Passi ja viisumi Australiaan

Lue Australian passi- ja viisumimääräyksistä alla.

Jokaisen matkustajan tulee hakea turistiviisumia itse. Australian turistiviisumi sallii enintään 3 kuukauden vierailun kerrallaan ja se on voimassa 12 kuukautta myöntämispäivästä. Turistiviisumi on maksuton ja se anotaan netissä. Viisumi liitetään passiisi sähköisesti. Viisumihakemuksen käsittely voi kestää jopa pari viikkoa, joten anothan viisumia hyvissä ajoin ennen matkaa. Suosittelemme tulostamaan viisumivahvistuksen (IMMI Grant Notification) mukaan matkalle.

Huomioithan, että passin on oltava voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.

Puuttelliset tai virheelliset tiedot viisumissa voivat pahimmassa tapauksessa estää lentokentällä matkalle pääsyn. Jokaisen matkustajan omalla vastuulla on täyttää tiedot viisumihakemukseen oikein.

Mikäli matkustat lapsen/lasten kanssa, jokaisella lapsella tulee olla oma passi.

Jos olet jonkin muun maan kuin Suomen kansalainen, sinun tulee itse selvittää sinua koskevat maahantulosäännöt Australiaan ja ottaa kaikki vaaditut dokumentit mukaan matkalle.

Ennen matkaa kerromme sinulle vielä matkustussäännöistä, jotka koskevat matkakohdettasi. Matkustussäännöt voivat kuitenkin vielä muuttua tämänkin jälkeen ja lyhyellä varoitusajalla. Sen vuoksi on tärkeää, että seuraat Ulkoministeriön sivuja ja matkustustiedotteita: https://um.fi/matkustustiedotteet-a-o sekä sen lentoyhtiön/lentoyhtiöiden sivuja, joilla lennät matkakohteeseen. Lentoyhtiöiden sivuilta voit lukea tarvitseeko esim. lennoilla tai lentokentillä käyttää maskia. Huomioithan myös mahdollisten välilaskulentokenttien transit-säännöt (esim. vaaditaanko negatiivinen koronatestitulos). Sinun omalla vastuullasi on varmistaa, että täytät kaikki ne matkustussäännöt, jotka ovat voimassa matkalle lähdön ajankohtana.

Tämä koskee kaikkia matkustajia, riippumatta siitä, oletko saanut koronarokotteet tai et ole saanut rokotteita tai olet sairastanut koronan.

Suomenkielisiin täyttöhjeisiin tästä:

Suomenkieliset täyttöohjeet

 

E-viisumihakemukseen tästä:

https://immi.homeaffairs.gov.au/visas/getting-a-visa/visa-listing/evisitor-651

 

Australia

 • Upea Uusi-Seelanti

  Huippuluokan luontoelämyksiä – kierrä Uusi-Seelanti pohjoisesta etelään. Matkan lopuksi Sydney, Australia.

  4,4
  • 5 lähtöä
  • 21 päivää
  • Alkaen 7.298€
  Helsingistä
 • Australia ja Uusi-Seelanti

  Australia ja Uusi-Seelanti ovat maita, joista monet haaveilevat. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea molempien maiden parhaat palat yhdellä reissulla!

  4,4
  • 5 lähtöä
  • 21 päivää
  • Alkaen 7.998€
  Helsingistä
Ota yhteyttä

Soita
09 31585999
(pvm/mpm)