Varaa nyt – voimassa kuluton muutos- ja peruutusturva

Kun varaat matkasi 31.10. 2021 mennessä, ja jos suunnitelmasi muuttuvat - saat rahasi takaisin.

Muutos- ja peruutusturva

Voit rauhallisen mielin suunnitella seuraavaa matkaasi ja muuttaa suunnitelmia. Voimassa on Albatrosin peruutus- ja muutosturva: Voit peruuttaa tai vaihtaa matkan kerran kuluitta toiseen matkaan, kun matkavaraus on tehty vähintään 135 päivää ennen matkan lähtöpäivää. Voit tehdä peruutuksen tai muutoksen 60 päivän sisällä matkavarauksesta. Matkavalikoimassa voi olla yksittäisiä matkoja, joita muutos- ja peruutusturva ei koske. Näissä tapauksessa tämä kerrotaan matkan kuvauksessa.

Tämä koskee kaikkia 01.07.2020-31.10. 2021 välisenä aikana tehtyjä uusia varauksia ja tänä aikana myynnissä olevia matkoja sekä lähtöpäiviä.

Ehdot:

  • Albatrosin muutosturva koskee kaikkia * 01.07.2020- 31.10.2021 välisenä aikana tehtyjä uusia matkavarauksia. Muutosturva ei koske ennen mainittua aikaväliä tehtyjä varauksia tai sen jälkeen tehtäviä varauksia.
  • Matkavaraus tulee tehdä viimeistään 135 päivää ennen matkan lähtöpäivää.
  • Saat maksusi takaisin, jos peruutat matkan 60 päivän sisällä matkavarauksesta ja viimeistään 75 päivää ennen matkan lähtöpäivää.
  • Voit vaihtaa matkan kerran kuluitta toiseen matkaan 60 päivän sisällä matkavarauksesta ja viimeistään 75 päivää ennen lähtöpäivää.
  • Mikäli matka, johon vaihdat aiemman varauksesi, on kalliimpi kuin alkuperäinen, maksat ainoastaan hinnanerotuksen.
  • Mikäli matka, johon vaihdat aiemman varauksesi, on edullisempi kuin alkuperäinen, palautamme sinulle hinnanerotuksen.
  • *Huom. Kuluton peruutusoikeus ei koske matkaa, johon on liitetty maksullisia lisäpalveluita, jotka ovat erikoistilauksesta. Tälläisiä palveluita ovat esim. lentoluokan tai majoituksen korotus tai matkan pidennys. Tällöin voimassa ovat normaalit muutos- ja peruutusehdot.

Jos haluat matkaasi esim. matkan pidennyksen tai lentoluokan korotuksen ja haluat matkaasi tämän muutos -ja peruutusoikeuden, pyydämme huomioimaan että lähetämme silloin tarvittavat lisäpalvelukyselyt vasta 60 päivää matkan varaamisen jälkeen. Mikäli toivot, että lisäpalvelukyselyt tehdään matkavarauksen yhteydessä, ei muutos-ja peruutusturva kuulu matkaan 1.7.2020-31.10.2021 tehtävissä varauksissa. Voimassa on tällöin normaalit Albatros Travelin lisä- ja erityisehdot.

Päivitetty 17.08.2021