Albatros Travelin tiedote koronaviruksen vaikutuksista matkustamiseen.

Tiedotetta päivitetään aina tarvittaessa. Päivitetty 31.3. klo 18:15

Ulkoministeriö on 14.3.2020 päivittänyt matkustusuositustaan ja kehottaa välttämään toistaiseksi kaikkea matkustusta ulkomaille koronavirus (COVID-19) tilanteen vuoksi.

Ulkoministeriön kotisivut: https://um.fi

Suomi on sulkenut rajansa toistaiseksi. Perumme Albatros Travelin kaikki matkat 13.5. saakka. Jos sinulla on matkavaraus tälle ajalle, olemme sinuun yhteydessä. Sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä. Teemme peruutukset lähtöpäiväjärjestyksessä.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, jos asiasi ei ole kiireellinen, pyydämme odottamaan ja ottamaan yhteyttä hieman myöhemmin. Kiitos kärsivällisyydestä.

Lue alla, miten tämä vaikuttaa tuleviin matkoihin

Voit luottaa siihen, että asiakkaidemme turvallisuus on etusijalla. Seuraamme päivittäin koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen ja seuraamme viranomaisten ohjeistuksia, sekä kotimaassa että niissä maissa joihin matkamme suuntautuvat.  

Minulla on voimassaoleva matkavaraus, ja lähtöpäivä matkalle on tänä keväänä. Miten toimin?

Matkan lähtöpäivä on 17.3.-13.5: Otamme sinuun yhteyttä. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä meihin. 

Matkan lähtöpäivä 13.5. jälkeen: Otamme sinuun yhteyttä, mikäli matka peruuntuu ja matkaan tulee muutoksia. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä meihin. Mikäli emme ole yhteydessä, matka toteutuu normaalisti.

Mikäli sinulla on kysyttävää matkan loppumaksun maksamisesta, ohjeistamme toimimaan näin:

1. Voit maksaa loppumaksun. Näin olet mukana matkalla, mikäli se toteutuu normaalisti. Mikäli matka jouduttaisiin perumaan, maksu palautetaan sinulle.

2. Voit perua matkavarauksesi. Tässä tapauksessa voimassa ovat normaalit matkan muutos- ja peruutusehdot (Albatros Travelin lisä- ja erityisehdot: https://www.albatros-travel.fi/hyva-tietaa/albatros-travel-a/sn-lisa-ja-erityisehdot).

Jos päätät perua matkan, lähetä sähköposti osoitteeseen info@albatros-travel.fi ja kirjoita viestin otsikkokenttään: "Matkavarauksen peruminen" sekä matkavahvistuksessa/laskussa oleva 5:lla alkava numerosarja.

Päivitämme omaa tiedotettamme tarvittaessa kotisivuillamme (www.albatros-travel.fi).

Tiedote päivitetty 31.3. klo 18:15