Welverdiend

Welverdiend on kaupunki lähellä Albatros Travelin Honeyguide-safarileiriä Etelä-Afrikassa. Albatros Travel on tukenut Welverdiendiä taloudellisesti. Lisäksi 90 % Albatrosin henkilökunnasta safarileirissä on welverdiendiläisiä.

Monet asiakkaat ovat vierailunsa jälkeen halunneet lahjoittaa Welverdiendille rahaa. Tästä syystä Anne ja Claes Ingvorsen, jotka vastaavat Honeyguide-leirin jokapäiväisestä toiminnasta, ovat kehittäneet keräysjärjestelmän, jonka kautta asiakkaiden lahjoitukset käytetään hyvin konkreettisiin kohteisiin.

Welverdiendissä on noin 12 000 asukasta. Kaupungissa on esikoulu ja kolme alakoulua (luokat 1 –7), yläkoulu (luokat 8–12) sekä kehitysvammaisten koulu. Albatros Travel on tukenut ensisijaisesti kouluja. Koska 7. luokalla on paljon oppilaita, kaupunki on päättänyt käyttää osan Albatros Travelin lahjoituksista kahden uuden luokkahuoneen rakentamiseen. Rahoilla on myös ostettu kirjastoon uusia kirjoja, uusi tv ja DVD-elokuvia opetustarkoituksiin. Welverdiendillä on lisäksi oma jalkapallojoukkue, Welverdiend Masters, jonka pelivaatteita Albatros Travel sponsoroi.