Costa Brava ja Pohjois-Espanja

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Tällä matkalla Costa Bravalle saat kahden hengen huoneen käyttöösi ilman lisämaksua, mukavia elämyksiä ja kenties uusia matkakavereita.

Yksin - yhdessä!

Matka suuntautuu Costa Bravaan, jossa pääset vielä nauttimaan Espanjan auringosta, vaikka syksy jo hiipii kotikulmille. Teemme retken Barcelonaan, jossa käymme Park Güellin puistossa. Matkaohjelmassa on myös retki Abadia de Montserratin luostariin, joka tasapainoilee dramaattisesti vuorenrinteessä, sekä viinitilalle, jolla valmistetaan ihanasti kuplivaa cavaa. Cavaa pääsemme myös maistamaan! Halukkaat voivat lisäksi varata ylimääräisen retken Figueresin kiehtovaan Salvador Dalí -museoon. 

Kaikki matkalle osallistujat majoittuvat yhden hengen huoneisiin ilman lisämaksua.Tällä matkalla asumme Hotel Alegria Caprici Verdissä, joka sijaitsee lähellä rantaa Santa Susannassa, Malgrat de Marin liepeillä. 

 

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka, Yksin -yhdessä

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Ei

 • Valuutta EUR

Päiväohjelma
Päivä 1 Lento Barcelonaan ja bussimatka Santa Susannaan.
Päivä 2 Retki Montserratiin, luostarivierailu ja viininmaistelua.
Päivä 3 Omaa aikaa.
Päivä 4 Retki Barcelonaan, mm. Park Güell.
Päivä 5 Omaa aikaa.
Päivä 6 Lisämaksullinen retki pohjoisrannikon Figueresiin ja Salvador Dalí -museoon.
Päivä 7 Omaa aikaa.
Päivä 8 Kotimatka: bussilla Barcelonaan ja lento Helsinkiin.

Hotelli

Hotel Alegria Caprici Verd

Asumme koko oleskelun ajan ihastuttavassa neljän tähden hotellissa Hotel Alegria Caprici Verdissä Santa Susannassa. Majoitumme kahden hengen huoneisiin, jotka ovat yhden hengen käytössä.

Hotel Alegria Caprici Verd on isohko hotelli lähellä merenrantaa Santa Susannassa, Malgret de Marin lähistöllä. Hotellissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto, hissi, baari, allasbaari, kaksi ravintolaa, aurinkoterassi, ulko- ja sisäallas sekä pari isoa juhlatilaa.

Huoneet ovat valoisia ja niissä on parveke, satelliitti-tv, puhelin, minibaari, ilmastointi/lämmitys ja kylpyhuone. Varustukseen kuuluu myös hiustenkuivain. Hotellin asiakkaiden käytössä on ilmainen Wi-Fi. Tallelokeron voi vuokrata.

500 m lähimpään ruokakauppaan
200 m lähimmälle bussipysäkille
200 m lähimmälle juna-asemalle
Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Lähtöpäivät

Lähtö Matkan kesto Hinta Lähtölentokenttä Huomaa
1.048€
Helsinki
Täynnä
Klikkaa päivämäärää nähdäksesi matkaohjelman

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lento Barcelonaan ja bussimatka Santa Susannaan.

Saavuttuamme Barcelonaan otamme kurssin kohti koillista. Reittimme kulkee osittain läpi Barcelonan, jonka näemme myöhemmin uudelleen Barcelonan-retkellä. Määränpäämme on uudehko rantakohde Santa Susanna, joka sijaitsee tunnetumpien rantalomakohteiden Calellan ja Malgrat de Marin välissä.

Majoitumme Hotel Alegria Caprici Verdiin, joka sijaitsee lähellä merta ja lyhyen matkan päässä Santa Susannan rannalta. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla kävelykadun päässä. Hotel Alegria Caprici Verd on neljän tähden hotelli, jossa on tarjolla monia palveluita. Hotellissa on sekä ulkouima-allas että sisäallas. Hotellissa on oleskelun aikana parina iltana tarjolla elävää musiikkia, voit rentoutua ja nauttia ehkä lasillisen espanjalaista cavaa tai sangriaa.

Matkan hintaan kuuluu hotellissa puolihoito, eli aamiainen ja illallinen. Saapumispäivän iltana nautimme ensimmäisen yhteisen illallisen hotellissa. Illalliseen sisältyy vesi ja lasillinen viiniä.

(Päivän ajomatka yhteensä 75 km – noin 1 tunti)

Päivä 2
Retki Montserratiin, luostarivierailu ja viininmaistelua.

Tänään käymme Abadia de Montserratin luostarissa Montserrat-vuorella Barcelonan länsipuolella. Montserrat-vuorta kutsutaan myös Katalonian pyhäksi vuoreksi ja se on tärkeä pyhiinvaelluskohde. Vuori ulottuu 1235 metrin korkeuteen ja se sijaitsee noin 40 km päässä Barcelonasta. Reitti vuorelle kulkee pienten kuvauksellisten kylien läpi.

Vuonna 888 tänne rakennettiin Neitsyt Marialle omistettu kappeli, josta tuli 1030 perusta Abadia de Montserratin benediktiiniläisluostarille. Luostarilla oli vuosisatojen ajan tärkeä rooli Katalonian poliittisessa ja uskonnollisessa elämässä. Luostarin tärkein nähtävyys on musta madonna, joka tarinan mukaan löytyi kallioluolasta ja joka on nykyään esillä luostarikirkossa.

Luostari koostuu monesta rakennuksesta ja kirkosta. Se on rakennettu tasangolle, jota ympäröivät varsin erikoiset kalliomuodostelmat. Luostarilta on upeat näkymät mm. Llobregatjoelle ja Monistrol de Montserratin kylään.
Matkalla ohitamme viinitarhoja, joissa tämän vuoden sato on jo valmistumassa. Alueella valmistetaan valtaosa Espanjan vastineesta samppanjalle, nimittäin kuuluisasta kuohuviinistä cavasta. Käymme tunnetulla Codorníun tilalla, joka on Espanjan vanhin ja yksi suurimmista cavan tuottajista. Tila on yli 460 vuotta vanha ja tuottaa monia hienoja espanjalaisia viinejä. Vierailulla tutustumme viinin tuotantoon ja tietysti myös maistelemme tilan tuotteita. Päivän päätteeksi palaamme hotelliin.

Illallinen hotellissa.

(Päivän ajomatka yhteensä 240 km – noin 4 tuntia)

Päivä 3
Omaa aikaa.

Kaikkina päivinä, joina ei ole yhteistä ohjelmaa, matkanjohtaja järjestää vapaaehtoista ohjelmaa. Kyse voi olla kävelyretkestä lähiympäristössä, matkasta junalla johonkin lähistön kylään tai jostakin muusta aktiviteetista. Voit myös nauttia sisäuima-altaasta, tehdä pitkän kävelyretken esim. Malgratiin tai Calellaan tai istuskella kahvilla syysauringossa.

Päivä 4
Retki Barcelonaan, mm. Park Güell.

Tänään matkaamme bussilla Katalonian pääkaupunkiin, Barcelonaan. Suurkaupunki on vilkas ja tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

Päivän retki alkaa Barcelonan keskusaukiolta Plaça Catalunyalta, jolla muutamat kaupungin pääkaduista kohtaavat. Yksi kaduista on kuuluisa La Rambla. La Rambla on Barcelonan tunnetuin puistokatu, jonka 1,2 km:n mittaisella pätkällä on paljon elämää, katutaiteilijoita, matkailijoita ja puita. Ei voi kehua käyneensä Barcelonassa, jos ei ole käynyt La Ramblalla! Kävelemme hetken La Ramblaa pitkin, sitten käännymme vasemmalle ja siirrymme antiikin roomalaisten Barcelonaan. Näemme pätkän muinaista tietä, joka vei alunperin Rooman valtakunnan aikaiseen Barcinon kaupunkiin. Tie on roomalaisen tavan mukaan reunustettu hautakivillä. Ylitämme jälleen La Ramblan ja suuntaamme isoon kauppahalliin, La Boqueriaan, jossa värit, tuoksut ja kauppiaiden moniääninen kuoro kaappaavat aistimme. Täällä on myynnissä kaikkea maan ja taivaan välillä kaikista ruokapyramidin osista: ilmakuivatusta kinkusta, tuoreista vihanneksista ja mausteista tuoreeseen kalaan, juustoon ja erilaisiin espanjalaisiin erikoisuuksiin. Kauppahallista voi ostaa mukaan herkkuja kotiinviemisiksi. 

Kauppahallista kävelemme Plaça del Pille kaupungin vanhaan osaan, jossa sijaitsee kaunis goottilaistyylinen kirkko Santa Maria del Pi. Sen isot ja värikkäät ruusuikkunat ovat erityisen kauniit. Englantilainen kirjailija George Orwell kuvailee kirkkoa teoksessaan Katalonia, Katalonia (eng. Homage to Catalonia). Se on hänen henkilökohtainen kertomuksensa Espanjan sisällissodasta, johon hän itsekin osallistui.

Palaamme vanhankaupungin katuja pitkin La Ramblalle ja kävelemme 60 m korkealle Kolumbuksen muistomerkille. Sitten on Gaudín yhä keskeneräisen La Sagrada Familia -katedraalin vuoro. Kirkko on nykyään Barcelonan kuuluisin tunnusmerkki. Katedraalin rakentaminen aloitettiin 1880-luvulla. Arvioiden mukaan kirkko valmistunee 2020-luvulla. Rakentamiseen on osallistunut useita rakennusmestareita, jotka ovat yksi toisensa jälkeen jääneet eläkkeelle tehtyään oman osuutensa Gaudín alkuperäisten piirustusten ja suunnitelmien toteuttamisessa. Katselemme kirkkoa lähemmin ulkopuolelta ennen kuin suuntaamme Gaudín suunnittelemaan Güellin puistoon.
Myös iso Park Güell kuuluu Antoni Gaudín mestariteoksiin. 20 hehtaarin kokoinen puisto on yksi Barcelonan tärkeimmistä nähtävyyksistä. 

Ehdit viettää vielä omaa aikaa Barcelonassa ennen kuin palaamme takaisin Santa Susannaan. Syömme illallisen hotellissa.

(Päivän ajomatka yhteensä 130 km – 2 tuntia)

Päivä 5
Omaa aikaa.

Koko päivä on varattu omille seikkailuille.Matkanjohtaja järjestää päivän aikana ohjelmaa, johon voit osallistua, mikäli haluat. Jos haluat, voit suunnata esim. Calellaan tai Gironaan ostoksille – matkanjohtaja neuvoo mielellään, miten sinne pääsee helpoiten.

Illallinen hotellissa.

Päivä 6
Lisämaksullinen retki pohjoisrannikon Figueresiin ja Salvador Dalí -museoon.

Santa Susannan pohjoispuolinen rannikko on maisemiltaan vaihteleva: jyrkkiä kallioita, kansallispuistoja, rantakallioita ja hiekkarantoja. Niiden väleissä on pieniä poukamia ja maalaiskyliä, joissa elää yhä ammattikalastajia. Myös paikalliset ja ulkomaalaiset matkailijat ovat alkaneet löytää alueelle. Kauimmaisella niemimaalla ennen Ranskan rajaa sijaitsee pieni merenrantakaupunki Roses, jossa sijaitsi useana vuonna maailman parhaaksi valittu ravintola El Bulli. Käännymme kohti länttä. Suuntanamme on Figueres, jossa käymme katsomassa kaupungin suurinta nähtävyyttä, Teatre-Museu Dalía. Museo on kuin iso taideteos ja se on omistettu maailmankuululle surrealistiselle taiteilijalle Salvador Dalílle. Dalí syntyi Figueresissa vuonna 1904 ja asui suurimman osan elämästään Figueresissa ja Gironassa. Kun astuu sisälle museoon, ei jää epäselväksi, että samalla astuu sisään Dalín surrealistiseen maailmaan.

Iltapäivän päätteeksi palaamme Santa Susannaan. Illallinen hotellissa.
Päivän retki ei sisälly matkan hintaan, vaan varataan erikseen.

(Päivän ajomatka yhteensä 180 km – 3 tuntia)

Päivä 7
Omaa aikaa.

Jälleen yksi rentouttava päivä, jona saat itse päättää, mitä teet. Myös matkanjohtaja keksii yhteistä tekemistä halukkaille.

Illalla syömme viimeisen yhteisen illallisen hotellissa ja nautimme viimeisestä illasta yhdessä.

Päivä 8
Kotimatka: bussilla Barcelonaan ja lento Helsinkiin.

Mukavan viikon jälkeen palaamme Barcelonan lentokentälle: on kotimatkan aika. Viikon aikana olet tavannut  muita yksin matkustavia – ehkä tapaatte vielä uudelleen!

Retki Figueresiin ja Salvador Dalí -museoon

Viimeisessä niemessä Espanjan puolella ennen Ranskan rajaa sijaitsee Rosesin rantalomakohde. Siellä toimi aikoinaan ravintola El Bulli, joka valittiin useana vuonna maailman parhaaksi ravintolaksi. Me suuntaamme sen sijaan itään ja Figueresiin, jossa käymme katsomassa kaupungin tärkeintä nähtävyyttä, Teatre-Museu Dalía. Museo on omistettu maailmankuululle surrealistille Salvador Dalílle. Salvador Dalí syntyi Figueresissa vuonna 1904 ja asui suuren osan elämästään Figueresin ja Gironan tienoolla. Useimmat tunnistavat Dalín tunnetuimpia töitä, joita on esillä museossa.

Hinta: 50 €/henkilö

Hintatiedot

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Helsinki – Barcelona – Helsinki turistiluokassa
 • majoitus 7 yötä kahden hengen huoneessa yhdelle huoneessa Hotel Alegria Caprici Verdissä
 • aamiaiset
 • illalliset (sis. lasillisen viiniä)
 • kokopäiväretki Montserratiin (sis. käynnin viinikellarissa ja maistiaiset)
 • kokopäiväretki  Barcelonaan
 • kuljetukset ja retket ohjelman mukaan
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • lisämaksullinen retki Figuerasiin ja Salvador Dalin museoon, 50€/hlö
 • juomarahat kuljettajille ja paikallisoppaille, yhteensä noin 35€/hlö (suositus)
 • muut juomat ja ruokailut matkan aikana

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Sää ja ilmasto

Matka-ajankohta osuu syksyyn, ja sää voi olla epävakaa. Tähän vuodenaikaan mukaan kannattaa pakata sekä kesä- että syysvaatetta, myös sadeviitta tai sateenvarjo, sillä luvassa voi olla rantakeliä tai myräkkää.

Hotellissa on hyvät mukavuudet ja ohjelmassa on kivoja retkiä, joten sinulla tuskin tulee olemaan tylsää. 

Yleistä matkustustietoa

Turvallinen matkakokemus

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi Albatros-matkallasi. Aina siitä alkaen kun varaat matkasi, siihen saakka kun palaat kotiin monta kokemusta rikkaampana – siitäkin huolimatta, että maailmassa on koronavirusta. Tätä ajatellen olemme koonneet tietoa ja ohjeita, kuinka minimoida tartuntariski matkalla. Kuitenkin niin, että voit myös nauttia matkastasi ja sen suomista elämyksistä. Näihin toimiin kuuluu mm. seuraavaa:

 • Kaikki matkanjohtajamme ovat sertifioituneet WHO:n ohjeistusten mukaisesti tartuntojen minimoimiseksi.
 • Edellytämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa kiinnittämään erityistä huomiota siivoukseen ja puhtaanapitoon.
 • Tiedotamme kaikkia asiakkaitamme matkavakuutuksen tärkeydestä sekä siitä, miten minimoida tartuntariski.

 

Lue lisää täältä

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Rated 4 out of 5 by from Mielenkiintoinen Pohjois-Espanja Matkalla tuli kattava yleiskuva Kataloniasta. Mielenkiintoisia retkiä. Retkipäivät venyivät kuitenkin liian pitkiksi, ehdimme hädin tuskin syömään. Osittain tämä johtui matkan aikana sattuneista poliittisista mielenosoituksista, joiden takia tiet olivat paikoitellen tukossa. Mielestäni syynä oli myös matkanjärjestäjän liian optimistinen käsitys aikatauluista. Hotelli oli erinomainen ja ruoka herkullista. Ruokasali oli kuitenkin valtavan iso ja meteli sen mukainen. Iltaisin vieraat saivat nauttia elävästä musiikista, joka loppui tasan klo 11:15. Kovaääninen musiikki kuului häiritsevästi huoneisiin. Matkakonsepti oli ns "Yksin yhdessä", suosittelen kovasti. Kiitos kaikille ihanille matkatovereille!!
Date published: 2019-10-24
Rated 4 out of 5 by from Santa Susanna rauhallinen lomakohde lähellä Barcelonaa. Olin tällä matkalla viikko sitten. Hotelli Indalo park on hyvätasoinen ja miellyttävä hotelli. Paljon ohjelmaa iltaisin, musiikkia , flamencoa ym. Viikonloppuna tosin musiikki soi liian kovaa. Hyvät huoneet, ja ruoka oli todella erinomaista. Mielenkiintoiset retket ja hyvä opas. Yksin matkustavalle tämä oli loistava matka, koska ei ollut yhden hengen lisämaksua. Olin erittäin tyytyväinen koko matkaan.
Date published: 2019-10-23
Rated 3 out of 5 by from Mielenkiintoinen reissu. Positiivista: Suorat lennot sopivaan aikaan. Mielenkiintoiset retkikohteet. Reipas, persoonallinen matkaopas, joka oli ottanut hyvin selvää Katalonian historiasta ja väritti kertomaansa hauskoilla tarinoilla. Joistain hankaluuksista huolimatta hän teki parhaansa meidän matkalaisten hyväksi. Lähtöaamuna klo 4.30 hotelli ei tarjonnut aamiaista, mutta oppaamme oli ostanut croissanteja meille aamupalaksi. Kiitos! Negatiivista: Retkille lähti yhtä aikaa neljä bussillista matkalaisia. Taukopaikoilla oli ruuhkaa ja wc- ja kahvijonot olivat pitkät. Hotellin ravintola oli meluisa ja ruuhkainen. Aamiainen tarjottiin klo 8.00 - 9.00 ja ennen kahdeksaa ravintolaan oli pitkä jono. Asiakasystävällisempää olisi aloittaa aamiaistarjoilu jo klo 7.00. Joka ilta hotellissa oli iltaohjelmana musiikkia, joka kuului huoneeseeni liiankin hyvin. Kokonaisuutena matka oli hyvä huolimatta Katalonian levottomuuksista. Kannatan yksin/yhdessä matkoja. Järjestäkää niitä lisää.
Date published: 2019-10-22
Rated 2 out of 5 by from Mukavat retkiohjelmat Toimisto ilmoitti aikanaan että on vain yhden hengen huoneita, tämä koski myös aviopareja. Nyt kuitenkin saavuttua oli aika sählinkiä kun avioparit vaativat yhteistä huonetta. Huonejako täytyi pistää kokonaan uusiksi ja siinä toheloinnissa sai jonottaa tuntikaupalla. Barcelonan anti jäi vähäiseksi, Olisin toivonut kauppahallissa käyntiä, nyt oli vain Sacrada Familia ulkopuolelta ja Guelin puisto, sitten lamsittiin katuja ees taas ja omaa aikaa oli aivan liikaa.
Date published: 2019-10-21
Rated 4 out of 5 by from Mielenkiintoinen matka! Matka osui juuri Barceloonan tilanteen pahimpaan aikaan.Opas oli todella asiantunteva ja matkaohjelmaa muuteltiin poikkeukselliseen tilanteen vaatimalla tavalla. Retket olivat erittäin kiinnostavia,myös omaa aikaa oli mukavasti! "Yksin yhdessä" on erittäin hyvä matkustustapa yksin elävälle,tällaiselle "tuoreelle"leskelle!! Tämäntyyppisiä matkoja toivottavasti lisää! Tämä oli "neitsytmatka",mielestäni näitä kannattaa jatkaa!
Date published: 2019-10-22
Rated 3 out of 5 by from Retkikohteet matkalla kiinnostavia Viikon matkalla näki mielenkiintoisen annoksen Katalonian vuoristoa ja rannikkoa. Mieleen jääviä olivat Montserratin vuoristoluostarin kirkon poikakuoron esitys sekä luostarin taidemuseo laajoine kokoelmineen. Figueresin kaupungissa olisin viihtynyt kauemminkin ja etenkin Salvador Dalin museoon palaisin uudelleenkin.
Date published: 2019-10-22
Rated 4 out of 5 by from Matkan ohjelma mielenkiintoinen Olin matkaan kaikenkaikkiaan tyytyväinen. Olimme ensimmäiset tällä matkalla, joten varmaan matkanjärjestäjäkin huomasi korjattavaa seuraaville kerroille. Ongelmia aiheutti tietenkin odottamattomat mielenosoitukset ja perjantain yleislakko, niistä selvittiin kuitenkin kiitettävästi.
Date published: 2019-10-22
Rated 2 out of 5 by from Mielenkiintoinen kohde - mielenkiintoiseen aikaan Olimme Kataloniassa juuri lokakuun mielenosoitusten aikana ja se antoi oman lisämakunsa matkaan. Alue on kiinnostava ja retkillämme oli monta erinomaista kohdetta. Retkien toteutus ja aikataulutus eivät kuitenkaan toimineet parhaalla mahdollisella tavalla.
Date published: 2019-10-20
 • y_2021, m_9, d_25, h_20
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_17
 • loc_fi_FI, sid_ESSGL01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Vastaavia matkoja

21ESSGL01CFI2210