallista menoa kaipaat, pieni paratiisisaari täyttää mitä suurimmalla todennäköisyydellä tarpeesi loman aikana. Voit esimerkiksi aloittaa päiväsi aamu-uinnilla, makoilla ja lukea uima-altaalla, torkkua rannalla, nauttia rentouttavasta hoidosta hotellin spa-osastolla tai kävelellä pari tuntia palmujen katveessa. Tai miten olisi cocktail tai tuorepuristettu mehu Intian valtamerta katsellen? Voit myös vuokrata snorklausvälineet ja katsella lähemmin kaloja ja koralleja. Myös kalastusretkiä on tarjolla.

Kaikkien Yksilöllisten matkojen perushintaan sisältyvät lennot, majoitus ja lentokenttäkuljetukset. Matkakohteessa sinulla on enemmän aikaa viettää lomaa omaan tahtiin. Retket toteutetaan englantia puhuvan paikallisoppaan johdolla.

Lue lisää Yksilöllisistä matkoista kohdasta Hyvä tietää

 

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Yksilöllinen matka

 • Matkanjohtaja Englanninkielinen opas

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Maldediivien rufiya

Päiväohjelma
Päivä 1 Lähtö Helsingistä
Päivä 2 Saapuminen Maléen, Malediiveille - venekuljetus hotellille, majoittuminen ja rantaloma alkaa
Päivä 3–8 Paradise Island Resort & Spa - rentoutumista ja rantaelämää
Päivä 9 Paradise Island Resort & Spa – Malé – Helsinki
Päivä 10 Saapuminen Helsinkiin

Hotelli

Paradise Island Resort and Spa

 • TV
 • Minibaari
 • Tallelokero
 • Ilmastointi
 • Vedenkeitin
 • Hiustenkuivain
 • Kylpyamme ja suihku
 • Oma kalustettu terassi
 • Kylpypyyhkeet

Kuvittele saari keskellä Intian valtamerta. Valkoisena hohtava hiekka, laguuni, joka kimaltelee sinisen eri sävyissä, palmut, jotka keinuvat leppeässä tuulessa. Tällaisella saarella sijaitsee Paradise Island Resort & Spa.

Näkymistä nauttimisen välissä voit syödä ensiluokkaista ruokaa hotellin ravintoloissa, rentoutua hotellin kylpylässä tai nostaa sykettä kuntosalilla. Aamiainen sisältyy matkan hintaan ja  se tarjoillaan Bageecha ravintolassa. Lounas ja illallinen ovat omakustanteisia. Voit ostaa lisämaksusta etukäteen puolihoidon, täysihoidon tai all inclusiven.

Viidessä ravintolassa ja kahvibaarissa on tarjolla runsaasti eri vaihtoehtoja, notkuvista buffetpöydistä japanilaisen keittiön erikoisuuksiin ja italialaisiin herkkuihin. Illan voit päättää vaikkapa cocktailin äärellä Hulhangu- tai Athiri-baarissa.

Lue lisää saaresta ja hotellista: http://www.villahotels.com/Resorts/Paradise-Island-Resort-Spa

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

Huoneet
Matkan hintaan sisältyy majoittuminen jaetussa kahden hengen Superior Beach Bungalowissa. Voit nauttia maisemista omalta terassiltasi – täydellinen paikka rentoutumiselle kirjan seurassa tai iltapäivätorkuille. Bungaloweissa on ilmastointi, tv ja minibaari. Kylpyhyoneissa on sekä kylpyamme että suihku.

Erikoistilauksesta Water Villa-huone (saatavilla rajallinen määrä).

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Klikkaa "Varaa", näet vapaat huone- tai hyttityypit
Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.998€
Helsinki
1.998€
Helsinki
2.148€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman
Klikkaa "Varaa", näet vapaat huone- tai hyttityypit

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lähtö Helsingistä
Lento Helsingistä Maléen Malediiveille.
Päivä 2
Saapuminen Maléen, Malediiveille - venekuljetus hotellille, majoittuminen ja rantaloma alkaa

Passintarkastuksen ja matkatavaroiden noutamisen jälkeen siirryt tuloaulaan ja tiskille numero 16. Siellä odottaa Paradise Island Resort & Span edustaja, joka johdattaa matkalaiset ja heidän tavaransa Malésta hotellille.

Olet nyt saapunut Malediiveille, joka koostuu yli tuhannesta saaresta ja atollista. Atollit ovat pienten korallisaarten ryhmiä, jotka ovat alunperin muodostaneet pyöreitä koralliriuttoja tulivuorisaaren ympärille. Täällä perinteiset ennakkokäsitykset eksoottisesta tropiikin saaresta tulevat todeksi: valkohiekkaisia rantoja, huojuvia palmuja, tyyni turkoosinsininen meri, värikkäitä koralleja ja eksoottisia kaloja. Maassa, joka koostuu pienistä saarista ja atolleista, vierailijan pääasialliset aktiviteetit liittyvät luonnollisesti vesielementtiin. Uiminen, snorklaus, sukellus, surffaus, kalastus ja yleinen rannalla makoilu täyttävät päivät paratiisisaarilla.

Matka jatkuu pikaveneellä pienelle Lankanfinolhun saarelle. Venematka kestää n. 45 min. Perillä pääset majoittumaan viehättävään lomahotelliisi.

Illallinen hotellissa.

Päivä 3–8
Paradise Island Resort & Spa - rentoutumista ja rantaelämää
Päivät on varattu omille seikkailuille. Ihan sama, kuinka aktiivista tai rauhallista menoa kaipaat, pieni paratiisisaari täyttää mitä suurimmalla todennäköisyydellä tarpeesi loman aikana. Voit esimerkiksi aloittaa päiväsi aamu-uinnilla, makoilla ja lukea uima-altaalla, torkkua rannalla, nauttia rentouttavasta hoidosta hotellin spa-osastolla tai käveleskellä pari tuntia palmujen katveessa. Tai miten olisi cocktail tai tuorepuristettu mehu Intian valtamerta katsellen? Voit myös vuokrata snorklausvälineet ja katsella lähemmin kaloja ja koralleja. Myös kalastusretkiä on tarjolla. Pääkaupunki Malé sijaitsee 20 minuutin venematkan päässä ja on kiva retkikohde. Mikäli kaipaat sykkeen kohotusta ja hikeä pintaan, suuntaa hotellin kuntosalille.
Päivä 9
Paradise Island Resort & Spa – Malé – Helsinki

Tänään on aika palata veneellä Maléen, nousta lentokoneeseen ja vilkuttaa hyvästiksi Malediiveille. Myöhäinen huoneenluovutus (klo 18) sisältyy matkan hintaan.

Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.998€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
898€
Aterioiden ja huoneluokan korotus

Täysihoito 188€/hlö

All inclusive 528€/hlö

Water Villa -huonetyyppi alkaen 828€/hlö (erikoistilauksesta)

 

Hinta lapselle

Alkaen 1398€, alle 12v.

Hintaan sisältyy
 • Turkish Airlinesin reittilennot Helsinki - Malé - Helsinki (Istanbulin kautta) turistiluokassa
 • meno-paluu pikavenekuljetukset Malén lentokentältä Paradise Island Resort & Spa-hotelliin ja takaisin *
 • 7 yötä Malediiveilla Paradise Island Resort & Spa -hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa, huonetyyppi Superior Beach Bungalow
 • puolihoito (päivinä 3-8), illallinen päivänä 2 ja aamiainen päivänä 9
 • myöhäinen huoneenluovutus lähtöpäivänä, klo 18
 • verot ja viranomaismaksut

*Lentokenttäkuljetuksissa ja retkillä on mukana muita kansainvälisiä matkustajia.

Hintaan ei sisälly
 • täysihoito 188€/hlö
 • all inclusive 528€/hlö
 • yhden hengen huoneen lisämaksu
 • muut juomat ja ruokailut matkan aikana
 • huoneluokan korotus Water Villaan (erikoistilauksesta, rajoitettu saatavuus), alkaen 828€/hlö.

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Tietoa majoituksesta

Check-in on tulopäivänä klo 13, check-out lähtöpäivänä klo 12. Matkan hintaan sisältyy myöhäisempi huoneenluovutus, klo 18 lähtöpäivänä.

Turvallisuussyistä vain yli 11-vuotiaat lapset saavat majoittua Water Villoissa. Säännöstä voidaan poiketa, mikäli asiakas allekirjoittaa asiakirjan, jossa hotelli vapautetaan kaikesta vastuusta. Siinäkin tapauksessa Water Villassa voi yöpyä vain yksilapsinen perhe.

Superior Beach Bungalowiin voi majoittua kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja yksi lapsi tai kaksi yli 11-vuotiasta lasta. Kaksi aikuista ja kaksi yli 11-vuotiasta lasta on myös mahdollista, mutta hotelli antaa käyttöön vain yhden lisävuoteen.

 

Yksilölliset matkat

Kaikkien matkojen perushintaan sisältyvät lennot, majoitus ja lentokenttäkuljetukset. Osaan matkoista perushintaan sisältyy ylimääräisiä kuljetuksia tai retki/retkiä. Nämä mainitaan aina Hintaan sisältyy –kohdassa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa retkiä etukäteen tai perillä matkakohteessa. Toisin kuin ryhmämatkoillamme, yksilöllisillä matkoilla ei ole mukana suomalaista matkanjohtajaa. Lentokenttäkuljetuksissa sekä retkillä on mukana englanninkielinen kuljettaja/opas, joka ei välttämättä ole jokaisella ajomatkalla tai retkellä sama henkilö. Lentokenttäkuljetuksissa ja retkillä on mukana muita kansainvälisiä matkustajia.

Jokaisessa Yksilöllisessä matkassa myynnissä on rajallinen määrä paikkoja.

Alkoholijuomat Malediiveilla

Malediivit on islamilainen valtio, ja tästä syystä maahan ei saa tuoda alkoholijuomia. Mikäli olet ostanut kotimaasta tai välilaskukentältä alkoholia, juomat takavarikoidaan saapuessasi Malediiveille.

Alkoholijuomia tarjoillaan hotelleissa. Hintataso on suhteellisen korkea.

Viisumi

Suomen kansalaiset saavat viisumin Malediiveille lentokentälle saavuttaessa. Passissa tulee olla kaksi tyhjää sivua leimoja varten.

Mikäli olet jonkin muun maan kuin Suomen kansalainen, otathan yhteyttä oman maasi suurlähetystöön ja tarkista sinua koskevat viisumikäytännöt.

Valuutta

Malediivien valuutta on rufiya. Yhdysvaltain dollarit on käypä valuutta hotellisaarilla. Yleisimmät kansainväliset luottokortit hyväksytään. Ota mukaan US-dollareita käteisenä pieninä seteleinä juomarahoja varten, koska saarilla ei saa nostettua käteistä.

Pakkaa mukaan

 • kevyitä, hengittäviä kesävaatteita
 • sandaalit
 • hattu
 • aurinkosuojavoidetta
 • hyttyskarkotetta
 • villatakki tai kevyt pusakka
 • taskulamppu (sähkökatkot mahdollisia)
 • adapteri (pistokkeet ovat brittimallia)

Sää ja ilmasto

Malediiveilla on trooppinen ilmasto ja lämpötila pysyttelee päivisin +30c tietämissä ympäri vuoden. Yölämpötilan ollessa noin +25c.

Meriveden lämpötila on vähintään noin +25c vuodenajasta riippumatta. Sateet raikastavat paahteista ilmaa eniten syys-lokakuussa.

Merivirtaukset voivat olla voimakkaita, joten uidessa ja snorklausretkillä tulee noudattaa hotellin ja retkihenkilökunnan ohjeita.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Vastaavia matkoja

19MVIRT01AFI0107