Etelä-Korean kohokohdat

individual-tour
Yksilöllinen matka

Soul, Seoraksan-vuori, Gyeongju ja Busan – nykyaikaa, perinteitä, kauniita maisemia, ginsengpeltoja ja tunnelmallisia temppeleitä.

Uutuus

Seikkailu odottaa Itä-Aasian sykkivässä suurkaupungissa Soulissa. Täällä vanhat perinteet sisältyvät moderniin kulttuuriin, ja hypermoderni arkkitehtuuri elää rinta rinnan suitsukkeen tuoksuisten temppelien ja tuoksuvien ruokakojujen kanssa. Matkan varrella tutustut herkulliseen korealaiseen ruokaan ja opit valmistamaan Korean kansallisruokaa, kimchiä. Käynti demilitarisoidulla vyöhykkeellä Pohjois-Korean rajalla antaa hieman erilaisen näkökulman matkakohteeseen. Mukavuudesta on huolehdittu: asut erinomaisissa hotelleissa, jotka sijaitsevat hyvillä paikoilla. Soulissa on aikaa seikkailla itsekseen tai voit ostaa erillisen retkipaketin.

Kaikkien Yksilöllisten matkojen perushintaan sisältyvät lennot, majoitus ja lentokenttäkuljetukset. Matkakohteessa sinulla on enemmän aikaa viettää lomaa omaan tahtiin. Retket toteutetaan englantia puhuvan paikallisoppaan johdolla.

Lue lisää Yksilöllisistä matkoista kohdasta Hyvä tietää.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Yksilöllinen matka

 • Matkanjohtaja Englanninkielinen opas

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Korean won, Yhdysvaltain dollari

Päiväohjelma
Päivä 1 Lähtö Helsingistä
Päivä 2 Saapuminen Souliin, Etelä-Koreaan. Majoittuminen hotelliin ja tervetuloillallinen
Päivä 3 Soul - lisämaksullinen retki demilitarisoidulle alueelle, Kimchi-museo ja kimchin valmistusta, N Seoul Tower -torni
Päivä 4 Soul - lisämaksullinen kaupunkikierros: keisarillinen palatsi Gyeongbok, Korean kansanperinnemuseo, Bukchon Hanokin kylä, Gwangjangin tori ja käynti kirkossa
Päivä 5 Soul - Seoraksan-vuori - käynti Seoraksanin kansallispuistossa
Päivä 6 Seoraksan - Punggi - Gyeongju - Jumunjinin kala- ja äyriäistori
Päivä 7 Gyeongju - temppeleitä ja luontoa
Päivä 8 Gyeongju - Busan - Soul - kaupunkikierros Busanissa: Haedong Yonggungsa -temppeli, YK:n hautausmaa, Busan-torni ja Gukje-tori - junamatka takaisin Souliin
Päivä 9 Soul - omaa aikaa
Päivä 10 Soul - Helsinki

Kuvagalleria

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lähtö Helsingistä
Lennämme Helsingistä Souliin Etelä-Koreaan.
Päivä 2
Saapuminen Souliin, Etelä-Koreaan. Majoittuminen hotelliin ja tervetuloillallinen

Passintarkastuksen ja matkatavaroiden noutamisen jälkeen tapaat englantia puhuvan oppaan, joka johdattaa matkalaiset hotellille. Olet nyt saapunut Etelä-Korean pääkaupunkiin Souliin, jossa asuu yli 12 miljoonaa asukasta ja joka on yksi maailman suurimmista metropoleista. Soulissa on kaikkea: ylellisiä liikekortteleita pilvenpiirtäjineen, vaatimattomampia ja perinteisempiä kaupunginosia, huvittelualueita ja isoja toreja, jotka ovat erikoistuneet kaikkeen mahdolliseen antiikista tuoreeseen kalaan. Kaupungille on leimallista vipinä ja kuhina, mutta kaupungin vilskeestä on mahdollista päästä pois ja rauhoittua satoja vuosia vanhoissa palatseissa ja temppeleissä tai puistoissa.

Nyt on aika rentoutua hotellilla ennen yhteistä tervetuloillallista.

Päivä 3
Soul - lisämaksullinen retki demilitarisoidulle alueelle, Kimchi-museo ja kimchin valmistusta, N Seoul Tower -torni

Tänään Korean-seikkailu alkaa tosissaan ja lähdet retkelle demilitarisoidulle alueelle. Aselepo Etelä- ja Pohjois-Korean välillä allekirjoitettiin 1953, mutta koska maiden välillä ei ole varsinaista rauhansopimusta, 38. leveyspiiri ei ole valtioiden välinen raja, vaan aselepolinja. Tämä tarkoittaa, että Pohjois- ja Etelä-Korea ovat virallisesti yhä sodassa keskenään. Matkailijan ei tarvitse kuitenkaan huolestua turvallisuutensa puolesta. Matkalla demilitarisoidulle vyöhykkeelle retkeläisille kerrotaan, mitä perillä saa ja mitä ei saa tehdä. Ystävyyden sillalla tarkastetaan paperit. Sitten matka jatkuu yhteen maanalaisista tunneleista, joita Pohjois-Korea kaivoi 1960- ja 70-luvuilla. Tarkoituksena oli tehdä yllätyshyökkäys Etelä-Koreaan lähettämällä joukkoja laajan tunneliverkoston kautta. Tunnelit paljastuivat sattumalta, ja nykyään yhteen niistä pääse laskeutumaan. Tunnelissa numero kolme on museo, joka esittelee Pohjois- ja Etelä-Korean suhteita, ja näet myös lyhyen filmin tunneleiden rakentamisesta. Paluumatkalla Souliin pysähdytään Dorasanin juna-asemalla, jolta lähtee päivittäin juna Pohjois-Korean pääkaupunkiin Pjongjangiin. Junan lähtö on tosin täysin symbolinen tapahtuma, sillä juna ei saa ottaa matkustajia kyytiinsä.

Souliin palattua vuorossa on kierros Insadongin antiikkikadulla. Sieltä kierros jatkuu Kimchigan Museumiin, joka on kokonaisuudessaan omistettu Korean kansallisruoalle kimchille. Kimchi on sekoitus hapatettuja vihanneksia, joista pääosassa ovat kiinankaali ja chili. Kimchi-museossa saat tietää kaiken tästä ruokalajista, sen lisäksi pääset itse valmistamaan kimchiä. Päivän ohjelma päättyy vierailuun Soulin maamerkissä, 236 m korkeassa N Seoul Tower -tornissa, josta on upeat näkymät yli miljoonakaupungin.

Päivän retki on osa erillistä retkipakettia eikä sisälly matkan hintaan. Lue lisää matkaohjelman alta.

Päivä 4
Soul - lisämaksullinen kaupunkikierros: keisarillinen palatsi Gyeongbok, Korean kansanperinnemuseo, Bukchon Hanokin kylä, Gwangjangin tori ja käynti kirkossa

Vierailet entisessä keisarillisessa palatsissa, Gyengbokissa. Palatsi on peräisin vuodelta 1395 ja piirtää kuvan maan melskeisestä historiasta viimeisten 600 vuoden ajalta. Palatsialue tuhoutui lähes täysin toistuneiden japanilaismiehitysten aikana, ja Korean sodassa 1950–53 tuhoa tuli lisää. Noin 40 hehtaarin alue on nykyään kuitenkin korjattu entiselleen. Käyt myös lähellä sijaitsevassa kansanperinteen museossa, jossa saat käsityksen maan historiasta keisarikunnan ajalta viimeiseen japanilaismiehitykseen vuonna 1910. Seuraavaksi ohjelmassa on kävelyretki Bukchon Hanokin kylässä. Kyse on perinteisestä korealaisesta maalaiskylästä keskellä Soulia. Kylä on melko hyvin säilynyt ja antaa kuvan siitä, millaista elämä oli Koreassa 600 vuotta sitten Joseon-dynastian aikana. Perinteinen korealainen maalaiskylä koostui tyypillisesti monista kapeista kujista ja hanokeista (perinteisistä korealaisista taloista). Hanokin sijainti suhteessa ympäristöönsä oli tärkeää.

Seuraavana ohjelmassa on käynti yhdellä Aasian kiinnostavimmista toreista. Gwangjangin tori on ollut olemassa yli 100 vuotta ja on nykyään yksi Korean suurimmista perinteisistä toreista. Myytävänä on kaikkea laatusilkeistä ja lakanoista käsin valmistettuihin esineisiin ja matkamuistoihin. Vintage-vaatteiden osastosta käytettyine vaatteineen on tullut valtavan suosittu nuorten korealaisten keskuudessa. Älä ohita pieniä ruokakojuja, jotka tarjoilevat tuoreita erikoisuuksia. Päivä päättyy vierailuun yhdessä Soulin monista kirkoista. Kristinusko on levinnyt Etelä-Koreassa laajalle, ja valtaosa kristityistä on protestanttisia tai katolilaisia.

Päivän retki on osa erillistä retkipakettia eikä sisälly matkan hintaan. Lue lisää matkaohjelman alta.

Päivä 5
Soul - Seoraksan-vuori - käynti Seoraksanin kansallispuistossa
Tänään matkaat bussilla Seoraksanin kansallispuistoon. Ajomatka kestää noin neljä tuntia. Lounas syödään matkan varrella. Puistoon saavut alkuiltapäivästä. Seoraksan-vuori on Etelä-Korean kolmanneksi korkein vuori. Korkein huippu on Daecheongbong, joka ulottuu 1 708 metriin. Kansallispuiston pinta-ala on 400 000 km2. Puistossa voi nähdä vaikuttavia kalliomuodostelmia ja tiheitä metsiä; siellä on rikas eläimistö, kuumia lähteitä ja ikivanhoja temppeleitä Silla-kaudelta. Tutustut puistoon ja nouset köysiradalla ylös huipulle, jossa sijaitsee Kwongeumseong-linnoituksen näköalapaikka. Käyt myös Shinhungsan temppelissä. Vietettyäsi muutamia tunteja puistoon tutustuen bussi kuljettaa matkalaiset hotelliin. Loppuilta on varattu rentoutumiselle ja omille seikkailuille.
Päivä 6
Seoraksan - Punggi - Gyeongju - Jumunjinin kala- ja äyriäistori

Aamiaisen jälkeen käyt Jumunjinin kala- ja äyriäistorilla, jossa näet, miten Koreassa käsitellään kalaa ja äyriäisiä. Seuraavaksi matkaat läpi Etelä-Korean keskiosan ja saavut Jeonggangwon-keskukseen, joka on korealaisen kulttuurin säilyttämiseen ja levittämiseen keskittynyt kulttuurikeskus. Pääset tutustumaan kansallisruokaan Bibimbapiin ja opit valmistamaan sitä itse. Hyvää ruokahalua!

Matka jatkuu kohti Gyeongjua. Matkalla Korean niemimaan länsipuolelta itäpuolelle reitti kulkee muutaman kansallispuiston ohi. Bussi pysähtyy pienehkössä Punggin kaupungissa, joka tunnetaan ginsengin kasvatuksesta ja jalostuksesta. Kiinalaiset ja korealaiset huomasivat ensimmäisinä ginsengin terveysvaikutukset. Koreassa ginsengiä on käytetty sairauksien ehkäisyyn jo yli 5000 vuotta. Sanotaan, että päivittäinen ginsengin käyttö ei ainoastaan kirkasta mieltä ja pidennä elinikää, vaan sen väitetään toimivan myös potenssilääkkeenä. Punggin tori, joka kuuluu maailman suurimpiin, houkuttelee ostajia kaikkialta maailmasta ja on ainutlaatuinen elämys. Matka jatkuu läpi kauniiden maisemien Etelä-Korean helmeen, Gyeongjuun.

Päivä 7
Gyeongju - temppeleitä ja luontoa
Korealaiset ovat ihan syystä ylpeitä Gyeongjun alueesta ja kuvailevat sitä isoksi historialliseksi ja kulttuuriseksi ulkoilmamuseoksi. Useimmat löydöt ja rauniot ovat peräisin muinaiselta Silla-dynastian kaudelta. Silla-dynastia hallitsi Koreaa lähes 1000 vuotta ja Gyeongju toimi pitkiä aikoja sen pääkaupunkina. Päivän teema on tähän korealaisen kulttuurin keskukseen tutustuminen. Ensimmäinen kohde on Gyeongjun kansallismuseo ja Tumuli-puisto, jossa näet hautakumpuja. Seuraavana ohjelmassa on lounas Bulguksa-temppelin luona. Temppeli on ollut vuodesta 1995 lähtien Unescon maailmanperintökohde. Temppelin takana sijaitsee Seokguramin luola, joka myös on Unescon suojelema. Sitä pidetään upeimpana Silla-dynastian lukuisista rakennelmista. Se lukeutuu myös tärkeimpiin buddhalaisiin monumentteihin koko Koillis-Aasiassa. Seuraavaksi on omien seikkailujen ja omavalintaisen illallisen vuoro. Suosittelemme käyntiä ruokatorilla Gyeongjun aseman yläpuolella. Illalla ohjelmassa on käynti Anabji-padolla josta kansallismuseossa aiemmin päivällä nähdyt tärkeimmät löydöt ovat peräisin.
Päivä 8
Gyeongju - Busan - Soul - kaupunkikierros Busanissa: Haedong Yonggungsa -temppeli, YK:n hautausmaa, Busan-torni ja Gukje-tori - junamatka takaisin Souliin
Tänään palaat takaisin Souliin ja käyt matkan varrella Busanin suurkaupungissa. Haedong Yonggungsa  temppeli on ensimmäinen pysähdyspaikka kaupunkikierroksella Busanissa. Temppeli eroaa muista korealaisista temppeleistä siinä, että se sijaitsee alhaalla meren äärellä, kun taas valtaosa Korean temppeleistä on sijoitettu vuoristoon. Seuraava kohde on laaja YK:n hautausmaa, jonne on haudattu Korean sodassa kaatuneita. Hautausmaalta reitti vie Yongdusan-puistoon, jossa seisoo kaupungin tunnusmerkki, 118 m korkea Busanin torni. Ylhäältä tornista näet koko ison kaupungin, ja kirkkaalla säällä voit nähdä horisontissa jopa Japanin. Kaupunkikierros päättyy Gukje-torille, joka on yksi Korean suurimmista ja tunnetuimmista. Torilta löytyy kaikkea, mitä ikinä keksii haluta. Bussi vie seuraavaksi matkalaiset juna-asemalle. Matkaat junalla Souliin. Junamatka kestää noin kolme tuntia. Soulissa asemalta on kuljetus hotellille. Viimeinen ilta Soulissa on varattu omille seikkailuille.
Päivä 9
Soul - omaa aikaa
Tänään voit nauttia Soulista omaan tahtiin.
Päivä 10
Soul - Helsinki
Kaikki päättyy aikanaan: hotellilta on kuljetus lentokentälle, josta kotimatka alkaa.

Hintatiedot

Hinta lapselle (2-11 v.)
1848€
Hintaan sisältyy
 • Finnairin reittilennot Helsinki - Soul - Helsinki turistiluokassa
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa kolmen ja neljän tähden hotelleissa
 • aamiaiset
 • lounas päivinä 5-8
 • tervetuloillallinen päivänä 2
 • kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • verot ja viranomaismaksut

 *Lentokenttäkuljetuksissa ja retkillä on mukana muita kansainvälisiä matkustajia.

Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 328€
 • lisämaksullinen retkipaketti 258€/hlö
 • muut ruokailut ja juomat matkan aikana

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Esimerkkejä käyttämistämme hotelleista

Soul: Aventree Jongno / IBIS Insadong / Venue G. Kaikki mainitut hotellit on luokiteltu kolmen tähden tasoisiksi.

Seoraksan (saatat yöpyä myös lähellä sijaitsevassa Gangneungissa tai Sokchossa): Kensington Stars Hotel (Seoraksan) / Value Hotel Gangneung / Ramada Sokcho / The Class 300 / Hanwha Resort Sorano. Kaikki mainitut hotellit on luokiteltu neljän tähden tasoisiksi.

Gyeongju: Gyeongju Commodore Hotel / Kolon. Kaikki mainitut hotellit on luokiteltu neljän tähden tasoisiksi.

 

Yksilölliset matkat

Kaikkien matkojen perushintaan sisältyvät lennot, majoitus ja lentokenttäkuljetukset. Osaan matkoista perushintaan sisältyy ylimääräisiä kuljetuksia tai retki/retkiä. Nämä mainitaan aina Hintaan sisältyy –kohdassa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa retkiä etukäteen tai perillä matkakohteessa. Toisin kuin ryhmämatkoillamme, yksilöllisillä matkoilla ei ole mukana suomalaista matkanjohtajaa. Lentokenttäkuljetuksissa sekä retkillä on mukana englanninkielinen kuljettaja/opas, joka ei välttämättä ole jokaisella ajomatkalla tai retkellä sama henkilö. Lentokenttäkuljetuksissa ja retkillä on mukana muita kansainvälisiä matkustajia.

Jokaisessa Yksilöllisessä matkassa myynnissä on rajallinen määrä paikkoja.

Pakkaaminen

Ota mukaan pieni reppu tai laukku, johon voit kätevästi pakata päivän aikana tarvitsemasi tavarat.

Yleistä matkustustietoa

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Vastaavia matkoja

KRIRT02AFI