Hot & Spicy -Intia

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Näe Delhi, Agra, Taj Mahal ja Jaipur. Nauti kiirettömästä matkanteosta ja yövy tasokkaissa hotelleissa täysihoidolla.

Delhi, Jaipur ja Agra muodostavat Intian kartalle kuvion, joka tunnetaan Kultaisena kolmiona. Se on jännittävä sekoitus vanhoja linnoja, värikkäitä basaareja, kauniita palatseja ja pikkukyliä, joiden asukkaat elävät sovussa nykyajan ja menneen maailman kanssa.

Matka alkaa Delhistä, jossa teemme kaupunkikierroksen ja ajamme polkupyöräriksan kyydissä läpi basaarikorttelin. Jaipurissa pääsemme ihailemaan maharadžojen palatseja, värikylläisiä basaareja ja teemme retken dramaattisella paikalla sijaitsevaan Amberin linnoitukseen. Agrassa meitä odottavat vaikuttava Agran linnoitus sekä yksi matkan kohokohdista: Taj Mahal, majesteettisen kaunis rakkauden symboli.

Majoitumme hotelleissa, joissa kaikissa on uima-allas, ilmastointi ja kaikki mahdolliset mukavuudet. Nähtävyyksiin tutustumme aamupäivisin kun on vielä hieman viileämpää. Iltapäivät voit viettää hotellin altaalla, varjossa kirjasta nauttien tai miten itse haluatkin. Matkan tahti on mukavan rento, ehdimme siitä huolimatta nähdä kaikki Rajastanin tärkeimmät nähtävyydet.

Ennen kotimatkaa yövymme vielä Delhissä.

Intian Jalokivet -matkan ohjelmaan verrattuna Hot&Spicy -Intia on höystetty yhdellä lisämatkapäivällä ja leppoisammalla matkatahdilla.

 

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Kyllä

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Intian rupia (INR)

Päiväohjelma
Päivä 1 Helsinki - Delhi
Päivä 2 Saapuminen Delhiin - Intian portti ja vanha Delhi
Päivä 3 Delhi - Jaipur
Päivä 4 Amberin linnoitus - Jaipurin basaari
Päivä 5 Jaipur - kaupunkipalatsi - omaa aikaa
Päivä 6 Jaipur - bussilla Agraan
Päivä 7 Agra -linnoitus - Taj Mahal
Päivä 8 Omaa aikaa Agrassa - Delhi - läksiäisillallinen
Päivä 9 Delhi - Helsinki

Kuvagalleria

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Helsinki - Delhi
Lennämme Helsingistä Finnairin reittilennolla Intian pääkaupunkiin Delhiin, jonne saavumme varhain seuraavana aamuna.
Päivä 2
Saapuminen Delhiin - Intian portti ja vanha Delhi
Delhi

Delhin historia ulottuu yli 3 000 vuoden päähän. Kaupungilla on ollut suuri vaikutus Intian kulttuurihistoriaan. Kun Intian muut rannikkokaupungit olivat vielä pelkkiä mutaisia penkereitä, oli Delhi ikivanhan valtion vilkas pääkaupunki. Harvat kaupungit on rakennettu, vallattu, ryöstetty, poltettu, hylätty ja rakennettu uudestaan yhtä monta kertaa kuin Delhi. Valloittajia on tullut ja mennyt ja he kaikki ovat jättäneet kaupunkiin jälkensä, hyvässä ja pahassa.

Delhi on hengästyttävä ja värikäs pääkaupunki, jossa menneisyys ja nykyaika elävät rinta rinnan. Tai pikemminkin se on kaksi kaupunkia yhdessä: vanha Delhi on moskeijoita ja basaareja, sokkeloisia kujia ja mausteiden tuoksua. Uusi Delhi on brittien 1930-luvulla alulle panema elegantti metropoli, jossa on leveitä bulevardeja, loistokkaita rakennuksia ja hyvin hoidettuja puutarhoja.

Kierroksemme aluksi näemme presidentin virka-asunnon ja Intian portti –muistomerkin. Ohitamme vaikuttavan Jama Masjid -moskeijan, joka kuuluu Intian suurimpiin ja hienoimpiin. Moskeijan rakentamiseen meni yli kuusi vuotta ja työhön osallistui yli 5 000 ihmistä. Seuraavaksi istahdamme polkupyöräriksojen kyytiin ja ajamme läpi vanhan Delhin värikkään basaarialueen.

Päivä 3
Delhi - Jaipur

Yöunien jälkeen jätämme suurkaupungin taa ja suuntaamme lounaaseen. Matka Jaipuriin on kokemus sinänsä: bussin ikkunasta on kiinnostavaa katsella miljoonakaupungin ihmisvilinää ja ihmetellä ruuhkia. Lähestyessämme Jaipuria liikenne helpottaa hieman ja maisemat muuttuvat avarammiksi.

Jaipur on Rajastanin maakunnan vilkas pääkaupunki, joka tunnetaan myös nimellä Vaaleanpunainen kaupunki. Jaipur perustettiin vuonna 1727. Kaupunkia ympäröivät vuoret, loisteliaat palatsit ja värikkäät basaarit. Kaikki tämä, ja lähistöllä oleva Amberin linnoitus tekevät Jaipurin tunnelmasta sadunkaltaisen.

Saavumme Jaipuriin iltapäivällä ja ajamme suoraan hotellille rentoutumaan loppupäiväksi.

Päivä 4
Amberin linnoitus - Jaipurin basaari
Elefantteja Jaipurissa

Jaipur ei ole aina ollut alueen pääkaupunki. Vuoteen 1727 pääkaupunki oli Amber. Palatsilinnoitus kävi kuitenkin aikaa myöten ahtaaksi, ja niin pääkaupunki siirrettiin etelämmäksi nykyisen Jaipurin paikalle. Amberin linnoitus sijaitsee dramaattisesti korkealla kukkulalla. Linnoituksesta on ainutlaatuinen näkymä Moatajärvelle ja sen ympäristöön. Ajamme Amberiin ja tutustumme linnoitukseen aamun tunteina, jolloin lämpötila on vielä miellyttävä.

Palattuamme Jaipuriin meillä on hyvin aikaa rentoutua hotellissamme. Käy uimassa tai nauti kylmä juoma hotellin baarissa. Illalla lähdemme tutustumaan kaupungin jännittävään basaariin.

Päivä 5
Jaipur - kaupunkipalatsi - omaa aikaa

Aloitamme päivän tutustumalla maharadžan kaupunkipalatsiin.

Iltapäivän voit viettää omatoimisesti vaikkapa rentoutuen hotellilla. Illaksi kokoonnumme yhteiselle illalliselle.

Päivä 6
Jaipur - bussilla Agraan

Jatkamme matkaa kohti Agraa ja uusia seikkailuja. Saavumme hotellille iltapäivällä.

Agran varhaista historiaa ei tunneta kovin hyvin. Se tiedetään, että 1500-luvun alussa kaupungista tuli suurmogulien valtakunnan pääkaupunki ja Intian niemimaan valtakeskus. Suurmogulit hallitsivat osia Afganistanista ja Persiasta sekä valloittivat laajoja alueita Pohjois-Intiasta.

Päivä 7
Agra -linnoitus - Taj Mahal
Taj Mahal

Vierailemme Agran punaisessa linnoituksessa, jonka rakennutti suurmoguli Akbar vuosina 1565-73. Vaikuttava linnake on rakennettu punaisesta hiekkakivestä ja kuuluu Unescon maailmaperintökohteisiin. Näkymä Yamunajoelta Taj Mahalille on häikäisevä.

Pian Taj Mahalin valmistumisen jälkeen suurmoguli Shah Jahanin vallan sokaisema poika Aurangzeb kaappasi vallan, murhasi nuoremman veljensä ja sulki isänsä Agran linnoituksen Jasmiinitorniin. Tornin kauniilta marmoriparvekkeelta Shah Jahan katseli kaihoten Taj Mahalia, rakkaan vaimonsa hautamonumenttia, aina kuolemaansa saakka.

Päivän pääkohde on Taj Mahal. Shah Jahan rakennutti Taj Mahalin hautamuistomerkiksi vaimolleen Mumtaz Mahlille, joka kuoli lapsivuoteeseen. Persialaistyylinen Taj Mahal on rakennettu hohtavanvalkoisesta marmorista ja koristeltu miljoonin puolijalokivin. Rakennus säteilee ainutlaatuista rauhaa ja harmoniaa.

Päivä 8
Omaa aikaa Agrassa - Delhi - läksiäisillallinen

Pidämme aamupäivän vapaata ja puolen päivän jälkeen lähdemme paluumatkalle Delhiin. Matka Agrasta Delhiin kestää kohtuullisen kauan lyhyestä etäisyydestä huolimatta, sillä tie on Intian vilkkaimpia.

Saavumme Delhiin vasta illalla ja ajamme suoraan hotellille.

Päivän päätteeksi nautimme Intian-matkamme viimeisen yhteisen illallisen.

Päivä 9
Delhi - Helsinki
Tapahtumarikkaan matkan jälkeen olemme valmiit ja sanomaan näkemiin uskomattomalle Intialle. Lennämme Finnairin suoralla reittilennolla aamulla Delhistä Helsinkiin.

Hintatiedot

Hintaan sisältyy
 • Finnairin reittilennot Helsinki - Delhi - Helsinki turistiluokassa
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa neljän ja viiden tähden hotelleissa
 • kuljetukset, retket sekä sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan
 • täysihoito (ei sis. juomia)
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Viisumi

Tarvitset matkalle viisumin. Lue lisää: http://www.albatros-travel.fi/matkakohteet/aasia/intia/viisumi

Yöpymiset

 • Delhi: 2 yötä (yksi meno ja yksi paluumatkalla)
 • Jaipur: 3 yötä
 • Agra: 2 yötä

Sää toukokuussa

Päivälämpötila toukokuussa kohoaa yleensä reilusti yli +30C:n asteen. Päivän alin keskimääräinen lämpötila on noin +25C. Keskimääräinen sademäärä on noin 16 mm.

Katso tarkempi sääennuste lähempänä matkaa, esim. www.foreca.fi

 

Hotellit

Delhi (matkan alussa)

Hotellit ovat nämä tai vastaavat. Hotellit voivat vaihdella lähtöpäivittäin. Vahvistamme matkanne hotellit lentolippujen mukana.

The Royal Plaza tai vastaava
http://www.royalplaza.com/www.hoteltheroyalplaza.com

Jaipur

Hotel Mansingh tai vastaava
www.mansinghhotels.com/jaipur

Agra

Jaypee Palace tai vastaava
www.jaypeehotels.com/jaypee_palace

Delhi (matkan lopussa)

Hotel Pllazio tai vastaava
www.pllaziohotel.com

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Paljon nähtävää! Kultainen kolmio antoi enemmän kun alunperin uskoin. Paljon nähtävää ja koettavaa, hotellit oli hyviä, aikataulu sopivan väljä, hyvin ilmastoitu bussi kylmine juomineen oli positiivinen yllätys - tosin ajonopeus olisi voinut olla edes sen sallitun 80km/h moottoritiellä. Opas Outi oli tosi asiantunteva, reipas, seurallinen ja kuuluva - ilman hänen hyviä juttujaan paljon olisi jäänyt kokematta ja puuttumaan. Sitävastoin paikallisopas oli hieman outo! Pienoinen pettymys oli, että kaikissa paikoissa ateriat olivat hyvin samankaltaisia ja vaihtelua jäi kaipaamaan. Tosin pääsi vertaamaan eri hotellien linssikastikkeen ja tomaattikeiton makujen eroja.
Date published: 2016-06-04
Rated 5 out of 5 by from Äärimmäisyyksien Intia Olin aina ajatellut, ettei koskaan Intiaan; siellä kuumaa, likaista, meluista, vatsatautista ja tolkuton määrä ihmisiä ja koko ajan joku roikkumassa hihassa. Niinkuin olikin, mutta myös valtavan intensiivinen värien kirjo, mykistävän kaunista arkkitehtuuria, monitahoista kulttuuria ja kiehtovaa historiaa. Jotain ihan muuta kuin Euroopassa reissatessa. Hotellit ja ruoka tasokkaita. Matkanjohtaja tunsi kohteensa ja tarinat herätti mielenkiinnon. Hän otti tilanteen ja ryhmän haltuun kokemuksella ja osasi luoda rennon, turvallisen tunnelman. Vuoden kuumimpaan aikaan matkustamisessa oli se hyvä puoli, että kohteissa ei ollut tungosta, toisinaan väljääkin. Vähän ’ex tempore’ yksin reissuun lähteneenä ilahduttavaa oli, että yksin ei tarvinnut olla, vaan porukalla seikkailtiin ja 9 pv reissun aikana tuli nähtyä ja koettua paljon!!
Date published: 2019-05-15
Rated 4 out of 5 by from Mielenkiintoinen kokemus Matka oli mielenkiintoinen ja monin tavoin avartava. Matkaohjelma oli melko tiukka, olisi ollut mukava viettää Agrassa yksi yö lisää. Siellä oli olosuhteet nauttia myös oleilusta, uimisesta ja auringosta, vaikka se tämän matkan tavoitteena ei ollutkaan, niin huilipäivä olisi tullut tarpeeseen. Bussimatkapäivät olivat aika verottavia. Matkaoppaan Intian tuntemus ja kielitaito oli ehdoton plussa.
Date published: 2016-05-12
Rated 4 out of 5 by from Tämä matka avasi silmiä Hyvät hotellit, etenkin Agrassa. Paikalliselämä jäi näkemättä, muuten, kuin bussin ikkunasta. Ryhmän jäsenet olivat mukavia. Matkan aikataulu piti olla leppoinen, mutta vapaa-aika jäi vähiin. Informaatio oli välillä sekavaa. Esim. kellonajat.
Date published: 2016-05-19
Rated 5 out of 5 by from Nautittava matka! Matka oli juuri sitä mitä esitteessä luvattiin; kiireetöntä matkantekoa, tasokkaita hotelleja, upeita tutustumiskohteita. Loistoa ja kurjuutta. Lähde matkalle varustautuneena avoimella mielellä.
Date published: 2016-05-22
Rated 4 out of 5 by from Hot & Spicy Intia Paljon oli odotuksia matkalle ja emme pettyneet. Matkanjohtajan palvelut olivat erinomaiset.
Date published: 2019-05-16
 • y_2020, m_5, d_31, h_14
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_fi_FI, sid_INRTR04, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja

INRTR04AFI