Royal Albatros -ehdot

Voimassa 1.1. 2019 alkaen

Hyväksymällä Royal Albatrosin kanta-asiakasohjelman jäsenyyden, tulevat seuraavat ehdot voimaan.

Taustaa

Royal Albatros kanta-asiakasohjelma on Albatros Travelin omistama, osoite Tøndergade 16, 1752 Kööpenhamina, Tanska.

Jäsenyys

Royal Albatrosin kanta-asiakkaana on oikeutettu saamaan erikseen määriteltyjä etuja, kuten esimerkiksi:

• Royal Albatros uutiskirjeen henkilökohtaiseen sähköpostiin, jossa kerromme uutuusmatkoista, tarjouksista ja eduista.

• 3% Royal Albatros alennuksen kaikista matkoista.

• Kutsuja jäsenille järjestettäviin matkailutapahtumiin Suomessa

Royal Albatrosin jäsenyys on mahdollinen, mikäli olet varannut vähintään kaksi Albatros–matkaa, joista toinen on jo toteutunut matka. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää.

Royal Albatrosin jäsenyys on maksutonta. Jäsenyyden voi perua milloin tahansa. Royal Albatrosin jäsenyys edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Royal Albatros -uutiskirje

Tiedotamme jäseneduista pääsääntöisesti uutiskirjeessä, jonka lähetämme sähköpostiisi. Albatros Travel tuottaa ja kehittää jatkuvasti uusia jäsenetuja, tarjouksia ja uutuuksia. Kaiken tämän tiedon saat Royal Albatrosin uutiskirjeen välityksellä. Kun olet hyväksynyt jäsenyyden, saat jatkossa uutiskirjeet ensimmäisenä. Jäsenenä voit myös kieltäytyä vastaanottamasta uutiskirjettä, mutta tällöin et saa tietoa jäseneduista. Emme lähetä Royal Albatros materiaalia postitse.

Jäsennumerosi

Saat henkilökohtaisen jäsennumerosi sähköpostiviestissä, jonka lähetämme sinulle automaattisesti, kun olet hyväksynyt kutsun jäseneksi. Jäsennumerosi näkyy myös jokaisessa Royal Albatros uutiskirjeessä, jonka lähetämme sinulle. Kun varaat matkaa, käytät hyväksesi määriteltyjä alennuksia tai tarjouksia, mainitse jäsennumerosi, jotta saat edut käyttöösi.

Henkilötiedot

Kaikki antamasi henkilötiedot tulevat ainoastaan Albatros Travelin käyttöön eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, on tärkeää ilmoittaa siitä meille: royalalbatros@albatros-travel.fi, jotta voit edelleen vastaanottaa Royal Albatros uutisia.

Jäsenyyden irtisanominen

Voit päättää Royal Albatrosin jäsenyyden milloin tahansa ilmoittamalla siitä osoitteeseen: info@albatros-travel.fi

Muutokset

Albatros Travel pidättää oikeuden jäsenyysehtojen muutoksiin. Mikäli ehtoihin tehdään muutoksia, ilmoitamme niistä sähköpostitse.

Pyydämme huomioimaan, että Royal Albatros jäsentapahtumat Suomessa voivat olla paikallisia, jolloin kaikilla jäsenillä ei ole samankaltaista mahdollisuutta osallistua tapahtumaan.

Mikäli henkilökohtaista jäsenyyttä käyttää väärin, Albatros Travelilla on oikeus irtisanoa jäsenyys. Kerromme väärinkäytöksestä sähköpostitse ja mikäli väärinkäytös on jatkuvaa, Albatros Travel pidättää oikeuden irtisanoa jäsenyyden välittömästi.

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisätietoja, otathan yhteyttä: royalalbatros@albatros-travel.fi tai 09 31585999 (pvm/mpm) palvelemme ma-pe 9-17.