Kiinan viisumi

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Kiinan passi- ja viisumimääräyksistä.

Kiinan tarvitset turistiviisumin ja sen voit hankkia Kiinan Viisumipalvelukeskuksesta tai Albatrosin yhteistyökumppanin Visumservice-Viisumipalvelut kautta (suomalainen henkilökunta). Palvelut ovat maksullisia. Viisumia voi hakea käymällä henkilökohtaisesti Kiinan Viisumipalvelukeskuksessa tai hakemalla sähköisesti verkossa täytettävällä viisumianomuslomakkeella. Hakiessa tarvitsette hakemukseen Albatros Travelin voucherin sekä kopion matkan laskusta/vahvistuksesta. huomioittehan, että passinne tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.

Kiinan Viisumipalvelukeskus on ilmoittanut aloittavansa biometristen tunnisteiden rekisteröimisen 25.9.2018 alkaen. Jokaisen Kiinan viisumin hakijan on käytävä henkilökohtaisesti Helsingissä Kiinan Viisumipalvelukeskuksessa, mistä on etukäteen varattava aika sormenjälkitunnisteita varten. Tunnisteet vaaditaan jokaiselta 14-70 vuotiaalta Kiinan viisumin hakijalta ja tunnisteet ovat voimassa 5 vuoden ajan.

Pyydämme teitä vielä varmistamaan ajankohtaisen tiedon viisuminhankinnasta ennen matkaa:
http://www.chinaembassy-fi.org/eng/lsfw/chinesevisa/t1486813.htm


1. Kiinan viisumipalvelukeskus, Helsinki (henkilökohtainen käynti)
Normaali käsittelyaika on n. 4 arkipäivää lähetystössä.

Turistiviisumin kulut (hinta joulukuu 2019):
- lähetystön kulut 60€ ja Kiinan Viisumipalvelukeskuksen kulu 55€+24% ALV

2. Visumservice auttaa sinua viisumihakemuksesi kanssa (lisämaksullinen palvelu)

Visumservice Helsingissä on erikoistunut viisumien toimittamiseen maailmanlaajuisesti ja hoitaa sekä tarkistaa kaikki viisumit ennen matkalle lähtöä. Tarkista aina viisumin hinta sekä palvelu- ja postitusmaksut suoraan Visumservicen omilta kotisivuilta. Albatros Travel ei vastaa yhteistyökumppanin kotisivujen ylläpidosta tai sisällöstä.

Ota yhteyttä Visumserviceen: www.visumservice.fi/albatros