Normandia ja Bretagne

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Normandiassa meri kohtaa pehmeän ja idyllisen maaseudun. Bretagnessa maisema on vaihtelevaa, karua ja villiä.

Normandiaa ja Bretagnea on jo ammoisista ajoista lähtien on muovannut meren ja maan välinen vastakohtaisuus. Ajamme Côte de Granit Rosea, yhtä Euroopan kauneimmista rannikkoreiteistä. Käymme impressionistien Honfleurissä ja merirosvojen Saint-Malossa. Normandiassa calvados lämmittää ja kermainen camembert sulaa suussa. Maihinnousurannikko vie historian muistoihin ja Giverny Monet´n maailmaan.

Bretagnessa vuoroveden korkeusero on Euroopan suurin ja kelttien perintö elää vahvana. Harvoin osterit maistuvat niin tuoreilta kuin täällä, ja maistamme näitä meren herkkuja! Matkan päätteeksi käymme Pariisissa; rakkauden kaupungissa vietämme iltaa Montmartella.

 

 

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Euro

Päiväohjelma
Päivä 1 Lento Pariisiin - Monet’n puutarha Givernyssä matkalla Caeniin Normandiaan - tervetuloillallinen
Päivä 2 Normandia - omistamme päivän Bayeux’lle sekä maihinnousun muistomerkille ja ”D-daylle”, josta maihinnousu alkoi
Päivä 3 Normandia - nautimme elämästä calvadosin, omenasiiderin ja normandialaisten juustojen muodossa sekä käymme idyllisessä Honfleurissa
Päivä 4 Caen – Saint-Malo – Dinan – Saint-Brieuc
Päivä 5 Bretagne - Bretagnelainen linna ja sen ihana puutarha, Paimpolin osterikaupunki ja roosa graniittirannikko
Päivä 6 Saint-Brieuc - Chartres – Pariisi - läpi Ranskan kauniin maaseudun kohti pääkaupunkia - illallinen Montmartressa
Päivä 7 Pariisi - kotimatka

Hotelli

Aparthotel Adagio, Caen

Hyvätasoisen (paikallinen luokitus neljä tähteä) hotelli keskeisellä paikalla Caenissa, Ornejoen rannalla. Hotellissa on 120 tilavaa huonetta, joissa on maksuton Wifi, ilmastointi, TV ja viileäkaappi. 

Lue lisää hotellin kotisivuilta: https://www.adagio-city.com/gb/aparthotel-caen.shtml

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

Hotel Ibis Styles, St Brieuc

Moderni keskitason hotelli, jolla on erinomainen sijainti Sain-Brieucsin vanhassakaupungissa. Lähellä on kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita. Hotellissa on kaikkiaan 42 huonetta, joissa on wc, kylpy/suihku. maksuton Wifi, äänieristetyt ikkunat, ilmastointi ja TV.

Lue lisää hotellin kotisivuilta: https://www.accorhotels.com/gb/hotel-7475-ibis-styles-saint-brieuc-gare-centre/index.shtml

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.298€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lento Pariisiin - Monet’n puutarha Givernyssä matkalla Caeniin Normandiaan - tervetuloillallinen

Lentokentältä ajamme länteen päin kohti Normandiaa läpi Pohjois-Ranskan maisemien. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Monet’n puutarha Givernyssä. Sieltä impressionistitaiteilija Claude Monet löysi oman paratiisinsa. Monien hänen tunnetuimpien teostensa aiheet löytyivät hänen omasta puutarhastaan. Nautimme kukkaloistosta ja mausteyrttien ja laventelin tuoksusta tässä keitaassa. Katselemme japanilaiselta sillalta näkymiä tarumaiselle lummelammelle. Matkalla rannikolle ohitamme Normandian pääkaupungin Rouenin, jossa Jeanne D’Arc poltettiin roviolla 1400-luvulla. Pian olemme perillä Caenissa, joka on tämän päivän määränpäämme. Caenin kaupunki sijaitsee Ornejoen rannalla. Kaupungissa on tunnettu yliopisto, useita kauniita kirkkoja ja ostoksille houkutteleva keskusta. Caen on täydellinen tukikohta retkillemme tällä viehättävällä seudulla. Majoitumme keskusta-alueella sijaitsevaan hotelliimme, jossa yövymme seuraavat kolme yötä. Nautimme illallisen paikallisessa ravintolassa.

Päivä 2
Normandia - omistamme päivän Bayeux’lle sekä maihinnousun muistomerkille ja ”D-daylle”, josta maihinnousu alkoi

Matkaamme läpi kumpuilevan normandialaisen maiseman keskiaikaiseen Bayeux’hön. Kaupunki tunnetaan kuuluisasta seinävaatteesta, joka on 70 m pitkä ja joka kertoo 72 eloisan kuvan avulla normandialaisen Vilhelm Valloittajan Englannin valloituksesta sekä Hastingsin taistelusta vuonna 1066. Loppupäivä on omistettu eräälle toiselle maahan tunkeutumiselle, nyt päinvastaiseen suuntaan. Käymme Omaha Beachillä, jolla käytiin merkittäviä taisteluita maihinnousupäivänä 6.6.1944. Amerikkalainen hautausmaa, jonne on haudattu noin 9 000 kaatunutta, on liikuttavan kaunis näky. Käymme myös Arromanchesissa, jossa näkyy yhä siirrettäviä keinosatamia, jotka olivat edellytys maihinnousun onnistumiselle. Emme ohita myöskään Pointe du Hocia, jyrkkää kalliota, jota pitkin amerikkalaiset eliittijoukot nousivat köysitikkaiden avulla – kyse on kaikkein haastavimmasta maihinnousupaikasta. 

Päivä 3
Normandia - nautimme elämästä calvadosin, omenasiiderin ja normandialaisten juustojen muodossa sekä käymme idyllisessä Honfleurissa

Päivä kaikille aisteille. Ensin käymme juustolassa osallistuaksemme juuston valmistukseen ja maistellaksemme maailmankuuluja normandialaisia juustoja. Camembert, ranskalainen valkokuorinen valkohomejuusto on niistä ehkä kaikkein tunnetuin. Aito camembert valmistetaan käsin Normandian rehevillä niityillä laiduntavien lehmien maidosta. Tarjolla on myös kotitekoista siideriä. Seuraava pysähdyspaikka on maalauksellinen kalastajakylä Honfleur, joka sijaitsee Seinejoen suun eteläpuolella. Monet pitävät Honfleuria impressionismin kehtona. Täällä Eugène Boudin maalasi 1800-luvun loppupuoliskolla ensimmäiset työnsä, joiden aiheena oli Honfleur. Sataman viehättävissä rakennuksissa on monia ravintoloita, jotka tarjoilevat tuoretta kalaa ja äyriäisiä. Lounas kannattaa syödä täällä! 
Iltapäivällä käymme Pays d’Augessa kuuluisassa calvadostislaamossa, joka toimii perinteisellä normandialaisella maatilalla. Pääsemme maistamaan alkemistisen prosessin tuloksia eli meripihkankeltaista omenaviinaa, joka kilpailee konjakin kanssa tislattujen juomien ykköspaikasta.

Päivä 4
Caen – Saint-Malo – Dinan – Saint-Brieuc

Aamiaisen jälkeen lähdemme Caenista kohti etelää ja Bretagnea. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on muurin ympäröimä Saint-Malo, jonka historiaan kuuluvat merirosvot. Muurien sisällä on vanhakaupunki jykevine, graniitista rakennettuine taloineen, jotka on suunniteltu kestämään myrskytuulta. Aikaisemmin Saint-Malo oli tärkeä satamakaupunki, jossa käytiin kauppaa kaikella mahdollisella mausteista orjiin. Nykyään kaupunki on persoonallinen matkailukohde, jossa on lukemattomia mereneläviä tarjoavia ravintoloita. Matka jatkuu lähellä sijaitsevaan Dinaniin, joka kuului muinoin Bretagnen herttuakuntaan. Kaupunki on kuin elävä museo, jossa perinteiset käsityöt ja putiikkien näyteikkunat houkuttelevat ostoksille. Illemmalla saavumme Saint-Brieuc’hön, Englannin kanaalin rannalla sijaitsevaan viehättävään ja aitoon bretagnelaiseen pikkukaupunkiin. Majoitumme mukavaan keskustassa sijaitsevaan hotelliin, jossa yövymme seuraavat kaksi yötä. Nurkan takaa löytyy todellinen Ranska kahviloineen ja kreppipaikkoineen, lihakauppoineen ja vihannesmyyjineen.

Päivä 5
Bretagne - Bretagnelainen linna ja sen ihana puutarha, Paimpolin osterikaupunki ja roosa graniittirannikko

Tänään suuntamme on Côte de Granit Rose, roosa graniittirannikko, joka on yksi Euroopan kauneimmista rannikkoreiteistä. Roosat graniittikalliot, turkoosi vesi ja hienot hiekkarannat seuraavat toisiaan reitillämme, joka kulkee Trébeurdenista Trégasteliin ja Perros Guireciin. Seuraava pysähdyspaikkamme on Paimpolin pikkukaupunki, joka on Côtes-d’Armorin keskus. Paimpolissa on oma latinalainen korttelinsa, joka johtaa alas entiseen kalasatamaan ja pieneen uudempaan venesatamaan. Osterit ja simpukat ovat kaupungin ylpeys. Kaupunki on syntynyt merellisestä menneisyydestä, mistä kaikki ravintolat ja osteribaarit ovat todisteita.  Osterin syöminen on kuin meren suudelma ja maistamme näitä tuoreita herkkuja. Seuraava kohteemme on vaikuttava bretagnelainen linna Château de la Roche Jagu 1400-luvulta. Se sijaitsee korkealla Trieuxjoen yläpuolella ja sieltä on hieno näköala. Nautimme näkymistä ja kävelemme linnan ihastuttavassa puutarhassa, joka on saanut kulttuuriministerin myöntämän Jardin Remarquable -palkinnon erityislaatuisuudestaan. 
Palaamme Saint-Brieuciin ja sinulla on aikaa nauttia illasta omaan tahtiin ja käydä illallisella (omakustanteinen). Hotellin lähellä on useita erilaisia ravintoloita.

Päivä 6
Saint-Brieuc - Chartres – Pariisi - läpi Ranskan kauniin maaseudun kohti pääkaupunkia - illallinen Montmartressa

Nyt on aika lähteä Bretagnesta kohti pääkaupunkia Pariisia. Matkalla ohitamme Bretagnen pääkaupungin Rennesin, jossa on jälkiä muinaisesta Rooman valtakunnasta, sekä Les Mansin, joka tunnetaan ralliradoistaan (Circuit Bugatti du Mans ja Circuit de la Sarthe). Ne sijaitsevat vierekkäin viiden kilometrin päässä keskustasta.

Jatkamme matkaa läpi kumpuilevan ranskalaisen maiseman ja pysähdumme lounaalle Chartresin kaupungissa, joka on kuuluisa katedraalistaan, jota pidetään goottilaisen arkkitehtuurin mestariteoksena. Katedraali nimettiin vuonna 1979 yhdeksi Unescon kulttuuriperintökohteeksi.

Pian saavumme Pariisiin ja majoitumme mukavaan kolmen tähden hotelliin Pariisin reunamilla, lähellä metroasemaa. Illalla lähdemme metrolla Montmartrelle ja nautimme läksiäisillallisen.

Päivä 7
Pariisi - kotimatka

Heräämme viimeiseen aamuumme Ranskassa – tällä kertaa. Viimeinen ranskalainen aamiainen odottaa. Au revoir Paris!

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.298€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
388€
Hintaan sisältyy
 • reittilennot Helsinki – Pariisi – Helsinki turistiluokassa
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa keskitason hotelleissa (6 yötä)
 • 6 aamiaista
 • 2 illallista
 • sisäänpääsyt Monet´n puutarhaan ja Bayeux-seinävaatemuseoon
 • juusto- ja calvados-maistiaiset
 • kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut

 

Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 378€
 • muut ruoat ja juomat matkan aikana

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Ajomatkat

Päivä 1: n. 270 km
Päivä 2: n. 120 km
Päivä 3: n. 80 km
Päivä 4: n. 260 km
Päivä 5: n. 160 km
Päivä 6: n. 450 km
Päivä 7: n. 30 km

 

Pakkaa mukaan

Ota mukaan pieni reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata päivän aikana tarvitsemasi tavarat.

Hotellit

Yöpymiset

Caen: 3 yötä
Saint-Brieuc: 2 yötä
Pariisi: 1 yö

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 25 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Yleistä matkustustietoa

Turvallinen matkakokemus

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi Albatros-matkallasi. Aina siitä alkaen kun varaat matkasi, siihen saakka kun palaat kotiin monta kokemusta rikkaampana – siitäkin huolimatta, että maailmassa on koronavirusta. Tätä ajatellen olemme koonneet tietoa ja ohjeita, kuinka minimoida tartuntariski matkalla. Kuitenkin niin, että voit myös nauttia matkastasi ja sen suomista elämyksistä. Näihin toimiin kuuluu mm. seuraavaa:

 • Kaikki matkanjohtajamme ovat sertifioituneet WHO:n ohjeistusten mukaisesti tartuntojen minimoimiseksi.
 • Edellytämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa kiinnittämään erityistä huomiota siivoukseen ja puhtaanapitoon.
 • Tiedotamme kaikkia asiakkaitamme matkavakuutuksen tärkeydestä sekä siitä, miten minimoida tartuntariski.

 

Lue lisää täältä

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Mielenkiintoiset kohteet Olimme ensimmäistä kertaa Normandiassa ja Bretagnessa. Matkaohjelmassa oli runsaasti mielenkiintoisia kohteita, etenkin Normandian maihinnousupaikat, Monnet’n puutarha, Saint Malo ja Honfleur, jossa olisimme voineet olla pitempäänkin. Oppaamme oli ammattitaitoinen ja kertoi meille paljon kohteista sekä ranskalaisista elämäntavoista. Hotellihuoneet olivat ranskalaiseen tapaan pieniä. Hyvässä seurassa matkanteko sujui mukavasti.
Date published: 2019-09-26
Rated 4 out of 5 by from Kiinnostava Luoteis-Ranskan kierros Matkamme oli taattua Albatros-laatua, kohtuutasoiset hotellit ja laadukas bussi. Matkanjohtajalla hyvät tiedot Ranskasta. Monia mielenkiintoisia kohteita, kuten vanhat historialliset kaupungit St Malo, Honfleur ja Dinan sekä juusto- ja calvadosmaistiaiset. Maihinnousurannikko oli vaikuttava ja hiljentävä kohde. Matkareitti matkan loppupään osalta vaatisi vielä hieman kehitystä.
Date published: 2019-09-28
Rated 3 out of 5 by from Huonohkot hotelit! Olimme Normandia-Bretagne-Pariisi matkalla 19-25.09.2019. Päivä 1. Monet´n puutarha ajankohta myöhäinen! Päivä 2. Todella upea ja vaikuttava! Päivä 3. Mielenkiintoinen! Päivä 4. Mielenkiintoinen! Päivä 5. Linnan puutarha ajankohta myöhäinen! Päivä 6. Ranskan kaunista maaseutua ei näe moottoriteillä! Pariisin kiertoajelu hyvä! Päivä 7. Parisiin tutustumisaika todella lyhyt!
Date published: 2019-09-27
Rated 3 out of 5 by from Tiukka aikataulu. Paljon nähtävää. Useisiin kohteisiin tutustuminen jäi vaillinaiseksi lounaspaikan löytämisen vaikeuden vuoksi. Hotellit hyvin vaatimattomia korkeintaan 2 tähden tasoa.
Date published: 2019-09-27
Rated 3 out of 5 by from Normandia ja Bretagne Olin matkalla vajaa viikko sitten. Matkan kolme ensimmäistä päivää olivat antoisia ja hyvä hotelli. Seuraavat kohteet ihastuttavia merenranta kaupunkeja, joissa olisi ollut mukava olla pitempäänkin. Oli moinen pettymys yöpyminen seuraavassa paikassa. Ehkäpä pari yötä Pariisissa olisi mukavanpi. Olen ollut Albatrossin matkoilla aiemminkin ja aina hyvin tyytyväinen matkaan. Iso kiitos oppaalle.
Date published: 2019-09-29
Rated 3 out of 5 by from Tutustumispaikat: puolet mahtavia, puolet yhdentekeviä! Opastus oli välillä oikeinkin hyvää, mutta toisinaan opas ei kuunnellut matkailijoita ollenkaan ja ohjelman muutokset eivät tavoittaneet kaikkia!!
Date published: 2019-09-27
Rated 2 out of 5 by from Mielenkiintoista ja hieman turhaa Normandian taistelupaikat tekivät vaikutuksen ja saivat mietteliääksi. Normandian luonto näytti parhaat puolensa. Bretagnen osuus jäi vaisuksi.
Date published: 2019-09-26
Rated 4 out of 5 by from Mielenkiintoiset kohteet Olin matkalla kuusi viikkoa sitten. Normandien retki maihinnousupaikkoihin oli erittäin kiinnostava ja myöskin muut retkikohteet olivat sopivan kevyitä ja mukavia.
Date published: 2019-11-01
 • y_2021, m_7, d_24, h_23
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.18
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_10
 • loc_fi_FI, sid_FRRTR07, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja

21FRRTR07BFI1409