Albatros Travelin tiedote koronaviruksen vaikutuksista matkustamiseen.

Tiedotetta päivitetään aina tarvittaessa. Päivitetty 25.05. klo 12:30.

Suomen Ulkoministeriö on 14.3.2020 päivittänyt matkustusuositustaan ja kehottanut välttämään toistaiseksi kaikkea matkustusta ulkomaille koronavirus (COVID-19) tilanteen vuoksi.

Ulkoministeriön kotisivut: https://um.fi

Perumme Albatros Travelin kaikki matkat 14.6.2020 saakka. Jos sinulla on matkavaraus tälle ajalle, olemme sinuun yhteydessä. Sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä. Teemme peruutukset lähtöpäiväjärjestyksessä.

Lue alla, miten tämä vaikuttaa tuleviin matkoihin.

Voit luottaa siihen, että asiakkaidemme turvallisuus on etusijalla. Seuraamme jatkuvasti koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen ja seuraamme viranomaisten ohjeistuksia, sekä kotimaassa että niissä maissa joihin matkamme suuntautuvat.  

Minulla on voimassaoleva matkavaraus, ja lähtöpäivä matkalle on tänä keväänä. Miten toimin?

Matkan lähtöpäivä on ennen 14.6: Otamme sinuun yhteyttä. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä meihin. 

Matkan lähtöpäivä 14.6. jälkeen: Otamme sinuun yhteyttä, mikäli matka peruuntuu ja matkaan tulee muutoksia. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä meihin. 

Mikäli sinulla on kysyttävää matkan loppumaksun maksamisesta, ohjeistamme toimimaan näin:

1. Voit maksaa loppumaksun. Näin olet mukana matkalla, mikäli se toteutuu normaalisti. Mikäli matka jouduttaisiin perumaan, maksu palautetaan sinulle.

2. Voit perua matkavarauksesi. Tässä tapauksessa voimassa ovat normaalit matkan muutos- ja peruutusehdot (Albatros Travelin lisä- ja erityisehdot: https://www.albatros-travel.fi/hyva-tietaa/albatros-travel-a/a/sn-lisa-ja-erityisehdot

Jos päätät perua matkan, lähetä sähköposti osoitteeseen info@albatros-travel.fi ja kirjoita viestin otsikkokenttään: "Matkavarauksen peruminen" sekä matkavahvistuksessa/laskussa oleva 5:lla alkava numerosarja.

Päivitämme omaa tiedotettamme tarvittaessa kotisivuillamme (www.albatros-travel.fi).

Tiedote päivitetty 25.05.2020 klo 12:30