Kesäinen matka Wieniin ja André Rieu

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Koe Wien vuoden vuoden kauneimpaan aikaan ja nauti André Rieun ja Johann Strauss Orchestran konsertista Wiener Stadthallessa.

Uutta

Wienerwaldissa käymme Heiligenkreuzin luostarissa, katselemme Badenia ja sen biedermeier- tai empiretyylisiä taloja ja vierailemme yhdessä Gumpoldskirchenin monista viinikellareista. Wienissä näemme mm. oopperatalon, Stephansdomin, Hofburgin linnan, museokorttelin, kaupungintalon, Belvederen palatsin ja Hundertwasserhausin. Lisäksi nautimme ”heurigerissa” perinteisen illallisen kuunnellen samalla itävaltalaista kansanmusiikkia. 

Matkan kohokohta on André Rieun ja hänen Johann Strauss Orchestransa konsertti. Rieu ja hänen orkesterinsa kiertävät esiintymässä ympäri maailmaa ja esittävät suosittua musiikkia sekä oopperoista että musikaaleista maustettuna paikallisella musiikilla. Matkaohjelmassa on toki aikaa myös omille seikkailuille. Omatoimisesti voi käydä esim. Belvedere-museossa, jossa on laaja kokoelma Gustav Klimtin teoksia. Myös Hofburgin linna on kiinnostava vierailukohde. Ja aina on tilaa palalle kakkua: nauti viipale sachertorttua kuuluisan Hotel Sacherin kahvilassa.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka, Oopperamatka, Kaupunkilomat

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Euro

Päiväohjelma
Päivä 1 Lento Wieniin, bussilla hotellille, illallinen
Päivä 2 Naschmarkt-tori, Wienerwald – päivä metsissä Wienin länsipuolella
Päivä 3 Kaupunkikierros bussilla, varhainen päivällinen ja André Rieun konsertti
Päivä 4 Schönbrunn, opastettu kierros Wienin keskustassa ja illallinen tyypillisessä wieniläisessä heurigerissa
Päivä 5 Omaa aikaa ja kotimatka

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.348€
Helsinki
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lento Wieniin, bussilla hotellille, illallinen

Päästyämme perille Wieniin ajamme suoraan hotellille ja syömme illallisen.

Päivä 2
Naschmarkt-tori, Wienerwald – päivä metsissä Wienin länsipuolella

Aamiaisen jälkeen käymme kuuluisalla Naschmarktin torilla, joka on Wienin suurin. Siellä myydään erikoisuuksia, paikallisia tuotteita, ruokaa ja juomaa sekä paljon muuta. Torilla on aina väkeä. Naschmarkt on paikka, jossa maaseutu tulee kaupunkiin, josta voi ostaa juustoa, jota ei koskaan löydä supermarketista ja jossa myyjät ovat ylpeitä omista tuotteistaan.

Seuraavaksi suuntaamme Wienerwaldiin, isolle metsäalueelle Wienin etelä- ja länsipuolella. Alue sijaitsee vain noin 30–40 km päässä Wienistä. Täällä keskellä metsäistä seutua sijaitsee Heiligenkreuzin luostari vuodelta 1193. Sistersiläinen sääntökunta vaali hiljaisuutta, siksi luostari rakennettiin syvälle metsään. Luostarissa elää tällä hetkellä noin 80 munkkia. He hämmästyttivät maailmaa gregoriaanisella kuorolaulullaan, joka julkaistiin cd:nä. Kyseinen äänite nousi hittilistojen huipulle vuonna 2008. Vierailemme luostarissa, jossa vallitsee ihastuttava tunnelma. Nautimme kupin kahvia ja viipaleen kuuluisaa Klosterschnitte-leivonnaista, jossa on lehtevää voitaikinaa, vaniljakreemiä, kermavaahtoa ja marjoja.

Lähellä Heiligenkreuzia sijaitsee Baden, joka on vanha, mutta tunnettu kylpyläkaupunki. Siellä voi nauttia rikkipitoisista kylvyistä ja pitkistä kävelyretkistä hiljaisissa metsissä. Badenissa on kauniita taloja, jotka edustavat biedermeiertyyliä. Badenista ajamme Gumpoldskircheniin, jossa sijaitsee useita viinitiloja ja heurigereita eli viinitupia, jotka tarjoilevat nuorta paikallista viiniä. Käymme viinimaistiaisissa eräässä viinikellarissa.

Sen jälkeen ajamme lyhyen matkan takaisin Wieniin, jossa syömme illallisen hotellissa.

Päivä 3
Kaupunkikierros bussilla, varhainen päivällinen ja André Rieun konsertti

Vietämme aamupäivän katsellen Wieniä ja sen kauneutta. Näemme mm. valtionoopperan, Stephansdomin (Pyhän Tapanin tuomiokirkon), Hofburgin linnan, Museokorttelin, kaupungintalon, Belvederen palatsin ja Hundertwasserhausin. Kaupunkikierroksen lopuksi näemme vielä Praterin huvipuiston sekä UNO-Cityn. Praterissa sijaitsee kuuluisa maailmanpyörä Riesenrad vuodelta 1897. Riesenrad on nähty myös Orson Wellesin elokuvassa Kolmas mies. UNO-Cityssä sijaitsee puolestaan YK:n päämaja sekä mm. YK:n huumausaine- ja rikosasioiden toimisto.

Kaupunkikierroksen jälkeen on hieman omaa aikaa. Sitten palaamme hotellille, jossa syömme varhaisen päivällisen. Seuraavaksi suuntaamme Stadthallelle, jossa André Rieu ja hänen orkesterinsa esiintyy.

André Rieu on hollantilainen ja kotoisin Maastrictista. Rieu on koulutettu viulisti, mutta on vuodesta 1987 lähtien toiminut kapellimestarina, säveltäjänä ja muusikkona omassa orkesterissaan, Johann Strauss Orchestrassa, jonka kanssa hän on kiertänyt ympäri maailmaa. Rieu ja hänen orkesterinsa esittävät suosittua musiikkia sekä oopperoista että musikaaleista maustettuna paikallisella musiikilla. Tänään ohjelmistossa on takuulla ihastuttavia wieniläisiä ja itävaltalaisia säveliä.

Päivä 4
Schönbrunn, opastettu kierros Wienin keskustassa ja illallinen tyypillisessä wieniläisessä heurigerissa
Stadtpark

Aamiaisen jälkeen lähdemme Schönbrunnin linnaan. Voit kierrellä linnan puistossa tai ostaa pääsylipun (ei sisälly matkan hintaan) ja katsella linnaa sisäpuolelta. Wienin nähtävyyksistä Schönbrunnin linna vetää vuosittain eniten kävijöitä. Linna oli Habsburgien keisarillisen suvun kesäpalatsi. Tunnetuimmat linnan asukkaat olivat keisarinna Maria Theresia, jolla oli 12 lasta, sekä keisaripari Frans Josef ja Sisi (keisarinna Elisabet). Napoleon I:n poika Napoleon II vietti isänsä vangitsemisen jälkeen traagisen lapsuutensa täällä. Väitetään myös, että täällä viisivuotias poika Salzburgista, Wolfgang Amadeus Mozart, piti ensimmäisen konserttinsa.

Seuraavaksi teemme kävelykierroksen Wienin keskustassa ja näemme Stephansdomin (Pyhän Tapanin tuomiokirkon), valtionoopperan, Hotel Sacherin, Stadtparkin, Hofburgin talvipalatsin ja Espanjalaisen ratsastuskoulun sekä Museokorttelin, jossa sijaitsee iso osa Wienin tunnetuimmista museoista.

Suuntaamme perinteiselle illalliselle paikalliseen heurigeriin, maistelemme kuuluisaa Grüner Veltliner -rypäleestä valmistettua valkoviiniä ja kuuntelemme itävaltalaista kansanmusiikkia – ihan kuten heurigerissa kuuluukin.

Päivä 5
Omaa aikaa ja kotimatka

Aamiaisen jälkeen ohjelmassa on omaa aikaa ennen kotimatkaa. Ehkä haluat käydä jossakin Wienin kiinnostavista museoista. Esim. Belvedere, jossa on maailman suurin kokoelma Gustav Klimtin teoksia, on käymisen arvoinen. Kokoelmasta löytyy mm. teokset Suudelma ja Judith. Tai käy Hofburgin linnassa, tee ostoksia, herkuttele sachertortulla Hotel Sacherin kahvilassa tai syö maailman suurin wieninleike Figlmüllerillä. Aamupäivän voit viettää oman halusi mukaan – Wienissä on paljon tekemistä!

Belvederen palatsi – tai oikeammin palatsit – koostuu ylemmästä ja alemmasta Belvederestä, jotka molemmat on suunnitellut kuuluisa barokkiarkkitehti Johann Lucas von Hildebrand. Palatsit on rakennettu 1700-luvun alussa Belvedere-puistoon lähelle Wienin keskustaa. Ne toimivat alunperin Savoijin prinssi Eugenin kesäasuntona. Alueella on lisäksi muutamia muita rakennuksia. Kaikki rakennukset kuuluvat yhteen maailman hienoimmista museoista ja ovat Unescon maailmanperintökohde.

Hintatiedot

Matkan hinta

Hinta alkaen 1.348€ /hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
Näytä kaikkien lähtöpäivien hinnat

Yhden hengen huoneen lisämaksu
198€
Hintaan sisältyy
 • Finnairin reittilennot Helsinki – Wien - Helsinki turistiluokassa
 • majoitus keskitason hotellissa Wienissä (keskustan ulkopuolella) (4 yötä)
 • 4 aamiaista
 • 2 illallista hotellissa
 • 1 varhainen illallinen ennen konserttia
 • 1 x perinteinen illallinen Heuriger-tuvassa
 • päiväretki Wienerwaldiin
 • sisäänpääsy ja opastettu kierros Heiligenkreutzin luostarissa 
 • käynti pienessä viinikellarissa Gumpoldskirchenissä
 • käynti Naschmarkt-torilla Wienissä
 • opastettu kävelykierros Wienin keskustassa
 • opastettu kaupunkierros Wienissä (puolipäiväretki) 
 • konserttilippu til Andrè Rieun konserttiin, 2-kategorian istumapaikkalippu
 • opastettu käynti Schönbrunnin linnan alueella (ei sis. pääsymaksua linnaan)
Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 149€
 • juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille, 30€/hlö (suositus)
 • sisäänpääsy Schönbrunnin linnaan (n. 18 € /hlö)
 • sisäänpääsy linnaan ja museoon Belvederessä n. 22€/hlö (eläkeläiset 19€/hlö) 
 • muut ruoat ja juomat matkan aikana

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Hotelli

Hotellimme Wienissä on Hotel Holiday Inn Vienna South. Kiva hotelli sijaitsee Wienin Ringstrassen ulkopuolella. Hotellista on erinomaiset yhteydet keskustaan bussilla, paikallisjunalla, metrolla ja raitiovaunulla. Julkisen liikenteen käyttäminen on edullista ja helppoa, ja liikennevälineet kulkevat melko täsmällisesti. Hotellissa on vastaanotto, baari, ravintola ja ilmainen Wi-Fi. Huoneissa on satelliitti-tv, ilmastointi, kahvin- ja teenkeittotarvikkeet, tallelokero ja kylpyhuone.

Pieniä eroja eri lähdöillä

Jokaisella lähdöllä on sama ohjelma, mutta hotelli ja päivien järjestys voi vaihdella. Ryhmät saapuvat ja lähtevät kotimatkalle eri kellonaikoina vaikka saapumis- ja lähtöpäivät ovat samoina viikonpäivinä.

André Rieun konsertti

André Rieun konsertti järjestetään Wiener Stadthallessa, jossa tilaa on 16 000 katsojalle. Meillä on kategorian 2 (Rank 2 Wiener Stadthallen kotisivulla) liput, jotka takaavat erinomaiset paikat.

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 21 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Ajomatkat

Ajomatka Wienin lentokentältä hotellille kestää noin 30 min.

Matkatavarat

Matkustajalle on sallittu yksi ruumaan menevä matkatavara, jonka enimmäispaino on 20 kg + käsimatkatavara (enimmäispaino 10 kg). Käsimatkatavaran ulkomitat ovat enintään 55 cm + 40 cm + 23 cm.

Kannattaa pakata mukaan pienehkö reppu tai kassi retkiä tai niitä matkapäiviä varten, joina näet matkatavarasi seuraavan kerran vasta illalla. 

Pukeutuminen

Aamuisin ja iltaisin voi olla viileää ja sadekuurot ovat mahdollisia. Itävaltalaiset eivät pukeudu kovin muodollisesti ravintoloihin ja vastaaviin, joten tavalliset siistit vaatteet riittävät. Pyhäpäivinä ja juhliin pukeudutaan paremmin, joten konsertissa voi nähdä juhlavampia asuja. Muista pakata mukaan hyvät kävelykengät kävelyretkiä varten.

Muuta

.

Wienin ydinkeskustasta ei ole mahdollista saada hotellihuoneita, kun niin monet tulevat kaupunkiin samanaikaisesti. André Rieu vetää väkeä, ja hinnat nousevat samaan tahtiin. Tästä syystä olemme valinneet hyvätasoiset, mutta hieman ydinkeskustan ulkopuolella sijaitsevat hotellit ja laatineet ohjelman siten, että se sopii kullekin ryhmälle. Näin saat parhaan mahdollisen irti oleskelustasi Wienissä.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 1 out of 5 by from Odotettiin paljon, petyttiin pahasti Andreen konsertti oli hyvä.Miksi kokoajan oli suomalainen ja itävaltalainen opas, jotka keskustelivat keskenään. Aikataulut ei pitäneet paikkaansa. Suomalainen opas antoi ajan, koska tavataan. Oli kaksikymmentä minuttia myöhässä sovitusta ajasta tiettyjen ihmisten kanssa. Me odotimme sateessa ja tuulessa heitä.Hotelli kaukana keskustasta, varattu varmaan sieltä missä itävaltalainen opas asui vieressä. Kerroimme edellisenä päivänä suomalaiselle opalle, että haluamme sisälle Schönbrunin linnaan hän ei reagoinut siihen, sanoi että jokainen maksaa sisäänpääsyn itse. Seuraavana aamuna kerrottiin , että iltapäivällä pääsee kierroksille. Oli sovittu poislähtö linnanpuistosta klo 13.30.Emme olisi ehtineet käydä kierroksella. Muut ryhmät olivat varanneet sisäänpääsy kierroksen.Tältä matkalta puuttui Opaalta tietty jämäkkyys.Olemme tehneet useita teidän matkoja ja ne ovat olleet kaikki hyvin järjestetty.
Date published: 2019-05-07
Rated 5 out of 5 by from Konsertti hyvä ja samalla hauska. Olin nirvanassa. Todella upea. Ohjelmaa oli koko matkan ajaksi ja oli kiva, kun vielä lähtöaamuna pääsimme paikalliselle torille. Oppaat olivat mukavia. Sää ei oikein suosinut, mutta ei sekään haitannut, kuitenkin poutajaksojakin oli.
Date published: 2019-05-08
Rated 4 out of 5 by from Ihastuttava matka Lähdin Marjalle Wieniin 2.5.2019. Matka oli todella mukava ja mielenkiintoinen. Matkaoppaat päteviä ja asiansa osaavia. Järjestelyt sujuivat todella mallikkaasti.
Date published: 2019-05-10
Rated 4 out of 5 by from Hyvä kokonaiskuva Wienistä sekä mahtava konsertti! 5 pv matka olisi voinut olla muutama päivä pidempi, sillä lentomatkoihin meni 2 pv. Lennot välilaskuineen olivat rasittavia ja veivät aikaa.
Date published: 2019-05-08
Rated 4 out of 5 by from Kiva reissu 2.-5.5 konserttimatka joka kruunasi kaiken
Date published: 2019-05-09
Rated 2 out of 5 by from Matkan hinta/laatu kohtalainen Olisi ollut hyvä tietää matkan sisältö, retket ja niiden lähtö- yms kellonajat ja viikonpäivät sekä niiden muutokset myös kirjallisina. Paluupäivälle lisättiin yllättäen vielä retki torille lentokenttäkuljetuksen yhteyteen, siitä ei siis voinut jäädä pois, jos halusi kentälle yhteiskuljetuksella. En tiedä mistä tämä retki-idea oli tullut ja miksi juuri tähän yhteyteen. Meille vain ilmoitettiin, että näin on. Kaikkien samaan aikaan Wienissä olleiden Albatros-ryhmien yhteinen illallinen oli todellinen pohjanoteeraus. Ilta kului ihmetellessä ja ruokia ja juomia odotellessa, käsittämättömän huonosti järjestetty. Ilmeisesti ostettu liian halvalla ja saatu sen mukaista palvelua. Samoin toimittu hotellin kanssa, aamiainen mahdollinen ainoastaan klo 8 koko ryhmälle huolimatta aamun-aamupäivän muusta ohjelmasta. Tarjoilusta vastasi yksi ainoa henkilö, myös ilta-aterioilla. Odotella saimme koko rahan edestä. Vasta viimeisenä eli maanantai aamuna, kun opas oli järjestänyt aamiaisen jo klo 7 alkavaksi, pääsimme parempaan aamiaishuoneeseen, jossa oli ainakin 3 tarjoilijaa. Suuri matkanjärjestäjä, jolla oli paljon asiakkaita useista maista samanaikaisesti, oli tehnyt paikallisten toimijoiden kanssa itselleen edullisia, mutta maksaville asiakkaille vähemmän mieluisia palveluja. Siitä Albatrossille risuja.
Date published: 2019-05-08
 • y_2020, m_1, d_26, h_17
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.4
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_fi_FI, sid_ATVCB07, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja

20ATVCB07CFI1106