Madeira -lepoa ja levadoja

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Viehättävä Funchal ja saaren kylät, vaellusretkiä luonnossa ja unohtumattomia maisemia. Aikaa myös omille seikkailuille.

Uutuus

Madeiran subtrooppinen kukkaissaari sijaitsee Atlantilla Afrikan mantereen edustalla. Golf-virran ansiosta lämpötila pysyy miellyttävänä vuoden ympäri. Portugalille kuuluva saari tarjoaa mieliin painuvia maisemia ja näkymiä.

Matka yhdistää rentoutumisen ja kiinnostavat retket. Vaellamme pitkin Madeiralle tyypillisiä vesikanavia, levadoja, ja näemme laurisilva-metsän, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kuljemme pitkin pääkaupungin Funchalin vanhoja katuja ja vaellusretkellä katselemme kaupunkia sekä Atlantin valtamerta Pico dos Barcelosin näköalapaikalta käsin. Käymme saaren keskiosissa ihailemassa Nunnien laaksoa. Retkellä pitkin rantatietä saaren länsiosissa Madeiran kaunis luonto, maalaiskylät ja näköalapaikat tekevät vaikutuksen. Emme unohda myöskään makunautintoja: maistelemme yhtenä iltana suosittua espetadaa nauttien samalla paikallisesta tanssiesityksestä.

Majoitus hyvätasoisessa (3+ tähteä, virallinen luokitus neljä) Girassol Suite- hotellissa, joka sijaitsee suositulla alueella, noin 2 km Funchalin vanhastakaupungista. Lue lisää hotellista alla.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Ryhmämatka, Albatros Aktiivi

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Euro

Päiväohjelma
Päivä 1 Lento Helsinki – Funchal - tervetuloillallinen
Päivä 2 Levada-vaellus
Päivä 3 Kaupunkikävely Funchalin vanhassakaupungissa, madeira-viinin maistelua - iltapäivä omaa aikaa
Päivä 4 Câmara de Lobos - Gabo Girão - Porto Moniz ja Paúl da Serra -tasanko
Päivä 5 Omaa aikaa
Päivä 6 Eira Do Serrado ja Monte - ”kelkkailua” (lisämaksullinen) - omaa aikaa
Päivä 7 Omaa aikaa - espetada-illallinen ja tanssiesitys
Päivä 8 Lento Funchal – Helsinki

Hotelli

Girassol Suite

Girassol Suite -hotellissa on 136 huonetta ja sen yleiset tilat on uusittu vuonna 2016. Kaikki huoneet on uusittu vaiheittain. Hotellilta on mukavat näköalat Atlantille ja se sijaitsee noin 2 km:n päässä Funchalin vanhastakaupungista. Alue on suosittu ja lähistöllä on useita ruokaravintoloita. Hotellissa on 2 uima-allasta, joista toinen on lämmitetty. Baari ja viihtyisä ravintola.

Majoitus Junior suite-huoneissa, joissa on parveke, wc, kylpy tai suihku, tallelokero (maksullinen), ilmastointi/lämmitys, hiustenkuivain, tv ja puhelin.

Hotellin kotisivut:

http://www.hotelgirassolmadeira.com/

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.098€
Helsinki
Täynnä
1.098€
Helsinki
Täynnä
1.198€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lento Helsinki – Funchal - tervetuloillallinen

Lennämme Helsingistä Funchaliin. Laskeuduttuamme nousemme bussiin, joka vie meidät rannikkoa pitkin hotelliimme. Hotelli sijaitsee Funchalin suosituimpiin kuuluvalla alueella.

Saavuttuamme perille hotelliin teemme lyhyen tutustumiskierroksen. Sen jälkeen on hieman aikaa katsella ympärilleen omatoimisesti. Myöhemmin kokoonnumme hotelliin yhteiselle tervetuloillalliselle.

Päivä 2
Levada-vaellus

Aamiaisen jälkeen ajamme Calhetaan Madeiran etelärannikolle. Sieltä lähdemme kävelemään pitkin Levada dos Prazeres -reittiä. Viimeiset levadat – vesikanavat – asennettiin 1970-luvulla, mutta vanhimmat on rakennettu jo satoja vuosia sitten. Monet levadat toimivat samalla vaelluspolkuina. Tämä levada-vaellus Dos Prazeresissa johdattaa meidät kahden metsän väliin: toisessa kasvaa puita, jotka on tuotu saarelle, toinen on laurisilva-metsää, joka on vuodesta 1999 kuulunut Unescon maailmanperintölistalle ja joka koostuu kasveista ja puista, joita löytyy vain Madeiralta.

Vaellus (8 km) kestää noin 3 tuntia. Vaelluksen jälkeen ajamme bussilla takaisin hotellille. Loppupäivä on varattu rentoutumiselle tai omille seikkailuille.

Päivä 3
Kaupunkikävely Funchalin vanhassakaupungissa, madeira-viinin maistelua - iltapäivä omaa aikaa

Syömme aamiaisen hotellissa ja lähdemme sen jälkeen tutustumaan Funchalin vanhaankaupunkiin. Funchal sijaitsee meren ja 1 200 metrin korkeuteen kohoavien kallioiden välissä. Kalliot muodostavat suojamuurin kaupungin ympärille ja pitävät sen turvassa tuulelta. Sijainnin ansiosta Funchalissa vallitsee suojaisa ilmasto, joka houkutteli ensimmäisiä portugalilaisia uudisasukkaita yli 500 vuotta sitten.

Koska Funchalin vanhaankaupunkiin on näppärintä tutustua kävellen, teemme kävelyretken läpi kauniin vanhan keskustan. Voimme ihastella historiallista arkkitehtuuria kulkiessamme pitkin kapeita katuja. Näemme mm. goottilaistyylisen katedraalin, Sén, jonka rakentaminen alkoi 1500-luvun lopulla, kun arkkitehti Pero Anes lähetettiin Madeiralle sitä rakentamaan. Katedraali valmistui vasta 1514 ja tunnetaan sen kauniista maurilaistyylisestä sisäkatosta. Isossa art deco -tyylisessä rakennuksessa 1940-luvulta toimii Mercado dos Lavradores, jossa on myynnissä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Tarjolla on mm. ruokaa, viiniä, kukkia ja perinteisiä käsitöitä. Hallissa on myös mielenkiintoinen kalatori. Kauppahalli on mukava elämys, vaikket ostaisikaan mitään. Käymme kierroksen päätteeksi viinikellarissa maistelemassa paikallista väkevää viiniä, madeiraa.

Loppupäivä on omaa aikaa. Voit palata hotellille tai jatkaa tutustumista vanhaankaupunkiin omatoimisesti.

Päivä 4
Câmara de Lobos - Gabo Girão - Porto Moniz ja Paúl da Serra -tasanko

Lähdemme hotellilta kohti maalauksellista kalastajakylää, Câmara de Lobosia. Kylä sai nimensä kahdelta tutkimusmatkailijalta, João Goncalves Zarcolta ja Tristão Vaz Teixeiralta, sillä alueella asui iso joukko merileijonia (port. lobos). Kylästä tuli myöhemmin maailmankuulu, sillä Winston Churchill vieraili Madeiralla useaan otteeseen. Jatkamme sitten matkaa maailman toiseksi korkeimmalle ja Euroopan korkeimmalle rantakalliolle, Cabo Girãolle, jolla on korkeutta 589 m. Jos seisoo näköalapaikan reunalla 580 m korkeudessa,  näkymät ovat henkeä salpaavat. Jotkut sanovat, että näkymät ovat paremmat hieman kauempana reunasta – sitä voimme testata paikan päällä.

Ribeira Bravan kylässä nautimme hieman virvokkeita kahvilassa veden äärellä. Sitten jatkamme kohti pohjoista Encumeadan solalle. Mikäli sää on kirkas, näkymät yli Madeiran pohjois- ja etelärannikon ovat upeat. Matkalla alas vuorelta käymme São Vicenten kylässä, joka sijaitsee yhdessä Madeiran kauniista laaksoista. Matka jatkuu, ja pääsemme nauttimaan näkymistä vesiputouksille ajaessamme kaunista reittiä pitkin pohjoisrannikkoa. Määränpäämme on Porto Moniz, joka sijaitsee hieman eristyksissä muusta saaresta. Kylän asukkaat hankkivat aiemmin elantonsa valaanpyynnillä, joka jatkui niinkin kauan kuin 1980-luvulle. Nykyään monen toimeentulo riippuu matkailijamääristä. Porto Monizissa syömme kevyen lounaan paikallisessa ravintolassa ja ihailemme laavakivestä muodostuneita altaita, joissa kristallinkirkas merivesi vaihtuu luonnollisesti aaltojen tyrskytessä rantaan.

Matkalla takaisin hotellille ylitämme Paúl da Serra -tasangon, joka sijaitsee 1 500 m merenpinnan yläpuolella.

Saavumme hotellille myöhään iltapäivällä. Loppupäivä on omaa aikaa.

Päivä 5
Omaa aikaa

Päivä on varattu omille seikkailuille. Ehkäpä kävelyretki pitkin rantoja tai kuppi kahvia hotellin baarissa hyvän kirjan seurassa houkuttelee.

Luonnosta kiinnostuneet voivat vierailla Madeiran kasvitieteellisessä puutarhassa, joka sijaitsee n. 4 km:n päässä hotellista Quinta do Bom Sucessossa, jossa voi nauttia myös näkymistä yli Funchalin ja Atlantin valtameren. Puutarhassa on yli 2 000 kasvilajia. Puutarha kuuluu valtiolle ja toimii myös tiede- ja kulttuurikeskuksena. Kaikkialla puutarhassa on kylttejä, joissa lukee kasvien tieteellinen nimi, yleisnimi ja kasvin alkuperäinen nimi.

Jos haluat tutustua lähemmin vanhaankaupunkiin, hotellista on sinne vain 2 km:n kävelymatka. Sinne pääsee myös paikallisbussilla.

Päivä 6
Eira Do Serrado ja Monte - ”kelkkailua” (lisämaksullinen) - omaa aikaa

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan alueeseen Funchalin ympärillä. Aloitamme ajamalla bussilla Pico dos Barcelosin näköalapaikalle. Se sijaitsee 355 m korkeudessa ja sieltä on hienot näkymät yli Funchalin lahden ja koko kaupungin. Kauempana näkyvät Desertas-saaret.

Jatkamme retkeä yhteen Madeiran kauneimmista kohteista, Eira do Serradoon, joka sijaitsee 1 175 m korkeudessa. Näkymät vuorille ja Nunnien laaksossa sijaitseviin maalaiskyliin ovat hulppeat. Täältä, Curral da Freirasin kylästä, nunnat etsivät 1500-luvulla turvapaikkaa merirosvoilta, jotka tuolloin tekivät hyökkäyksiä Madeiralle. Alue tunnetaan myös kastanjapuista, jotka ovat monien paikallisten tulonlähde. Useat perinteiset ruokalajit sisältävät kastanjaa, josta voi valmistaa melkein mitä tahansa: likööriä, kakkuja, keittoja jne.

Itse näköalapaikka sijaitsee 1 175 metrin korkeudessa, ja kauniin laakson pohjalla on kauan sitten sammuneen tulivuoren kraatteri.

Seuraava kohteemme on Monten kylä, joka tunnetaan hienoista taloistaan ja puutarhoistaan. Monte sijaitsee vuorenrinteessä Funchalin yläpuolella. Kylän tunnusmerkki on kaksitorninen kirkko 1700-luvulta. Kirkon hautausmaalta löytyy Itävalta-Unkarin viimeisen keisarin hauta. Kaarle I kuoli Madeiralla 1922. Nyt voit nousta bussista ja laskea alas Funchaliin ”kelkalla”. Noin vuonna 1850 Monten asukkaat alkoivat käyttää ”kelkkoja” päästäkseen nopeasti alas Funchaliin. Matka on n. 2 km pitkä, ja nopeus voi olla jopa 48 km/h, kun ”kelkka” liukuu pitkin kapeita katuja, jotka kiemurtelevat alas mäkeä. ”Kelkoissa” on kaksi istuinta ja niitä ohjaa kaksi kuljettajaa, jotka käyttävät kenkiensä kumipohjia jarruttamiseen. Elämys on vauhdikas ja samalla jäänne ajasta, jolloin tämä oli vakiintunut kuljetusmuoto. Jos et halua ”kelkkailla”, voit ajaa alas bussin kyydissä ja odottaa muita. Ajamme takaisin hotelliin ja nautimme illasta omaan tahtiin.

Päivä 7
Omaa aikaa - espetada-illallinen ja tanssiesitys

Jos haluaa viettää päivän tutustuen Funchalin museoihin, hyvä idea on jakaa taksi Museu da Quinta das Cruzesiin, joka sijaitsee Funchalin keskustan laitamilla. Museo sijaitsee vehreän puiston ympäröimänä palatsissa, joka toimi aikaisemmin portugalilaisen merenkulkijan João Gonçalves Zarcon kotina. João Gonçalves Zarco löysi Madeiran vuonna 1419 yhdessä Tristão Vaz Teixeiran kanssa. Museo esittelee koristeellisia taideteoksia, jotka kertovat saaren uudisraivaajien tarinaa. Käynnin Museu da Quinta das Cruzesissa voi yhdistää vierailuun lähellä sijaitsevassa Convento de Santa Clarassa. Luostari perustettiin 1476, viimeiset nunnat asuivat luostarissa 1890. Kellotorni tunnetaan maurilaistyylisestä kupolistaan, joka on koristeltu sinisillä, valkoisilla ja kullanvärisillä mosaiikkilaatoilla.

Illalla bussi noutaa meidät hotellilta ja vie paikalliseen ravintolaan, jossa nautimme madeiralaisen illallisen. Illallisen pääasia on portugalilainen espetada, joka tarkoittaa grillissä kypsennettyä lihavarrasta. Illallisen aikana saamme nauttia juhlavasti pukeutuneiden kansantanssijoiden esityksestä.

Päivä 8
Lento Funchal – Helsinki
Tänään ajamme Funchalin lentokentälle – on kotimatkan aika.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.198€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Hintaan sisältyy
 • Lufthansan reittilennot Helsinki - Funchal - Helsinki (Frankfurtin kautta) turistiluokassa
 • majoitus jaetussa kahden hengen Junior Suite-huoneessa kolmen ja plus tähden (virallinen luokitus neljä) Girassol Suite - hotellissa
 • kävelyretki Funchalin vanhassakaupungissa, vaellusretki Levada dos Prazeresissa, retki Câmara des Lobosiin, Porto Moniziin sekä Paúl da Serran tasangolle sekä retki Eira Do Serrado ja Monteen
 • aamiaiset päivinä 2-8
 • tervetuloillallinen (päivä 1)
 • espetada-illallinen ja folsklore-show  (päivä 7)
Hintaan ei sisälly
 • yhden hengen huoneen lisämaksu, 228€
 • juomarahat kuljettajille ja paikallisoppaille, kokonaisuudessaan noin 10€ per matkustaja
 • "kelkkailu" Monten kylästä alas Funchaliin (osana Eira do Serrado ja Monte -retkeä), kelkkailu varataan ja maksetaan kohteessa
 • muut juomat ja ruokailut matkan aikana

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Liikkuminen matkan aikana

Vaellusmatka Levada dos Prazeres -reitillä (päivä 2) on noin 8 km ja vaelluksen kesto on noin 3 tuntia. Vaellusreitti ei ole erityisen vaativa. Nopeat sään vaihtelut ovat Madeiralla tavallisia ja kostealla säällä polut voivat olla paikoitellen liukkaita. Ota matkalle mukaan tukevat vaellus- tai kävelykengät ja kevyt vedenpitävä takki. Pieni reppu on helppo kantaa ja siinä on kätevää kuljettaa esim. vesipulloa.

Teemme retken kävellen Funchalin vanhassakaupungissa (päivä 3).

Yleistä matkustustietoa

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista. 

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot:
http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta.

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä.

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Matkakokemukset

Tässä näet muiden asiakkaiden kommentteja matkasta. Toivomme, että sinulle on hyötyä heidän rehellisestä mielipiteestään, hyvistä neuvoista sekä ruusuista ja risuista. Saat vinkkejä siitä, millaisesta matkasta on kyse ja voit käyttää niitä hyödyksesi, valitaksesi sinua kiinnostavan Albatros-matkan. Asiakkaiden kommentit ovat sensuroimattomia ja puolueettomia. Lue lisää: www.albatros-travel.fi/hyva-tietaa/usein-kysyttya

Voit myös kirjoittaa meille kysymyksiä matkaan liittyen ja lukea muiden lähettämiä kysymyksiä. Huomiothan, että muiden matkustajien arvioinnit matkasta näkyvät kysymys- ja vastausosion jälkeen.

Mikäli matkasta ei ole ehtinyt kertyä suomenkielisiä arvioita, näet matkan kohdalla kokonaispistemäärän Albatrosin pohjoismaalaisista asiakasarvioista. Pohjoismaalaisia arvioita voit lukea esim. Albatrosin ruotsalaisilta kotisivuita: www.albatros-travel.se.

Huomaathan, että lentoyhtiö, lentoreitti, hotellit, matkanjohtaja ja/tai matkareitti voivat vaihdella. Tämän vuoksi kommentoitu matka voi erota myynnissä olevasta matkasta.

Vastaavia matkoja

18PTRTR07AFI1703