Kesäilta André Rieun seurassa Maastrichtissa

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Koe maailmankuulu André Rieu ja hänen Johann Strauss -orkesterinsa Maastrichtissa. Suurella tunteella eläytyvä yleisö, maestro ja lyömätön juhlatunnelma!

Tämä matka vie meidät Maastrichtiin, jossa koemme André Rieun ja hänen orkesterinsa ison Vrijthof-aukion lavalla Rieun kotikaupungissa. Asetumme paikoillemme avoimen taivaan alle ja annamme ihastuttavan musiikin ja katsojien innostuneen tunnelman viedä mukanaan.

Yhteisen konsertti-illan lisäksi meillä on aikaa tutustua historialliseen Maastrichtiin ja viihtyisään Aacheniin. Pienten hurmaavien aukioiden ja kauppojen lisäksi Aachenilla on tarjota mielenkiintoista historiaa. Kaupungin mahtavassa tuomiokirkossa voi ihailla Kaarle Suuren marmorista valtaistuinta. Vaihtoehtoisesti voi käydä goottilaistyylisessä kaupungintalossa tai nauttia kahvikupposen viihtyisällä Hofplatzin aukiolla.

Asumme Aachenin keskustassa Aquis Grana Hotelissa. Konserttilippu sisältyy tietenkin matkan hintaan.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Oopperamatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta Euro

Päiväohjelma 3 päivää
Päivä 1
Helsinki – Düsseldorf. Kaupunkikierros Aachenissa ja illallinen.
Päivä 2
Maastricht ja André Rieun konsertti.
Päivä 3
Aamupäivä omaa aikaa Aachenissa. Kotimatka.

Hotelli

Aquis Grana City Hotel

Hotelli sijaitsee Aachenin keskustassa kävelyetäisyyden päässä ravintoloista, kaupoista ja nähtävyyksistä, kuten esim. kahdeksankulmaisesta tuomiokirkosta ja isosta raatihuoneesta, joka on iltaisin kauniisti valaistu.

Modernien huoneiden varustukseen kuuluu tv, hiustenkuivain ja internetyhteys. Hotellin baarista on mahdollista ostaa juotavaa. 

Yhteystiedot:
Büchel 32 / Buchkremerstraße
52062 Aachen, Saksa
Puhelin: +49 (0) 241 4430

https://www.hotel-aquis-grana.de/en/

(Albatros Travel ei vastaa ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai ylläpidosta).

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki – Düsseldorf. Kaupunkikierros Aachenissa ja illallinen.

Lennämme aamulennolla Düsseldorfiin. Lento kestää pari tuntia. Lentokentältä otamme kurssin kohti historiallista kylpyläkaupunkia Aachenia, joka sijaitsee lähellä Hollannin rajaa.

Asumme tässä viehättävässä kaupungissa mukavasti keskustahotellissa, josta pääsee näppärästi Aachenin viihtyisille mukulakivikaduille ja historiallisille maamerkeille. Saavuttuamme Aacheniin matkanjohtaja vie meidät kaupunkikierrokselle.

Kaupunkikuvaa hallitsee erityisesti kahdeksankulmainen tuomiokirkko vuodelta 800. Kirkko on hyvin erikoinen goottilaistyylisine laajennusosineen ja 27 m korkeine vaikuttavine lasi-ikkunoineen. Kirkko toimi aikoinaan Kaarle Suuren kappelina, ja hänen marmorinen valtaistuimensa löytyy yhä yläkerrasta. Kaarle Suuri (frankkien kuningas 768–814) on tärkeä hahmo Euroopan historiassa. Hän hallitsi valtavaa aluetta, joka koostui Frankkien valtakunnasta (lähes koko Länsi-Eurooppa) sekä Pohjois-Italiasta. Vuonna 800 hänet kruunattiin Roomassa Saksalais-roomalaisen keisarikunnan hallitsijaksi ja häntä alettiin kutsua ”Euroopan isäksi”. Hänestä on nykyaikana tullut Euroopan yhdentymisen symboli.

Goottilainen tyyli jatkuu nurkan takana, sillä siellä sijaitsee raatihuone, jonka julkisivu on koristeltu Aachenissa kruunattujen kuninkaiden patsailla. Kruunajaissalissa jaetaan vuosittain yksi Euroopan arvostetuimmista palkinnoista, Kaarle Suuren palkinto. Vuodesta 1950 lähtien palkinto on jaettu henkilöille, jotka ovat edistäneet Euroopan yhdentymistä ja rauhaa. Palkinnon ovat saaneet mm. Winston Churchill ja Bill Clinton. Kesäisin raatihuoneen edustalla on erityisen hyvä tunnelma. Ei ole epätavallista nähdä yksi tai useampi pari menossa kaupungintaloon vihittäväksi kauniina kesäpäivänä. Maksamalla sisäänpääsymaksun (6 €, ei sisälly matkan hintaan) pääsee sisälle ja voi nähdä suuren kruunajaissalin.

Jos kulkee mukulakivikatua raatihuoneen ympäri, päätyy hurmaavalle ja tunnelmalliselle Hofplatzille, jonka pienet kahvilat houkuttelevat istahtamaan kahville ja saksalaiselle apfelkuchenille (omenapiirakalle). Aukiolla on jälkiä Aachenin roomalaismenneisyydestä. Voit tunnistaa aukion valkoisesta pylväiköstä, joka on yksi kaupungin historiallisista maamerkeistä.

Hofplatzilta voi kävellä pitkin keskiaikaista Körbergassea ja ohittaa korinpunojan kaupan Korb Bayerin, joka on toiminut samassa osoitteessa vuodesta 1865. Korb Bayer ylläpitää vanhaa perinnettä: keskiajalta lähtien Körbergasselta on voinut ostaa pajukoreja. Kun jatkaa matkaa kadunkulmaan, kohtaa Piparkakkutytön. Kyse on patsaasta, joka esittää printeniä, aachenilaista piparkakkua, pitelevää tyttöä. Patsas seisoo Aachenin vanhimman kahvilan Café van den Daelen edessä. Kahvilasta makeannälkäiset voivat käydä ostamassa käsinvalmistettuja printeneitä, joita on montaa eri laatua.

Kaupunkikierroksen jälkeen on aikaa nauttia omavalintainen ja -kustanteinen lounas. Iltapäivällä kirjoittaudumme sisään hotelliin ja pääsemme asettumaan huoneisiimme.

Illalla syömme yhteisen illallisen joko hotellissa tai ravintolassa kävelymatkan päässä hotellista.

Päivä 2
Maastricht ja André Rieun konsertti.

Tänään aamupäivä on varattu omille seikkailuille Aachenissa.

Iltapäivällä ylitämme rajan ja ajamme Maastrichtiin, joka on yksi Hollannin vanhimmista kaupungeista ja jonka historia ulottuu Rooman valtakunnan aikaan. Kaupungin halkaisee kahtia Maasjoki, joka virtaa Ranskan, Belgian ja Hollannin läpi.

Meillä on aikaa kävelyretkelle, jonka aikana matkanjohtaja kertoo kaupungin historiasta. Joka vuosi heinäkuisten viikonloppujen tunnelma kaupungissa on juhlava ja ainutlaatuinen, kun fanit ympäri maailmaa kerääntyvät Maastrichtiin kokemaan André Rieun ja hänen orkesterinsa Rieun kotikaupungissa.

Vrijthof-aukio, joka luo puitteet illan konsertille, toimii kaupungin kokoontumispaikkana. Aukiolla järjestetään monia tapahtumia. Aukion laidalla seisoo Pyhän Servatiuksen kirkko (Sint Servaas Basiliek), jonka tärkein nähtävyys on aarrekammio. Siellä säilytetään Maastrichtin suurimpia aarteita, kuten hauta-arkkuja, kultaista pyhiinvaellussauvaa, juomapikareita jne. Kirkko on saanut nimensä Maastrichtin ensimmäisen piispan, Pyhän Servatiuksen, mukaan. Piispa vaikutti suuresti kristinuskon leviämiseen Hollannissa.

Pyhän Servatiuksen kirkon kupeessa seisoo jälleen yksi kaupungin hienoista maamerkeistä: goottilaistyylinen Sint Janskerk (Johannes Kastajan kirkko) 1400-luvulta. Se on helppo tunnistaa korkeasta punaisesta tornistaan.

Ennen konserttia on aikaa tutustua Maastrichtiin omatoimisesti. Käy esim. vaikuttavassa ja upeassa Boekhandel Dominicanen -nimisessä kirjakaupassa, joka toimii muutamia satoja vuosia vanhassa kirkossa. Vaikka kaupasta tuskin löytyy suomenkielisiä kirjoja, rakennuksen näkeminen sisältä käsin sekä sen ainutlaatuinen tunnelma ovat käynnin arvoisia. Tällaista rauhaa ei ole moderneissa kirjakaupoissa!

Tänään kukin saa valita itse illallispaikkansa. Maasjoen rannalla on useita kahviloita ja ravintoloita, joista on näkymä joelle. Myös historiallisessa keskustassa kannattaa käydä. Jos kävelee läpi hienon Stokstraatin kaupunginosan, jossa riittää ylellisiä putiikkeja, päätyy romanttiselle Onze Lieve Vrouwepleinille, jossa hyvin pukeutuneet ihmiset nauttivat tasokasta illallista. Täällä ei voi välttyä pääsemästä illan konsertin tunnelmaan!

Konsertti tapahtuu avoimen taivaan alla Vrijthof-aukiolla. André Rieu ja hänen orkesterinsa on kiertänyt maailmaa ja pelkästään vuonna 2018 he esiintyivät 93 konsertissa 21 maassa viidellä mantereella. Kun André Rieu nousee lavalle Maastrichtissa, kyse on jostakin hyvin erityisestä, sillä Rieu on syntynyt ja kasvanut tässä kauniissa kaupungissa. Andrén isä oli kapellimestari, ja André ja hänen sisarensa kasvoivat kodissa, jossa klassinen musiikki oli osa arkea. Rieu aloitti viulunsoiton viisivuotiaana ja valmistui myöhemmin viulistiksi. Vuonna 1987 hän perusti oman orkesterin nimeltä Johann Strauss Orchestra. Siitä lähtien Rieu on toiminut kapellimestarina ja säveltäjänä ja soittanut yhdessä orkesterinsa kanssa.

Tänä iltana on tullut meidän vuoromme nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta, joka valtaa Vrijthof-aukion. Mahtaako illan konsertti saada vähän ylimääräisiä hollantilaisia sävyjä?

Konsertti alkaa klo 21.00 ja kestää n. 2,5 tuntia. Konsertti järjestetään ulkoilmassa, joten pidä silmällä sääennustetta.

Konsertin jälkeen keräännymme yhteen ja ajamme lyhyen matkan takaisin hotellillemme Aachenissa. On aika toivottaa hyvää yötä!

 

Päivä 3
Aamupäivä omaa aikaa Aachenissa. Kotimatka.

Tänään nukumme vähän pidempään ja nautimme hyvän aamiaisen. Lentoaikataulusta riippuu, miten paljon meillä on vielä aikaa nauttia Aachenista ennen kuin bussi vie meidät Düsseldorfin lentokentälle. On kotimatkan aika!

Istumapaikka konsertissa

Meillä on paikat sektoreissa B1 ja B3. Lisämaksusta voi varata paikan lähempänä näyttämöä, sektorista A1/A3.

Lisämaksu: 42€/hlö

Katsomokartta André Rieun konsertista Vrijthof-aukiolla. 

Hintatiedot

Yhden hengen huoneen lisämaksu

100€

Hintaan sisältyy
 • Reittilennot Helsinki – Düsseldorf – Helsinki
 • Majoitus 2 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa keskitason hotellissa Aachenissa
 • 2 aamiaista ja 1 illallinen
 • Konserttilippu, istumapaikka sektorilla B1/B3 (konsertti on ulkoilmassa)
 • Suomalainen matkanjohtaja
 • Verot ja viranomaismaksut

 

Hintaan ei sisälly
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu
 • Lisämaksulliset istumapaikat, sektori A1 ja A3, 42€/hlö
 • Muut sisäänpääsymaksut
 • Muut ruokailut ja juomat

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Mitä mukaan?

Teatterikiikari on hyvä idea konserttia varten. Konsertti on illalla ja ulkoilmassa, joten ota mukaan esim. villatakki tai kevyt pusakka. 

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 24 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Matkustaminen alaikäisten lasten kanssa

Jos matkustat lasten kanssa, jotka eivät ole omia lapsiasi, esim. lapsenlapsesi kanssa, tai jos biologisena vanhempana matkustat lasten kanssa ilman toista vanhempaa, huomioi, että kohdemaasta riippuen matkustamiseen voidaan vaatia erityisiä asiakirjoja.

Suosittelemme ottamaan hyvissä ajoin ennen matkaa yhteyttä kyseisen maan suurlähetystöön tai konsulaattiin ja selvittämään, mitkä säännöt koskevat alaikäisten lasten maahan saapumista.

Vaikka alaikäisten lasten maahantuloon ei vaadittaisi mitään virallisia asiakirjoja, lentoyhtiö voi vaatia tällaisiä asi​​akirjoja ja estää lennolle pääsyn lähtöselvityksessä, jos asiakirjat puuttuvat.

Tämän vuoksi suosittelemme vahvasti joka tapauksessa ottamaan matkalle mukaan lasten englanninkieliset virkatodistukset, kopiot molempien vanhempien passin kuva-aukeamasta sekä englanninkielisen suostumusilmoituksen vanhemmalta/vanhemmilta, jotka eivät osallistu matkalle.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Andre Rieu oli matkan pääkohde Lisään vielä edelliseen tekstiini vähän negatiivista. Ruokapaikka oli Raatihuoneen kellari. Sinänsä historiallinen paikka ja joissakin olosuhteissa hyvin tunnelmallinen. Lämpötila oli Aachenissa yli 30 astetta. Kellarissa ei ollut mitään ilmastointia. Hapenpuute alkoi vaivata. Lopulta saatiin kuitenkin ovi auki, se vähän lievitti tilannetta.
Date published: 2023-07-14
Rated 4 out of 5 by from Lähdin katsomaan ja kuuntelemaan Andre Rieun konserttia. Loistava kesäilta Olin matkalla 3 vuorokautta. Aikaa oli hyvin tutustua Aachenin kaupunkiin. Osa oli oppaan johdolla, mutta pääasiassa kuitenkin omatoimisesti. Maastrichtissa ei ollut tutustumismahdollisuutta. Oppaalla ei ollut tiedossa, että kaikki esim. kirkot oli suljettu jo klo 17.00 konsertin takia.
Date published: 2023-07-14
Rated 3 out of 5 by from Konsertti oli mahtava elämys Konsertti oli ernomaisen hyvä, parannettevaa jäi paketin kehittämiseen. Alunperin ryhmän piti olla 25, nyt yhdistettiin 2 ryhmää , jolloin tuli ryhmän kooksi tuli 40. Tästä aiheutui turhia odottamisia ja ryhmä ei ollut yhden oppaan hallinnassa, jolloin ryhmäkävelyt/ opastukset eivät onnistuneet. Me esim. emme osallistuneet em. syistä. Hotellissa vain osassa huoneita ilmastointi, joten 31C:n lämpötila oli osalle ryhmästä sietämätöntä
Date published: 2023-07-13
Rated 4 out of 5 by from Onnistunut matka! Olimme ryhmämatkalla Kesäilta Andre Rieun kanssa 8. - 10.7.2023. Olimme erittäin tyytyväisiä koko matkan onnistumiseen. Siirtymät bussilla ja kävelen sujuivat varsin mallikkaasti. Opastetut kierrokset olivat mielenkiintoisa ja myös matkanjohtajalle iso kiitos hyvistä vinkeistä omaehtoisille kierroksille ja tutustumiskohteista. Matkanjohtja oli hyvin tavoitettavissa koko matkan ajan. Andre Rieun konsertti oli aivan huippu. Koko maktaan olimme todella tyytyväisä. Ainoa miinus oli hotellihuoneen ilmastoinnin puuttuminen, koska Aachenissa oli lämmintä +31 C astetta.
Date published: 2023-07-12
Rated 4 out of 5 by from Sisältöä olisi voinut olla hieman enemmänkin. Olin tyytyväinen kolmen päivän matkaan.
Date published: 2023-07-12
Rated 3 out of 5 by from Mahtava konsertti Väärin valittu bussi, oli liian iso, ei ajanut hotellille vaan jouduimme matkatavaroiden kanssa kävelemään hotellille. Hotellin sijaimti erinomainen, kunto huonon laatuinen, kylpyhuoneessa haisi home. Ei ilmastointia (ulkona +34!) mikä olis ollut hyvä tietää ennakkoon. Hotellin aamiainen erinomainen. Yhteisen illallisen paikkavalinta oli surkea - samassa tilassa muu iso ryhmä, kamala meteli ja kaiku, ei ilmastointia. Ruoka oli huono. Opas ensimmäistä kertaa kohteissa mikä vaikutti opaukseen, ilmeisesti ei ollut mahdollisuutta etukäteen tutustua paikkoihin. Konsertti mikä oli pääkohde, oli loistava ja järjestelyt ok.
Date published: 2023-07-12
Rated 4 out of 5 by from Konsertti oli mahtava ylitti odotukset. Mutta reklamaato koskee rjokailua Olin tällä matkalla 8-10.7.23 majoitu/kuljetus/konsertin lisämaksullinen paikka oli todella hyvät.Mutta yhteisruokailu oli fiasko paikka oli meluinen(kaiku) palvelu huono/ hidas/ tai voi sanoa että sitä ei juuri ollut , 40 hengen ryhmän tuloon ei ollut valmistauduttu lainkaan. Ruoka oli mautonta ja ulkoisesti kuin läntätty lautaelle ymmärrän että ns.vapaata kaatoa ei alkoholin osalta ollut mutta olisin odottanut että 1000€ matkaan olisi edes vesi kuulunut hintaan ja luottoni myös arvostetun matkan järjestäjän osalta.Tämän yhteis ruokailun osalta oli odotukseni korkealla. Söimme useassa katuravintolassa ja olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja tarjontaan. Samaa ei voi tästä tilaisuudesta sanoa.
Date published: 2023-07-11
Rated 4 out of 5 by from Matkalla upea konserttielämys Viikonlopun konserttimatka sisälsi kivan kaupunkiloman lisäksi upean konsertin säiden suosiessa meitä. Hotelli olisi saanut olla tasokkaampi.
Date published: 2023-07-11
 • y_2023, m_9, d_30, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_8
 • loc_fi_FI, sid_DEROP03, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja