Auringonpimennys Argentiinassa

group-tour
Ryhmämatka suomalainen matkanjohtaja

Koe täydellinen auringonpimennys Argentiinassa kuuluisalla järvialueella Andien vuoriston juurella.

Uutuus

Vuoden 2020 lopussa Argentiinassa on mahdollisuus nähdä täydellinen auringonpimennys, joka on tämän matkan kohokohta. Matkalla käydään Buenos Airesissa, yhdessä Etelä-Amerikan kiinnostavimmista kaupungeista. Buenos Aires tarjoaa hienoa arkkitehtuuria sekä ainutlaatuista suurkaupunkitunnelmaa. Kävelemme pitkin leveitä puistokatuja Casa Rosadaan (vaaleapunaiseen presidentinpalatsiin) ja käymme kaupungin komeassa oopperatalossa.

Vietämme muutaman päivän myös Barilochessa, joka sijaitsee Andien vuoriston juurella ja kuuluisan järvialueen sydämessä. Barilochesta käsin on kätevä tutustua alueeseen.

Klikkaa karttaa, näet sen suurempana.
 • Tyyppi Kiertomatka

 • Matkanjohtaja Suomalainen

 • Viisumi Ei

 • Rokotukset Kyllä

 • Valuutta Argentiinan peso

Päiväohjelma
Päivä 1 Lento Helsinki - Buenos Aires
Päivä 2 Saapuminen Buenos Airesiin - kaupunkikävely ja oopperatalo Teatro Colón
Päivä 3 Buenos Aires - kaupunkikierros, viininmaistelua ja tangonäytös (lisämaksullinen)
Päivä 4 Buenos Aires - retki pampalle & lounas ranchilla (lisämaksullinen)
Päivä 5 Buenos Aires - Bariloche - aamupäivä omaa aikaa Buenos Airesissa
Päivä 6 Bariloche - “Lake District” - Nahuel Huapi -järvi ja Llao Llaon niemimaa
Päivä 7 Bariloche - Piedra del Águila - Neuquen - auringonpimennys
Päivä 8 Neuquen - Buenos Aires - iltapäivä omaa aikaa Buenos Airesissa
Päivä 9 Kotimatka
Päivä 10 Saapuminen Helsinkiin

Kuvagalleria

Klikkaa kuvaa, näet sen suurempana

Päiväohjelma

Hae matkaohjelma HUOM. Joissakin matkoistamme ohjelma voi vaihdella, esim. lähtöpäivästä tai matkasesongista riippuen. Tulostathan matkaohjelman oman aiotun/valitun matkapäivämääräsi kohdalta, kiitos.

Päivä 1
Lento Helsinki - Buenos Aires

Otamme kurssin Helsingistä kohti Argentiinaa.

Päivä 2
Saapuminen Buenos Airesiin - kaupunkikävely ja oopperatalo Teatro Colón

Laskeudumme Buenos Airesiin aamulla ja ajamme hotellille. Ehdimme hieman virkistäytyä ennen kuin lähdemme kävelylle tangokaupungin keskustaan.

Buenos Aires tunnetaan Etelä-Amerikan Pariisina ja hyvästä syystä: arkkitehtuuri ja leveät puistokadut vievät ajatukset todellakin Ranskan pääkaupunkiin. Buenos Aires on kaupunki, jolla on kultainen menneisyys. Aloitamme kaupunkikävelyn Teatro Colónista, oopperatalosta, joka valmistui 1908 ja joka on rikkaan Buenos Airesin ilmentymä. Teemme opastetun kierroksen ylellisessä rakennuksessa ja näemme suuren salin näyttämöineen.

Seuraavaksi kävelemme kaupungin leveitä puistokatuja Plaza de Mayolle (”Toukokuun aukiolle”), jolla voi aistia historian siipien havinan. Aukion laidassa seisoo presidentinpalatsi, jota kutsutaan Casa Rosadaksi, vaaleanpunaiseksi taloksi seinien värin vuoksi. Presidentinpalatsin parvekkeelta Eva Perón – kansan suussa Evita – piti puheitaan uskollisille kannattajilleen, joita riitti köyhien keskuudessa. Vuosina 1977–2006 Plaza de Mayolla kokoontui myös kerran viikossa Las Madres de Plaza de Mayo, ryhmä Argentiinan sotilasjuntan aikana kadonneiden lasten ja nuorten äitejä, jotka halusivat tietää totuuden kadonneista lapsistaan.

Kierros jatkuu pitkin Calle Floridan kävelykatua, jolla riittää putiikkeja ja kauppoja. Käymme myös lounaalla eräässä Buenos Airesin kuuluisista pihviravintoloista.

Yöpyminen Buenos Airesissa.

Päivä 3
Buenos Aires - kaupunkikierros, viininmaistelua ja tangonäytös (lisämaksullinen)

Tänään teemme kaupunkikierroksen bussilla Buenos Airesissa. Vierailemme värikkäässä ja hurmaavassa La Bocan kaupunginosassa, joka on yksi kaupungin vanhimpia. 1800-luvulla sinne asettui tuhansittain italialaisia ja espanjalaisia maahanmuuttajia, jotka etsivät onneaan Argentiinan pääkaupungista. El Caminito ‑katu tunnetaan värikkäistä taloistaan, ja juuri La Bocan työläiskortteleissa toimii urheiluseura Boca Juniors, jonka riveissä moni tunnettu argentiinalaisjalkapalloilija on pelannut. Maailmankuulu seurasta tuli jalkapallosankari Diego Maradonan ansiosta.

Vierailemme seuraavaksi pohjoisissa kaupunginosissa. Palermossa – joka muodostaa kaupungin vihreät keuhkot – näemme upean puiston ja muistomerkkejä, jotka kertovat maan värikkäästä historiasta. Jatkamme matkaa Recoletan kaupunginosaan, joka on yksi Buenos Airesin muodikkaimmista asuinalueista elegantteine ranskalaistyylisine taloineen. Recoletassa on myös komea hautausmaa, jonne on haudattu kaupungin yläluokka, mm. Evita Peron, joka lepää perhehaudassa nimellä Duarte. Recoletassa asuu hyvin rikkaita argentiinalaisia, jotka yleensä poistuvat kaupunkiasunnoistaan kesäkuumalla. Talvella hienojen rouvien voi nähdä kipittävän turkeissaan ja taideteosta muistuttavissa kampauksissaan pitkin kaupungin ylellisintä ostoskatua tapaamaan ystävättäriään teesalongeissa.
Iltapäivän päätteeksi maistelemme argentiinalaisia viinejä sommelierin seurassa. Sitten on vuorossa upea tangonäytös, jonka ohessa nautimme illallisen. Voiko olla parempaa paikkaa nauttia tangosta kuin tangon kotikaupunki? Tango, jossa yhdistyy nostalgia, draama, eleganssi ja sensuaalisuus, on peräisin Buenos Airesin maahanmuuttajapiireistä San Telmon kaupunginosasta. Tanssi syntyi 1800-luvulla, ja vaikkei sitä aluksi pidettykään sopivaisena, tuli siitä ennen pitkää koko kansan tanssi.

Huomaathan, että tämän päivän aktiviteetit ovat lisämaksullisia. Lue lisää kohdasta Buenos Airesin retkipaketti.

Yöpyminen Buenos Airesissa.

Päivä 4
Buenos Aires - retki pampalle & lounas ranchilla (lisämaksullinen)

Pampa ympäröi Buenos Airesia lähes tuhannen kilometrin säteellä. Valtava tasankoalue on vuosisatojen ajan ollut legendaaristen argentiinalaisten lehmipaimenten, gauchojen, koti. Hedelmällinen maaperä ja pampalla laiduntava lihakarja, joka tyypillisesti päättää päivänsä maailman mureimpina pihveinä, tekee pampasta tärkeän Argentiinan taloudelle. Päivän retkellä kuljemme gauchojen jalanjäljissä ja suuntaamme pampalle, jolla vierailukohteemme on eräs estancia, suuri argentiinalainen maatila. Syömme tilalla perinteisen asado-lounaan, joka sisältää herkullista grillattua lihaa ja empanadas, pieniä, puolikuun muotoisia täytettyjä piiraita. Estancialla näemme myös kansanmusiikkiesityksen. Rentouttavan päivän jälkeen palaamme Buenos Airesiin.

Huomaathan, että tämän päivän aktiviteetit ovat lisämaksullisia. Lue lisää kohdasta Buenos Airesin retkipaketti.

Yöpyminen Buenos Airesissa.

Päivä 5
Buenos Aires - Bariloche - aamupäivä omaa aikaa Buenos Airesissa

Nautimme aamupäivästä Buenos Airesissa omatoimisesti. Ehkä haluat vierailla kuuluisan tangolaulajan Carlos Gardelin haudalla, joka on maailman tangofanien pyhiinvaelluskohde, tai ehkä rento kuljeskelu kaupungin kaduilla tuntuu mukavammalta. Porteñot, kuten Buenos Airesin asukkaita kutsutaan, käyvät mielellään kahviloissa – tee sinäkin kuin paikalliset ja nauti kupillinen laadukasta kahvia samalla kun aistit kaupungin tunnelmia. Kenties haluat hieman shoppailla. Calle Floridan kävelykatu tai useiden kilometrien mittainen Santa Fen ostoskatu ovat vain pari esimerkkiä. Käynti San Telmon viihtyisässä kaupunginosassa on myös suositeltava: sieltä löydät lukemattomia gallerioita, antiikkimyymälöitä ja muita erikoiskauppoja.

Iltapäivällä lennämme kohti lounasta ja Barilochen kaupunkia.

Yöpyminen Barilochessa.

Päivä 6
Bariloche - “Lake District” - Nahuel Huapi -järvi ja Llao Llaon niemimaa

Tänään tutustumme Argentiinan kuuluisaan järvialueeseen. Aloitamme kierroksen Nahuel Huapi -järveltä, joka sijaitsee Andien juurella. Näkymät järvelle ja taustalla seisoville lumihuippuisille vuorille ovat ainutlaatuiset. Kierros jatkuu Llao Llaon niemimaalle, jossa pysähdymme Argentiinan kuuluisimman hotellin, Llao Llao Resortin luona. Hotelli sijaitsee varsin vaikuttavassa paikassa! Ajamme läpi vehreiden metsien, pitkin järvien rantoja ja yli pienten siltojen päästäksemme näköalapaikalle Llao Llaon niemimaan yläpuolella. Sieltä on mahdollista vielä nousta tuolihissillä huipulle eli reilun kilometrin korkeuteen.

Yöpyminen Barilochessa.

Päivä 7
Bariloche - Piedra del Águila - Neuquen - auringonpimennys
Auringonpimennys

Tänään ajamme reilut 2,5 tuntia Piedra del Águilaan, jossa koemme matkan kohokohdan: täydellisen auringonpimennyksen.

Saavumme perille hyvissä ajoin, jotta olemme varmasti paikan päällä, kun auringonpimennys alkaa. Pimennys on täydellinen klo 13.09.00 paikallista aikaa ja kestää 2 min 5 s.

Otamme lounaseväät mukaan. Pimennyksen jälkeen jatkamme matkaa Neuqueniin, jossa syömme illallisen hotellissa.

Yöpyminen Neuquenissa.

Päivä 8
Neuquen - Buenos Aires - iltapäivä omaa aikaa Buenos Airesissa

Lennämme aamulla takaisin Buenos Airesiin, jossa iltapäivä on omaa aikaa. Voit käydä katsomassa nähtävyyksiä tai tehdä viimeiset ostokset ennen huomista kotimatkaa.

Yöpyminen Buenos Airesissa.

Päivä 9
Kotimatka

Tänään on aika lähteä kotimatkalle Buenos Airesista.

Päivä 10
Saapuminen Helsinkiin

Lisämaksullinen retkipaketti Buenos Airesissa

Retkipakettiin kuuluu:

 • Kaupunkikierros Buenos Airesissa, viininmaistelua ja tangoshow (päivä 3)
 • Kokopäiväretki pampalle ja lounas ranchilla (päivä 4)

Retkillä mukana suomalainen matkanjohtaja. Retkipaketti tulee varata matkavarauksen yhteydessä. Minimiosallistujamäärä 10 henkilöä.

Hinta: 398€/hlö

Hintatiedot

Hintaan sisältyy
 • reittilennot Helsinki – Buenos Aires – Helsinki (matkalla välilasku) turistiluokassa
 • sisäiset reittilennot Buenos Aires – Bariloche/Neuquen – Buenos Aires turistiluokassa
 • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa 3- ja 4 –tähden hotelleissa (paikallinen luokitus)
 • aamiaiset (aamiaispaketti päivänä 7)
 • illallinen päivänä 7
 • suomalainen matkanjohtaja
 • verot ja viranomaismaksut
Hintaan ei sisälly
 • lisämaksu yhden hengen huoneesta 498€
 • lisämaksullinen retkipaketti Buenos Airesissa 398€/hlö
 • muut juomat ja ruoat matkan aikana
 • juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille (n. 75 USD/hlö)

Ennen matkaa

Lue nämä Albatrosin lisä- ja erityisehdot, ennen matkan varaamista.

Hyvä tietää

Pakkaa mukaan

 • Pieni reppu tai laukku retkipäiviä varten
 • Kesävaatteita Buenos Airesiin ja Neuqueniin
 • Lämpimämpiä vaatteita Barilocheen (päivälämpötila n. 15°C, öisin kylmä)
 • Käytännölliset jalkineet (hyvät kävelykengät)
 • Aurinkovoidetta, hattu ja/tai aurinkolasit
 • Hyttyskarkotetta
 • Taskulamppu
 • Kiikari (ja suodatinkalvo, mikäli katselet sillä auringonpimennystä)
 • Käsidesiä
 • Suojalasit auringonpimennystä varten

Auringonpimennyksen katseleminen

On tärkeää suojata silmät auringonpimennystä katsellessa. Jo lyhyt altistus – sekuntikin riittää, vaikka kuu olisi osittain edessä – ehtii vahingoittaa verkkokalvoa. Minkäänlaiset aurinkolasit eivät suojaa silmää riittävästi. Ota mukaan suojalasit auringonpimennystä varten. Myös hitsarinlasi numero 14 on hyvä suoja, niitä saa ostaa rakennustarvikeliikkeistä. Auringonpimennystä ei tule katsella kiikarilla, jossa ei ole suodatinkalvoa.

Mikäli haluat valokuvata pimennystä, voit käyttää voimakasta teleobjektiivia, joka on varustettu suodatinkalvolla tai suotimella. Käytetyin aurinkosuodin on alumiinipäällysteinen polyesterikalvo, joka tunnetaan nimellä mylar-kalvo. Voit etsiä kalvoa myös internetistä. Suodatinkalvon tulee olla paikallaan, kunnes 99 % auringosta on peitossa, ja sen voi poistaa täydellisen pimennyksen aikana. Tarvitset lisäksi jalustan, jonka olisi hyvä olla helposti asennettava, jotta voit seurata auringon kulkua. Muistathan testata varusteet ja valotusajan jo ennen matkaa!

Erityisehdot liittyen auringonpimennykseen

Albatros Travel ei takaa näkyvyyttä tai säätä auringonpimennyksen aikaan. Aina on mahdollista, että sää on pilvinen, sataa tai jokin muu sääilmiö heikentää näkyvyyttä. Emme voi myöskään ennustaa tai säädellä liikennettä tai ihmismäärää auringonpimennyksen aikaan.

Valuutta

Suosittelemme, että varaat mukaan käteistä rahaa Yhdysvaltojen dollareina, sillä luottokortin käyttäminen maksuvälineenä sekä käteisen nostaminen automaateista voi olla ongelmallista.

Osallistujamäärä

Tälle matkalle minimiosallistujamäärä on 15 henkilöä. Mikäli osallistujia on tätä vähemmän, pidätämme oikeuden peruuttaa matka. Tälläisessä tapauksessa peruutus tehdään yleensä viimeistään 4-6 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää.

Yöpymiset

Buenos Aires: 4 yötä (3 yötä menossa ja 1 yö paluussa)
Bariloche: 2 yötä
Neuquen: 1 yö

Yleistä matkustustietoa

Turvallinen matkakokemus

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi Albatros-matkallasi. Aina siitä alkaen kun varaat matkasi, siihen saakka kun palaat kotiin monta kokemusta rikkaampana – siitäkin huolimatta, että maailmassa on koronavirusta. Tätä ajatellen olemme koonneet tietoa ja ohjeita, kuinka minimoida tartuntariski matkalla. Kuitenkin niin, että voit myös nauttia matkastasi ja sen suomista elämyksistä. Näihin toimiin kuuluu mm. seuraavaa:

 • Kaikki matkanjohtajamme ovat sertifioituneet WHO:n ohjeistusten mukaisesti tartuntojen minimoimiseksi.
 • Edellytämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme matkakohteissa kiinnittämään erityistä huomiota siivoukseen ja puhtaanapitoon.
 • Tiedotamme kaikkia asiakkaitamme matkavakuutuksen tärkeydestä sekä siitä, miten minimoida tartuntariski.

 

Lue lisää täältä

Fyysinen kunto matkustettaessa

Pääsääntöisesti edellytämme, että matkustaja itse pystyy huolehtimaan omasta liikkumisestaan ryhmän tahdissa. Myös bussi-, juna- ja laivamatkoillamme tutustumme nähtävyyksiin usein jalan. On mahdollista, että päivittäiset kävelymatkat voivat nousta useisiin kilometreihin. Pyydämme aina tarkistamaan myynnistä tai matkaohjelmasta, soveltuuko matka teille.

Vakuutukset

Matkoihin ei sisälly henkilökohtaisia vakuutuksia, matkatavaravakuutusta eikä peruutusturvaa. Matkojen erikoisluonteen vuoksi kehotamme ottamaan riittävän kattavat vakuutukset omasta vakuutusyhtiöstä, ja selvittämään mikä vakuutus sopii sinulle parhaiten ja mitä vakuutus korvaa. Vakuutuksia ei voi ottaa matkan aikana, ne on aina hankittava etukäteen. Matkalle on ehdottomasti mukavampi lähteä, kun tietää että oma vakuutusturva on kunnossa.

Albatros Travelin matkanjohtaja

Kaikilla ryhmämatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka lentää kanssanne Helsingistä kohteeseen tai on vastaanottamassa teitä kohteen lentokentällä. Kerromme tästä kotiin lähetettävän kirjeen mukana, noin viikko ennen matkaa. Maasta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas, joka hoitaa käytännön järjestelyjä ja avustaa matkanjohtajaa. Joillain matkoillamme on mahdollisuus ostaa matkanpidennys. Albatrosin Yksilöllinen matka ja ryhmämatkojen matkan pidennetty osuus ei sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja.

Mikäli matkanjohtaja sairastuu matkan aikana, pyrimme saamaan mahdollisuuksien mukaan paikalle ensisijaisesti suomalaisen matkanjohtajan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, Albatrosin pohjoismaalaisen matkanjohtajan.

Juomarahat

Ryhmämatkoillamme matkanjohtaja kertoo teille maan juomaraha-käytännöistä, ja tietysti myös itse arvioitte palvelun tason. Kerromme sekä Ryhmä- että Yksilöllisten matkojen kohdalla suositeltavan juomarahasumman matkan ajalle. Emme sisällytä juomarahoja matkan hintaan. Juomarahan käytön ja summan suuruuden haluamme viime kädessä asiakkaan itse voivan päättää.

Yksin matkustavat

Jos matkustat yksin, edellytämme yhden hengen huoneen/hytin varaamista.  

Passi tai henkilökortti

Suomen kansalaisella on oltava koko matkan ajan voimassaoleva hyväkuntoinen passi. Passin tulisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan paluupäivän jälkeen. Tämä suositus koskee kaikkia matkojamme, vaikka säännökset voivatkin vaihdella maittain ja passin voimassoloaikavaatimus olla joissain maissa lyhyempi.
Useissa Euroopan maissa riittää kuvallinen henkilökortti matkustusasiakirjaksi. Katso ajankohtaiset tiedot: http://www.poliisi.fi

Passissa tulee olla tyhjiä sivuja mahdollisia leimoja tms. viisumeita varten. Lapsella tulee olla oma passi.
Passin nimitietojen tulee täsmätä lentolipun tietojen kanssa. Pyydämme muiden kuin Suomen kansalaisten tarkistamaan omasta lähetystöstään matkalle tarvittavat asiakirjat.

Rokotukset ja terveys

Pyydämme tarkistamaan matkakohteen kohdalta kunkin maan rokotussuositukset ja joihinkin maihin suositeltavan malarian estolääkesuosituksen. Mikäli olet epävarma omasta rokotussuojastasi tai haluat lisätietoa malarialääkityksen tarpeellisuudesta, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi. Mahdolliset päivittäiset reseptilääkkeet on syytä pakata käsimatkatavaroihin (lentoyhtiöiden määräykset huomioiden). Ota varalta mukaan vähän reiluummin lääkkeitä, matkalla ei välttämättä ole mahdollista saada nopeasti käyttämääsi lääkettä. Matkamme ovat usein kiertomatkoja, joten liikumme paljon ja päivät voivat olla pitkiä, joten vesipullon mukana pitäminen on tärkeää.

Viisumi

Joihinkin maihin matkustettaessa tarvitaan viisumi. Kerromme matkakohteen yhteydessä, mikäli viisumi täytyy hankkia ennen matkaa ja miten sen voi hankkia. Ohjeet koskevat suomen kansalaisia. Mikäli olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteyttä oman maasi lähetystöön.

Istumapaikat ja erikoisruokavalioateriat kohteessa/hotellissa ja lentokoneessa

Matkustamme ryhmänä ja ns. ryhmälentolipuilla. Lentoyhtiö vastaa istumapaikkajaosta. Voit varausvaiheessa kertoa mahdollisesta istuinpaikkatoiveesta, kuten esimerkiksi ikkuna- tai käytäväpaikkatoiveesta, jonka toimitamme lentoyhtiölle. Huomioithan, että emme voi taata toivetta. 

Voit kertoa meille mahdollisesta erikoisruokatoiveesta lennolla/kohteessa tai hotellissa ja toimitamme pyynnön eteenpäin. Nämä toiveet tarvitsemme viimeistään 60 päivää ennen lähtöpäivää. Huomioithan, että emme voi taata toiveita. 

Matkatavarat

Tavallisimmin maksutta kuljetettavan matkatavaran määrä on max. 20kg tai 23 kg. Matkustamoon voi viedä yhden käsimatkatavaran, kooltaan yleensä enintään 55 x 40 x 20cm ja painoltaan enintään 5 kg tai 8 kg. Laukun ulkomitat, taskut, pyörät ja kahvat mukaan lukien laukku ei saa ylittää annettuja mittoja. Lentoyhtiöt voivat halutessaan rajoittaa käsimatkatavaroiden kokoa. Reittilennoilla noudatetaan ylipainomaksuissa kansainvälisen ilmakuljetusjärjestön IATA:n/lentoyhtiön niistä määräämiä maksuja.

Sallitut kilomäärät voivat vaihdella lentoyhtiöittäin, joten tarkista sallittu kilomäärä lentoyhtiön omilta nettisivulta tai meiltä ennen matkaa. Maiden sisäisillä lennoilla konetyyypit voivat olla pienempiä, jolloin matkatavararajoitukset ovat usein tiukemmat.

Istumapaikat bussissa

Albatrosin ryhmämatkoilla ei ole mahdollista varata tai ostaa istumapaikkoja bussista. Matkustajat voivat paikan päällä sopia matkanjohtajan kanssa paikkojen vaihtamisesta matkan aikana, jotta jokaisella on mahdollisuus istua bussin etu- ja takapenkeillä. 

Muutokset lentoaikatauluihin ja matkaohjelmaan

Muutokset lentoaikatauluihin ovat mahdollisia. Kerromme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian saatuamme tiedon lentoyhtiöltä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin matkaohjelmaan, jotka voivat johtua esim. muuttuneista aukioloajoista, jolloin päiväohjelman aikataulu saattaa muuttua.

Luonnonolosuhteet, liikenne, paikalliset pyhät, lakot tai vaalit voivat vaikuttaa matkaohjelmaan.

Huomioithan, että lisämaksulliset retket toteutuvat, kun osallistujia on riittävästi. Mikäli retki joudutaan peruuttamaan, maksu palautetaan joko ennen matkaa tai matkan jälkeen, peruutusajankohdasta riippuen.

Vastaavia matkoja

ARRTR10AFI