Matkan­johtajat

24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa, 365 päivänä vuodessa -Albatrosin matkanjohtaja on töissä jossain päin maailmaa.

Albatrosin ryhmämatkoilla on mukana kokenut suomalainen matkanjohtaja. Usein matkanjohtaja matkustaa ryhmän mukana samalla lennolla matkakohteeseen. Toisinaan matkanjohtaja on valmiina kohteessa ja vastaanottaa ryhmän lentokentällä. Joihinkin kiertomatkoihin on mahdollista ostaa matkan pidennys, esim. lisälomapäiviä rantakohteessa. Tällöin matkan pidennetty osuus on omatoimimatka eikä sisällä suomalaisen matkanjohtajan palveluja. Albatrosin yksilöllisllä matkoilla ei ole mukana suomalaista matkanjohtajaa ja opastus on englanniksi.

Suomenkieliset matkanjohtajat mukana kaikilla ryhmämatkoilla

Olemme valinneet matkanjohtajamme huolella. Heillä on kokemusta ja asiantuntemusta niistä maista ja kohteista, joissa toimivat matkanjohtajina.

Maasta ja matkakohteesta riippuen matkalla on usein mukana paikallisopas. Joissain maissa ja historiallisilla nähtävyyksillä ainoastaan paikallisoppaalla on lupa opastaa. Tällöin suomalainen matkanjohtaja toimii tulkkina. Yksilöllisillä matkoilla lentokenttäkuljetukset ja opastus retkillä on englanniksi.