Passi ja viisumi Nepaliin

Alla on tietoa passi-ja viisumimääräyksistä Nepaliin matkustettaessa

Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja kuusi kuukautta matkan jälkeen. Suomen kansalainen tarvitsee matkalle viisumin, jonka saat lentokentällä saapuessasi Nepaliin. Sinun tulee täyttää Visa Arrival-hakemus ennen matkaa ja tulostaa täytetty hakemus mukaan matkalle.

Täällä voit täyttää Visa Arrival-hakemuksen: https://nepaliport.immigration.gov.np/on-arrival/IO01 

Mikäli olet jonkin muun maan kuin Suomen kansalainen, tarkistathan oman maasi viisumimääräykset. 

Maahantulosäännöt Nepaliin

Kaikkien matkustajien tulee täyttää "International Traveller Online Arrival Form" -maahantulokaavake ennen matkaa Nepaliin. Kun olet täyttänyt kaavakkeen, saat sähköpostiisi dokumentin. Tulosta se mukaan matkalle, dokumentti näytetään sekä lähtöselvityksessä lentokentällä että saapuessasi Nepaliin.

Täytä maahantulokaavake täällä: https://ccmc.gov.np/arms/person_add_en.php

Jos olet saanut koronarokotteet ja sinulla on voimassa oleva koronatodistus, sinun tarvitsee vain pitää koronatodistus mukanasi. Pyydettäessä sinun tulee pystyä esittämään rokotustodistus. Suosittelemme tulostamaan englanninkielisen EU-koronatodistuksen (Omakanta) ja pitämään sen mukana koko matkan ajan.

Jos et ole saanut koronarokotteita, tarvitset negatiivisen PCR-testituloksen, joka voi olla max. 72 tuntia vanha Nepaliin saapuessasi.